Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
teraz citam po sebe - tak nechcela by som pracovňu, ale práčovňu 😀 , ta diakritika ale dokaze divy 😀
jajka, juj keby to bolo dievcatko, tak by som sa vysantila na nakupovani vybavicky 😵 , ale aj chlapcekovi samozrejme kupim, este pre babatka je celkom pekny vyber aj pre chlapcekov, ale potom neskor je to uz take fadnejsie 😖
ozaj este ma napada Bab,klbka ved ty sama mas skusenost s tou novouvystavbou a tie prizemne bytiky maju terasu s vybehom von,uplne ako v rodinnom dome..inak mozno ak by tam bol nejaky RD?
je tam vybudovana priazdovka na dialnicu,takze ikeed je to 15km od Nr po dialnici ste v Nr cobydub.. 😅
Bab to je smer na BA po dialnici, nie?
to je tam kde je ta Sypka, nie? ale v dedine som v zivote nebola 😀
my by sme aj mali kde teraz byvat, nasi maju 4-izbak na Klokocine prazdny, kebyze tento byt predame, ale neviem, nechce sa mi zatazit nejakou velkou hypo pocas MD, ale zase by bolo dobre vyuzit,ze by sme mali kde byvat, lebo asi ten byt predaju, este uvidime ako sa vyvinie situacia, lebo mamina ide uz v auguste do dochodku a otec v septembri a pochybujem,ze budu platit tento byt, teda najomne a este aj udrziavat dom v Hurbanove, tak som zvedava ako sa rozhodnu.
ale zase byt nechavaju aj preto,ze ked pride sestra s rodinou na leto z ES, aby mali kde byvat aj v NR
a preto ho ani prenajat nechcu
a zase navyse, my sme len nedavno dokoncili tento byt na komplet, teda aj s kuchynou a tak, tak by sa mi ho nechcelo hned predavat ☹ , by mi bolo luto, lebo nas to stalo vela energie
no tam niekde Zuzi,neviem ci je to presne smer na Ba ale po dialnici sa tam pekne zvezes a potom sa zveses uz len po prijazdovke do dediny,inak mama tam chcela aby sme si tam kupili bytik,teda ja s ex 🤐
vraj je tam krasne postredie,mama tam bola kuk,ked to este stavali.. 😉
aha, to som nevedela, ze tam stavali nieco nove, teda bytova zastavba, viem,ze v tych jelsovciach je to pekne
inak ja sa tak velmi tesim na babatko,ze teraz by som sa nevedela zaujimat o kupu pozemku ci domu, ja sa tesim tak ako prvy krat, mozno este viac, lebo uz viem do coho idem a pri prvom je clovek taky este neohrabany, neobratny, tak teraz dufam, uz budem sikovnejsia
hej zuzi,a vraj su tie bytiky fakt velke.. 😉
No baby vy tu staviate vo velkom štýle 😉
My máme tiež postavený dom...128 m2. začali sme stavať, keď som mala 24 rokov a nasťahovali sme sa za dva roky. Pozemok som mala ako dar od dedka, takže to išlo. Kopec vecí sme robili svojpomocne, lebo muž je na takéto veci šikovný a ani si neviem predstaviť keby sme mali na všetko platiť majstrov.
Ale chcela som tým povedať len to, že ja som celý život žila v rodinnom dome aj Stano, takže sme si myšlienku bývať na byte nejak nepripúšťali. No ale keby sme nemali inú možnosť, tak by sme do toho išli...
Super je to súkromie, decká budú mať každý svoju izbu a hocikedy môžem otvoriť v obývačke okno balkónové a som vonku na terase.
Až na to,ž e okolo domu je stále čo robiť, ale všetko má svoje plusy aj mínusy.
A plus je aj to, že keď som nasraná, môžem kričať a trieskať s dverami koľko chcem a nikoho neruším 😀
A bývam na takej ulici kde je kóóópec deciek, takže krpci sa tu budú mať s kým hrať. Je to taká mladá ulica... 😉
ja som bola zase cinziakove dieta, ale uz mi to fakt vadi, aj tu je vecne vselico pokazene, vcera chvilu nesiel vytah- kebyze mam kocik a som akurat na prechadzke, tak neviem, asi zostanem vonku az kym ho neopravia, pocut susedov, takmer kazde slovo, raz som s prepacenim pocula aj vzdychanie pri sexe 😠 , to este ked som bola tehu s patkom a byt vedla nas sa prenajimal, ale uz ho kupili taky starsi par, tak super.
zuzi 😉
zuzi, aj nám sa strašne páčil ten 4izbák v bývalom pivovary čo idú stavať a tá terasa, jedna báseň, aj bazén si tam môžem dať, len mi chýba ešt tých 200000 eur 😀 😉
ale bude to tu pekné keď to celé bude, aj ten objazd nitry keď dokončia, až sem ku nám sa má posunúť pešia zóna, bude tu kopec stromov, ihriská pre deti, no krásne to na plánoch vyzeralo, len aby to už bolo 😖
sašul, vy máte tiež dobré bývanie, keby sa vám to podarilo odkúpiť, prerobiť a ešte keby vám mesto dalo kúsok pozemku do podnájmu tam pri vás, že by ste si to tam ohradili, jedna báseň, aj malú by si mohla von vypustiť bez strachu, bazén, pieskovisko, jáj to sú sny, čooo
báb nie je zlý, hlavne že sa dá hneď na diaľnicu napojiť, cesta do nr 10 min. trvá, lenže to pre nás 0 bodov, svokra vo vedľajšej dedine, to by som si dala 😀 😉
a ja plánujem si tam hore na tej našej povaly aj terasku urobiť, všetko bude záležať od toho, koľko nám predajú, chceli by sme rozhlohu nad naším bytom + ešte jednu izbu nad susedom, to by bola tá 5-ta izba, ale aj 4 by mi kľudne stačili, kuchyňu by sme spolu s obývačkou nechali, spálňa nemusí byť veľká, nech ostane miesta ne detské, olča už tiež nepotrebuje až tak veľa priestoru na hranie, jáj len nech nám to vyjde, ak nám to predajú, pomaličky porobíme, nemáme sa kde náhliť, i keď by som chcela už vianoce tam sláviť, ale aj keby nie, aj tak dobre, nechcem nejaký úver veľký brať, radšej tak po výplatách robiť
jajka, to by ste mali super, ak mate moznost nadstavby
hej jajka?kam ty prosim ta chodis do planov nakukat?ze ty dakeho uja architekta kamosa mas,to o pesej som nevedela,tak som zvedava,celkom sa tesim na taku velku zmenu v Nitricke,ja mam rada zmenu,tak som zvedava 😕 😅
baby,na vystavu sa nechystate?....my ideme asi za 2 hodinky s mm...sestra pride strazit,tak sa tesim... planujeme kupit novu obyvacku,tak dufam,ze sa nam zadari... a este by som nebola proti,keby vymenime stol a stolicky v kuchyni...kedze linka je krasna a stol a stolicky su uplne mimo.... 😖 len sme este nenasli take tie "prave" 😉 uz sa mi dnes normalne aj snivalo,ze co sme si tam vybrali...tak sa tesim,ze zase nieco nove pribudne...teda dufam...
super misi,aj ja by som chcela ist,ale asi az v nedelu,teda ak bude pocasie ok 😅
miska, tak dobry nakup prajem
my nejdeme, dnes som slamienka, muz je mimo a my teraz uz ani nic nepotrebujeme
ja som si prave triedila spodne pradlo, nevhodne som uz vyhodila, teraz nosim aj tak tehu nohavicky, tak vselijake tie sexy su aj tak mimo provoz 😀 a po porode si nakupim nove a take bavlnene dobre roztiahnute 😀 som si odlozila na stav po operacii, lebo rana bude tam dolu a to by mi zase vadili tieto podbruskove tehotenske
a dnes urobim asi aj poriadok s patkovymi vecami, teda tymi co uz nenosi a vyclenim tie babatkovske tie dam zvlast
ahojte
no tak nakoniec som do centra ani nedorazila. Zápchy všade jak hrom a na parkovisku pred jednotou mi pánko oznámil, že kedže je výstava, tak si mám zacvakať. Tak som sa otočila a šla som do baumaxu. Tam sme si popozerali hojdačky na poschodí, pohojdali sa a potom sme šli domov. A zase sme trčali v zápche 😝
poobede chcem ísť do billy Majú lacnú kavu a granko za 2€ tuším. No tak pôjdem zase na lov 😀
misha...ja na výstavu isto nejdem. Je tam nátresk 😒
zuzi...no a kedže ste ešte neroymýšľali nad menom, keby bolo len na tebe, aké meno by si dala? 😕
marianca...ejha..Tak všetci ste chorí? No musíte mať riadne bolesti. Mna chvílu bolelo ucho a teda niečo hrozné. A to som ani zápal nemala 😖 Skoro sa uzdravte a ATB isto pomôžu 😉
idem si pozrieť ten serial afery. Volako som pri tom predvčerom zaspala, tak chcem vedieť ako to pokračovalo s tou bláznivou ženskou 🙂
bystri, chlapcek samuel alebo Domonik, teraz taka klasika 😒 , ale co uz, ked sa mi pacia
a dievcenske Olivia alebo Alexandra
ideme von,papa

Este sa mi paci ta nova stvrt v Jelsovciach tusim co sa stavia, vsetko nove domceky, len to by sme museli uz teraz kupovat asi. Ale to neviem ako tam idu pozemky.