Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
http://www.bonprixshop.eu/sk/shop.htm;jsessioni...
jajka nieco pre olku 😉
jaj seruska sa to,klikni na detske a hned ten najvacsi obrazok v uvode 😉
to ciernobiele..
ahojte kocky.
ale ste sa rozpisali 😅
marianca prajem skore uzdravenie, urcite ta to musi riadne boliet, drzim palce nech ste vsetci co najskor fit. 😉
inak co sa tyka bytu, vobec neuvazujem o vymene za iny, novsi a pod... ked tak uz len domcurik, cely zivot sice zijem v meste ale ten ruch mi dost vadi, mozno aj preto ze byvam priamo v centre, i ked sa obavam ci si zvyknem, ale stale tuzim po svojom pozemku a to mi ziadny byt neda, terasa mi nestaci 😅 a vidim to aj na sestre prestahovali sa na dedinu a nevie si vynachvalit, aj deti tam tolko nevystrajali ako v meste, podla mna je to idealnejsie a pokojnejsie byvanie ako v meste, ale kazdy ma svoj nazor, ja by som hned menila. 😉
Inak v nasom dome nemame take problemy ze pokazeny vytah a pod... u nas mame super spravcu, vzdy vsetko rychlo vybavi a riesi, hned ako sa vyskytne nejaka porucha snazia sa to dat do poriadku a vela veci nam vybavili, od zateplenia, vymeny okien v celom vchode aj na medziposchodi, po novu kotolnu, nove vchodove dvere, nove schranky, zvonceky a vymalovanie, chysta sa vymena stupaciek, tu sa stale nieco robi a to je super, aj mi bude za bytikom luto ale taha ma to inde. 😉
ozaj heli tebe som chcela, volala mami, dnes o 17:30 davaju v Reflexe rozhovor s Jonasom, tak kukaj. 😵
a sasul ten link co si hodila na ten dom v Lehote som vcera hadzala, ale jajus pisala ze treba este velke investicie a okrem toho radsej by som mala len prizemny domcur a nie poschodak. 😉
no aj sa mi zdalo klbka..ja len tak nahodou.. 😉
ahojte kočky 🙂 ja mám dnes veľa roboty 😅 zajtra začína jedna výstava tak musím dnes s tovarom robiť 😝 dúfam, že to rýchlo ujde 😅 jáj hádzali ste tie domčeky 😵 aj aj chcem 😀 😵
jajka....to ozaj môžte odkúpiť podkrovie? 😅 mali by ste to úžasné 😵 hneď by som k Vám išla bývať 😀 😉 🙂
uz sme spat 😀 , ved to je strasna kosa
musim si urobit harulu, dostala som na nu chut 😀
ahoj Domy,idete na vystavu?
nech ti rychlo ubehne.. 😉
inak ako sa mavas? 😉
zuzi...čo ja harula? 😀 😉
sasi...ďakujem za opýtanie, mám sa fajn 🙂 a čo vy? 😉 a veru teraz sa pôjde na výstavu ale ja nie 🙂 ja mám len robotu s tovarom, ale všetko mám doma takže sa teším 🙂
sasul
mne sa paci toto
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=1.10...
toto mam v cervenom
domy, no dúfam, že nám našu povalku odpredajú, proste sme malý dom, čo sa obyvateľov týka, 18 bytov ťažko na čosi naškriabe, preto platí veľmi veľa do fondu opráv, tak na toto chcem apelovať, že za tie prašulky by sme zas kopec roboty urobili, no uvidíme čo a ako bude, musím počkať na schôdzu. no a veľmi by mi do karát zapasovalo, keby mesto súhlasilo s odpredajom tohto nášho, teda nie ešte nášho pozemku a zvyšného nájmu, lebo ťažko sa z rodiny peniažky dávajú a toto, čo by sme za povalu zaplatili, by bohate stačilo aj by vystalo, tak čakám na vhodný okamih 😉
marianca, júj ha, čítala som, že ste všetci choručký, tak sa dajte rýchlo do poriadku, aby ste fit boli a mohli sme to stretko konečne zbúchať 🙂
že kačičky, stretko by bodlo, hmmmmm 😉
domy, harua, zemiakova baba, alebo zemiakova placka 🙂
ahojte 😉
my sme už doma z jednej prechádzky,aj v tescu sme boli 🙂 teraz pojdeme zas von,malý bude spinkat na čerstvom vzduchu 🙂
maroško mi volal,že dalo sa to zvládnut,avšak nevieme na kolko percent presne...tak dúfam,že aspon nad polovicu sa dostane 😉
domy tak super, ze uz sa mas lepsie
no kocky este som nasla toto, je to v lehote, starsi domcek, zvnutra treba porobit, vymalovat, gamatky vymenit a tak, ale ma celkom fajn cenu, len ktovie aka habadura je tam... 😉
http://www.realita-nitra.sk/
neviem ci vam to otvori, je to medzi ponukou domov, c.15 😉
sasul, aj toto vzyera zaujimavo
maju aj fialove 😉
heni...ahoj 🙂 ráno ako som išla do školy tak som si spomenula aj na Maroška, že píše monitor 😉 písala som aj kamoškám, ktoré dnes mali tak preto mi prišiel na rozum 😵 dúfam, že to super zvládol 😵 😵 😵 😵 😵
zuzi...ďakujem 😅 🙂
jajka...veru mali by ste to moc fajn 🙂 len nech sa Vám to podarí 😵 😵 😵 😵 a moja, ako som predpokladala, niečo mi rpišlo dnes do toho 😒 idem sa vrhnúť na tie nožnice, lebo do zajtra rána to musí byť hotové 😒
heni, tak super, držkám palce, nech to maroškovi vyjde 🙂
zuzi, peknučké vecičky, ale tá cena sa mi zdá prehnaná, také tenučké je to, neviem ako kvalita, bonprix veci nepoznám, neobjednávam, raz som z quelle a doteraz mi to neprišlo 😀
jajka, ta tunika cervena je velmi pekna, ale ano je to tenucke , take letne
este aj taketo leginy sa zidu
no ked mne sa nechce velmi po obchodoch teraz behat a ked sa mi to nebude pacit tak to vratim spat a chcem mat aj enjaku garderobu na leto - ked sa malinke narodi
klbi, je to dlhý dom, takzvaný sedliacky, to by som silno uvažovala, či, poviem prečo, tieto domy majú okno len na jednej stene, tam ťažko rozmiestniš izby, aby mali okná, síce marekova sestra má taký dom, pekne to porobili, ale kuchyňa a kúpelka majú len také mini okienko, lebo k susedom nemôžeš dať okno
domy, nevadí, nabudúce. aj ja som zabudla, že dnes príde jeden chlapík ohľadom účtovníctva ku mne, tak už som hútala, akoby som obe strany uspokojila 😉
no uz som tu, nanovo som maleho uspavala, on sa na mna ceril a spat nechcel ale podarilo sa. 🙂
jajus, ale ked kuk na fotky prave tento dom ma v izbach okna, inak aj mna odradza to ked ma dom okna len z jednej strany na verande, viem podla svokrovcov, oni maju novsi a starsi dom a v starsom nemaju v kuchyni a jednej izbe okno tak svietia cely den. 😝
Ahojte!
Heni, tak snad to Maros zvladol uspesne.
Adamko rano vstal s ockom pred siestou, po nieco vyse hodine zaspal opat a spali sme do pol desiatej. No a tak sa narychlo zbalit a sup na plavanie. nedavno sme sa vratili unaveni. Idem dat trochu dokopy byt, chcem dnes robit parene buchty, ked dojde MM, no a este mala prechadzka s drobcom,..
Hm, harula, mnam.
Mna segra naucila super rychle halusky: acidofine mlieko + krupica, vymiesat cesto a nahadzat cez haluskaren do vriacej vody, uvarit. Ani nespoznat, ze to nie su halusky zo zemiakov resp. klasika z muky.
jej ste sa rozpisali,ja som ,,opravovala mys,, menila batery,low batery som mala 😝
mala zaspinkala uz pred 12. este haja,bola hore,ale este si lazkala a mandarinka Darinka zabrala,este hajka 😅
jaj jajka,ked sa zadari,budem ti tisko zavidiet,podkrovny bytik.. 😔 😅
to triceno si videla,jajka?bolo cierno-bielo-fialove,take kvetove na ramienka,inak segra si kupovala v bonprixe,je spokojna a to uz je co povedat,lebo ona si same Zara kupuje v Irsku,ale aspon sa aj mne utre,hehe 😅
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj baby mam vazneho napadnika 😅 😀 😉 ............no asi by som mala zacat uz naplno so sebou nieco robit,ked mi tak krasne polichotil aj by som cvicit mala zacat 😀
dupinka nie je nad dobre rady 😉
heni a podaj spravy ako marosko dopadol na monitoringu. 😉
Zuzi inak tie veci su krasne,mame podobny vkus.. 😉
dupi fiiiha,to niekedy skusim,to som este nepocula..
klbka,dufam,ze nebalkonikujes,teraz ked uz mas fraj..hehe 😉 ak, tak sa riadne oblec.. 😉
Heli co toooo?
Hej,ale to dobre padne,ked niekto polichoti,vsak? 😉

zababuste sa Zuzi,nech nezacna babulka v brusku kaslickovat..hehe 😉