icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
10. mar 2010

ze kacicky stretko by som brala..jajka 😉

helenkasabinka
10. mar 2010

sasul no nemozem to verejne napisat,lebo neviem kto nas cita ale veru je to tak,uz som dostala aj rozne navrhy 😉

jajka968
10. mar 2010

heli, ná daj do éteru, šak ty sa nemáš za čo hanbiť a ak niekto číta, čo nemá, nech tíško závidí 😀 😉

sašul, videla som tričeno, no ako vravím, radšej odskúšam osobne, neviem takto nakupovať bez odskúšania, niečo kupujem olče 142, niečo 150, niečo 152, tak neviem, ale pekné to je 🙂

dupinka, skúšim halušky, dobre to znie, hlavne že nemusím tú megaporciu zemiakov strúhať 😀

klbi, foto som tam nevidela, asi som slepá bola, idem kuknúť ešte raz 😀

sasulec
10. mar 2010

ved ,,ten niekto,, nech tisko zavidi,heh Heli 😉

klba
10. mar 2010

no baby, pisala som s jurim, lubi sa mu ten domcurik, uz som volala do realitky, juri mi kazal, nie je tam kupelna ani wc ale to by sa dalo, voda je v dome dotiahnuta, nejake info mi dali, teraz je neobyvany, ale vraj v dobrom stave, mozno to pojdeme do konca tt omrknut, dnes je jurimo blbo, seklo mu v chrbtici tak sa neda, budem ho liecit. 🙂

klba
10. mar 2010

a jajus zistovala som, v kazdej izbe su okna, je tam 5 miestnosti. 😉

sasulec
10. mar 2010

Jajka tam mas take okienko,v ktorom mas miieery na kazde cisielko,takze ju mozes zmerat ,hrudnik,vyska,boky a podla toho si urcit ake cislo by pasovalo..
keby nahodou.. 😉

klba
10. mar 2010

sasul ja nerada takto nakupujem, ja radsej cez MMB, vtedy mi nie je luto ked lacno kupim a nesedi velkost a na mna ani nehovorim, to mam problem kupit aj zo skusanim a vybrat nieco. 😅

sasulec
10. mar 2010

klbka vid prispevok hore.. 😉
inak podla mna sa da celkom v tom bonprixe,podla mna nieje vela kupit kompletik- satka,topik a gatusky za 11.48 tusim a druhy za 8.49,hm?

zuzana76
10. mar 2010

klbi no super, ty si aka akcna uz aj realitku si obvolala 🙂

sasul, vsak, pekne, nehovorim,ze najlacnejsie, ale ak mi to nesadne, pripadne sa mi nebude pacit material, vratim spat a poslu mi na ucet peniaze, ja s brusko nebudem chodit po obchodoch a vyberat a potom chcem byt pekna maminka 🙂

ten komplet pre Olku sa mi velmi pacil, podla mna by sis a Jajka trafila aj do velkosti

dupinka, tiez vyskusam ten recept na halusky, tiez nerada struham zemiaky 😀

klba
10. mar 2010

zuzi aj som usetrila na telefone, lebo mi nedvihol tak mi volal o par minut spat 😀
ja som furt taka akcna, nebyt mna tak nemame ani byt, ja vzdy vsetko riesim 😉 uz len cakam co juri na to, uz to chcel ist okuknut. 🙂

sasul to ano, ale ja nerada tak objednavam, darmo sa daju miery, ja take objednavanie ee. 😉

zuzana76
10. mar 2010

ozaj babule, nepoznate nejakeho dobreho fotografa? nie velmi draheho, chcem si dat urobit tehotenske fotky, aj take trosku ako akty, nie uplne ale proste take umelecke, takze najlespie keby to bola zena, nepoznate? viem,ze tu u sandokana je fotograf, len neviem ci robi tehotenske a chcem aj take s Patkom ako mi objima brusko

zuzana76
10. mar 2010

u nas riesi vzdy svetko muz, a ja riesim varenie 😀

klba
10. mar 2010

zuzi, neviem o nikom, to by zaujimalo aj mna. 😉
juj, lamem toho juriho, uz vola znamym kvoli vybudovaniu zumpy. 😀
ved robi vo firme, kde ma znamosti, robi ohladne vody, kurenia, plynu, tak snad nieco vybavi, majstrov pozna. 🙂

dupinka
10. mar 2010

co sa tyka fotografky, tak poznam Nikol Bodnarovu, na nete ma svoju stranku, foti kraaaasne fotografie.

Nam k moznosti fotenia Adamka poslala toto:
"Ohladom ceny fotenia deticiek mam v ponuke nasledovny balicek:
V cene 95€ je zahrnute:
- Fotografovanie v exteriéri v rozsahu do 1,5 hod.
- 20 ks upravených a retušovaných fotografií (vo vysokom rozliseni) v origináloch na DVD +
zmenšeniny určené pre web+mail
- Výber 10 fotografií bude prevedený do čiernobiela resp. sépie
- Výber 5 fotografií vytlačených na kvalitnom fotografickom papieri formátu
15x22cm.
- Zabalené v originálnom DVD obale (booklete) s fotografiou dieťatka a
dátumom
- Dopravné náklady v rámci Nitry v cene
- Súkromný webový album – fotografie na internete pre prezeranie"

jajka968
10. mar 2010

zuzi, tá pani u sandokana je dobrá, fotí buď ona, alebo jej syn, mimochodom veľký fešák 😅 😉 , alebo pri palacinkárni je zas tej panej muž, chvália ich, nám robila foto u sandokana. alebo ešte orešková, no tá je kapánek drahšia, tá nám zas robila svadobné foto, ale spokojná som bola veľmi, skús zavolať a ešte ma napadá, že na pešej je reklama na fotenie, tuším nicola bodnárová, či bognárová, skús vygúgliť, je to mladá baba, už som to aj cez net kukala ja, len dávnejšie, si to presne nepamätám 🙂

sašul,ty ma chceš stoj, čo stoj pripraviť o ten pocit chodenia po obchodoch, veď vieš, že to ja môžem 😀 😉

klbi, ak sa jurimu páči, rýchlo rieš, kým nevychladne 😀 😉

u nás sa rieši spoločne, niečo marek, niečo ja, ale takéto závažné rozhodnutia spoločne, ja musím mareka krotiť, veď pri ňom by sme zachvíľku na psí 30-tok prišli 😀 , ale zas dakedy je risk zisk 🙂

jajka968
10. mar 2010

no ideme po sárču, chvíľku sa po vonku pomotkáme, nech nám čas prejde rýchlejšie, sme sami až do piatka ☹ , no a potom má prísť ten chlapík na to účtovníctvo, moc sa mi ináč do toho nechce, tuším som zlenivela 🙄 , ale keď si predstavím, že ma čaká ešte mami mojej a tatinovi, no a to neviem, či ešte brat na poslednú chvíľu nevytasí veci, no a v neposlednom rade moje, tuším sa dnes večer do toho pustím 😖

helenkasabinka
10. mar 2010

zuzi mna fotila OLUSHA.....pisala s nami kedysi v teme Nitra..ona krasne foti,pride k tebe domov,prinesie matros a nafoti aj v prirode foti...nadherne foti 🙂

helenkasabinka
10. mar 2010

dupinka aj to je super ponuka ,co vas fotila 🙂

helenkasabinka
10. mar 2010

jajka viac by som k tomu napisala,ale vazne verejne nemozem 😒 to jedine do IP

martinka1704
10. mar 2010

ahojte,len tak som vas preletela o com diskutujete 😉 pozeram ze rozoberali ste domceky.Popravde ja uz by som sa momentalne nestahovala,i ked asi pred tyzdnom sme dostali ponuku,ze ci nepredame tento nas byt,ale este som sa nespamatal,ze tu byvame a nieto sa stahovat,alebo zacat nieco stavat 😝 🙂

klbi - Lehotu velmi dobre poznam,byvala mi tam babka,a teraz tam sice casto chodim nahrob 😔 ,ale ak ti mozem poradit,opytaj sa na ten dom,ci nieje z palenej tehly.Je to dom na ulici,kde byvala moja babka a kde som vyrastala,a neodporucala by som ti ho.Fakt je to stary dom,ktory je sice trochu porobeny,ale myslim,ze kopu penazi by ste donho vlozili. 😉 A tiez sa mi viac pacia prizemne domy ako poschodaky 😉

jajka - drzim palce,aby vam to s odkupenim vyslo 🙂

zuzi - ja som max.spokojna s pani na Klkokocine,robila nam aj svadobne a maleho u nej davam od narodenia fotit.Nemyslim,zeby bola neaka predrazena 🙂

marianca - chlapcom rychle uzdravenie 🙂

heli - napis,nedaj sa prosit 😉

mna chyta neake depka,robota v nedohladne,prachy sa pomaly minaju a citim sa neaka nadbytocna. ☹

blazka24
10. mar 2010

tak som tu po dlhom čase
duchny vyvetrané, riškov matrac tiež, všetko posteľné prádlo aj popraté a posušené, teraz som doskladala ponožky a prach utrela ešte v utorok, dnes idem malému variť špenát tak som zvedavá ako to dopadne.........

inak prišlo mi vyúčtovanie z roboty mi flochli na účet tak som mm poslala na nákupy do metra.......inak mám dojem že mi sledujú účet, dnes mi volali z orange že mi končí viazanosť a teraz mi klopkali z eurotelu že či nechcem net a mágio - chňápete takto oni asi cítia vôňu peňazí či čo 😠

klbi tak domčúrik si rozbehla ja som myslela že len kuken a ty hned už aj vyberáš, u mňa je to zatiaľ krásny nedohľadný sen 😀

inak kto nás číta? či veľký brat ťa vidíč či ako? som zase mimo ako vždy, ale dnes pri krpcovi ani sa nedivím, ako keby mal krámy on a nie ja 😖

helenkasabinka
10. mar 2010

jedine do zamknutej temy napisem 😀 😉

helenkasabinka
10. mar 2010

a som strasne smutna,,,....prave si pisem so super kamoskou ,ktora je z Velkeho Lapasa a zije v Amerike...pred 9 rokmi potratila babatko......doteraz sa im nedarilo otehotniet aj po prefukoch vajickovodov a teraz mi pise,ze pred 2 tyzdnami mala MMT a bola v 2. mesiaci ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢

sasulec
10. mar 2010
blazka24
10. mar 2010

helenka taká si tajnostkárka až mi chlpy od zvedavosti stoja 😲

sasul super 😕

helenkasabinka
10. mar 2010

blazka 😀 😀 😀

blazka24
10. mar 2010

heli naťahuješ nás ako guma v trenkách, začínam dostávať svrbenie z toľkej zvedavosti 😀

sasulec
10. mar 2010

hehe Blazka 😉
no tak Heli daj! 🙂 nebud labud... 😉

helenkasabinka
10. mar 2010

nedam takto verejne 😀 😅