icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
10. mar 2010

jej,dakujem za tipy, ako promptne ste sa ozvali, pojdem si vyhladat aj tu Nicol a teda skusim aj tu na Klokocine, viem,ze tam robi jeden zaber za 2 eura, takze aj ked budem chciet 20 zaberov, tak ma to vyjde len 40 eur, takze uvidim, dakujem,

doteraz som sa pokusala uspat drobca, uz cely tyzden sme takmer sami, teda tieto 2 dmi tatino aj prisiel domov, ale len na vyspatie a dnes budeme uplne sami, a uz ma pobolievaju aj krize, lebo stale daco chce motovidlo male

majulcek
10. mar 2010

caute holky
som vas preleteela
zuzi kukni na FB martuline fotky co jej olusha robila ak su este tam 😉

zuzana76
10. mar 2010

Majul, Martula mala aj tu tehu fotky, aj jej robila Olosha? pamatam si ju

inac pozerala som aj tu Nikol a ma fakt pekne fotky

zuzana76
10. mar 2010

inak ahoj majul, aj pozdravit som zabudla 😀

majulcek
10. mar 2010

zuzi hej 😉

majulcek
10. mar 2010

ze inak v pohode dosla som vas naskok kuk,hanci sa laduje na pc lebo ivo jej nainstaloval detsky kutik tak sa vzdelava 😅

zuzana76
10. mar 2010

majul, fuha, aka sikovna 😅 , no zachvilu ani neceknes na Mk, Hanci ta uplne odstavi 😀

blazka24
10. mar 2010

majulcek ahoj moja......

tak mi sme nakrmení a hlásim úspech, výživu sme do krpca dostali cez síce ovocnú kašu ale dostali 😀

zuzana76
10. mar 2010

ja som bola tiez odvolana 😀

maly chcel jest

majulcek
10. mar 2010

zuzi sak ani nemozem sak neda mi priestor 😀 ale zase netreba to prehanat lebo oci maju co robit aj bez pc 😝
blazi nazdarek 😀
baby neskor nakuknem ideme trochen na vzduch,pa

helenkasabinka
10. mar 2010

pozerala som fotky tej Nikol...krasne ma fotky veru,hlavne tie svadobne su nadherne 😵

sasulec
10. mar 2010

Mojej segra robila Oreskova svadobne a fotila jej aj book,aj ona pekne foti,len to je troska drahsie 😅

helenkasabinka
10. mar 2010

sasul Oresko ma drahe aj kytice a aj fotky 😒

sasulec
10. mar 2010

no to hej,ale moja segra si na to vydrela v sev. Irsku 😉

any23
10. mar 2010

ahojte 🙂 my sme boli u maťovej maminy - vyvetrať, popolievať kvetinky, nakrmiť rybičky - keďže ona je už týždeň v nemocnici 😔 leží na urologii, najprv jej liečili zápal, dnes jej konečne robili zákrok - rozbíjali jej kameň v obličke, zajtra sa uvidí či to bolo úspešné, pevne veríme že hej, aby sa mohla zotaviť a vrátiť domov 😔 maťo išiel teraz za ňou, alex rumázgal že chce ísť tiež, ale tak jeho do nemocky ťahať nebudeme predsa... to nie je miesto pre detičky...
ozaj upravila som si albumček trocha, pridala som aktuálne bruško, tak ak chcete, kuk 😉

sasulec
10. mar 2010

mama mi kupila signal white now tak som bola v ocakavani,ci je to pravda,ze po 1. cisteni vidiet vysledok,ale co ja viem..a pritom 70 korunova pasta,pche! 😠
any idem kuk 😕 😉

sasulec
10. mar 2010

any,maly je krasny,velmi zlate usmiate deculko..
a brusko,kraaasne,jaj normalne bazim za takym..teda nie ze by som chcela zas,ale vratila by som cas,do tehu casov 😉
aj tortu mal krasnu,to bol Nemo? a ten napad s tym vlacikom a svieckami,super.. 😉

helenkasabinka
10. mar 2010

ja idem o 18:30 hod do Nitry s kamoskou na zoombu fitnes 🙂 🙂 🙂 🙂

sasulec
10. mar 2010

fiiha Heli,tak ale ten napadnik musel stat za to,ked si sa takto rozbehla..hm hm hmmm 😉
Uzi si to.. 😉

any23
10. mar 2010

sasul ďakujeeem 😵 aj za bruško, aj za alexíka, je to naše slniečko 😎 a áno, to bol nemo, ale to je ešte z minulého roka, tento rok sme vela nenafotili, ale zase máme to všetko nakamerované 😉

helenkasabinka
10. mar 2010

sasul ty jedna 😀 😀 😀

sasulec
10. mar 2010

ja som mala v starom pc foto z oslavy 1. roka a tak sa mi dodzubkal,ze mi ich pri oprave museli zmazat.. 🙄
este ze aj dedulo fotil,tak mam aspon par.. ☹

helenkasabinka
10. mar 2010

any nadherne brusko mas 😵 a co to? ze mas v albume kocik a pod pre Emku 😕 😵 bude dievcatko teda Emka? 😵

jajka968
10. mar 2010

boli sme chvíľu vonku, ani nebola taká zima, celkom fajn bolo, aj v obchode sme boli švagri kuk, po práci berie olivku k našim, aby nemusela ísť busom zajtra do školy sama, tak ju tatino môj odvezie, sa teším. lebo ešte sama do školy nešla, tam je tá cesta hrozná a musí cez veľkú hlavnú cestu prejsť, zo školy to je iné, vtedy cez cestu neprechádza.

heli, no mohla si aj na rovinu napísať, nemusíš sa za zombu skrývať 😉

any, ty musíš mať svokru veľmi rada 🙂 , neboj, bude dobre a výbavička 😵 😵 aj kočík si pekný vybrala, veľmi mi pripomína casual play

nás fotila orešková a kyticu mi robil oreško, bola drahá, ale šak čo, vydávam sa len raz 😀 , aspoň dúfam, teda už 2x by som sa isto nevydala 😀

sasulec
10. mar 2010

Helka a nie? 😉
inak to mas pravdu,jaa som len jedna,jaaa som originaaal..hehe 😝 😀

any23
10. mar 2010

heli, díky 🙂 nooo dievčatko máme potvrdené zatiaľ tak na 90% a ak bude sestrička, ak jej teda nenarastie pipík 😝 tak bude Emka určite 🙂 😉 o inom dievčenskom ani neuvažujeme - vlastne ho vybral alexík a páči sa aj nám s maťom 🙂

any23
10. mar 2010

jajka, ja si so svokrou veľmi dobre rozumiem 🙂 asi som výnimka, ale je to tak 😅

helenkasabinka
10. mar 2010

jajka prestaaaaan 😀

sasulec
10. mar 2010

Jajka 😉
a dokedy tam budu?teda v Ba..
teda aj Domy teraz oficial slamienkuje..ha ha ha 😉

jajka968
10. mar 2010

sašul, do piatku budú a potom od pondelka znovu celý týždeň, na víkend znovu príde marek domov a od pondelka kým nedokončia 😒

any, to je super, že máš dobrý vzťah so svokrou, ja pre moju neznamenám nič, proste u nej boduje len prvá nevesta, hold mám smolu 😖
emka peknučké meno, aj sárča mala byť emka, ale každé dievčatko v pôrodnici bolo vtedy emka, tak som to zmenila na sáru 🙂

heli, no rýchlo prezraď o tom nápadníkovi, lebo tajne šťuchnem michala, nech ťa ide sledovať do nr 😀 😉