Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
no ja ked som minule videla ako rozrypal puding,tak mi robilo problem vykotit to a umyt misku,nieto este zjest to 😝zuzi nooo ale stale je tam tych 10%😝a mna tiez ubija tato zima,mna to velmi taha von na prechadzku,ale v tomto pocasi eee😒nepotrebujem premrznut a prechladnut...
no my na prechadzku mozme zabudnut, myslela som ze bud. tt uz pojdeme von, ale sopliky a kasel nedovolia. ☹
tak take rozbabrane som nejedla ani ja, ale ked napriklad len odhryzol z rozka a potom,ze uz nechce, tak to v pohode dojem
ale 10 percent je uz takmer nic, je to dievcatko, neboj sa 😉
ved to, ze aj mna to taha von, ale nepotrebujem zapal mechura ani sa zvacsa enda nic robit, ani pieskovisko, ani dlhe prechadzky
ahojte,my sme si spravili take v pohodke doobedie,dllho sme hajali,ja som o tristvrte na 9 a mala o pol 10.,lebo vcera sme ju nechali s nami ordinaciu kukat.. 😉
pojdem vas docitat..
Helka my robime takto,tas si varit zemiaky,s celou cibulou tu nekrajas,sol,cele korenie,ked mas skoro hotove zemiaky vylejes fazulku povaris,kes sa ti zda fazulka zmaknuta pridas mlieko a nechas ho prevarit,ak chces hustejsiu urobis si zatrepku,mlieko+muka a vlejes do toho a nechas tiez prevarit,samozrejme dochucujes,podla seba,my davame potom ked vychladne polievka este ocot,ale pozor,musi byt fakt vychladnuta,inak sa ti sekne 😝 😅
any a co ti vychádza podla toho čínskeho? 😀
ja maleho nosim do školky tu na lapáši a chodia von kazdy den teda ked neprsí a v blate hravaju futbal 😒
sasul dakujem za receptik a na sladko mi nevies napisat nejaky? 🙂
no podla cinskeho chalan,alex mi vychadza ze mal byt baba takze tomu cinskemu neverim😝
mne patko vychadzal chlapec podla cisnkeho a teraz mi vychadza dievcatko, aj podla krvi, tak uvidime
martula ja tomu cinskemu neverim, ked som si pozrela spatne vypocet vyslo mi dievcatko a vraj spolahlivost na 99 %. 😝
heli ja fazulovu robim zo zeleninou ale na sladko z cerv.paprikou. 😉
sasul ty nedrazdi s tym dlhym spankom, 😝 my co o 6-7 h vstavame ti potisku zavidime. 😉
ale zase aspon rano nezaspime do skolky ked budeme starsi. 😀
aj mne podla cinskeho vychadzala mala ako chlapcek-ani ja cinskemu neverim ,skor verim zisteniu pohlavia podla krvy matky a otca 😉 kto ma mladsiu krv podla neho sa narodi pohlavie dietatka 😉 mne tak mala vysla na 100%
http://www.receptar.sk/index.php?ID=2&SubID=4&r...
tento recept spravim 😉
sasul presne tak sito sme aj my dnes vstali 😀 ja 08:45 a malinka 09:25 hod 😀
heli a to sa ako pocita, napis pre zaujimavost. 😉
heli ja robim podobnu, dam varit zmaknutu fazulu, k tomu neskor pridam zeleninu, celu cibulu, cesnak, prip. aj udene, dochutim solou, cerv.paprikou, vegetou, prip.bujonom a nakoniec davam zaprazku.
klbka napriklad:
krv sa meni v tele kazdy 7.rok......
takze ja mam 25 rokov a Michal 27 ....
kedze sa ta krv meni kazdy 7.rok tak to je :7-14-21-28
takze teraz mam 25 rokov a krv mam novu 4 roky a Michal ma novu krv 6 rokov...takze ja mam mladsiu krv a teda pohlavie by malo byt dievcatko 😉
aj pri malinkej som mala ked som zostala tehotna 22 rokov a michal 25 takze:
krv sa mi menila v mojich 21 rokoch a tak som mala mladu krv len 1 rok a Michal vtedy 4 roky a tak kedze som mala ja mladsiu krv pohlavie VYSLO podla mna dievcatko 😵
no a hodte nejaky recept na to kare, pls, vdaka. 🙂
no heli tak nejako..ten recept myslim.. 😉
Klbka to este bude casu dost trenovat dovtedy vstavanie do skolky,teraz sa este vybuvkame a potom budeme trenovat,sak ja som vstavala o pol 5. dost,teraz si zasluzim troska sa vybuvkat,nie? 😅
heli to vyratavanie som kdesi zahliadla, dost zaujmave,to sa meni krv po 4 rokoch a kto ma mladsiu,podla toho by malo vijst pohlavie,tak? 😕 😅
sasul nie po 4 ale po 7 rokoch a ano kto ma mladsiu krv,tak podla toho vyjde pohlavie 😉 mne to vyslo presne aj svagrine som to ratala a aj mamine mojej a presne to sedelo 🙂
a co ak su rovnako stari obaja 🙂
a ono sa to pocita pdola toho kedy ste pocali a nie ked sa mimino narodi, takze ten datum pocatia je dolezity
zuzi to by museli byt presne na den a na hodinu a aj v jednom roku 😀
zuzi ved jasne ze den pocatia je dolezity 😉 ked sa narodi to tam nehra ziadnu rolu 😉
heli, no to nie, ale muz je odo mna len o 10 mesiacov starsi
zuzi ale je starsi a kym sa jemu zmeni krv tak ty ju uz budes mat mladsiu 😉
ja tomu nejako nerozumiem, vysvetlite mi to nejako jednoduchsie... 😉
jaj heli tvoj prispevok som prehliadla 😅 , dik za vysvetlenie. 😉 🙂
mne konecne uz vychladla kavicka a dala som fazulu varit,zatial nech sa vari pomalicky ved ma cas,my sme teraz ranajkovali takze casu mame vela kym budeme druhe jest akoze obed 😅 😀 a vzdy varim tak aby michal, ked pride z prace mal este cerstve 😉
no tak u nas ma mladsiu krv jurino, tak pohlavie vyslo.
on ma teraz 29 v aprili ma 30 a ja som mala vo februari 32 😀 a ked som bola tehu mala som 30 a on 28, dobre ratam?
no ale nevychadza to tak ze vzdy ma mladsi mladsiu krv, hm, uz som z toho jelen. 😝
čaute,
varím maďarský guláš, onedlho bude finito, sa teším 😝 . ináč dnes má marko svoj deň, privrel si prsty vo dvierkach od práčky, takmer mi kuchyňu vytopil, skoro sa popálil, furt len pišťoril a pišťoril, som chystala mäso nekonečne dlho.
ináč, skúšala som to s tou krvou, olča mi sedí, marko tiež, len sárinka mi vychádza na chlapca a je baba, tak neviem. no a to znamená, že v tom roku, nemáš šancu splodiť opačné pohlavie?
sašul, prepáč, ale doobeda nevydalo času na návštevu, jedine ak sa drobec zobudí, tak okolo 15-tej, že by sme dobehli na chvíľku ak chceš, ak nie, necháme to na inokedy 🙂
klbi, nevadí, nájdete domčúrik snov, neboj, ako vravíš, náhliť sa nemusíte, bývať máte kde, takže času dosť, i keď je teraz asi ideálny čas na kúpu nehnuteľnosti. včera som marekovi ukazovala, čo ste boli pozrieť, hneď povedal, že nestojí za nič, už to pozná svojím odborným okom 😀 , no a ten druhý, tá hrubá stavba v lehote, čo si ako tuším prvý link hádzala, tak ten som mu ukazovala a vraví, že pre nás malý 😀 , vravím nie pre nás, klbkovi chcú, aj tak vraj malý 🙂
ja som ešte fazuľu nevarila, takže neporadím, moja mami a tati robia vynikoš fazuľu, tak to riadny kotol vždy nakuchtia a to idem tam, ale minule som hútala, že by som takú na sladko s údeným urobila
no a kedy budem mat babu podla tej krvi, ha? 😀 ved vypocitajte mi to, pls. 😉

PROSIM vas napiste mi recept na nejaku fazulovu polievku ....ja netusim ja som s fazulou este nic nerobila 😅