icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
12. mar 2010

PROSIM vas napiste mi recept na nejaku fazulovu polievku ....ja netusim ja som s fazulou este nic nerobila 😅

any23
12. mar 2010

no ja ked som minule videla ako rozrypal puding,tak mi robilo problem vykotit to a umyt misku,nieto este zjest to 😝zuzi nooo ale stale je tam tych 10%😝a mna tiez ubija tato zima,mna to velmi taha von na prechadzku,ale v tomto pocasi eee😒nepotrebujem premrznut a prechladnut...

klba
12. mar 2010

no my na prechadzku mozme zabudnut, myslela som ze bud. tt uz pojdeme von, ale sopliky a kasel nedovolia. ☹

zuzana76
12. mar 2010

tak take rozbabrane som nejedla ani ja, ale ked napriklad len odhryzol z rozka a potom,ze uz nechce, tak to v pohode dojem

ale 10 percent je uz takmer nic, je to dievcatko, neboj sa 😉

ved to, ze aj mna to taha von, ale nepotrebujem zapal mechura ani sa zvacsa enda nic robit, ani pieskovisko, ani dlhe prechadzky

sasulec
12. mar 2010

ahojte,my sme si spravili take v pohodke doobedie,dllho sme hajali,ja som o tristvrte na 9 a mala o pol 10.,lebo vcera sme ju nechali s nami ordinaciu kukat.. 😉
pojdem vas docitat..
Helka my robime takto,tas si varit zemiaky,s celou cibulou tu nekrajas,sol,cele korenie,ked mas skoro hotove zemiaky vylejes fazulku povaris,kes sa ti zda fazulka zmaknuta pridas mlieko a nechas ho prevarit,ak chces hustejsiu urobis si zatrepku,mlieko+muka a vlejes do toho a nechas tiez prevarit,samozrejme dochucujes,podla seba,my davame potom ked vychladne polievka este ocot,ale pozor,musi byt fakt vychladnuta,inak sa ti sekne 😝 😅

martulanr
12. mar 2010

any a co ti vychádza podla toho čínskeho? 😀

ja maleho nosim do školky tu na lapáši a chodia von kazdy den teda ked neprsí a v blate hravaju futbal 😒

helenkasabinka
12. mar 2010

sasul dakujem za receptik a na sladko mi nevies napisat nejaky? 🙂

any23
12. mar 2010

no podla cinskeho chalan,alex mi vychadza ze mal byt baba takze tomu cinskemu neverim😝

zuzana76
12. mar 2010

mne patko vychadzal chlapec podla cisnkeho a teraz mi vychadza dievcatko, aj podla krvi, tak uvidime

klba
12. mar 2010

martula ja tomu cinskemu neverim, ked som si pozrela spatne vypocet vyslo mi dievcatko a vraj spolahlivost na 99 %. 😝
heli ja fazulovu robim zo zeleninou ale na sladko z cerv.paprikou. 😉

sasul ty nedrazdi s tym dlhym spankom, 😝 my co o 6-7 h vstavame ti potisku zavidime. 😉
ale zase aspon rano nezaspime do skolky ked budeme starsi. 😀

helenkasabinka
12. mar 2010

aj mne podla cinskeho vychadzala mala ako chlapcek-ani ja cinskemu neverim ,skor verim zisteniu pohlavia podla krvy matky a otca 😉 kto ma mladsiu krv podla neho sa narodi pohlavie dietatka 😉 mne tak mala vysla na 100%

helenkasabinka
12. mar 2010

sasul presne tak sito sme aj my dnes vstali 😀 ja 08:45 a malinka 09:25 hod 😀

klba
12. mar 2010

heli a to sa ako pocita, napis pre zaujimavost. 😉

klba
12. mar 2010

heli ja robim podobnu, dam varit zmaknutu fazulu, k tomu neskor pridam zeleninu, celu cibulu, cesnak, prip. aj udene, dochutim solou, cerv.paprikou, vegetou, prip.bujonom a nakoniec davam zaprazku.

helenkasabinka
12. mar 2010

klbka napriklad:

krv sa meni v tele kazdy 7.rok......

takze ja mam 25 rokov a Michal 27 ....

kedze sa ta krv meni kazdy 7.rok tak to je :7-14-21-28
takze teraz mam 25 rokov a krv mam novu 4 roky a Michal ma novu krv 6 rokov...takze ja mam mladsiu krv a teda pohlavie by malo byt dievcatko 😉

aj pri malinkej som mala ked som zostala tehotna 22 rokov a michal 25 takze:
krv sa mi menila v mojich 21 rokoch a tak som mala mladu krv len 1 rok a Michal vtedy 4 roky a tak kedze som mala ja mladsiu krv pohlavie VYSLO podla mna dievcatko 😵

klba
12. mar 2010

no a hodte nejaky recept na to kare, pls, vdaka. 🙂

sasulec
12. mar 2010

no heli tak nejako..ten recept myslim.. 😉
Klbka to este bude casu dost trenovat dovtedy vstavanie do skolky,teraz sa este vybuvkame a potom budeme trenovat,sak ja som vstavala o pol 5. dost,teraz si zasluzim troska sa vybuvkat,nie? 😅
heli to vyratavanie som kdesi zahliadla, dost zaujmave,to sa meni krv po 4 rokoch a kto ma mladsiu,podla toho by malo vijst pohlavie,tak? 😕 😅

helenkasabinka
12. mar 2010

sasul nie po 4 ale po 7 rokoch a ano kto ma mladsiu krv,tak podla toho vyjde pohlavie 😉 mne to vyslo presne aj svagrine som to ratala a aj mamine mojej a presne to sedelo 🙂

zuzana76
12. mar 2010

a co ak su rovnako stari obaja 🙂

a ono sa to pocita pdola toho kedy ste pocali a nie ked sa mimino narodi, takze ten datum pocatia je dolezity

helenkasabinka
12. mar 2010

zuzi to by museli byt presne na den a na hodinu a aj v jednom roku 😀

helenkasabinka
12. mar 2010

zuzi ved jasne ze den pocatia je dolezity 😉 ked sa narodi to tam nehra ziadnu rolu 😉

zuzana76
12. mar 2010

heli, no to nie, ale muz je odo mna len o 10 mesiacov starsi

helenkasabinka
12. mar 2010

zuzi ale je starsi a kym sa jemu zmeni krv tak ty ju uz budes mat mladsiu 😉

klba
12. mar 2010

ja tomu nejako nerozumiem, vysvetlite mi to nejako jednoduchsie... 😉

klba
12. mar 2010

jaj heli tvoj prispevok som prehliadla 😅 , dik za vysvetlenie. 😉 🙂

helenkasabinka
12. mar 2010

mne konecne uz vychladla kavicka a dala som fazulu varit,zatial nech sa vari pomalicky ved ma cas,my sme teraz ranajkovali takze casu mame vela kym budeme druhe jest akoze obed 😅 😀 a vzdy varim tak aby michal, ked pride z prace mal este cerstve 😉

klba
12. mar 2010

no tak u nas ma mladsiu krv jurino, tak pohlavie vyslo.
on ma teraz 29 v aprili ma 30 a ja som mala vo februari 32 😀 a ked som bola tehu mala som 30 a on 28, dobre ratam?
no ale nevychadza to tak ze vzdy ma mladsi mladsiu krv, hm, uz som z toho jelen. 😝

jajka968
12. mar 2010

čaute,

varím maďarský guláš, onedlho bude finito, sa teším 😝 . ináč dnes má marko svoj deň, privrel si prsty vo dvierkach od práčky, takmer mi kuchyňu vytopil, skoro sa popálil, furt len pišťoril a pišťoril, som chystala mäso nekonečne dlho.

ináč, skúšala som to s tou krvou, olča mi sedí, marko tiež, len sárinka mi vychádza na chlapca a je baba, tak neviem. no a to znamená, že v tom roku, nemáš šancu splodiť opačné pohlavie?

sašul, prepáč, ale doobeda nevydalo času na návštevu, jedine ak sa drobec zobudí, tak okolo 15-tej, že by sme dobehli na chvíľku ak chceš, ak nie, necháme to na inokedy 🙂

klbi, nevadí, nájdete domčúrik snov, neboj, ako vravíš, náhliť sa nemusíte, bývať máte kde, takže času dosť, i keď je teraz asi ideálny čas na kúpu nehnuteľnosti. včera som marekovi ukazovala, čo ste boli pozrieť, hneď povedal, že nestojí za nič, už to pozná svojím odborným okom 😀 , no a ten druhý, tá hrubá stavba v lehote, čo si ako tuším prvý link hádzala, tak ten som mu ukazovala a vraví, že pre nás malý 😀 , vravím nie pre nás, klbkovi chcú, aj tak vraj malý 🙂

ja som ešte fazuľu nevarila, takže neporadím, moja mami a tati robia vynikoš fazuľu, tak to riadny kotol vždy nakuchtia a to idem tam, ale minule som hútala, že by som takú na sladko s údeným urobila

klba
12. mar 2010

no a kedy budem mat babu podla tej krvi, ha? 😀 ved vypocitajte mi to, pls. 😉