Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
to necham na helku,ta v tom ma viac jasno,ale musis jej hodit vase datumy narodnia.. 😝 😀
klbi, ked si mala ty 28 rokov a on este nemal tych 28, tak vtedy ste mali sancu, teraz by sa mala krv menit az ked bdues mat 35 rokov, teda ked ty budes mat cerstvo 35 a on bude mat este nejakych 33 rokov, tak on bude mat 5 rokov staru krv a ty prave vymenenu
klbi, no ako rátam, tak ty máš tento rok mladšiu krv, lebo jurinovi sa menila v 28 a bude mať 30 a teba sa menila teraz, čiže 32, takže šup do toho, bude holkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵
akoto, e sa jej menila teraz? ved cyklus je 7-14-21-28-35, nie?
klbi, sekla som sa , že každé 4 roky som rátala, ja ťapa a to 7, 😅
jajka a kdeze ste???
saak jaa vas cakam,mala v okne vykrikuje Maaarko od rana a nista pista,skoda, ze to nevyslo,tak nabuduce.. 😅
klbka to nie vzdy musi mat len on mladsiu krv 😉
tak veru kazdych 7 rokov sa meni krv 😉 aj na tento rok mi vychadza baba 😀 ale nechavam to na Jonáša 😵
babulky dakujem za receptik 🙂 uz sa mi fazula vari 😉
no to ma prave napadlo..toto urcovanie pohlavia,je len na ,,rok,, popripade ak vas deli len par mesiacov,sa vam to moze zmenit..
ale Jonas ti urcil na tento rok aj dievcatko,aj chlapceka,takze kde je pravda???
presne uprosterd..cize 50:50 😕 😅
dala som fazulu nakoniec do kuchty 😉 bude to rychlejsie a perfis uvarene 😵
sasul ved nad tym radsej netreba ani premyslat ze kde je pravda 😅 😀
heli ja robim tak ako zuzka pisala😉no tak podla tej krvi mi alex sedi-ja som mala skoro 20 ked sme pocali,mato 23 takze on mal mladsiu krv takze chlapcek😅a teraz by malo byt dievcatko bo v case pocatia som ja mala 25,mato necelych 28,este mal 27 vtedy takze ja by som mala mat mladsiu krv jemu sa menila uz ked sme boli tehu🙂no ale nechame sa prekvapit😉lebo je to tak na hrane podla krvi...
Ahojte!
pocasie opat na figu,tak trcime doma. Mali sme ist plavat, ale tatko zobral auto, tak sa mi nechce s kocikom trepat autobusom. Navyse mam nieco rupnute v lavom zapasti, nemozem pohnut palcom. A ortoped ma volne az v aprili, sak dovtedy sa neda cakat.
My ideme dnes na vystavu, juj, sa tesim.
A co sa tyka krvi, tak ja som mala pri narodeni Adamka tesne pred 28ckou, takze som este mala staru krv, moj MM je odo mna mladsi o 2 roky, takze on mal mladsiu. Ked teda budeme chciet druhe dieta tak cca o 4 roky, ked budem mat 32, to potom budem mat 4 roky staru krv a moj muz len 2 roky staru, tak to zase vyjde na chalana?? Fuuu, tak teda riadna veda.
Baby, ako casto sa vam v noci budili deticky v 10 mesiacoch? Adamko je dojceny, v noci sa budi 3 krat, prvykrat po 4 hodinach a potom kazde dve hodky. nemam problem vstat, ale pride mi to trochu vela ja jeho vek.
heh aj mne to vtychadza.. 😉
any aj ja som tento rok tak na hrane
lebo:
6.3 som mala 25 rokov a
2.11 bude mat michal 28
takze ak nesplodime mimi do novembra tak Michalovi sa bude prave menit krv 😅 a pohlavie bude teda chlapcek 😉
dupi-ahoj 🙂 maximko sa budí ešte častejšie 😒 ja som už úplne ko ☹ ešte že erik vstane k malému tiež 😉 myslím,že pokial mu nevyjdú horné zúbky,tak to bude takto 😒
dupinka v tom ti ja neporadim lebo Sabínka nebola vobec dojcena a spala mi od narodenia celu noc len obcas sa stalo,ze 1 krat v noci papala 😉
inak mne by to tak bolo lautr jedno, co by mi vyslo,lebo 1. je jedno co to bude,ale ex uz mal 1.rododneho syna z 1. manzelstva,takze ma aspon parik..
a keby mam otehotniet este raz..aj tak by mi to bolo jedno,keby je dievka,nemusim skoro nic kupovat a podedila by kopec krasnych satociek po malej,ostatne veci ako choditko a stolicka na papanie,aj stolik malej v izbe je neutralnej farby,akurat kocik by som musela zmenit,hehe alebo chlapcek v cyklamenovom kociku?
ked tak pozeram na tie veci,co som musela odlozit,lebo malej su uz male a su skoro nove,tak by som chcela dievcatko,ale aj chlapceka by som si na druhej strane chcela vyskusat.. 😉
som jak tie vypocty 50:50 😉
heni, mne doky vravela, ze je to hladom, ale tiez ho nechcem pred spanim napraskat, to by potom nespal vobec kvoli tazkemu brusku. Posunula som mu davku kase tesne pred spanim, no potom vela mliecka nechce uz pit... Je to na figu, asi s tym nenarobime nic. No a horne zuby sa necrtaju ani nahodou. My sme zamrzli pri dvoch dolnych, aj ked ocaky sa uz dlho crtaju a stale nic.
Heli, tak si este mladica oproti mne 😀
a mala listuje bonprix..cela mama..takze by bodol chlapec,lebo s troma shopmaniackami by to mal tata dooost tazky pruser 😉
dupinka, mne sa maly tiez tak budil, a niekedy aj castejsie 5-7 krat , tiez som dojcila
ideme do obchodu
ja som to s tym vstavanim vyriesila tak,ze som si dala maleho spinkat ku mne do postele a ked sa zobudil a pytal, tak som len dala prsnik v polospanku a spali sme dalej, tak ma to az nevycerpavalo
Dupi neboj,vsetko bude,aj zuby,ked uz sa to rozbehlo,tak uz pojdu ako huby po dazdi..inak mile,si mi pripomenula,ked som sa ja susutredila na zubky a cakala som a kukala malej do pusy kazdy den,co nove.. 😅
potom sa to rozbehlo a teraz uz len viem,ze prve dva vysli 1.1. mala mala 7 mesiacov a ja som skakala u kamosky jak strelena,ze jupiii prve zuubky 😉
Sasul, nas Adam mal prvy zub 1.1. a druhy 7.1. 🙂
Zuzi, ja som skusala aj postielku dat tesne k posteli, ci to nie je separacna uzkost, ale ee. U mojich rodicov spava ukazkovo, mozno ho vycerpava to mnozstvo ludi, co tam stale je, alebo je ten stary gauc zacarovany. Mna to neobmedzuje, skor mam strach, co to s nim porobi, aj ked on sa netvari, ze by mu to vadilo...
kuchtu som uz otvorila a vlozila zeleninu atd a zasa zatvorila 😉 juj tu je voooona 🙂
Mne podla krvi vysli obydvaja na baby a su chalani takze tak 😀 😀 😀
sasul veru aj mne bude luto,ze mam kopec novych veci krasnych po Sabinke a hlavne hello kitty mam kopu novych nakupenych a nevyuzijeme to velmi...ved po malinkej tie veci su stale ako nove 😒 tak dievcatku by som sa tesila,ja mam rada take princeznicky ale tym nechcem povedat,ze chlapceka by som nelubila 😵 😵 😵 z toho by som si spravila maleho rapera 50centa 😀 😀 😀
martulka ale musis ratat presne vek tvoj v case pocatia 😉

ja robievam fazulu s udenym masom, markva, petrzlen, zeler, uvarim do makka , pridam bujon , cervenu zaprazku a hotovo, teda nerobim to nejako casto, lebo ja fazulu velmi nemozem a krpec ju nechce tiez a muz mava v robote niekedy fazulovu polievku