icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
12. mar 2010

Pana beka, ja nejak necitam stihat. Tak vystava suprova bola. Svokra sedacku objednala, malemu kupil auto co hra, tancuje, blika, cuva a neviem co este, aj muzovi nieco a mne nadheren obliecky bielo zelene, esteze som cenu nepocula. Povodne mi chclea kupitt prehoz na postel, uplne nadhreny, ale ze 120E, tak som ju prehovorila, akoze nechcem, naco by mi to bolo, ale asi sa mi o nom snivat bude. Ach jaj.
Ja som kupila iba pri sprchac predlozku, muz ma nahovoril na oranzovu, lebo kremova by vraj navynikla a tato je krasna, ale strasne mi tam vadi, tak som nestastna. Keby sa mi tam zas ist chcelo, tak ju vymenim. A ja krava dbve som kupila, take ako brmbolcove, take vlakna. Mam dilemu ze az,.

Panelak uz skoro fici, veci oriflame co prisli musim potreidit, zas budem pri TV buchat.
A tie detske izby keby ste videli, nabytok na von, no slintala som riadne. Ale este viac ma nohy bolia.

A nam sa tento rok dari, dnes muz po dialnici 120, odbacal z nej a brzdy v prdeli, kamion tam pokazeny stal, ledva ho nejak obisiel, esteze nas predtym u rodicov vylozil s malym, brzdove lanko prasklo. Tak to hned aj s otcom opravili.

Dupinka,
moj maly nevstava niekedy vobec, niekedy raz, dvakrat, ako kedy.

Jajka,
ake lizatká? Aj ja chcem.
No idem panelakovat.

helenkasabinka
12. mar 2010

v stredu idem 16:30 na kozmetiku a odtial na zumbu 😉

helenkasabinka
12. mar 2010

berus ty NECITAS STIHAT???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to ti vyslo 😉 😀

jajka968
12. mar 2010

heni, zavolám tatinovi a spýtam sa a koľko by si chcela, 1 krabicu?

beruš, lízatká, včera som písala, ale asi ste nepostrehli, také tie želatínové, čo sú ako zvieratká pomalované, celá krabica 24 ks = 1,50 eur, ináč stojí 1 lízatko 31 centov, som dnes v tescu videla.

heli, kam ideš na kozmetiku, ja súrne potrebujem kozmetiku 😕

sašul, zajtra si pisneme a uvidíme, ale čo som predpoveď čítala, nevypadá to ružovo, má fúkať silný nárazový vietor ☹ .

ináč zajtra chcem aj na polygon skočiť, len neviem, kam odstaviť drobca, veď by mi z obchodu utiekol, kým by som skúšala, som si tam vybrala blúzečku, peknú lilavú 😵 , som dnes výplatu mala, už ma pokúšajú tie peniaze 😀

no idem dať decká na poriadok, hlavne drobca pripraviť na haji, dnes až 20.45 ho pôjdem uspať, dlhšie si potiahol, nech nemáme muky v posteli.
idem drahému ešte crn, tuším sa mu u tej susedy páči 😕

helenkasabinka
12. mar 2010

jajka pri klbku do stapringu 😉

sasulec
12. mar 2010

avojte,mala uz haja,koonecne,este sme panelakovali spolu..
potom nam tu repovala,skoro sme sa pocikali,zas kdesi potajme baterky dobijala,bez poobedneho spanku a hrkotala tu do 21. 😉

sasulec
12. mar 2010

heh berus 😀 ozaj ti ide 😉

mishaa1
12. mar 2010

sasul,domy...dakujem za blahozelanie...malinka je uz zdravucka? no veru,vietor hlasia a vobec ma to netesi...aj ten sneh ma nahneval,ze naco padal?? my sme dnes po nakupoch behali...som si topanky,kabelku a este aj penazenku kupila... tak sa vytesujem...a vsetko fialove...

zuzana76
12. mar 2010

ahojte

misha super nakup

ja budem potrebovat sandale, leginy, tehu suknu, zajtra ideme nieco popozerat

sasulec
12. mar 2010

Miska super,budes lili,aj ja potrabujem kabelkuuu 😕 😅 aj poltopanky na jar,som 2 vyhodila..fnuk,budem chodit bosa asik 😕
mala je uz ok,chvala Bozku 😉

zuzana76
12. mar 2010

miska, co si mala? narodky?

majulcek
12. mar 2010

caute baby prisla som vas aspon pozdravit a zazelat vam pekny vecer...
mam doma muzika tak pa cicky 😵

zuzana76
12. mar 2010

majul, tak aj vam pekny vecer, uzite si vo dvojke 😵

domyyy
12. mar 2010

jajka....zajtra ti môžem pomôcť ak chceš s drobcom 😉 napíš IP ak potrebuješ 😉 😵 my sme už zohratá 4-ka s detičkami 😀 😉

zuzi...zajtra super nakúp moja 😵 aby si bola krásna maminka 😵 🙂

mishaa...niet zač 🙂 a koľko, že to máš rokov? 😅 21? 😕 či sa mýlim? 😅 a super nákup máš za sebou 😉 brala by sooom 🙂

sasi...ja mám fajnú lila kabelku 😵teda mne sa moc páči 😅

zuzana76
12. mar 2010

miska, tak predsa narodky, tak vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia

domyyy
12. mar 2010

majuuul....čaweees 😀 😵

mishaa1
12. mar 2010

hej,dnes mam narodky...22..

sasulec
12. mar 2010

majul nemachruj,hehe 😉
aj tebe teda vam pekny vecer.. 😉
domy yeees,koonecne si tu,som rada 😉
aj ja chcem lili kabelku! 😠 😝 😀

domyyy
12. mar 2010

mishaa....tak 22? 😅 som sa sekla o rok 😉 prepáč 🙂 🙂 🙂 🙂

sasi.... 😵 😵 😵 😵 😵 a chceš lila kabelku? 😀 😀 môžeme ísť niekam aj spolu pozrieť 😉

sasulec
12. mar 2010

jasan zajtra co mas? chcem ist kuk tam blizsko vas.. 🤐

domyyy
12. mar 2010

sasi....nič dokopy 😉 môžme si zavolať a dohodnúť sa 😉 🙂

sasulec
12. mar 2010

tesaaaakujeeem 😉

mishaa1
12. mar 2010

inak,ja som vsetky 3 veci v deichmane pokupila...🙂vidim,ze som ta navnadila...inak,neni cela fialova...ale krasna!!
zuzi,dakujem🙂

sasulec
12. mar 2010

Misiii,supeeer moja tesim sa s tebou.. 😉 tak boli pekne narodky,hm?
a mala je oki?
ako sa ma?

sasulec
12. mar 2010

idem bruu 😔

domyyy
12. mar 2010

je tu niekto?? 😅 alebo mám ísť spať? 😕 😀

jajka968
12. mar 2010

som tu, pracovala som, ale výsledok ma teší, len neviem či bude aj susedov tešiť 😀 , ale to je už ich problém 😉

domy, som ti pisla ohľadne zajtrajška, ale už asi neskoro, už asi sašul máš dohodko

misha, tak všeeeetulinko naj, naj, naj ti prajem 😵 😵

bystricanka
autor
13. mar 2010

dobré ránko 😵

dnes aj zajtra má strašne fúkať. Tak sa treba dobre poobliekať 😵

misha...aj ja sa pripájam ku gratulácii. Vraj 22 😵 ...aj ja chcem taký vek 😅

henka76
13. mar 2010

pekné ránko 🙂

misha-aj ja ti dodatočne prajem všetko naj 😉
jajka-ak by sa dalo,môžu byt dve krabičky 😉

klba
13. mar 2010

dobre ranko. 🙂
trosku vegetim a kavickujem, maly je od siestej hore, uz som si zeleninu do polievky nakrajala, uz sa pomaly vari, dnes robim cicerovo-zeleninovu a k tomu zapekane rezne, juri je sice nestastny ze nie su klasicke rezne ale ja moc take nemusim, tak som sa vyhovorila ze nemam olej vo fritaku 😅 ale este nevie aka dobrota ho caka, bude sa zalizovat. 😝

juj, navnadili ste ma na vystavu, len nemam odvahu ked som este chora, aj by som isla bez maleho ale ani nemam s kym, juri by nesiel a bojim sa kvoli tej chorobe, nechcem riskovat ze este viac ochoriem. 😒

misha gratulka k narodkam, zelam vsetko naj, krasny vek mas 😵.

vy tu lilave veci rozoberate, tak ja mam tri nove mikiny, aj jednu lilavu, 😉 ved na pieskovisko sa zidu 😀

zuzi daj vediet co si pokupila, nech sa potesime s tebou. 🙂