Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
domyyy-maximko je celkom dobre,sem tam mu tečie soplík z nošteka 🙂 a moroško?školy vybraté a o monitore ani nehovorím,nechce sa mu učit 🙂
ahojte,
boli sme na 3/4 hodku vonku, obrovského snehuliaka som drobcovi oproti v parčíku postavila, vytešovala som sa, ako ho budeme z okna okukávať, no smola, nevie ho tam z okna zaostriť ☹ , všetko biele, tak mu splýva, musím mu dáku červenú handru omotať kolom krku, nech ho uvidí.
berus, jéj, tak ty si u nás v škôlke učila a kedy, lebo mne tam aj olivka chodila, ale asi medzi olčou a sárčou si bola
a o upratovaní ani nehovorte, u nás to isté, každý deň celé doobedie upratujem, no nič večer nevidno, brajgel jak u počerných, sa až hanbím 😠
ahojte, babule 😉
jajuska, bordel v byte, zdrave dite 😀 🙂 nemas sa za co hanbit. Skor by si si metal zasluzila za vsetko, co pre rodinku robis.
inak, sasu ma dobry vkus, bon jovi je moj milacik od zakladky 🙂 som dokonca isty cas ziarlila na tu jeho manzelku 😀 ale sak obdobie puberty ma hadam ospravedlnuje 🙂
pekny den seckym 😉
caute,
jajus, berus s tym upratovanim som na tom rovnako, ale severenka ma svojim prispevkom upokojila. 😀
u nas sa stale valaju hracky po celom byte, len co kocky, auticka a ine drobnosti odpracem do kyblikov, maly chyti nervy a z kybla letia znova von. 😀
a kde je sasul, co ma Acko? 😉
ahojte tak sa hlasim,neskor, ale predsa, som to bez vas nevydrzala.. 😅
sme dnes napecali s malou zapekane cestovinky 😝 polievocka zostala zo vcera..zajtra chcem robit jednu hodim potom recept 😅
Jajka vcera som kuk foto,bodka davala z karnevalu maleho Davidka aj Olka a tvoja mami tam boli.. 😅
Klbka pekny vylet si spravte a tatu chodte kuk a hlavne fotak nezabudni,lebo som zvedava na toho rockera v kravatke.. 😝 😀
Matka veru veru,takto ma tu babka obvinuje,z takych nekalych veci..hehe
a inak ja som v Tempo Kondela objednala sedanu a za necele 2 tt mi dosla.. 😉 ono to mozno vyzeralo,ze som tu dlhsie snivala,ale to som sa len nevedela rozhodnut, ktoru.. 😉
Berus ja som si to este aj dnes kukla,som sa sulala,neviem si pomoct,ale Morova je suprova ja ju zboznujem.. 😀
sasul a nepridas sa ku mne, nechce sa ti na ten agrac, hm? 😉
a juri mi zakazal ho fotit, takze neviem ci fotecky budu. 😀
moja ja by som rada,ale este sme po chorobke a neviem ci niesme este infekcne,hmm..nechcem vas nakazit,ked maly je haklivejsi.. 😖
jaj ozaj, zabudla som. 😅
ale neva, pojdem aj sama, aspon si spravime druhu prechadzku, rano sme boli len na nakupoch a trosku pri dome, tak malo bolo. 😉
som zde hlasim sa 😀 😉 vybavila som si robotu,teda potvrdili mi papiere na UP a bola som aj v skole,lebo potrebujem potvrdenie ze tam chodim,a h...o som vybavila 😝 musim ist zajtra a aj pre papier od kedy do kedy som poberala rodicovske.Takze na zajtra doobeda mam o program postarane.
berus - nam povedali,ze to mozme zrusit,ale ze kazdu chvilku moze prist,dnes som sa ponahlala za malym,lebo mm ma neake vybavovacky ale zajtra tam behnem a kaslem na to
sasul - cicka to je kde ta firma???super dodacia lehota,vsade mi vraveli 5-10 tyzdnov 😒
a babenky,k tomu bordelu sa pridavam aj ja 😀 😝 nestiham umyvat dlazky,ako pisala Jajka rano umyjem a vecer cisty grc 😝
sasul - nasla som to na internete,to je na chrenovej? 😕
sasul - hodis mi do IP co vas vysla sedacka? 🙂
klbka veru,nerada by som vas nakazila,sme uz sice oki celkom,ale ja este som trochu zahlienena 😕
pekny vyletik prajem,aj ked pocasko je na prdky,teraz poprcha zas do toho.. 🙄
zajtra mame sedackuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀
sasulka -ale dakujem za info,ako som ti dopisala volal Ivo ze dorazila na predajnu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
matka to je super, tvoje prosby su vyslysane 😉 , potom hod fotecku. 🙂
sasul to neva, aj tak sa sneh topi, tak pojdeme aj tak a potom spolu s tatom domov, len mi je luto ze prepadne jeden listok. 😒
http://fb.aukro.sk/item915578920-bvlgari-omnia-...
heh tuto nam doniesol jezisko,fakt zaujmavo vonia 😉
Matka tak to je hlavne a vasa kolko stala? nemas link? hod do ip 😉
ze tak strasne som sa udila,ze som skusila upiect buchty.som zvedava na vysledok 😵
ahojte 🙂 dnes mám za sebou dlhý deň 😝 nič sa mi nechce 😔 bola som so susedkou v centre a na prechode sme stretli klbu 😵 išla za drahým, jáj Šimi bol podarený 😵
matka...no konečne budete mať sedačku 😵 tak to aby som už prišla 😉 😀 nemáš link na ňu? 😅
heni...a na akú školu chce ísť Maroško? 😅
chym...cicka kde sa flákaš 🙄 chýbaš mi ☹ jáj malinkému nech už konečne zúbky vylezú nech sa netrápi 😒
severanka...to ja milujem Bon Jovi 😀 nie sasul 😉 a veru je to super kapela 😵 Richie ja fajnový 😵 😅 hneď by som ho brala, aj keď je o generáciu starší 😀
marianca...ahoj 🙂 a prečo si tu tak dlho nebola? 😒
jajka...čo vravela Sárka? 😕 aký bol karneval? 😀 🙂
martinka "udila" si sa? 😀 😀 😀 😀 😀
jajka aj Lenka mala dnes karneval 😀 a za co bola Sárinka oblecena? 😵
heli - 😀 😀 😀 nudila,a dopadlo to celkom fajn,su jedle 😵 😵 😵
domyy - nemam link,ale odfotim a hodim fotky 😵 😉
martinka ja som minuly tyzden robila parene buchty 😵
ahojky....bola som u susedky 😵 malinká celý čas hajala 😅 tak sme aspoň super pokecali 😕 😵
dominika 😵
za chvilku mi ide ordinaciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
ahojte...my sme od 17:30 sami,tatino nam isiel na nocnu...dnes taha 12tku😒tak sme si svoj program spravili-postavili sme si vlacikovu drahu a potom ma vytrapil puzzlami-nie a nie so stavanim prestat-"este tieto si urobime,este tieto atd"😀😝potom som mu napustila vanu tak sa vyblaznil a teraz dojeda gulicky s mlieckom a pojde do postele a ja pojdem ordinovat😅domyyy tak si si uzila babenko?😵inak bon joviho aj ja mooozem😅mne sa vzdy pacil spevak😝
heli aj ty budes ordinovat?😀
any...slamienkuješ moja? 😒 😒 a hej bábätko je krásne 😵 zajtra asi budem s malou 😅 mala by som ísť strážiť 😉 no uvidíme, či bude treba 😅 😵

ahojte 🙂
maximko spinká,ja som práve skončila v kuchyni 🙂