icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
13. mar 2010

Heli, Sasul,
veru veru ide mi. Tusim pisem rychlejsie ako pisem.

Maly buva po dlhom boji, ale 6:30 uz bol hore, tak je nacase. Klbi, aj moj nadava, ked nie je maso, tak tento tyzden sme mali dietny, tak zjedol od abstaku akoro dve cele stangle Nitranu salámy. V pondelok langose prvykrat robim. Tak uvidime.

Miska,
aj ja sa pripajam. Juj, az teraz mi doslo, ze ako davno som uz 22 mala.

Jajka, ¨
dones maleho k nam, nech sa psychicky pripravim na taky vek.

Baby, mne ten vietor dobre na nervy ide. Ste vedeli, ze NR je v prvej trojke najveternejsich miest v europe? Aspon tak mi muz hovoril, ze preto sa tu kazdy rok usporaduvaju majsterstva sveta v plachteni. Dokonca sa mi zda, ze NR je najveternejsie. T ame ale dopadli.

Heli,
tak si uzi kozmetikos. Ja som bola minule na mikrodermabraziu a poviem Ti, hodinu mi po tvari len s pristrojmi robila, perfektne to bolo, tak ked nasetrim, idem zas.

Ja mam plnu skrinu veci a obleciem asi 10ks, tak ak sa to nezlepsi, budem musiet nieco kupit a mna to nejak posledny rok tak nebavi. Asi som nejaka divna.
😒 😅

Zuzi,
dobre nakup tehu vecicky. Ja som tento tyzden odlozila tu moju ubohu tehu garderobu, nohavice su stale v obehu, druhe tehu uz hadam ani nedoziju.

dupinka
13. mar 2010

Ahojte!

my sme sa vcera na vystave uchodili, ale bolo super! Straaasne vela peknych veci, kupili sme koberec do obyvacky, pod stolik. Inspirovali sme sa vyriesenim nasej malej kuchyne, len keby aj financii naraz tolko bolo.
A co je podstatne, vybrali sme Adamkovi detsku izbu. Taka, co sa da variovat do malej a pripadne v buducnosti do velkej izby. Predajnu maju aj v NR a dokonca, teraz do konca mesiaca je 15% zlava, tak spekulujeme, co a ako....

Beruska, aj mna hneva ten vietor, ani na prechadzku sa neda, lebo hned by sme chori boli, tak som poslala Adamka s MM do prace, ide tam nieco narychlo kuk, tak aspon poupratujem v klude.

Tak: praci cest a prachovke zvlast! 😀 😀

beruska113
13. mar 2010

Dupinka,
tie detske izby boli super, ale my este nejdeme kupovat, najskor asi tak o rok, uvidime ako to vyda. Aj tak spava s nami a izbu ma na druhej strane domu ako je kuchyna, tak aj tak by mi to bolo na figu, hracky su aj tak po celom dome.

dupinka
13. mar 2010

Beruska, my sme v stadiu uvazovania, ktore komponenty by sme kupili teraz a ktore neskor, kedze chceme klasika buk, ku ktoremu sa vzdy da nieco dopasovat a navyse, toto nie je firma, ktora by sa mala zrusit za par mesiacov, hoci nikdy nevies.
My by sme potrebovali nateraz komodu a nejaku skrinku - dole ulozny priestor na veci a hore policky na hracky. Velku skrinu na oblecko asi az potom, ved sneplanujem vymenit terajsiu spalnu (vacsia izba) s detskou (mensia) skor, ako bude druhe babo suce spinkat samo v izbe, tzn. tak o 3-4 roky, ak pojde vsetko podla nasho planu.

Zatial je Adamko s nami, do detskej ho skor ako buduci rok neplanujeme dat, ale MM bude 9 mesiacov mimo SR, tak aj ked nechceme, musime tieto veci prebrat teraz, potom to sama nezvladnem, kedze tu nemame ziadnu rodinu.

A hracky mame tiez po celom byte 😀

Co dnes varite? Ja urobim zeleninovu polievku a asi bryndzove halusky z acidka a krupice.

henka76
13. mar 2010

dupinka-tak ste sa inšpirovali?...aj my máme hračky všade 😀 ...ja dnes robím špagety 🙂

blazka24
13. mar 2010

ahojte babule idem len pozdraviť, vás dočítať a malý je hore a to som len v rýchlosti prešla ale už si prd pamätám........

von nechodíme lebo by mi uletel príčesok a malému by sople povyťahovalo až z päty.........

tie lievance som dala do obľúbených a budú v sobotu mm je zase v službe takže paráda, víkend sme doma len dvaja jedáci 😝

na výstave som nebola, tento rok nejak nestíham ani prd .............

idem robiť rybu a zemiakovú kašu pre mm a pre seba cestoviny s griskou bez cukru 😀

tak sa mi držte prídem večer ak uspím tohto môjho šintera.............

any23
13. mar 2010

ahojte🙂ja som daka podrazdena od rana,vsetko mi vadi,asi z toho blbeho pocasia a z toho ze som sa v noci nevyspala🙄bambulka mi nedala spat-od 2hej do pol 5tej vystrajala v brusku😅a alex uz od 7mej buntosi😝divoky je jak z divych vajec,boli sme aj v obchode,skoro nas odfuklo ale krpec sa aspon prebehol tak snad uz bude kludnejsi😝ja dnes robim kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi-bude aj na zajtra...a druhe peciem jaternicky a klobasky-to si mato zgustne😀miska,tiez sa pripajam ku gratulacii-vsetko naj😵zuzka,tak dobre nakup a ak zozenies dake tehu leginy,daj prosim vediet kde-tiez by sa mi zisli😉henka,ako,uz je ti lepsie?😅a hned mam lepsiu naladu ked som sem k vam nakukla😎

beruska113
13. mar 2010

Tak malý spinká ne terase, pribežne sledujem, či mi ho neodfúklo aj s kočíkom. Tak my aspon príčesok neodfúkne jak Blažke.
Any,
mas pravo byt nasrata, vyhovor sa na tehu hormóny. Ale super, ze sa to zlepsilo, ked si sem zavítala.
My sme sa minule s muzom smiali, že tu nemáme ani čím tresknúř, ked sme nasčtvaní: srinky sú posuvné alebo maju také spomalovače, že nebúchajú. Tak jedine dvere, ale aj tie nejak nebúchajú. Tak už len taniere mozeme rozbíjař.
No idem obedovař. papa

majulcek
13. mar 2010

baby ze stanka nam dneska rodi tak drzte palcekyyyyyyyyyyyy 😵

helenkasabinka
13. mar 2010

drzim palceky Stanke moc moc moc,aby Anetku mala stastne a cim skor v naruci...Majul pozdravuj ju od nas 😉

helenkasabinka
13. mar 2010

Miška a vsetko najlepsie k narodeninkam a mas nadherny vek 😉

helenkasabinka
13. mar 2010

berus ozaj teba som sa vzdy chcela spytat,ze kde presnejsie byvas? ja velmi casto chodim cez maly Lapas a tak ma len zaujimalo,ze kde priblizne byvas 😉

majulcek
13. mar 2010

heli dik urcite odkazem 😵 🙂

helenkasabinka
13. mar 2010

ja by som aj do nitry jej napisala gratulaciu ale........ 🤐 😉

helenkasabinka
13. mar 2010

majulka a hned nam pis,ked sa Anetka narodi 😵 😵 😵 😵 juj malinky zazrak pride na svet,tesim sa akoby som ja mala ist rodit 😵 milujem deticky 😵

jajka968
13. mar 2010

čaute babule,

čo to čítam, stanka rodí, júj ale to ušlo, nech má rýchlo po a maličkú pri sebe 😵 😵

ja som bola predsa len na tom polygone, obehla som 3 shopy, spotená, ubehaná som to vzdala, to šidlo moje malé bolo všade, tie báby manekýny predavačky radšej pridržiavali, šak on jak tajfún a uragán dokopy,ešte v jednom obchode aj plyšového psa vyfasoval, no nič ho neskľudnilo, tak som to nakoniec vzdala a s rukami jak orangutam prišla domov. v tom mi naši volajú, že idú do mesta a dedko postráži marka s nicolaskom a ja môžem s mami ísť nakupovať, tak zase dole, som ho po dvore naháňala, lebo naši povedia 5 minúť a je to 3/4 hodina. dedko sa nakoniec rozhodol, že ostane u nás, nech sa hrajú, tak sme s mami mojou vyrazili, no a oplatilo saaaa, jáj už dávno som toľko nenakúpila 😵 😵

no a zajtra ideme na oslavu, marekova babka 80-ku oslavuje, tak vás prosím, dajte mi tip na darček 😕

lízatká tati v pondelok bude vedieť, či ešte sú, hneď vám dám vedieť 😉

lela83
13. mar 2010

😉 no ahojte co to citam ze stanka rodi a vcera som s nou vecer este pisala ostosest uz to hadam ma aj za sebou drzim jej vsetky prsteky

klba
13. mar 2010

ahojte, 🙂
tak drzime stanke palceky, nech to ma stastne a rychlo za sebou a nech ma co najskor vedla seba krasne zdrave babatko. 😵

lela vitaj. 😉

no idem vas docitat a hned som tu. 🙂

any23
13. mar 2010

majul tiez na nu myslim a drziiim jej palceky,hlavne nech to dobre dopadne a obe su v poriadku😵juuuj tesim sa ze uz bude mat malinku v naruci😵a ja sa uz neviem dockat jula,uz aby bol tuuu😎my uz mame po oddychu-vydrzal lezat asi 40min ale v kuse sa mrvil a pusina sa mu nezastavila😝a ked som si dovolila zavriet oci tak hned-mami otvor ocka rozpravam sa s tebou😝teraz sa hra s autami-teda demoluje ich-hromadna buracka sa stala😝

lela83
13. mar 2010

😉 babeny stanka ma uz za tym

domyyy
13. mar 2010

ahojte kočky 🙂 ja mám dnes dosť hektický deň 😅 tak potom sa budem rozpisovať 😉
ja len, že :

stanka....dúfam, že už máš Anetku pri sebe 😵 😵 😵 😵 😵 a ak ešte nie tak držím palce nech to máš čím skôr za sebou 😵

majulcek
13. mar 2010

heli ja si myslim ze keby aj do NR napises nic sa nestane ved to pre nu pises tak co...ved ide o nu a bambulku a nie o nejake zabomysie vojny 😉

majulcek
13. mar 2010

lela no sup sup daj infosky 😀 😕

klba
13. mar 2010

no tak ja len tolko ze dnes som za uvareny obed vychvalena do nebies, sa chcem pochvalit 😉 😀 ,
juri skonstatoval ze je to lepsie ako rezen, ze ten si moze dat hocikde ale toto co mal mu len tak hocikde nespravia a pritom rezne v troobale su jeho najoblubenejsie jedlo,
robila som take zapekane bravcove, najprv som to obalila v struhanke, vajci, usmazila, zaliala stavou a dala piect, bolo uplne jemnucke, fakt super, aj drobcovi chutilo. 😵

teraz vegetime, ale drobec ma dusivy kasel, kasle aj zo sna, tak dlhemu spanku moc sancu nedavam. 😒

berus, no tomu ze nitra je veterne mesto verim, staci ked idem za barak a ide ma odfuknut, uz by mohol ten vietor aj ustat a slnko vykuknut. 😉
inak s tym obleckom som bola na tom podobne, dlho som nosila take bluzky co boli pod prsiami stiahnute a dole volne, dokonca si mysleli ci som opat tehu, ale ked ja som sa v tom citila pohodlne, nerada nosim obtiahnute veci.

dupinka tak ste super pochodili na vystave, potom hod foto ked bude nabytok doma, som zvedava na vyber, ja sa vyzivam v zariadovani resp. v nakupe zariadenia do bytu, len financii je malo na moje predstavy 😅 tak sa aspon pri nakupe inych potesim. 😉

any tie klobasky a jaternicky posli aj sem k nam, hned by som si dala, mnam. 😝
a naladicka je uz lepsia? 😉

jajus nejako na poslednu chvilu zhanas darcek, uz mas nieco vyhliadnute?
a uz sa tesim ked marko podrastie, to bude sou ked bude mlade kocky okukovat, ved sarka a olka maju kopu kamosiek, tak ma vyber veliky. 😉 🙂

helenkasabinka
13. mar 2010

ja chcem infosky o Stanke 🙂

Majul nebudem vyrit hladinu aby si nemysleli,ze ich citam alebo co 🙄

helenkasabinka
13. mar 2010

babulky mna rano neskutocne hlasivky boleli,aj von sa bojim ist...radsej som len doma 😔 😒 ☹

klba
13. mar 2010

tak gratulka stanke a malej vela zdravicka prajeme. 🙂

any, alex musi byt podareny, si ma pobavila. 🙂

ahoj domy, co tak strucne? dufam ze sa este dnes ozves. 🙂

majulcek
13. mar 2010

klbi ja robievam ten recept,teda zalieva sa to takou stavou zmiesanou kecupom,vegetou atd...
heli ako chces ved to je na tebe 😉

helenkasabinka
13. mar 2010

tak som predsa napisala kedze aj Dominika 😉

helenkasabinka
13. mar 2010

ja som dnes robila osuchy s cesnakom ,smotanou a syrom-mnamky 😉