Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
no ahojte, tak ja mam uz shopmaniu za sebou..dobre som nakupila,domy aj botky sa mi usli,hadaj akeee 😝 😀
Stanke gratulacia k malej,dufam, ze su obe zdrave a vytesuje sa z malej.. 😉
klbi...ozvem sa neskôr 😵 mám nejakú robotu ešte 😅
heli....písala si aj ty? 😉 no super....ja s tým nemám problém....neni som s nikým z témy Nitra pohádaná takže tak 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
sasi...lila? 😀
dominika ty nemusis byt 😀 😉 🤐
heli mnaaam, ty ma vzdy inspirujes, aspon viem co spravim cez tyzden. 😉
sasul tak srdce je uz namieste, nakupy porobene 🙂 a boticky su isto lilave, ze? 🙂
Ahojte
tak my sme sa len pred chvilou vratili, boli sme na obede v Sypke- dala som si furmanske halusky, teraz balim veci, lebo ideme plavat, mame rezervovany bazen v Riveri len pre nas, skoda,ze ja sa nebudem kupat, ale za nejaku mykozu mi to nestoji, ale aspon nafotim tatina s krpcom, idu aj svokrovci s nami. Ale poprosim muza nech odfoti aj mna, ved poslednu fotku mam z 15 tt.
Zastavili sme sa aj v Mlynoch, v HM som si nejaku tehu garderobu nakupila, jedo triko cierne, taku dlhu tuniku, cierne leginy a pancuchy, take netehu pancuchy uz nemozem ani nosit, akonahle si ich obleciem, tak malinke zacne hned kopat co sa citi stiesnene.
Inak vcera citil kopance uz aj muz, normalne rukou cez brusko. Toto babo sa mi zda aktivnejsie ako Patko.
Len zbezne som pozrela co noveho, vidim,ze Stanka rodi, ci odrodila, tak zelam nech su zdravi 🙂
A este veeelikaa vdaka Domuska,ze si sla so mnou,lebo samu by ma to asi nebavilo..fajn sme pokukali,podrkotali,pohrkotali,a si strasne zlata.. 😉 😀
heli.... mne je to v podstate jedno 🙂 s nikým sa nebudem hádať 🙂 😵
Beruska, ani mna predtym nebavilo tak kupovat na seba, ked bol drobcek velmi maly, tak som znosila co som mala a kupovala som len jemu, ale teraz si musim nadrobit 😀 , bo viem,ze po porode sa tak lahko do obchodu nedostanem 😀
Jasneeee,jedine babulky,som lili 😉
Any tehu leginy v HM za 9,95 eura, ale dlhe a ak chces take trostvrtove tak v predajni hore v Ma-ma maju cierne aj biele aj bezove tristvrtove za 21 eur, take si mozno kupim neskor, teraz este sa zidu dlhe
jaj este som chcela v centro mali pekne leginy vsak Domy? 😉
rockerske srdiecko sa nezapre 😉
no ideme, uz paaaa
zuzanka uzite si plavanie 😉
no čo sa oslavy týka, tak babka zajtra má 80-ku, ale svokra dnes volala, že máme prijsť k obedu, tak som preto ohľadom darčeku kukala. ale nakoniec oficial oslava bude 1.5. keď babka pôjde domov do vydrnej, tam majú takú krásnu reštauráciu, nádherné prostredie a že darčeky až potom, zajtra iba také neoficiálne to bude.
ale aj tak uvítam tip na darček 🙂
😉 majulcek ake konkretne infosky chces 😉
lela no miery a tak 😀 😉
jej, tak Stanka uz má po. No super. Dalsi mrnús na svete.
Zuzi,
tak nakúpené? Aj my sa na to plávanie niekedy chystáme, ale plavky nemám, ani malý a muž zabudol minule v Beladiciach ked boli plávař. Takže musíme sa niekedy na nákupy vybrat. Veru nakúp do zásoby, dve deřúrence, potom som zvedavá, dáš info ako to zvládaš, aby som vedela, kedy druhé plánovař. Ja by som chcela tak nejak ako Ty, keď bude mat Luki tak cez 2 roky.
Sasul, Domy,
tak nakupna mania? Este ma nakazíte.
Som návštevu vyprvadila, segra mi tácku zákuskov doniesla a hádajte, kto ich zožral? Já já já jenom já. Na paráda.
jajka,
u mojej svokry bodoval tlakomer.
brusko poslala na NR:
Odkaz od Stanky: Uz som tu medzi vami, v naruci mojej mamy, Anetka Balkova moje meno je, aj tatinko stastny je. Narodila som sa dnes o 15.45 hod. a moje miery su 3,25 kg a 49 cm. Uz sa na Vas moc tesim
majul čítala som a moc sa z toho teším 🙂
my sme na chrenovej, budeme tu aj spať, maťo išiel za maminou do nemocky, nás tu vysadil a zdrhol 😝 ty kokso to naše auto je aké rozmaznanééé 😝 normálne tankujeme od shelll ten w-power ale teraz mu dal obyčajný zo slovnaftu a normálne sa mu nelúbilo - pindalo zo začiatku - ale rýchlo ho presvedčil - išli sme po dialnici z klokočky teda po obchvate a trošku mu pretiahol kolesá a už bolo dobre 😝 nech si zvyká potvora - je kríza, ja o chvílu na materskej 😝 😀
zuzka díky 🙂 pôjdem kuk 😉
ahojte 🙂 tak konečne som doma 😅 dnes som behala 😉 najprv so sasul po obchodoch, dobre bolo 🙂 kúpila som si legíny /rockerské/ 😉 a vyhliadla som si aj balerínky 😵 tiež ten môj štýl 😅 dobre bolo so sasul 😉 sme pokecali trošku, fajn výpadík 😉 potom som pendlovala medzi výstavou a domovom 😝 som totálka unavená 😅 a to ešte idem na koncert 😉
sasi....škoda, že nepôjdeš so mnou 😒 no nevadí 🙂 ja pôjdem teda s niekým iným 😉 a inak čo vravíš na tie balerínky? 😅 išli by mi? 😉 a aké si si kúpila topánky? 🙂 myslím štýl 😉
jajuš....čo si si pokúpila? 😵 pochvál sa 😀
majul...moc sa tešíme zo Stanky a Anetky 😵 😵 😵 😵 dúfam, že potom aj foto pridá 😉 😵
any....na Chrenke ste? 😅 si sa mohla ozvať 🙂 by sme von behli 🙂 ale nevadí 😉 snáď nabudúce 😵
zuzi....super nákup 🙂 mohla by si sa pofotiť a hodiť fotky do albumu nech ťa vidíme aká si krásna 😵 vykúpte sa 😉
any...som ti už minule chcela písať, že máš pekné nové fotečky 😅 🙂 😉
nadherne miery ma Anetka ...juj Stanka musi mat krasny pocit ze je maminka uz 😵
Domy nehnevkaj sa,ze nepojdem,ale akosi sa na to dnes necitim,bolo to take narychlo,keby to bolo zajtra mozno skor,aj ked ako som vravela,ja niesom moc na take rockerske koncertiky a isto tam budes mat svoju particku.. 😅
Balerinky su super,vybijane,mala by si si ich vziat,uz sa tesim ako sa budeme promenadovat po meste v new sate 😅
a tie moje su tiez take okruhle,balerinkocve a maju mierny opatok,inak uplne jednoduche a na boku maju taku nenapadnu maslu tiez kozennu 😉
sak uvidiiis uz coskoro 😉
sasi....už som ti to vysvetlila 😉 prečítaj si 🙂 a veru tie balerínky jáj 😵 😵 😵 😵 páčili sa mi 😉 išli by hlavne k tým legínam 🙂 😵 som zvedavá aj na tvoje topánočky 😵 budeme kočky 😉
si piiis Domy..hehe 🙂
aj ja chcem byt kočka ☹
heli....veď si 🙂
Helka,ved si! 😉
ved aj ctitela mas tak co ti chyba ku stastiu??? 😉
aaaale nekecajte 😒

majul presne to myslim, len vies, akonahle mam maso na rezne tak ten moj len o klasike v trojobale sniva a zalizuje sa skor ako to na tanieri vidi, 😝 ale som mu povedala ze nie je olej do fritaka a habaduru na neho nasila, ale uspech to malo, takze spokojnost, ja tie vysmazane moc nemusim a drobcovi to netreba. 😉