icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
13. mar 2010

caute caute, maly zostal spat na Chrenovej, idem sa osprsit ja a potom hadam aj nieco pofotim, Domyyyy 😀

Beruska, no aj ja som velmi zvedava ako to budem pri 2 detoch zvladat, ziadne iluzie si nerobim 😀 , predpokladam,ze prvy polrok budem jak vygrcnuty zvanec 😀 , ale aj tak sa velmi tesiiiim.

helenkasabinka
13. mar 2010

zuzka ze vygrcnuty zvanec 😀

sasulec
13. mar 2010

Zuzi zvladnete to aj s ,,malym-velkym bratom,, 😉 neboooj 😉

zuzana76
13. mar 2010

sasul, veru, Big brother bude musiet pomahat 😀

fotky urobim az zajtra, uz je zle svetlo a som unavena

domyyy
13. mar 2010

zuzi...ok moja 😀 zajtra čakám fotečky, krásnej tehulky 😉 😵 určite si si krásne vecičky pokúpila 😵

sasulec
13. mar 2010

avojte,aj ja som sa bavkala doteraz s fotkami,mam ichviac,ale take aktualne som hodila na FB..
z prechadzky s jajkovcami a aj aktualne co som fotila teraz,ako mala sedi na okne,moja mala horolezkyna 😅

helenkasabinka
13. mar 2010

jaj prave som dorobila zasa lievance.......drahy ma prosil o lievance a potom ze nezeeeer cica 😅

any23
13. mar 2010

domyyy nabudúce sa určite ozvem - onedlho tu budeme už stále 😉 len nemám na teba t.č. tak by si mi ho mohla poslať do IP 😉 ak teda chceš 😅

zuzka no ja som tiež zvedavá ako to budem zvládať pri dvoch detičkách 😅 ale alexík už je veľký pomocník, tak verím že mi bude pomáhať 🙂 teda dúúúfam...

any23
13. mar 2010

a dakujem za pochvalu 😵

helenkasabinka
13. mar 2010

aj ja chcem uz citit kopanceky v brusku 😵

helenkasabinka
13. mar 2010

pojdem o chvilku do sprchy a do postele pozerat telku...

zajtra uvarim maskovu vybornu polievocku a pecene bravcove rebra 😉 😉 😉

sasulec
13. mar 2010

teeda vy ste to tu uz dievcence zabalili??? 😉
tak bruu teda 😔

helenkasabinka
13. mar 2010

http://www.facebook.com/album.php?aid=2033531&i...

pridala som nove fotky na FB,tak si pozrite 🙂 a pozrite tie ,na ktorych je mala v parochni 😀 je tam ako babika 😵

klba
14. mar 2010

ahojte 🙂
dnes mi ide o 12:40 formula, uz sa tesim, budem cumiet na tv, drobca skor uspime a poobede pojdeme k svokrovcom, tam drobca nechame a my pojdeme do Tesca, konecne zasoby doplnit, normalne sa tesim ze pojdem konecne von medzi ludi 😅 po troch tyzdnoch, ale maleho tam nechceme brat, nech neochorie, sice uz kasle aj sopli menej, ale stale nie je celkom zdravy.

heli, sabinka je v tej parochni cela mama, uplne sa podobate, zlata je - herecka. 😵

zuzi s tym vygrcnutym zvancom si ma pobavila 😀 , ale presne to iste ocakavam aj ja, ked budem mat dve deti, uz to bude o hubu, hlavne ten prvy polrok. 😝

dupinka
14. mar 2010

Ahojte!

prajem krasny, aj ked ufukany den,.....Zase sa s drobcom neda velmi po vonku chodit.

Ja som ako vygrcnuty zvanec alebo u nas sa vravi vygrcnuta rezanka, maly bol v priebehu troch hodin hore 6x, popoludni totiz spal skoro tri hodky. Potom som ho vzala k nam do postele, tak tiez spanok nic moc, kedze mal expanzivne sklony.
Rozhodla som sa, ze podniknem v oblasti jeho spanku razne kroky, tak dufam, ze to nevzdam pri prvych slzach.

Heli, krasne fotky na FB mas, mala je kraaaasna. A mozes si ma pridat k priatelom? Uz som ti zaslala ziadost o priatelstvo.

Klba, tak moj MM je formulovy maniak, ja som na F1 povazovala zaujimave akurat pit stopy, ale aj tie su vraj obmedzene, lebo sa nebude tankovat. Takze ziadne vzruso, dookola jazdia hodinu....

Idem dat varit obed a upeciem makovu strudlu s cernicami.

any23
14. mar 2010

ahojte 🙂 my sme sa včera super zabavili - maťo tu na chrenovej má kooopec kamošov, keďže tu vyrastal a poznám sa s nimi dobre aj ja, ale už sme spolu sto rokov neboli, a včera sem prišli dvaja z nich na návštevu aj s priateľkami svojimi - otvorili si vínko a super sme pokecali 😵 do pol jednej tu boli, tak dobre ako včera som sa už dávno nezasmiala 😀 sranda bola 😉

helenka kuk som fotečky - sabínka je rozkošnááá 😎 😵 😉

no idem ja variť obedík - dnes budú kuracie rezníky s ryžou a opekanými zemiakmi, slepačia polievka sa mi už varí 🙂

zuzana76
14. mar 2010

ahojte

klbi teda, ze F1 ja to tiez nemusim ako dupinka 😀 , ale moj maly je fanatik, takze obcas pozeravame

Dupinka, tak nam sa polepsil spanok, az ked som maleho uplne odstavila 😖 , prebiehalo to tak,ze ked mal 15 mesiacov, tak som ho chcela odnaucit zaspavat na prsniku, lebo dovtedy sa vedel uspat len na prse, prvy vecer nam plakal asi 5 hodin, chudatenko moje, aj si poviem,ze co som to za matku, ze som ho nechala tak plakat, ale nedalo sa inak, on i vyzadoval stale len to prso do ust a tak spat a kebyze zaspi a spi, ale po polhodinke zase, musela som behnut do spalne, zase strcit prso a asi 10 minut tahal a zase zaspal a toto sa opakovalo asi 3-4 x, kym zaspal tuhsie. Takze som nemala vecer absolutne nic z vecerneho programu, uz som nevladala stale mu vyhovovat v jehu chutkach po prse, tak som si povedala, ved je dost velky , dost, nedostane. No ale poviem ti, strasne plakal. Druhy vecer plakal uz len asi hodinu a treti asi 10 minut a potom uz prso nepytal na vecerne uspanie. Potom ked mal 21 mesiacov, tak som si povedala,ze uz koncime s dojcenim, ze aj tak by som chcela druhe dieta a nechcem kojit obe deti naraz, nevraviac o tom,ze je to zataz aj pocas tehotenstva, tak ze koncime teda, ale nevedela by som to sama ukoncit, ale " nastastie" mi endokrinolog predpsial take lieky, ze tie sa mozu brat sice pocas dojcenia, ale treba pravidelne kontrolovat krv aj u dietata a toto som nechcela u maleho podstupovat, tak som s tym sekla z jedneho dna na druhy. Viac som mu mlieko nedala, prsia naliate , bolestive, chodila som odstriekavat do teplej sprchy, uviazala som si ich, malo pila, po 3. dnoch moje napate prsia polavili a po tyzdni bolo uz super. Maly si trosku v noci poplackal, ked nedostal prso, prvu noc bol hore asi 5-7 x, len som ho hladkala a pritulila som si ho. Plackal len trosku, druhu noc bol hore asi 3x a tretiu noc uz prespal uplne celu, ten pocit som dovtedy nepoznala, ja som sa vyspala ako nikdy predtym.

Any, aka sikula, zu uz uvarene , ja som zatial vymyslela len polievku 😀 , maly je u svokorvocv, tam bude aj obedovat, tak som vymslela sampinonovu polievku pre nas a druhe nieco so zemiakovou kasou, ale netusim,ze co, poslem muza do obchodu tu pri nas a co budu mat nech donesie a ja uvarim 😀

helenkasabinka
14. mar 2010

ahojte

dupinka uz som si ta pridala k priatelom 😵

any dakujem 😵

klbka vazne sa tam na mna podoba ? 😕 😵

helenkasabinka
14. mar 2010

konecne dnes rano mi uz je lepsie,uz som mohla od rana aj pekne rozpravat len potrebujem ist do lekarni a kupit si nieco na vykaslanie,lebo rano mam moc hlienov a nejdu mi vykaslat 😒 mam ich take strasne huste akoby chrastove 😕 😅 😖 😒 ☹ 😠

sasulec
14. mar 2010

ahojte kocky,ja som prave dozehlila,kukala som popritom profesionalov tak mi to v celku ubehlo,dobry bol tento diel,som sa narehnila bola to parodia na ten incident s trhavinou v batozine.. 😝
klbka,dobre vela nakuupte moja,nieco si vyber aj ty,budete mat cas pobehat obchodaaky 😀 a hlavne klud,na nezaplatenie.. 😉
Domy este dospavas? Ako boloooo??? 😕 😅
Dupi,ja som malej dost odsavala,mala som hrozne vela mielka,takze ked sme presli na flasku s nutrilonom ani si nevsimla a vraj zabera spinkat vedla v izbe,aby necitil z teba mliecko,aspon 2-3 dniky a bude oki,neboj zvykne si.. 😅 ( ci? teraz neviem ci odvykas od kojenia,ked Zuzi spominala kojenie..)
Zuzi my mame slepaci vyvar a kuracie rizky s ryzkou,jupi,bude aj na zajtra nebudem varit,este si povysavam a zajtra mam veget..zatim papa 😉

lela83
14. mar 2010

😲 majulcek bud mi niekto sedi na kably 😉 alebo nechapem 😉 ake miery 😉

sasulec
14. mar 2010

aa este som chcela,mala je zlatunka,Heli,male maminkine dvojca 😉

helenkasabinka
14. mar 2010

lela ved miery malej Anetky....Majulcek myslela miery Stankinej Anetky...ze kolko merala a vazila 😉

helenkasabinka
14. mar 2010

sasul dakujem 😵

lela83
14. mar 2010

😉 😉 😉 helenkasabinka uz chapem to som sa prave docitala tu aka je velka anetka 😉 ja si pisem zo stankou od piatku lebo sme zistili ze sme zo zbehov a pozname sa len z vydenia tak sme sa otukavali 😉

helenkasabinka
14. mar 2010

lela ahaaa a ja som ani netusila odkial je Stanka 😉

lela83
14. mar 2010

😉 no helenkasabinka vydis co sa az teraz dozvedas 🙂 same prekvapenia 😉 brrrr je tu kosa vonku

helenkasabinka
14. mar 2010

lela so Stankou sme si moc nepisali,iba raz som s nou bola na stretku a potom sme si temy rozdelily 😉

helenkasabinka
14. mar 2010

co dnes varite dobreho kočky?

ja varím mäsovú polievku a k tomu pečené bravčové rebrá .......mäsko tu rozvoniava mňam.....aj polievka sa už 2 hodiny varí 😉

dupinka
14. mar 2010

baby, diky za rady. Ja ho nechcem este odstavit, ma 10 mesiacov. Len potrebujem vyriesit caste nocne budenie. Adam zaspi vcelku fajn aj sam, nadojceny, ale po 4 hodkach (a niekedy aj skor) je uz hore a vyzaduje prsnik, potom vzdy kazde 2 hodky, ak nie castejsie.
Skusala som mu dat len cumlik a pohladkat, prihovorit sa, ale on cumlik ani za svet, az po niekolkominutovom boji. Aj som si prisunula postielku uplne k mojej posteli, aby ma citil, tiez nezabralo.