Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
DOMINIKA no ako som vravela .....uz dokonale zienky si nas doberaju z temy nitra,ze sme tam napisali 🙄 🙄 🙄 🙄 jaj vs 🙄 k su trapne........chovaju sa ako pubertiacky a pritom maju od pubertalneho veku daleko 🙄 no co uz ...nech sa paci,ked ich to tesi 😅 😀
aha a nemoze byt len smadny?skusala si u davat aj dojcesky cajik,podla mna uz je dost velky na cajik 😕
alebo ak si papka dlho,mozno je uz privelky a mliecko mu nestaci,mozno by pomohlo nejaka hustejsia kasa na veceru,hami,alebo nieco take,su aj tie ,,na dobru noc,,myslim,ze sa daju zarabat aj s mlieckom materskym podaktore,ja som tak robila.. 😉 aby ho to zasitilo 😝
dupinka ja by som ti rada poradila ale neviem.....moja svagrina ma dcerku,ktora ma rok a pol a kojila ju do cca 8 mesiaca a malinka je chuda ale vela spapa cez den a v noci si este stale pyta papat minimalne 2×......a to jej skusala uz vselico mozne dat na veceru aby ju zasitilo...no ona si to mlieko stale v noci vyzaduje aj tak 😅
ahojte
helka...ja varím pre nás dospelých zeleninové rizotko - jasné že dietne jedlo a malému ryžu s kuracím mäskom 😵
dupi...aj ja ťa chcem na FB 😅
Sasul, nechce ani vodicku ani cajik a syty je podla mna dost, ved ta kasa a predtym vecera + mliecko....
Uvidime, ako zaberie planovanie spankoveho rezimu...
Pokial ide o mamicky z istej temy, skoda reci...
A aky mate program na popoludnie? Mm isiel hrat hokejbalovy zapas, potom pojdeme trochu von, ale asi skoncime v Centre, chcem kuk nejake hracky pre krstniatko k 1. rocku a trochu sa posmyka drobec na smyklavke.
tak nakoniec som isla aj ja s muzom do kauflandu, uz varim tu samp. polievku a druhe bude vyprazana treska
dupi, tak ho skus odstavit len od nocneho dojcenia, mne sa to zial nepodarilo, lebo stale plakaval, az v tych 21 mesiacoch, ked som ho odstavila uplne, patko je velmi citlivy, cumel nechcel ani on, par krat sa mi z neho dovracal, tak potom som mu ho uz nedavala, inak u nas ako trik na odstavenie zabral ocot, bradavky som si potrela octom a vtedy nechcel, povedala som mu, ze mliecko je pokazene a prsia su chore a teraz mliecko nemam, chudatko on si najskor myslel, ze len docasne nemam mlieko 😀 , nakoniec na dojcenie uplne zabudol.
Vyskusaj mu teda davat v noci caj alebo vodu, len s tym cajom opatrne tiez, lebo napr. kamoskina mala si tak navykla na caj,ze kamoska zase musela vstavat aj 2-3x v noci aby uvarila caj, lebo vypila aj 2-3 flase a potom len cikala a cikala. lepsia je asi voda a to ho prestane bavit vstavat kvoli vode. Len vsetko zavisi od dietatka, ako je pripravene na odstavenie v noci, oni teoreticky uz v tomto veku 10- mesiacov nepotrebuju jest v noci, no ale co? nedam mu, ked place? Sytejsia strava ani u nas nic nevyriesila, mohla som mu aj kasu uvarit a nic. Pytal aj tak v noci.
dupi, aha teraz citam,ze nechce ani vodu ani caj, hmmm, tak chce citit teba. Skusa napisat Annag, najdes ju v teme dakujeme Annag, ona je laktacna poradkyna, mozno ti poradi.
dupi...ohladom toho nočného budenia ti ja neporadím. Ja som to mala to isté a na malého nič nezaberalo, takže som stále musela vstávať a kojiť 😖 Dávala som mu aj homeopatiká a rozne čajíky, ale nič nepomohlo 😒
bystri, ja to iste , tiez nic nepomahalo, este aj teraz ma noc, ked sa zobudi aj 3 x a musim ho pohladkat a lozit naspat spat, lebo on sedi na posteli a volaco si mrmle
uloziti, nie lozit
zuzi...no a podobne. 😝
môj matúš sa v noci o 2h zobudil a oznámil mi, že už je vyspinkaný. Skoro ma drblo 😠 Potom začal pýtať mliečko a ked som ho už robila, povedal, že ho nechce. Že chce asi cikať. Tak sa vycikal a potom konečne o 2.30h zaspal 😝
kedy sa mi už konečne vyspíme celú noc? 😨 🙄
dupinka veru skoda reci na ich temu......lebo jedna nemenovana zacala narazat na nas,no a kto sa jej chytil za slovo 😕 no kto asi? to ani hadat 3×nemusim....ved kto rad asi okydava? 😕 no co uz.ja som normalne dievca a nemusim sa nikomu rovnat a som stastna za to,ze som skromna a mam okolo seba vela dobrych a uprimnych ludi .....a nevyberam si ludi podla toho ci maju v penazenke viac penazi alebo menej 😀 😕 taky osobky ma nerozculia 😉
ahojte, tak ja uz cumakujem na tv a cakam na tu formulu, ja to aj tak kukam len tak na pol oka, ale relaxujem pri tom a to je hlavne, jajus pozeras aj ty, ha? 😉 🙂
dupinka aj ja ta chcem na FB. 🙂
inak s ty nocnym krmenim neporadim, 😒 ja som kojila kratko, ale ako pise zuzka, skus radsej vodu ako caj, ked som davala na noc caj vzdy vela vypil a potom nechcel jest, jednu dobu som kupovala ten granulovany, ale kedze malo jedol a len pil vysadila som ho a presla som na cistu vodu,
drzim palce nech sa mu spanok upravi. 😉
zuzi dobre si to vymyslela s tym ukoncenim dojcenia, sikovnica si. 🙂
zuzi ze prsia su chore 😀 😀 😀
mala sa hra s plysakmi,normalne zaliezla do domceka a cuskala tam,sme ju chodili kukat,co robi,takto podozrivo ticho bola.. 😉 😝
ozaj a kedze mala neche povedat ujo,tak sme ju ucili ze chlap,ale ona to tak smiesne vyslovuje,ako chap,tak sme sa smiali,ze cap.. 😉
aa este: medved ,,medmed,, 😉
a stresne sa jej lubi reklama na radio expres s tou rybkou ,,ibka,,a na t mobile to tu hopsaaa o dusuuu.. 😀
moja mala zboznuje tiez tu reklamu s rybkou alebo tu s detickami co sa smeju na to umele mlieko je reklama 😉
Heli,ale keby si videla ako vybehne,ak strela zleze z gauca,alebo doleti a uz sa natrasa.. 😀 😝
sasul 😉
helka...aj matúš lubi reklamu s tým umelým mliekom. A on vlastne ľúbi reklamy tie, kde sú malé deti...na plienky, pribináčik, atd
bys presne,to aj mala vsade kde su deti a zvieratka miluje reklamy 😉
sasul...a aj ju kamerujete?Či nestíhate? 😀
bys hej hej mam videi vela na pc,ale akosi neviem ako to nahodit cez yotobe,musim niekedy svagrikovi povedat,sa nasmejete na nej.. 😉
musi mi to naprogramovat,je to v angline tak sa v tom moc nevyznam.. 😒
Pridala som fotky do albumu 🙂
Zuziii,si kraasna,moooc ti to tehu pristane,taak si opeknela,teda,nie ze by si predtym nebola zlata,ale mas plnsie licka a moc ti to sekne,kraasne foto..
a co s toho nabytku tyka,krasne izbicky,resp. postielky si vybrala,uplne uzasne,aj topiky ti seknu,fakt strasne pekne fotky 😉
sasul, vdaka za pochvalu , tak postielku mame, tu menit nebudem, ale mozno kupim nove hniezdo a aj baldachyn, ale neviem co so starym 😀 , lebo muz mi bude vyhadzovat,ze mame hniezdo po patkovi, uz som ho aj predavala, ale marne
mozes aspon menit..hehe
ak bude dievcatko mas sa na co vyhovorit,ze predsa musi mat princeznicka princeznovske ruuzovucke..hehe 😅
a nedakuj mne,ale sebe,krasne sa o seba staras,si krasna maminka cakatelka,ja som mala,teda aj mam vela takych volnych topikov,co este s oblubou nosievam,su volne a teda pre mna pohodlnee 😀
a tu nevylestenu skrinu v pozadi si prosim nevsimajte, to som fotila v patkovej izbe 😀

Teraz sme otocili postielku o 90°, lebo vsade sa otaca do polohy Z-V a postielku ma S-J.
Doky vravela, ze mu mam davat sytejsiu veceru, ale mne sa zda dost, ked o 18tej zje nieco od obeda alebo pecivko a potom ma o 19tej kasu a hned potom kupel a vecerne dojcenie, hm?
Dnes mu skusim regulovat spanok, zatial zaspal podla planu, tak uvidime.