Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
my mame tiez nase hnizdocko odlozene,je neutralne takze este vyuzije mozno segra,ked bude mat mimco..juuj uz aby bolo,zas si pocicikam, krsnatenko moje,sa tesiiim 😉
ja som prve tehu stravila doma na PN, tak teraz je to pre mna nieco nove,ze mozem medzi ludi 😀 , no a doma som ani nejake extra tehu veci nepotrebovala, mala som len 3 tehotenskych gati - rifle, jedny teplaky na doma a jedny letne gate a to bolo vsetko.
sasul, ved aj nase je neutralne, zelene 😒
ja ssom mala tuniky volne a k tomu som nosila leginy,sak klbka by vedela hovorit,lubila som sa pekne obliekat,a bolo to aj pohodlne.. 😉
heh Zuzi,ale nebooj,sak hodis par hormonalnych tehu slziciek,akoze sa budes rozplyvat nad niecim peknym a manzel povoli,nezabudni,ze ked si tehotna,predsa nemozes zabazit.. 😝 😀
idem kuk filmik zacal,zatim papa 😉
sasul, o to nejde, ja som tiez taka ekonomicky zmyslajuca ako on, ze ked nettreba, tak nasilu nebudem kupovat, ja to asi necham po porode a uvidim ake bude babo, ci vyuzijeme nejako specialne postielku a tak. A potom to objednam z internetu.
uz o 4 tt ideme na 3D 😵
zuzi krasne fotecky si dala,a veci si uzasne nakupila velmi pekne,jaj ja keby som mala taku dokonalu postavu,tak nie je o com a brusko ti uz ako krasne narastlo 😵 si krasna a stastna buduca dvoj maminka 😵
heli, dakujem, neboj sa zachvilu budes aj ty zazivat to iste 😉 , verim tomu
zuzi len nebudem taka krasna tehulka.....ja na seba tych tehu veci veru nekupim vela 😒
heli, ale co by si nebola, ved ty sa o seba staras a mne sa nahodou pacia aj plnostihle zeny, napr. aj Kate Winslet bola isteho casu plnostihla a je to kočka, aj Malachovska je taka pevnejsia a je pekna podla mna, nie je vsetko byt vychudnuta na kost, ver mi, viem o tom svoje, pozri, ak sa o seba staras, staci sa trochu zdravsie stravovat, vela tehutin a trochu sportu a mozno nebudes mat 45 kg, ale to nie je o tom. Ved si len pozri stranky s modelkami XXL
Ja som isteho casu vazila pri 165 cm len 42 kg a teda ti poviem, nikdy viac, bol to otras, ale chvalabohu som sa ustalila teraz na 52 kg pred otehu. vsetko mi padalo, cokolvek som si na seba kupila, vyzerala som len ako vesiak na saty.
alebo este ma napadla ta baba co spievala na Superstar, uz neviem ako sa volala, ale Domy sa pacila, tak ta bola podla mna sexy a zlata 😉
a ozaj zabudla som napisat,ze Sabínke som vcera nasla spicku prerezanu z ocneho zubka...takze uz ma 14 zubkov 😵
zuzka dakujem za krasne slova 😵
heli, no teda, ja to uz ani nekontrolujem ci mame svetky zuby, ale asi hej 😀
zo superstar myslis asi Leonu 😵 😵 aj mne sa pacila a bola aj peknucka 😉
hej, Leona 🙂
zuzi ja jej kontrolujem zubky,z kazdeho sa strasne moc tesim 😵 a aj malinka,ked jej mojim nechtom ukazem ze tam ma zubok novy,tak sa moc tesi 😀
no ja ani neviem presne, viem ze am plnu pusu zubkov , ked mu umyvam, tak asi mame vsetky 😀
no aj moja si strasne rada zubky umyva 🙂 taaak bude drzat ,ked jej ich umyvam a potom si aj sama este doumyva 😀
jej baby pekna tema,aj moja mala si drhne zubky furt furt,vzdy ked dojde do kupelky vypyta si ,,aj jaaa,, a ukaze na kefku a neda sa ani osudit,pekne jej musim dat aj pastu,,,len kefka,,nestaci 😀
teraz sme sa s malou hrali a mame taky plisovy hotdog a babka ho nazvala hamburger a mala,ze ,,hambugei,,
a potom,ze ,,hoddog,, 😉
este ma napadlo,ze sa jej lubi ta reklama na magio; ..,,budu pozeret jak vyorane mysi,, a mala vykrikuje ,,mysi,, 😀
ahojte 🙂 konečne mám čas 😵 včera bol koncert peckový 😅 už dlho som sa tak fajn nezabavila 😵 😵 😵 😵 😵 😵 prišla som domov o jednej 🙂 dnes sme boli na dedkovej 60-tke 🙂 super bolo, detičky zlaté 😵 ale hlavne sme sa tešili z prírastku nového do rodinky 🙂 teta má termín v novembri 😵
zuzi...ach jaj 😅 😅 😅 😅 tie veci sú krásne 😵 ozaj si v tom nádherná 😵 😵 😵 a to pletené tam vyzerá super 🙂 inak mne pletené veci nevadia 😕 😅 aj ja mám zopár takých no vadia mi niektorí ľudia, ktorí si oblečú pletený sveter, šušťáky a elegantné topánky 😅 😀 😉
kočky tak veľa som toho mala na Vás no zabudla som, že čo 😅 😅 😅
☹ halo kde ste nemam si s kym pisat ☹
ahojte🙂my uz sme domka...alexik sa kupka,potom navecerat sa a do postele-rano vstavame do skolky😝zajtra ideme znova na chrenku poobede,ale to tam uz musime volaco aj porobit-ved koli tomu sme tam aj ostali spat-ze rano navarime a mozme makat no ale prd sme spravili-vcera ta navsteva a dneska sa nam poobede nic nechcelo-no ale uz je najvyssi cas zacat vypratavat-ved uz o dva tyzdne tam chceme byvat😅zuzka pristane ti to,veeelmi🙂vecicky su super😉domyyy no super dalsie babatenko v rodine-to musi byt radosti😵
😉 ani tebe bude hej v novom 😉 aj chcem 😉
ahojte
domy, any dakujem
mna zase strasne boli jeden klb, asi sa mi to roztahuje , ta panva
zajtra rano idem na krv na endokrinologiu, takze skoro vstavam, aj krpec ide so mnou
Ahojte som tu na skok, no tu sa potuluje moja mila Eya. Ja pracujem v oblasti IT a rad Vam pomozem s neposlusnymi PC. Prosim len po jednom prosim a trpezlivost. Nechajte odkaz u Eya ok?. Ja som tu nie. moje skype: viktorfdc
Pekny den all.
Dobrý večierik sa praje 🙂
takže ako babizne?
zuzi, tehu ti sekne 😉
domy, tak ty si si užívala na koncerte, supéér 😉
Bože ani neviem čo som komu stela.......ale no nič, já len že Vás zdravím a priebežne aj čítam.
My sme už celkom v pohodke, zajtra idem s deckami na kontrolu k dokine a snáď to už bude dobré.
Ale som nejaká unavená asi pôjdem zachvíľu aj hajať....
pekny vecer 😉

sasul, ved to, aj ja mam rada volnejsie a snazim sa kupovat take, co budu dobre aj potom, nielen v tehotenstve