Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte
marianca, tak aspon,ze uz je lepsie, este by sa mohlo vycasit, aby sme uz aj poriadne von mohli chodievat, vsak, bo my sme uz jak odtrhnuti z retaze obaja s patkom 😀
Mi hovor o tom počasí zuzi, my sme nemboli vonku dva týždne!!!!!!!a to bol Bobo naučený sa venčiť každý deň, takže teraz je jak malý satanáš, nevie čo so sebou. A Fifa ešte asi tiež nedám do škôlky, aby po chorobe hneď niečo nedovliekol domov, predsa len má oslabenú imunitu....No des...Ešte pár dní takto doma a som na odstrel...
Už je pre mňa aj ob 😝 chod kultúra
uuuz som tu,este som ,,mleeko,, dovarala.. 😀
kukali ste pocasko???
v piatok na juhu 17st. to chce stretkoooo!!! 🙂 🙂 🙂
mari skuste imunoglukan,mne ho tiez odporucili,teraz ma mala dobrat nutolien-B a potom po mesiaci imunoglukan,vraj je super po atb na oslabenu imunitu..mi bolo v nemocke povedane.. 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
kuk
a dík sasul, zajtra idem do mesta, tak behnem do lekárne 😉
inak my uz to m,ame tiez v stredu tyzdne co susime a uz mi z toho hrabkaaa..
este,ze ma vcera Domy vyvencila,vsak Domus 🙂
Perfisny Marianca,ja by som asi chcela Maaju,teraz na Maaji ficime..heh 😀
jeeeeeeej, ja som akurat videla marianca fotos, teda ste oslavovali a ta torta vyzera perfektne, deticky su velmi zlate a ty si symposka, teba som tusim este na ziadnej foto nevidela
medzi nami dievcatami co mas v piatok Marianka,prisla by si keby je pocasko oki? 😀
no tak zakiaľ ti malá fičí len na včielke, tak pohodkáááá 😀
Ee sasul, tento týždeň je na hovienko, Stano má poobedné v starej robote a doobeda školenia v novej robote, takže ništa 😝
chudaak dino schytal to odzadu.. 😉
a de ste schovavali tata? 😉
tak neva,a buduci tyzden,teda ten dalsi?? 😕
nemooozem piisat,mala ma strielaaa 😝
☹ nekaslite na mna ☹ aj ja sa chcem do debaty zapojit ☹ nikto dneska na mna nereaguje ☹ ☹ ☹ ☹
lela nekasleme 😉
😉 sasulec ok 😎
ako ste stravili dnik?
ako sa ma Viki,je zdravucka? 😉
ty by si nechcela ist s nami von, viem,ze mas choreho manzela,ja len ci by si aspon na hodku nedobehla 😉
lela, ved sa pridaj k babam, iste ta radi privitaju na stretku, ked nejake zorganizuju
Zuzi ma pravdu,radi ta privitame,inak zuzi,ty nedojdes,keby sme dali stretko v parciku aspon na hodku,chcem si brusenko postiskat..heh 😉
sasul, do parku aj hej, ale az ked bude tak nad 15 stupnov, ja uz chcem chodit v jarnej bunde, tieto vetrovky a kabaty ma uz otravuju
a tento tyzden to teda bohviejako na park nevyzera, teplota tak okolo 10 stupnov, co by bolo este aj ok, len ma prsat
😉 ste zlate niekedy sa mozeme stretnut len u nas je to tak ze mozem az ked je muz po epi zachvate 😅 niekedy sa dohodneme 😉 viki je zdrava my sme boli tuto zimu len raz chory 😉 mame dobru imunitu 😉
ale na piatok hlasili na juhu kolo 17 tak sa nechame prekvapit 😉
lela ved ja som dnes reagovala na tvoj prispevok,tak nekasleme na teba 😅 😉
to je fajn lela,budeme sa tesit na stretko 😉
dufam,ze pride aj Viki som na nu zvedava 🙂 a aj na teba.. 😉
😎 helenkasabinka jasne 🙂
servus Heli 😉
aj s tebou ratam na piatok 😉
skoda,ze marianke to nevyda,ale aj to zorganizujeme,len nech je uz teplucko 😅
sasul kedy kde ?

zdar búh sasul 😉