icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
15. mar 2010

nestras! 😔

klba
15. mar 2010

ahojte babulky. 🙂
no tak konecne sme sa boli trochu vyvetrat, ten vietor nie je az taky hrozny ako sa mi zdalo ked som kuk z balkona, bola som si vybrat nejake topiky na stretavku, kupila som si tmavo fialovy a tyrkysovy, su na ramienka, to ja nerada, tak dufam ze mi nebudu stat cele leto v skrini, ale kedze som uz nejake kilecka zhodila snad sa odhodlam a sem tam to nahodim. 😀

Drobcovi som v Lidli dve pyzamka kupila, take frote teplejsie, on neznasa byt zakryty, tak jemu to bude super aj na jar. 😉 a kupila som mu aj take gumene gatusky, ked sa budeme oducat na jar od plienok nech vsetko neoznackuje. 😉 😀

Maly mi zaspal po ceste z potravin pri dome, spal snad max.pol hodinku a uz je vybuvany. 🙄

A stala sa nam nemila vec, na prechode pre chodcov sa mi koliesko z kocika dostalo do vymolu, maleho som takmer prevrhla aj s kocikom, uplne sa mi kocik vzpriecil a maly bol skoro dole hlavou, skoro som zamdlela, hned som kontrolovala ci je v poriadku, ci sa mu nieco nestalo, on spal dalej, som bola v soku ci vobec zije 😖, aj premavku som zastavila, co auta zastali, teda ti co to videli, este doma som ho celeho pokukala, ale vyzera ze je vsetko ok. 😕

No idem docitat. 😉

sasulec
15. mar 2010

kokooos,ale teraz uz mam vazne strach 😕 😕 😕 😕

jajka968
15. mar 2010

sašul, ani nie, pomaly dočítavam, však ste jak žeravé, čo čmárate furt, nestíham a to už každú chvíľku olča dorazí domov a ideme na učenie, dúfam, že ju tam na tom kopčisko neodfúklo
ale fakt snežilo, také prehánka z jedného mračna

helenkasabinka
15. mar 2010

jajka jasne na aute budeme a cinknem ti 🙂

sasulec
15. mar 2010

klbka to zabila cooo,dobreho citaka som na vas dievcence mala 😉 😀
klbka akurat som pred chvilkou pisala,ze som mala tusaka,ze sa tu objavis aj s jajkou..a tod vukukate jedna po druhej ako hribiky po dazdi 😉 😝 😀

sasulec
15. mar 2010

u dobehla aj mala,ako inak s ,,papukami,,
ze toto a nico blabotala,tak som sa jej spytala,ci obujeme papucky a prikyvla 😀

sasulec
15. mar 2010

jeej akurat bola reklama na Milku a je hra o auto,chrobaka a je lilave,ja chceeeem!!! 😀 😀 😀

klba
15. mar 2010

sasul to my musime byt malemu v hyperi furt v patach, to on by zdrhol, ale saska v sebe zensku nezaprie, nasla si svoj sortiment. 😀
a citak mas veru dobry, si ma pobavila. 😀

jajus, juri mi ten kutik zrusil hned ked ho zbadal, to on by mi tam drobca nedovolil nechat, on je haklivy na take veci, az prehnane, co nie je vzdy dobre, ale co s nim... 😝

martula s tymi listkami od postarky si ma pobavila, ale asi ti to vtedy smiesne nebolo... hlavne ze si ich stihla dobehnut. 😉

misha tak gratulka k rozhodnutiu o planovani druheho drobceka, 😵 drzim palce nech sa zadari a skolu zvladnes, neboj sa, je kopa maminiek co popri materskej studuju, len si budes musiet najst system, ale zvladnes to, tomu verim. 😉
a na aku vysku chces ist, co mas vybrane?
ja som tiez nad tym uvazovala, uvidim co cas prinesie, ci sa na tu vysku dam a co sa tyka jonasa, helenka ti da adresu a povie ti vsetko potrebne, aj mne tie vypocty vysvetlila a velmi mi pomohla.
inak ja som dnes dobrala poslednu tabletku, snad uz dalsie balenie nekupim a pojdeme aj my snazilkovat, koncom aprila mame vypocet pre babiku, ale keby bol dalsi chlapcek nevadilo by, hlavne ze bude zdrave babo. 😉 🙂
takze mozno budeme spolu s helou a tebou tehulkovat uz tri naraz, to by bolo super. 😵

inak ja som zapla pc a maly tam zbadal najprv seba s havinom, vravi kijonko a eji akoze simonko a nely a potom som otvorila google a maly spustil bbb akoze www, expert. 😀 😀 😀

sasulec
15. mar 2010

maly je svetovy,klbka chcela by som ho vidiet 😉

sasulec
15. mar 2010

somm xxxxxxssssssssssssssssssssssssssssssaaaassskssssssssssssss,,,aa

jajka968
15. mar 2010

už je olča doma, len tak nakúkam popri učeniu

klbi, ja by som tam drobca tiež nenechala samého a ani by tam nemohol sám ostať, až od 3 rokov, ale olča vie dať na neho pozor a pani povedala, že bude pravdaže tiež dozerať, lebo keď videla ten srdcervúci plač čo malý spustil, keď som ho brala preč, tak jej to nedalo. aj som nechala olče môj mobil, keby čosi, nech volá a ja priletím, ale všetko bolo ok, dokonca aj plač keď som po nich prišla, ešte chcel ostať

helenkasabinka
15. mar 2010

klbka veru mozno budeme 3 spolu tehulkovat 😵

sasulec
15. mar 2010

ahhhhhhhkoooooooj ttttttteeeee
aahhhhhhh .
to pisla saska tiez... 🙂

sasulec
15. mar 2010

no ja som uz na vas zvedava kocky...ako sa budete pekne gulkat a neviem sa dockat Zuzkinho bruska,aj Any keby sla s nami by som si pohladkala uz som dlho nehladkala brusenko 😉

klba
15. mar 2010

sasul vidim ze pc deti vyvija 😅 , zachvilu nas predbehnu a budu pisat za nas. 😉

jajus, ty mas aspon vacsie deti tak sa vzajomne postrazia, ale moj juri je az priliz obozretny na vsetko, az mi to vadi. 😝

aj ja som zvedava na nase tehulky, aj ja chcem bruska pochytat, nech sa na mna nalepi. 😉

marianca
15. mar 2010

haló haló,
nazďoš baby
malý je dnes jak satan, furt ho mám za prdelu a v kuse len piští a skučí, jeduje sa. Porazí ma z neho. doki nám dnes oznámila, že ešte týždeň byť doma 😖 Supééér, som na odstrel, ma doma z nich trafí šĽAK. OTRAS....
Jaji Olča je už slečna, to máš dobré, keď sa už môžeš na ňu takto spoľahnúť... 😉
Klbi, tak si dnes mala infarktový stav, to ti verím, že si sa zľakla 😒 ale hlavne, že to malý ani nezaregistroval...
Nazďo zvyšok ľudstva 😉
Misi, tak aj ty steš tehulkovať? ale ste sa roztehuľkovali, ono je to tuším aj nákazlivé, náhodou otehotniem a ako to budem mužovi vysvetlovať, že to cez PC? 😀
A inak čo sa týka toho počasia, u nás je vietor jak besný a ešte do toho aj sneži a svieti slnko. No na nervy. 😖
Už mám toho počasia plné zuby.....

marianca
15. mar 2010

Ozaj a to ste čo riešili s tou témou Nitra? Šááák som z toho nejak mimo. Nemchápem 😨

helenkasabinka
15. mar 2010

prave skenujem nejake fotky do pc-potom dam na FB 😉

klba
15. mar 2010

marianca, tak to poznam, dlho je tym nasim drobcom doma, tak su ako certi. 😝
a veru zlakla som sa, este ze sa nic nestalo, ale keby islo nejake auto v zapati tak nas aj zrazi, ved rovno v strede cesty sa kocik prevrhol a maly si mohol aj vazy zlomit, co ho to tak seklo. 😖
a keby aspon nefukalo, dufam ze to ustane, takto sa bojim chodit von, dnes bola vynimka, este nechcem chodit v takomto pocasi na dlhsie, bojim sa choroby. 😒

sasulec
15. mar 2010

no mysme uz napapkane,jaj keby nefuka,sla by som kacky krmit.. 😒

sasulec
15. mar 2010

marianca ty si maska sa rehnim na tom otehotneni cez pc 😀

klba
15. mar 2010

sasul ved vsetko prezivame spolu, ci nie? 😀
ozaj a kde je lela, cakame ta. 😉 🙂

sasulec
15. mar 2010

noo,inak to by bola jaka pecka, to by bola ina pandemia 😀 😝

klba
15. mar 2010

ozaj baby neviete nejake ubytko v Bojniciach, dostala som bojovu ulohu 😅 , chceme ist klasika ako kazde leto, ale min. rok sme boli ubytovany u mojho ocina.
Dajte tipy. 😉

sasul prisiel mi katalog Popron, pekne hracky su tam pre deti, musis prist prelistovat 😉, zatial som to len zbezne prelistovala, lubi sa mi tam taka klasik sietkova taska s okami co kedysi predavali, tu zhanam uz dlho a viete na co ju potrebujem? no predsa na hriby, ked sa nahodou niekde na ceste autom v lese stavime a nebude poruke kosik. 😀

klba
15. mar 2010

😀 😀 😀

sasulec
15. mar 2010

ty kokso min tyzden som taku vyhazdovala,keby to viem klbka..jaaajha 😝

sasulec
15. mar 2010

akurat mi mala dojedla puding,v poslednej dobe ma taku maniu utekat do kuchyne a pri chladnicku,ze mnaamiii
a vzdy si nieco vybere z chladnicky,jogurt,puding,maslo,to viem,ze chcce chlebik s natierkovym maslom,alebo vajicko to chce chlebik vo vajicku..tcss,to aby som ani nevarila,bo neviem co si ,,panicka,, nakaze 😝 😀

sasulec
15. mar 2010

akurat mi dosloa sms z happy ze maju new tovar,nech uz nefuciii,pojdem tam kuk 😀