icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
15. mar 2010

mala mi tu tancuje na show dance 😀
,,cista raperocka,, 😀 😀 😀

helenkasabinka
15. mar 2010
sasulec
15. mar 2010

Heli tie vlasi co si mala blond si mala super,oveela mladsie si posobila,aj tie s tym fialovym??melirom tak po koniec tvare super,uces aj farba,odporucam ti tak si to urobit !!! 😉 😅

helenkasabinka
15. mar 2010

simi dakujem ....to bola vsetko moja praca 😉 rada menim strih aj farbu 😀 len skoda ze mi nie je ten uces lepsie vidiet,na ktorom som s tym krsniatkom......na vrchu hlavy mam cierneho kakasa 😉

helenkasabinka
15. mar 2010

MAJULKA tebe chcem takto verejne podakovat za to,ze si v teme nitra objasnila o co islo 😉 a dakujem 🙂 a ja som si nemyslela,ze ich tak poburime len kvoli stanke a gratulacii 🙄 a neviem preco by som jej mala IP pisat,ked jej mozem aj verejne gratulovat 🙄

sasulec
15. mar 2010

no to tam fakt nevidiet,ale v takych blond s fialovo premerilovanymi vlaskami si ta viem predstavit a bola by si ,,IN,,

any23
15. mar 2010

ahojte😎ja som dnes upratovala o dusu😝som prach utierala,vysavala,umyvala dlazky,prala tri varky-aj viac by som ale uz to nemam kde vesat😝perinky som nam vsetkym prezliekla,obedik som navarila a este som si stihla aj hodinku zdriemnut😅dneska mam dako vela enerie,az mi to je cudne😀ale uz sa nechystam robit nic dnes,jedine ak venovat a hrat sa s krpcom🙂beha za mnou s pexesom-uz sme 2x hrali ale nestaci mu😀misha super rozhodnutie😵drzim vam vsetkym trom palce nech sa rychlo zadari,najlepsie hned na prvy sup😉aj ja sa na vas tesim,dufam ze bude piatok teplucko😅heli super to jeee😉

any23
15. mar 2010

sasi pjeknaaa🙂

sasulec
15. mar 2010

any ratame aj s vami troma.. 😉

beruska113
15. mar 2010

Ahojte,
doplatila som seky, tak som nakukla. Jej Any, aj Ty by si prisla, no to nas tam bude, len dufam, ze to pocasko bude OK.

Heli, idem kukes foto. A potom ked pojdes najblizsie okolo, asi uz aj plot bude, dnes muz zacal.

Marianca,
dobréé, ze cez PC. 😀

Sasul,
Ty by si bruská hladkala? Aby sa to na Teba nenalepilo potom.

majulcek
15. mar 2010

caute kocice 😉 😎
heli 😉
ze boli sme u dokiny ,mame kaseeeel ostosest 😝 a ze hnisava angina ci co 😝 😝
berus ocuj nemas ip ale pisala som ti do tej onej druhej.... 😀 😀 😀
a v rychlosti som vas preletela trosku ozaj snezikovalo,a netrapte ma tymi kabelami aj ja xceeeeeeeeeeeeem... 🤐 😀

marianca
15. mar 2010

no, zas som na skok tu....
malý pokračuje vo svojej nálade, že som tu len ja, tak ma obskakuj, vláč na rukách, predkladaj mi všetko možné a ja to budem trieskať o zem. Asi ho dnes vytrepem, smrada 😝
any mať kúsok tvojej energie, ja som dnes nespravila v podstate ani h....... 😝
Heli peknučké 😉
Sasul sa nezdá ten tvoj krpček malý 😉
Idem lebo zdola je počuť všeličo, ale zachvíľu už budem v stave, že mi bude všetko jedno.....kokšó to je dnes deň, a Stano na poobednej .....kým príde budem buď v pezinku, alebo v base 😝

mishaa1
15. mar 2010

simi .... http://www.fancy.sk/tatiana/eshop/10-1-Kabelky/... heh...akurat jak si dala ten link som ti chcela este pisat,ze na tejto stranke som si objednala tuto kabelku...takze mam 2 nove...objednala som ju v stredu a v sobotu rano o osmej mi zvonil kurier...
majul...nam pred dvoma a nieco tyzdnami presla...bolo to neprijemne,tak prajem skore uzdravenie...

jajka968
15. mar 2010

čaute,

sme späť, boli sme v škôlke, odtial sa deckám nechcelo, normálne sme tam 20 min boli a prosila som drobca, aby sme šli, potom sme do mlynov išli, na poštu som balík niesla a sárče šek do škôlky vyplatiť bolo treba, ďalšia zastávka billa a šla som jak strom vianočný domov. a to sme bez kočíka šli, že nech sa drobec unaví, no neviem koho to zmorilo viac, či jeho, alebo mňa. som totál kapút a to ešte do večera ďalekoooooo a do piatku ešte ďalej.

marianca, ja som sama tiež, ale ja celý týždeň, marek je v ba a aj tam spávať bude. to v piatok sa ma baby na stretku zľaknú, čo za starenu doletelo, ak nebudem u nás v záluží, obdoba pezinku 😀 , alebo ti budem robiť spoločnosť v tej base, ok 😉

sašula, daj pokoj s kabelami, šak som si v sobotu 2 kúpila, marek na mňa kukal, že ty buď nič, alebo naraz 2 😅

téda, konečne aj my v našej téme bábenká vyčkávať budeme 😉 , najprv any, potom zuzka a potom......no ktože bude na treťom, klbka, helka, miška 🙂

jajka968
15. mar 2010

miša, ale tá kabelka je wauuuuuuuuuuuuuu, že by som si do tretice 🙂

sasulec
15. mar 2010

saak aj ja som kupila dve,len som sa hanbila priznat,ze si budete tukat po cele..hehe 😅
jedna je lili a druha biela,ale krasne,teda podla mojho gusta..no aj tie Miskine sa mi lubia,mi ukazovala na fb,dokonca viac ako moja,tcsss 😝

sasulec
15. mar 2010

ja placeeem,je krasna aj tato Misi,ja ti tusiim zavidiim 😅 😝

majulcek
15. mar 2010

miska no super,si ma nepotesila,okrem kakaa a caju nic nexce 😝
jaji boze de beries tu energiuuuuuuuuuuuuu?
jaj dajte pokoj,furt te kabele 😀 😀 😀 😀

mishaa1
15. mar 2010

majul...my sme okrem mlieka a caju tyzden nic nejedli ani nepili...ja som uz bola na nervy...mala hladna a ja unavena...to sme boli dvojka 😒 a teploty nam prve tri dni pod 39 nesli...
sasul...nezavid...to len stastie som mala,ze som dobre natrafila🙂🙂a teraz zase min.rok budem bez dalsej kabelky...

majulcek
15. mar 2010

miska u nas je nastastie zaujimave to ze tentokrat sme bez horucky,takze mala je ziva,hra sa ako inokedy len nepapa 😝 😉

sasulec
15. mar 2010

ale jasne Misi,ze nezavidiiim,som ti pisala,ze ti doprajem.. 😉
idme sa kupkat,zajtra ideme do domina 😉

marianca
15. mar 2010

Majul to je v pohode, že ti malá teraz nepapá, proste jej nechutí. Veď ani tebe nechutí keď si chorá. hlavne nech veľa pije.Mne doktorka vždy hovorí, že nevadí keď to malé nepapá, ale stále ho treba nalievať. Čajíky, voda, džúsik riedený..... 😉
Misi pekná 😉
Jaji, tak ti rezervujem v tej base fleka... 😀

sasulec
15. mar 2010

majul ani tebe ked ta boli hrdlo nechuti 😉
skus jej davat jogurty,alebo pudingy,myslim,ze ak ich lubi,bude jej to aj vyhovovat..a krupicnu kasu,mnam 😝

majulcek
15. mar 2010

baby mne chuti vzdy,na moju smolu 😀 no pytala si jogurtik tak to je zachrana a zavarane uhorky 😀 😀 😀

zuzana76
15. mar 2010

ahojte

majul fiiha, jogurt a zavarane uhorky, no byt tak starsia, tak jej podstrcim tehotensky test 😀 , ale hlavne,ze nieco spapala, skore uzdravenie

moji sa kupu a potom uz ideme spat a ja este sprcha a masaz

miska kabela je pekna

marianca
15. mar 2010

majul tá má ale chute, že jogurt a uhorky 😀 keby bola staršia tak už riešim či neny thotná 😀

zuzana76
15. mar 2010

tesim sa,ze je tu tolko adeptiek na bruskane 😵 , baby hor sa do toho, ved to je asi ta najprijemnejsia praca 😀

sasulec
15. mar 2010

kokoos ta ma iny problem nie hnisavu..
inaak nic si z toho nerob,moja dnes papka jak kyselinka,asi budeme babky 😝 😀
dnes mi vo vani penu jedla,a zazyvala a taaaakaaa bublina sa jej na puse spravila som sa smiala na nej,moj bublifuk 😅

marianca
15. mar 2010

Jee sasul? 😀 😀 😀 😀 😀 😀