icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
16. mar 2010

jajuška este mozes mi objednat 2 baliky tych lizatiek 🙂

bystricanka
autor
16. mar 2010

helka...a to čo ťa napadlo o krave písať? 😀 Ta čo ty z dediny, či čo? 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

klbka ta ne ? 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

bys sak ja sedlak jak repa 😀 😉

helenkasabinka
16. mar 2010

heni a veru miery su krasne 😵

zuzana76
16. mar 2010

ozaj, ale viete,ze ta stranka testovacia bude zmazana? teda asi aj s nasou temou a budeme musiet zakladat novu

jajka968
16. mar 2010

heli, ná to čo ty celý deň len lížeš a lížeš 😀 😀

beruš a henka aj pre vás mám lízatká, dnes idem k našim a prinesiem, dúfam, že čoskoro aj odovzdám 😉

heli, idem crn tatinovi, či sa ešte dá, dám ti vedieť 😉

helenkasabinka
16. mar 2010

jajka to krsniatkam chcem dat...Lenke a Leuske 😉 a ja lizem take co sa nevylize 😀 😀 😀 😀

sasulec
16. mar 2010

ajojte,po malej technickej chybicke som tu,idem vas docitat,momentiik 😀
inak v Domine bolo fajn,po ceste naspat nas dobre vyfukalo,som sa nadychala trochu toho studeneho vzduchu,tak idem caj vypit,nech obarim bacili 😉

jajka968
16. mar 2010

beruš, odpoviem ti tu, miešanec môže byť aj nealko 😉 , také sú tiež mňamkyyyyyyyyyyyyy

takže hodím to sem ešte raz, bambule čo tak bezdetičkovské stretko?? lenže ja môžem iba bud. týždeň vo štvrtok, ináč hold smola, nemám kam decká odložiť, takže čooooo 😕 😉 🙂

helenkasabinka
16. mar 2010

jajka no hadam, nieco poriesime 😉

klba
16. mar 2010

juj aka naladicka tu je, hned je den lepsi. 😀 😀 😀
inak lizatka uz nechcem, naco, staci ist do sekacu na farsku tam nam daju pri prichode aj odchode, ked sa chcu zbavit toho placu. 😀

zuzana76
16. mar 2010

ja viem uz teraz,ze buduci tyzden vo stvrtok ani iny den nemozem, lebo muz bude na vystave CONECO v BA a to bude chodit neskoro domov, takze nebudem mat s kym nechat patka

helenkasabinka
16. mar 2010

klbka ty si to vyriesila 😀

klba
16. mar 2010

jajus, ja este neviem co bude bud. tt, zdravie mi rozkazuje. 😝

helenkasabinka
16. mar 2010

zuzka skoda,rada by som si tehu brusko pohladkala 😉

jajka a kam chces ist? do toscany? 😕 😅 😉

sasulec
16. mar 2010

kokooos baby oci ma stopkom,vaas dociitat..
a este ked som precitala,ze nova tema,tak som pod stol padla,kto to ma stihat,ja z vas zgegnem..
fajn kulturnu vlozku ste hodili,aj zoo-vlozku,kravicka(nova clenka???) sa nam tu ocitli,vy ma dievcence viete ale prekvapit 😀 😀 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

sasul nova tema je uz davno,od 4.marca 😉

helenkasabinka
16. mar 2010

a uz sme aj 4 strany zapisali,mas co citat 😀

jajka968
16. mar 2010

heli, no toscana nie, my máme iný kút osvedčený 😀 😀 😉

kočky, idem si hlavu rýchlo umyť a padáme, ak stihačka, ešte nakuknem, ak nie, tak sa porúčam až večer.

helenkasabinka
16. mar 2010

jajka lebo uz som sa zlakla,ze pojdeme len do takeho lacneho podniku 😀 😀 😀 😀 😀

marianca
16. mar 2010

Cafte baby, jaj ani som vas necitala, ale neskor docitam. Som na nervy. Jakub mi v noci zacal grcat a teda riadne. Zacal o desiatej a skoncil o tretej rano. Bola som s nim na pohotovosti, lebo v sebe neudrzal ani lyzicku vody, ani rehydratacny roztok. Tak som sa bala. Na pohotovosti samozrejme mila pani doktorka a pani sestricka, ktore sme prave zobudili. Skatule jedny. K fifovi som zavolala mamu. Ked sme sa vratili z pohotovosti uz grcal aj fifo a riadne. Mala som tak ogrcany cely dom, ze tusim by som aj v tej chvili rozmyslala ci sa ho neoplati radsej predat 😀 Katastrofa. Vsetky periny, prehozy, obliecky, koberec, obyvka, Jakub mi pogrcal 14 body, 6 pyzamiek, my sme boli so stanom celí, no poviem vam horor. Nevedela som co mam zacat robit prve.
Celu noc som bola hore s Bobom co som ho sledovala ci negrca a Stano s Fifom. Katastrofa. Dnes som uz oprala 6 pracok. nemam to uz kam davat. A to mam ogrcanych aj 6 plysakov. Ale maly su uz uplne v pohode, dnes dietuju. Ze vraj nejaka viroza......crevna a ze je toho teraz strasne vela, ale zaplat pan boh, ze to trva 1-2 dni 😝

sasulec
16. mar 2010

aj mudry schybi: ..kazda zena ma pravo na gravitaciu..
MHD je madarske demokraticke hnutie,skoro som sa spenatom pridrhla 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

marianca fuuuha tak to nie je co zavidiet moja ☹ no verim ti,ze si sa bala....jaj ha strasne,len aby uz boli chlapci v poriadku

helenkasabinka
16. mar 2010

sasul to su ine hefty 😀

helenkasabinka
16. mar 2010

idem si spravit popradsku kavicku a k nej kusok tiramisu,kto si da so mnou? 🙂

sasulec
16. mar 2010

moje male,marianca drzkam palce,nech sa ti pracka nepokazi 😝
ale nie,uzdravte sa..cmuk posielam 😲

klba
16. mar 2010

marianca no nie je ti co zavidiet, ☹ dufam ze sa chlapci z toho rychlo dostanu, moc drzim palce, iste si sa musela velmi prelaknut, dufam ze dnesok uz bude lepsi. 😉
a chcem sa ta spytat co je to ten rehydratacny roztok, to mas bezne doma? ja len tak, je dobre mat doma lieky, nikdy nevies co sa ti pri drobcovi zide. 😉

helenkasabinka
16. mar 2010

klbka rehydratacny roztok ti daju v lekarni.....to je take cire a dava sa to detickam,ked zvracaju,ukludnuje to zaludok a nahradza to stratene tekutiny v tele.....aj mojej to uz par krat predpisali na pohotovosti