Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
zuzi ano tak sa to pripravuje...a moja to strasne lubi 😀
klbka a beruska IP 😉
diky baby, zase som mudrejsia, je dobre mat niektore vec v zalohe, radsej mat viac akoby mi malo niekedy nieco chybat ked to bude potrebne. 😉
mne ked maly vracia tak je to prudom, cisty vodopad, 😝 tak sa to zide, zajtra nabehnem do lekarne, aj dnes som bola, uz ma tam poznaju. 😅
a neviete nejaku ubytko v Bojniciach? pls. 😕
a rehydratacny roztok veru nie je na skodu....klbka a ked ti nahodou raz bude malinky zvracat,tak sa to rozraba vo vlaznej vode a zo zaciatku mu musis davat ten roztok po lyzickach,po troske aby to nevyvratil a potom to uz moze pit normalne.....ked bude pit ten roztok tak mu to oklame zaludok a nebude cely ani hladny,moja to raz musela pit 2 dni vkuse a nebola vobec hladna lebo mala dost cukru v tele a to ju zasitilo z toho roztoku 😉
a mas IP
mala boli ockovana na rotavirusy,tak len dufam,ze ju to obide..
inak 2x krat takto v noci chytila sajbu,tyckovala ale potom nic,akoby sa nic nestalo..aj rano fungovala,akoby sa nic nestalo 😕 😅
jeeeeminko tie preklepy vo vete 😅 ze zasitilo 😅 😀 -zasytilo 😉
mala mi uz taha skoro 3 hodiny spavku 😉 zaspala o 12:45 a este spinka 😅
heli dakujem za ip, tesim sa a prides aj zo sabinkou? 🙂
a diky za vysvetlenie, ak bude treba cinknem ti, ked by som zabudla ako sa to uziva. 😅
sasul, ale vracat moze aj ked je ockovana, niekedy moze byt podrazdeny zaludok, ja mam radsej take veci v zalohe, vacsinou nas choroby chytaju na noc, tak som radsej ked mam zasoby, radsej vyhodim ako keby mi malo nieco chybat. 😉
heli, mne maly spal presne dve hodky, super vykon na neho. 🙂 a sabinka vie ze mami relaxuje. 😉
klbka mne mozes kludne aj o pol noci volat,rada pomozem 🙂 ano pridem asi aj som Sabinkou,lebo zajtra idem pri teba do stapringu na kozmetiku 😉 a odtial na zumbu do lipy cvicit 😉
baby prezvonte ma pls, neviem kde mi dal maly zase telefon, 😅 potrebujem volat do tej predajne, vdaka. 😉
heli ved tu sabinku nechaj a ty sa chod skraslit, co ty na to? 😉
no cakam, volete mi? 😒
nachvíľu prítomen, dík baby za podporu 😉 ste zlaté
a áno helka ten rehydratačný roztok opísala presne, ono je to dôležité na to aby dieťa neostalo dehydratované....
a skôr dokáže udržať v sebe ten roztok ako samotnú vodu, lebo voda samá o sebe je ťažká. Keď sme prišli domov tak z vody mi ešte grcal, ale toho kulíška v sebe udržal. Dávala som to aj jfednému aj druhému po lyžičkách. Je to strašne moc sladké, fuj. A ja mám toho kulíška čo spomínala zuzka.
No idem zas ale prídem kuk, keď krpci pospia, ešte raz vďaka lásenky 😉
klbka len neviem,co mala na to 😅 ja budem na kozmetike hodinu aj nieco 😅
klbka 😉
princeznicka moja uz tu po mne skace 😀
diky kocky, uz mam halo halo 🙂 za skrinou bol. 😉
marianca, hlavne si aj ty oddychni, urcite si unavena po prebdenej noci, na konika bude cas aj neskor. 😉
drzim palce nech vas uz vsetky choroby obchadzaju. 😉
heli, to neva, len ci by sabinka vydrzala a neplakala za tebou, mne by to neva, kedy tam mas byt? 😉
klbka ja som ti uz volala a nezdvihala si mi 😅
kocky dakujem ze sa tak tesite s nami-ste zlate😵😉my si varime hrstkovu polievku-dostala som chut😝mato isiel za maminou do nemocky a my s alexikom pozerame rozpravku🙂mala by nas prist kuk moja mamina😅
Any supeer budes mat parik,asi si tak tajne dufala v dievcatko,iked potesil by aj chlapcek,hlavne,ze je zdrave babo, ale tak o to vacsia radost,ze predsa dievka!!!super 😉
baby ten maly muzicek,najnizsi na svete zomrel..minule som s nim kukala v tv,ze robil v restike,bol taky ciperny,hmm 😔
baby,mame dalsie dve slovka-cukrik je ,,cukik,, 😀
a paprika je ,,papeky,, 😀 😀 😀
babka robi plnenu papriku a mala s nou kuchtii 😝 😀
ozaj jajka co mas zajtra? idem na vasu stranu,ze by som dosla kuki puki 😀
čafte,
sme doma, já som jak kóň ukonaná. išli sme skôr, chcela som ešte family obehnúť, no takko ako tak, ale v deichmane som to vzdala, proste marko tam zbadal také papučky ako má doma a nemohla som mu vysvetliť, že to sú neni jeho, schytil ich do rúk a nie a nie pustiť. tak sme trošku bojovali a išli kade ľahšie, lebo spustil rev jak tur. išli sme olku ku kostolu odprevadiť a šlapali k našim a potom do kaufláču ešte. tati nám taxi spravil, ináč neviem ako by som sa doteperila. a strašne ma bolí hlava, ani tabletky nezabrali ☹
sašul, zajtra ráno hneď zo škôlky idem inzeráty podať a potom mi má volať chlapík čo príde bratovi to nabúrané auto z poisťovne nafotiť, tak neviem kedy to bude, mal by tak medzi 10-11. kedy ideš ty na našu stranu?
idem drobca uložiť, ešte prídem
no ja mam ruky zodrate po lakte..........
vydrhla som cely plynak,obkladacky za plynakom aj digestor,drez a este som aj medzi tym namacala do vody vsetky orchidejky 😉 ruky mam vysusene jak citrony a teraz som si sadla,idem pozerat ordinaciu konecne 🙂
uz sa mi ozvala ta baba ohladom tych clip in vlaskov...objednala som si cierne 100% prirodne a pridu mi do 2 tyzdnov ....uz sa tesim a dufam,ze budem s nimi spokojna 😅 maju dlzku 50cm 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5619432&tab=11
tieto vlasy budem mat 🙂
jajka zajtra to pada,vysvetlim ti blizsie,nepatri to na plac.. 🤐
dokukam serialy a nakuknem 😕
No dobrý vecer,
Marianca,
ja mam z takých grcavých akcii uz teraz strach. Mne ked maly hodi mini tycku z jedenia, tak mna az napina, ked to cistim. No to bude des so mnou. Takze Ta obdivujem, ze si to zlvadla a nech im je uz OK a vy sa vyspite s muzom. A ze 14body? vet tolko Luki ani nema. Moje nervy, co ja by som mu obliekla? Ved tolko mal asi od narodenia doteraz.
Heli,
ako sa staras o orchidey? Si raz davala foto, ako Ti krasne kvitnu. Mne kvitnu teraz 2 u mna vyrastene, ale su take mensie a maju az 2-3kkvety.
Baby dakujeme za zubovu pochvalu, veru rastu tak huj buj tie zubale. Ale opuchnute az modre to mal bobacik malinky aj viac ako 2 tyzdne. Este mu ho nevidiet dobre, ale pohryzol ma uz statocne do brady.
A kde byva stretko bez detí? Muz robí vtedy, ja by som najskor o 18:45 cca.mohla prist. Tak uvidím.

ja poznam rehydratacny roztok Kulisek, to su take sacky s praskom ako sumienka a to sa rozpusti vo vode, ale moj maly mi to nepil, nechcel