icon

Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!

papula
5. dec 2006

Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉

stanka7
22. jan 2008

Ahojte pýtala som sa preto lebo dnes som bola s babami u očného v Ha a navrhol mi očné cvičenia pre Luciu ale povedal mi že nevie ako to bude vo februári lebo tá blbá VZP s ním zatiaľ nepodpísala zmluvu a doslovne mi povedal že ked ani nepodpíše tak si budeme musieť hľadať očného inde 😠 Keby som to bola vedela okamžite mením poisťovňu.Manžel má spoločnú a je to fajn.A zistíš to asi len priamo u doktora alebo telefonicky.Ale nedávno boli popísané nemocnice s ktorými VZP nepodpísala zatiaľ zmluvu.A je tam tiež HA aj Bojnice.Neviete či sa dá ešte prestúpiť niekde inde?Manžo mi tvrdí že na to bol len dáky termín. 😒

danielitka26
22. jan 2008

no ahojte dievčence naše prievidzské....konečne som vás našla 🙂)

almika
22. jan 2008

ďakujem vám za názor.. ešte sa rozhodnem 😉

kika13
22. jan 2008

danielitka26 vitame ta 🙂 😉

danielitka26
22. jan 2008

Kikuška dakujem konečne som medzi svojími ...aj ked moje ste všetky bybule ale vy ste moje prievidžanky 🙂)

stanka_11
22. jan 2008

Kati, ked sa pojdes v sobotu s deturencami vetrat ( ak pojdes) daj mi vediet. Dame stretko na pol ceste. 😀
Vitam nove babule 😉

danielitka26
22. jan 2008

dakujem dakujem -....aj ja tu vitááám 🙂

kika13
22. jan 2008

z prievidzkeho okresu 😉 , presnejsie z ha, ale to je co by kamenom dohodil a mame tu i prievidzanky original 😀

kika13
22. jan 2008

danielitka uz sa tesim, ked sa premenis z tej ruzovej tety na konkretnu osobku 🙂

danielitka26
22. jan 2008

ani ja niesom originál prievidžanka ...a handlovú poznám mám tam rodinku 🙂)

kika13
22. jan 2008

Stanka v piatok tu boli Majka, Lenka a Manu na navsteve 🙂

kika13
22. jan 2008

a odkial presne ak mozem byt zvedava

kika13
22. jan 2008

lebo ja som taka zvedavka 😅

danielitka26
22. jan 2008

kika kuk ip
😉

tina78
22. jan 2008

Lenadka,tak vám držím palce,nech to Lucke dobre dopadne a neobviňuj sa ved je normálne,že si dôverovala lekárom,ved oni na to majú školu, rodičia- laici nemôžu vedieť všetko 😉 Ale na toho neschopného odborníka, ktorého spomínaš by som na tvojom mieste podala sťažnosť, ked nič iné, nech sa pod ním troška zatrasie stolička 😠
Inak aj my chodíme do Bojníc na RHB a super,aj primárka aj sestrička,čo s nami cvičí( Šimová)...tiež chodíte ku nej?
Ešte raz DRŽÍM PALCE! 🙂

kika13
22. jan 2008

jej to ani neviem kde to je 😅

kika13
22. jan 2008

lenadka budeme vam drzat palce 😉

kika13
22. jan 2008

tina som kukala fotecky, Matko je krasny a tie cierne vlasky dlhe 😵

tina78
22. jan 2008

To,hej,mal ich už od narodenia a zatiaľ mu nevypadali, práve naopak ešte mu aj zhustli....no my sme vraj s mužom obaja mali tiež také pri narodení 🙂

jesenka
22. jan 2008

babyyyyy, tak ja sa s tym plavanim v bojnickej nemocnici pridavam ! Novy kurz pre babatka zacina tusim od 11.2., cena 2000 skk (zahrna tusim 10 vstupov). To uz bude po skuskovom, radost zit! Budeme tam mat hromadny zraz? A kto pojde od handlovej, moze nas cestou nasadit, zlozime sa na benzin, nebudem musiet otravovat mangela 🙂 a stani, podte aj vy so zubanou vandickou ! lenze vlastne neviem...mam hrozu vidiet sa v plavkach, uuuplna svetova katastrofa 😢
Lenadka, velmi drzime palce, nech je Lucka OK, a jasne ze to nie je tvoja vina !!!
vitam nove prirastky 🙂
tiez som rodila v handlovej, tak s bojnickou nepomozem...
a flimi, tiez sme sa brali pred rokom 20.1. a lialo ako z krhly a termin som mala tiez velmi podobne 27.6. 😅

lenadka
23. jan 2008

stanka, vcera som s arozpravala s kamoskou co robi vo VZP a povedala ze do konca januara by mali podpisat zmluvy-dufam /kvoli tomu ocnemu/😕 mala aj ja mame vseobecnu, zatial nikde problem nebol. Dokonca vakcinu proti pneumokokom preplacaju, co dovera napr. nie, dala som Lucku zaockovat.

jesenka, mi budemem chodit plavat ale pristupujeme tiez k jednej babe z Handlovej cca 1-2 tyzdne za cely kurz-ked bude mat manzel poobedne a nas zacina neskor o 16,00, babatkovsky asi o 14-tej vsak?

tinka, chodime teraz k Simovej su fakt mile a jajkaju preco sme skor neprisli ☹ nuz teraz uz som "mudra" ale vtedy som nemala odkial vediet ze v Handlovej necvicia dobre 😖

katka, v sobotu mozes ohlasit na vetranie deciek aj mna, bude nas tlupa a aspon spoznam stanku11 😉

a aby som nezabudla vitam nove maminy! 😀 🤐

kkatrina
23. jan 2008

dobré ránko 🙂

jesenka tak sa stretneme my sme už prihlásený, no Stani tak aj ja orodujem - poďte s Vandičkou 😉

ak bude v sobotu ok počasie tak môžme dať to stretko, dám vám vedieť 😉

idem teraz do nemocky na zákrok tak mi držte palčeky, mám veľký strach ☹

danielitka26
23. jan 2008

Katarinka držím palčeky nech ti to dobre dopadne ..čo ti idú robiť ak smiem ???

dakujem všetkým maminkám snažilkám a ostatním za privítanie 😀

kkatrina
23. jan 2008

danielka vyberali mi z hlavy taký výrastok, ale som živá a zdravá, akurát mi hlava brní ☹

jesenka ešte som ti chcela napísať že s plavkami si nerob starosti, to si ešte nevidela mňa - stále mám 6 kg navyše 😠 😵

stanka_11
23. jan 2008

Kika mas IP

stanka7
23. jan 2008

Ahojte dnes som bola u dokiny s malou a dala ma do kľudu že tá poisťovňa popodpisuje zmluvy tak som si vydýchla.Tak by nemal byť problém.Leni čo to tu čítam že idete s malou na operáciu ☹ Tak držím aj ja palce aby jej to pomohlo šikulke malej. 😉

kudlanka3
23. jan 2008

Almika ak by som Ťa pekne poprosila,vedela by si mi povedať,kde si zohnala pre miminko tie pekné dupačky ľúbim ocka???Ja by som ich tiež veľmi chcela... 😅 😅 Ja som tiež rodila v Handlovej a mala som to tam úplne perfektné...Ešte by som sa tam vrátila 😀 😀 Dúfam teda...Paska tak to je zatiaľ dobre,no prajem Vám aby neboli žiadne komplikácie... 🙂 🙂 Ja idem v pondelok s Katkou do Bánoviec k homeopatke a v utorok ku krčnému do Blavy...Som nesmierne zvedavá,ako to všetko dopadne.. 😕 Dnes ma Katka videla plakať a to sa tak často mne nestáva,že plačem a viete čo mi povedala???Povedala mi,že nech neplačem,že chce aby jej tie mandle dali preč a zas bude dobre,že sa vôbec toho nebojí...Ja neviem,ale v poslednej dobe sa cítim,akoby ani nebola dieťa.Rozpráva sa so mnou o takých veciach,že normálne nechápem...A to bude mať v apríli len šesť rokov...Možno mám doma malého génia... 😀Neviem po kom to má,ale po mne určite nie... 😀 😀 😀

lenadka
24. jan 2008

kudlanka, neboooj vazne to bude ok ked jej vyberu tie mandle. Svagrov syn bol stale chory a prechadzalo mu to do zapalov ucha, raz celkom vazne mal zapal sredneho ucha a ako vybrali mandlu /nosnu/ je pokoj 😉 Ma 5 rokov ako tvoja a ked o tom rozprava - robili mu to bez narkozy-koncom leta, citi sa ako hrdina 😀

livia1
24. jan 2008

ahojte babenky. konecne som sa dostala k pc.dllllllllllllllllho som tu nebola. 😝 cez vianoce ani nebol cas. Matko bol chory 😖 .po viac ako roku. lenze nebehala som len okolo maleho ale aj velkeho. Drahy prisiel domov na tri tyzdne a v den vianoc ho to chytilo. vysoke teploty a bolenie hrdla.
baby chcem sa spytat kde by som mohla kupit tie dupacky "lubim ocka". 😀