icon

Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!

papula
5. dec 2006

Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉

paska
2. sep 2007

ránečko pekné nedelné sa praje 😀

jesenka
2. sep 2007

aj tebe paska ranostajna, nevaris "nedelnajsi obed", ale radsej konikujes? 😉

kkatrinka, si v poriadku, este doma alebo uz nebodaj v porodnici?

kkatrina
2. sep 2007

ahojky, ešte som doma, ale len tak polihujem, akurát som kubkovi zabalila veci do škôlky, keď budem odchádzať do pôrodnice dám vám vedieť 😀

sa mi na tom ešte zabáva čo, ale za chvíľu mi asi do smiechu nebude 😕

kika13
2. sep 2007

pasi- este zijem 😀 , takze asi nic vazne, nestihala som, lebo sme mali navstevy. Isla som zato k doktorovi, ze ta krv zosilnela a citila som sa fest slaba, v noci som nevladala Samka drzat na rukach, ked som isla z pohotovosti s mamou, sli sme cez jarmok, normalne mi vadili ludia co sli oproti mne a vsetko sa mi mihalo a marilo, ale uz som ako tak ok. Do stredy som doma sama, potom idem do soboty k nasim, manzel ide na cely tyzden na sluzobnu cestu 😢, a tam ziadny internet nemam, takze od stredy do soboty ma asi budete musiet ospravedlnit 😅 . Samko od vcera rana negrckal 🙂 , prisli sme nato, ze mu asi vadia prudke pohyby, takze ako s kvetinkou s nim narabame teraz 😵 , niezeby doteraz sme s nim nejako triasli 😅 a zatial sa osvedcilo. Kati este aspon tyzden vydrz, boli to urcite len poslovia 😉 ,ale uz sa tesim aj za teba, a drzim palce.

kika13
3. sep 2007

co som dneska prva? 😀 Nas maly zaspal vcera o osmej a zobudil sa rano o tristrvrte na pät 😀 😀 , napapal sa a este stale spi, nemozem tomu uverit, uz ja som vyspata a on este nie 😀 ,asi 😉 vedel ze si potrebujem pospat ten moj chalanisko. Kati maly chcel ostat v skolke? A co maly diabol zo Sece 😠 😠 ?

paska
3. sep 2007

ahoj kika to som rada že je vám lepšie 😉

kkatrina
3. sep 2007

na kubko sa do škôly tešil, už o 7:15 sme klusali peši, lebo bola jeho obľúbené pani učiteľka 🙂 ale ona je už dôchodkyňa chodí len pár krát do mesiaca, lenže jeho ozajstná učiteľka tak ochorela, že možno nepríde aj celý rok. Tak máme v dedine novú nepoznanú dilemu - deti v škôlke sú a učiteľku náhradnú nemôžu zohnať (doteraz to bolo naopak) 😠
malý diabol bol v škôlke hneď bral kubkovi hračky z ruky, ale zatiaľ bol pomerne krotký. Že vraj bude chodiť len na nejaké 2 -3 hod, tak som si vydýchla 😀

lenadka
3. sep 2007

caute baby,
kika, ja som na tom bola po porode podobne, taka ble vycerpana, odpadavajuca...bleda ako vygrcany rezanec a citila som sa straaasne slaba. Az sa cudujem, ze mlieka bolo dost. Co najviac oddychuj a dobre papaj a pi. Kasli na diety, na to mas cas. Mne Dr. predpisala mega davky zeleza a potom sa mi polepsilo, si mozno odkrvena 😒 a tiez som este brala maternu po porode jedno balenie, cize mesiac. Nech si rychlo FIT ti prajem!

lenadka
3. sep 2007

pasi, tak vravis, ze na jarmoku ste sa vysantili?? 😀 Ved inak okrem kolotocov tam nebolo nic co by za nieco stalo, aspon tie hulakali a robili atmosku...mna asi znechucuje, ze tam chodim pracovne, ked skoncim tak som vycerpana, hlava ako melon a som rada, ked tie ksichty uz nevidim 😅

kika13
3. sep 2007

ja uz asi dietu ani nepotrebujem zo 68,5kg mi ostalo 55kg, pred porodom som mala 50 a bola som tenka ako prutik, tak dufam, ze uz neschudnem 😖 . A dakujem vam vsetkym babenky 😉 .

lenadka
4. sep 2007

Kika, teda poriadne si zhodila...ja tiez tak cca po 2 mesiacoch od porodu mala som 5 kg naviac, ale aj tie zisli neskor dolu. No ako som v praci za rok som pribrala na 60 kg s povodnych 57. Mam len vacsiu rit a vrstvu slaninky na bruchu-taku zdravu a inak nic🙂 😀 😀 😀 Dufala som, ze ked priberiem, zvacsi sa mi aj objem hrudnika-ale ten nie a nie 😲 😀 Kolegyne stale tvrdia ze som vychrtlina-ale uz starnu a okuliare im treba menit, zato moja mama zahlasi: boze aka si chuda a len preco musis mat tu adamovsku velku rit 😀
Ale vsak dobre sa na takom makkom sedi 😀 😀 😀

kkatrina
4. sep 2007

haló 😀

dnes som vybavila posledné potrebné veci a tak si hovorím - hurá môžem ísť rodiť 😀

ale potom ma napadlo že u nás sú cez víkend hody, a ešte aj jarmok v Pd tak sa teším, keby som sa ešte dostala medzi ľudí 😎 (až na to že už som ako bomba a nemám si čo obliecť) 😠

maťka prosím ťa dnes mi majka v banke dala svoju mailovú súkromnú schránku a niekde som ju stratila, môžeš mi ju napísať do IP? ďakujem

paska
4. sep 2007

haloooo 😀
žienky som vás zanedbávala 😕 😅 😔 ale už som zdes 😀
kkartin ja už som porodená dávno a furt si nemám čo obliecť 😀 ale už sa teším na toho tvojho drobca

a ozaj kika kedy sa už konečne stretneme na tom námestí? 😀 volajte ma vterka 😅 😀

kika13
4. sep 2007

Kati mas IP 😉

lenadka
4. sep 2007

Paska, kika mlci 😀 a burciak tam uz nepredavaju ☹ taku som nan mala chut, ale samej mi to bolo blbe kupit si vylognut a ist. manzel ma neskor tiez nechcel zobrat-sakra, mala som pasi len pekne na teba pockat 😅

kika13
4. sep 2007

panecku, ja som si to nevsimla 😎 , pasi na buduci tyzden dakedy moze byt?

kkatrina
4. sep 2007

leni ešte máš šancu v pd, môžme ísť v piatok spolu, ty si dáš burčák a ja nejakú kofču 😀
teda ak mi prietoky dobre dopadnú 😎
paska môžme potom dohodnúť nejakú spoločnú dietu 😀 aj keď jednu už mám zaručenú - štátnice 😝

kkatrina
4. sep 2007

maťka ďakujem 😉

paska
4. sep 2007

vidíš kkatrin na štátnice som ani nepomyslela 😅 no lenže ja ked mám stres tak priberám a ked sa učím tak mi to dopína len ked niečo chrumem 😝

kika môže 😉
a v piatok by som si aj ja dala ten burčák 😀

lenadka
5. sep 2007

tak pod pasi, ja este neviem ako v piatok s jarmokom, nic neni dohodnute, neviem, chodime s prace okolo obeda, sontrolujeme a uz sa nevraciame, vlani nas na burcak pozval sef a bol celkom dobry, ani som sa s neho nepototo 😝

kkatrina
5. sep 2007

pasi aj ty ešte chodíš na výšku?
ja keď som pod stresom a nestíham tak chudnem 😉

bola by sranda keby sme sa na tom jarmoku stretli, len to počasie je pod psa. Ja mám v piatok voľno - všetci sú odídení a Kubko v škôlke 😵

paska
5. sep 2007

leni v piatok idem do pd už doobeda tak si brnkneme a popijeme dačo 😉 😀 😝

kkatrin nie že ešte ale až teraz 😀

lenadka
5. sep 2007

pasi ides sama ci aj maleho beres? Minule som trepala pre neho piskoty /bezlepkove/ 😀 a nakoniec sme sa nestretli 😖

paska
5. sep 2007

maleho berem tiež a možno aj sisu lebo neviem neviem či sa do štvrtej stihneme vrátiť a samozrejme aj diega zoberiem 😀

paska
5. sep 2007

leni? 😕

lenadka
5. sep 2007

ze diega 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved niekto ta musi domov doviest,ze? 😀 😀 😀

kkatrina
5. sep 2007

pasi a kde si začala chodiť? ja tento rok končím na Trenčianskej univerzite v odbore ľudské zdroje a personálny manažment, tak ak by si chodila tiež do Pd môžem ti helfnúť nejaké skriptá a tak 🙂

ja budem v piatok v pd od rána, teda najprv do poradne, potom asi na jarmok, a potom sa budem vracať do bojníc na prietoky 😉

paska
5. sep 2007

no ved hej len neviem možno pojdeme vlakom minule sme tiež išli sisa mala zážitok 😀 a ja tiež 😀

lenadka
5. sep 2007

paska pri tomto pocku a mi nechce ani nos vystrcit, dufam, ze sa to do piatku polepsi 😅

paska
5. sep 2007

kati ja chodím do trenčína na brtatislavskú súkromnú ekonomia a manažment ja tiež tento rok končím ale aj tak dakujem 😵