Košičanky na začiatku tehotenstva II.
Ahojte baby, rada by som nadviazala na tému košičanky na začiatku tehotenstva, do ktorej som chodivala, ked som bola tehu s Miškou. Dúfam, že sa nájdu mamičky, budúce mamičky z košíc s ktorými by sme si mohli vymienat skúsenosti ohladne doktorov, zariadení, vyšetrení ale aj o priebehu tehu, radostiach a starostiach. pridáte sa?
@helena35 ahoj 🙂 krcok sa ti uz nezmenil? Stale ho mas rovnaky? Este oddychujes ci uz fungujes normalne v domacnosti? Drzim palce 🙂
@kvietok173 ahoj,nie nezmenil ale nastastie sa neotvara,fungujem v ramci mojich sil celkom normalne,ale snazim sa nic neprehanat vsetko s normou ,a aj oddychujem kedze som v poslednom case viac unavena
ahojte baby, tak ako tehulkujete? mne sa už polepšili nevolnosti tak je to fajn. začínam cítiť maličké kopančeky tak sa vytešujem. prajem pekný dník.
Ahojte, vela pisete ze chodite do sace, ja budem podla lekarky asi v starej nem. Snad to nebude take hrozne ako pisu.
ahojte babule, tak čo ako tehulkujete? my sme boli včera na usg v myslave. čakáme dievčatko, tešíme sa 😉
@kiwi82 Ahoj, gratulka k dievcatku 🙂
U nas zatial vsetko OK, zda sa mi, ze citim kopanceky 😵 , ale nie som si 100% ista.... 😅
Akurat premyslam kam sa objednat na 3D, zvazujem staru nemocnicu alebo u Dankovcika, sice neviem ci sa k nemu da vobec dostat, ale tak som poslala mail, tak uvidim ci sa ozvu. 2.5. mam glukozovy test + poradna 🙂
@kiwi82 Porodnicu zvazujem Novu nakolko to budu dvojicky a tam je neotologicke odd. + inkubator, a ak by nahodou nieco tak babatka vzdy prevazaju do Novej, a ak nebudem za hranicou 34 tt, inam ma ani nevezmu len do Novej, ale prvotne som chcela ist do Sace, lebo tam chodim na ultrazvuky a dokyho mam zas vo vstupnom ar. USS, tak neviem .....
Citim sa ako kedy, zle mi nie je, ale sem tam citim, ze to nie je ono, inak mam pocit, ze som ako slonica, fucim, tazko sa mi stava + jeden drobec ma tlacil, tak mam mat panvu vyvysenu, ale uz je to lepsie, aspon mam ten pocit, necitim uz taky velky tlak ako pred 2 tt.
S MM sme sa dohodli, ze vecicky a kocik pozrieme az okolo 30 tt + monitor, postielky atd ... ale zatial nemame nic kupene 😅
Paci sa nam tento kociarik, ale tak uvidime, ci si vyberieme nieco tu v KE, alebo PO resp. potom uz len internet 🙂
A ty ako ? Nie je Ti uz zle a podla coho zvazujes porodnicu ? Tesim sa, ze si tak veselo kopkate, a co kocik a ine veci, uz mate nieco ? 🙂
@polynka9 pekný kočiarik🙂 ja som dcérku rodila v novej nemocnici a bolo to šťastie pre nás lebo sme po pôrode skončili na jiske.... mala som už zelenú plodovú vodu a malá sa nahltala. boli sme tam mesiac. ale chvála Bohu sa z toho dostala. čo sa týka výbavičky tak niečo mám ešte po dcérke a niečo pomaličky začínam dokupovať ale veľa tu z koníka kupujem. alebo vymieňam. kočík mám tiež po dcérke jané nomad tamavomodrý, vajíčko som si kúpila v bazáriku..... tak pomaličky..... Na usg som bola v myslave, a odporúčam super prístup.
@kiwi82 Dakujeme 🙂 ....och to znie hrozne, museli to byt tazke chvile, drzim prsty aby ste mali tentoraz co najkrajsi porod 😉 😵
Fajn, ze mas nieco po malej a bazarik sa naozaj oplati, musim sa tiez popozerat.
Vies co, na myslavu som nepocula vela dobreho, ale viem, ze ty chodis tam, ale vies ako sa vravi, vsade sa nieco najde ..... uvidime, este mame par tt casu
@helena35 ahoj 🙂 ako ? Este nerodis? 🙂
@kvietok173 ahoj,tasko uz ale inac vsetko ok,este nie mam nejaketri tyzdne este ,dnes som bola v nemocnici na prvej poradni ,aty ako vsetko ok?
@helena35 tak ja som obisla bez serklaze a polyhavam a doma navarim a dam prat a tak 🙂 inak sa setrim. Tento tt mi uz zacali sem tam tvrdnutia, tak dufam ze to nebude mat nejaky extra vplyv na krcok. Na kontrolu idem az o 2 tt. Teraz som v 28 tt tak sa modlim nech este tych 10 tt vydrzime a bude fajn 🙂. Tak dufam. Manzel mi velmi pomaha, co moze robi v domacnosti. A skratil sa ti este krcok ci nadalej je rovnaky. Drzim palce. A co cakas?
@kvietok173 tak super pekne sa drzite,len pekne oddychuj,nech vydrzis co najdlhsie,nie ostal taky ale otvoreny na spic prsta uz tri tyzdne ale drzi a to je hlavne,mala ma uz 2750g,vsetko pekne uz vivinute takze uz sa nesetrim robim chodim kolko vladzem nechto uz mam pomaly zasebou,ja cakam dievcatko natalku 🙂 ,drzim palce nech mas vsetko ok,pekne rodis v termine 🙂
@helena35 dakujem 🙂 aj ja cakam dievcatko 🙂
V 38tt,som bola,vcera som rodila v saci,o 14.15,o jednej v noci mi odtiekla plodova voda,ziadne bolesti nic az do obeda okolo dvanactej zacali take mensie potom sa to stupnovalo az boli uz neznesitelne ja si myslim ze preto ze mi vkuse voda odtekala ,viac krat som bola v sprche tepla voda dobre pomaha na otvaranie,a potom konecne bola na svete,bolo to taske ale stalo to zato 🙂 @kiwi82 ,rodil ma taky mlady dr,nejaky mitha asi tak sa vola neviem presne,mam par stychou ale dobre ma zasil nebolia vobec,iba materica ako sa stahuje tak poriadne boli,ale tak dufam ze to nebude velmi zdlhave
@helena35 gratulujem 🙂

@polynka9 dakujem 🙂