Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
som zabudla este je krasnucky drobcek 😀
@andrea0903
je mi to veelmi luto ☹ velmi ti drzim palce s babetkom nech je zdrave a krasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte 🙂 tak aj my sme sa dočkali. 30.08. o 09:36 sa nám narodila naša Laura 🙂
@beatushka blahozelame 😀
@beatushka, @rubinka, kocky blahozelam vam nech ste s priceznami zdrave..... 😉
@januliatko1985..... janka ze pozdravujen tetu a ze sme ju vcera ani dobehnut nemohl,i tak tuho kocikovala 😉
@ivkafu pozdravim ju , takze aj vy ste boli vo vlachoch hej 😉
😉 ano aj my sme boli 🙂
No tak zase iba na chvíľku dnes sme prišli z nemocnice v ktorej sme boli od minulého piatku kvôli žltačke, zajtra máme krst, tak dúfam, že už nikdy do žiadnej nemocnice nepôjdeme, lebo už si chcem užiť malého bez hadičiek a infúzií 😒
@mapa dúfam že čoskoro prídete na návštevu už by sme mali bývať na jazere 😉
@kishinka kati no chvalabohu, ze uz ste doma, aj my sme mali zltacku, ale to bolo hned po porode, tak sme tam boli navyse este 4dni, aj som si poplakala, bo uz som chcela ist velmi domov, kto by nechcel nie? 😉
tak si ho pekne uzivajte a ked budes mat cas tak prihod nejake foto.pa
ahojte 🙂 ďakujeme za gratulácie. Akosi si neviem nájsť čas na net, tak keď ho nájdem hodím pár foto 😉 Máme trochu vyššie hodnoty bilirubínu a dr. sa nám vyhráža nemocnicou ☹ v piatok ideme znova na krv, tak dúfam, že to bude dobré a žiadna nemocnica sa konať nebude.
Ahojte v ktorom tyzdni sa zvykne zamluvnovat lekar? Lebo mne lekar tvrdi ze staci v 36tt nie je to neskoro ?
Ahojte kocky 🙂 , tak pozeram ze uz dlho nikto nepisal, nemame asi cas 😉 , venujeme sa drobcom a to je krasne 🙂 .., dievcence ked si najdete cas, tak dajte o sebe vediet ako sa mate z drobcami... 😀 zatial paa
camilla_1- kazdy lekar si to zariaduje inak, ale v 36 staci
Ahoj Ivka, hej asi tak som rada ked si stihnem dat sprchu a vypiť kavu, ale krásne vyplnený čas, inak keby ešte bolo babie leto tak by sme sa mohli este stretnut aj s maličkými, čo vy na to?? 😉
@dianocka ahoj, to nenim mozne 🙂 co si do mna nestuchla? 🙂 Dakujeme, mame sa celkom dobre. cvicime vojtovku, chodime na rehabku a na neurologiu ale inac sme ok. mala je zlatucke, kludne babatko. zvladame to celkom dobre. vnoci prespi aj 9 hodin, len ja musim vstavat, lebo si odsavam mliecko, kedze sa mala naucila na flasku v nemocke. nooo uz placka je hladna, musim ist krmit, mam zasoby v chladnicke tak musim zohriat. papa cmuk drzte sa.
@kiwi82 inak malej Misinke vsetko naj k prvym meninkam......moja neboj bude dobre mala je nadherna drzte sa
@kiwi82,aj som rozmyslala,ze sa k tebe ozvem,ale neviem tvoje meno a keby som povedala ahoj kiwi,manzel by na mna pozeral ako... 🙂 ako sa vlastne volas?mozno si si nas vsimla aj ty.sme vystupovali z cerveneho seatu autoskola pavlik.to je super,ze spinka celu noc.aj moja Dianka tak spinkala od 2 mesiacov,takze som sa vyspala aj ja,lenze tiez som odsavala mliecko,tak toto bolo dost narocne.odsavala som pol roka a stalo to za to.musim vyklopat ,ze Dianka ma 3 a pol roka a bola chora len dvakrat.ako zvladate vojtovku?pocula som ,ze deticky pritom strasne placu,a aj mamicky,ale ze to ma svoje dobre vysledky.Jeeej naozaj vsetko najlepsie k meninkam malej.
@andrea0903 ako sa mas?

@kishinka..... katka gratulujem velmi k syncekovi vela zdravicka vam obom a teraz hlavne mliecka ti prajem 🙂