icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

andrea0903
27. aug 2010

@kvojtanikova no to som ani nevedela ze na Adlerke uz neni nic........ja byvam pri modraku tam to je urcite a ten sekac co je v Dargove je velikansky ten isty aj u nas Vv modraku len z druhej strany
@mimikuku hodime ocko 😎

mimikuku
27. aug 2010

@andrea0903 zlataaa odpoved dakujem mamina
@karinnka ....jeden bazar je na tahanovciach v OD MIla hore na poschodi Chantall sa vola 🙂

yesno22
27. aug 2010

@andrea0903 kde v Dargove je sekac??? 😕 viem, ze su tam obchodiky, kde maju detske veci tak do 3r na prizemi aj na tretom, ale nevedela som ze je tam aj sekac 😕

andrea0903
27. aug 2010

@yesno22 na tretom poschodi

beadz
27. aug 2010

ahojte kocky. mam dojednany termin u dr. dankovcika, ale prepustila by som ho, az by ste niektora potrebovala.

dianocka
30. aug 2010

@kiwi82,zo srdca ti blahozelam a prajem malickej len to najlepsie,vela zdravicka a stasticka.Je krasna.Drzte sa.No a dufam,ze ta stretnem niekde na prechadzke,ked budem s mojou Diankou vonku.

dianocka
30. aug 2010

@karinnka,u nas na Terase v obchodnom dome na poschodi je detsky bazar Lux.Maju tam dost vela kociarov pouzitych,ale aj novych a v slusnych cenach.Okrem toho tam maju kopec dalsich veci,od postielok po hracky.

vierka3
30. aug 2010

ahojte kočky, keď hovoríte o bazároch, odporúčam Vám vrelo aj môj "bazárik 😉", doma mám ešte spústu vecí (hlavne, ale nie len oblečenia- prebaľovací pult, vanička, kočiare, 2v1 hojdeačka,...) po mojich detičkách (prevažne z USA), a keďže ste z Košíc, môžte si ich prísť omrknúť aj na vlastné oči. Len pomaly ich dokladám do obchdika na MK.

vierka3
30. aug 2010

@kiwi82 ufff, veru nic prijemne. No nakoniec to dobre dopadlo, to je super! A gratulujem k Misicke bojovnicke!

camilla_1
31. aug 2010

@andrea0903
aha tak preto som sa cudovala ako 7 ked mas dve deticky ale vsimla som si aj tvoj album so syncekom co sa mu stalo ak sa smiem spytat...

andrea0903
31. aug 2010

@camilla_1 zomrel po 10dnoch narodil sa v 32tt a zrazu ked uz bolo vsetko ok a mali sme ist domov mu zlyhali nadoblicky dostal hypoxiu mozgu nekrozu koncatin a nakoniec mu popraskali plucne mechuriky 😢

camilla_1
31. aug 2010

@andrea0903
och boze .... a v prenatalnom screeneningu mu nic nezistili ? obdivujem ta moja jak si to zvladla muselo to byt nieco neskutocne tazke ☹ ☹ ☹

vierka3
31. aug 2010

@andrea0903 bodinku, to mi je luto! take krasne babatko 😢 😢 to muselo byt, a musi byt doteraz strasne ☹ boze, uz ani neviem, co este napisat..(su to nepredstavitelne veci)... ale kazdopadne vam drzim tento krat palce aby bolo uplne vsetko v poriadku! A mate 2 krasne dievcata 😉, tak este Marusku - Liu 😎

andrea0903
31. aug 2010

@camilla_1
@vierka3 on bol uplne v poriadku prislo to z minuty na minutu zial.......uzavrelo sa to tym ze bol nedonoseny.....ono to nepreboli nikdy ale clovek musi ist dalej ☹ a dakujeme verim ze to dotiahneme daleko 😉

cicimon
1. sep 2010

@andrea0903 kde maju v modraku kociky? v tom sekaci ci aj niekde inde? ja som tam bola v utorok a nejake poloprazdne to tam bolo

andrea0903
1. sep 2010

@cicimon nie vsekaci ale s opacnej strany hned vedla byvaleho diskontu a papiernictva.........tam je ten baby bazar.......a v tom sekaci bolo v utorok preto poloprazdno pretoze sa vypredaval stary tovar a v stredu nosia novy uplne tak preto,topanky mas kazdy piatok

cicimon
1. sep 2010

@andrea0903 super, dik, pojdem zajtra pozret

cicimon
1. sep 2010

a myslis ze ked bol dnes sviatok ze zajtra budu nejake nove veci?

junovka
1. sep 2010

ak sa baby nenahnevate, tak kuk do mojho bazarika...mozno nieco pre vase babenka 🙂 😉

ssstanka
1. sep 2010

ahojte baby,dlhsie som tu nebola,musela som sa doma zabehat.....uz mame doma taika taky tyzden,tak sme si musely najst system,ale uz sme zabehany.....
vcera sme boly spolu na ultrazvuku a zas sme videli vsetko okrem pohlavia

dianocka
2. sep 2010

@ssstanka,tak to je super.drzim palce,aby bolo vsetko uz len dobre.

dianocka
2. sep 2010

baby,inak aj ja predavam vecicky v bazariku na modrom konikovi a mam este aj postielku s baldachynom a golfovy kociar.okrem toho same oblecenie od malicka do 3 rokov.tak ked mate cas a chut pozrite sa.

kishinka
2. sep 2010

Baby ahojte, tak po 2 mesiacoch sme konečne domka, už je všetko v poriadku a máme sa fajne, viec info ked bude čas, inak ahoj @mapa a gratulujem pekne k druhemu tehu 😉

dianocka
2. sep 2010

@kishinka gratulujem,prajem vela zdravicka a stasticka.2 mesiace ste boli v nemocnici?

januliatko1985
2. sep 2010

@kishinka kati no konecne si sa aj ty dockala, srdecne ti gratulujem k drobcekovi, nech ste zdravi a nech vam robi len radost 😵 😉 🙂 maly je zlatunkyyy...

strasska
2. sep 2010

@dianocka ten overal z inzeratu si uz predala?

dianocka
2. sep 2010

@strasska,este ho mam.

strasska
2. sep 2010

dianka sa ti v ktorom mesiaci narodila? bol by nam dobry, ked je julka julova?

dianocka
2. sep 2010

Dianka je februarova.Tvojej Julke bude asi dost velky.

mapa
2. sep 2010

@kishinka gratulujem a je naaadherny, uz som na facebooku hikala nad nim, aky je krasny! vela, vela radosti s nim 🙂 a dakujeme ku gratulacii, musime udrziavat tempo 😀