Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
@kvojtanikova @cukor @matulka616 @cinamon7 @nunusimi Dievcata, veseleho bruskateho Silvestra a vela zdravia do Noveho roku 🙂
@lenochka no sak toto som uz myslela ze budem bez bruskaaaa.... jaj kedy to uz bude... ale stary povedal ze si dame "silvestrovske" aj "novorocne cislo" a ze hadam sa to rozbehne🙂
Aj ja vam vsetkym zelam v novom roku veela lasky, zdravia a Bozieho pozehnania a len tie najkrajsie zazitky v kruhu rodiny.
.....všetko dobré v novom roku ,hlavne vela zdravíčka pre maminy aj babätká 😉
....mna čaká v pondelok sekcia ,tak mi drzte palce,lebo sa strasne bojím ale aj teším 🙂
Dakujeme 🙂 A prajem aj Vam vsetkym v Novo rocku len to NAJLEPSIE 😵
Dakujeme 🙂 A prajem aj Vam vsetkym v Novom rocku len to NAJLEPSIE 😵
ahojte Kosicanky, tak sa k Vam pridavam uz aj ja. Po tom, ako mi tyzden meskala ms som si vcera urobila tehotensky test a som v tom. Vyslo to tak zaujimavo, dnes mame s polovickou vyrocie, takze originalny darcek, navyse uz do noveho roka sme vstupovali traja 🙂 u lekarky som este nebola, aby mi to potvrdila resp. vyvratila, ale uz som objednana. ak spravne ratam, mala by som byt cca v 5t, priznaky ziadne, teda len pobolievanie v podbrusku a citlive bradavky, inak nic. ziadna nevolnost, unava ani chute ci caste mocenie.
@nosoroztek blahozelam!!! vazne vam to krasne vyslo 😎 to ze nemas ziadne priznaky este nezakrikni, mne zacalo byt zle cca od 7-8tt do 12tt ale len teraz, pri prvom som ani nevedela, ze som teho 😵
cukor by to uz mala mat za sebou, som zvedava co nam tu napise 🙂 trosku aj zavidim, ja sa tu lopotim s bruskom a to ma cakaju este 3mesiace kedy bude rast 😕
ahojte, ja sice v ke len prechodne(alebo mozno nakoniec aj navzdy🙂, ale dufam, ze sa k Vam mozem pridat. A dufam, ze na maminku cukor sa uz babatko pozera zvonka🙂
No my sme boli na prietkokoch a na poradni a mala je otocena riťkou dole, tak mam chodit po štyroch 😅 😕 Kocky kedy sa vam otocilo babo do tej spravnej polohy?
@matulka616 ten nas prcek je otoceny dole hlavickou uz asi od 32. tyzdna, resp. vtedy to doky povedala ked som sa pytala co ma tak strasne tlaci do rebier. Kde sa chystas rodit?
@lenochka Tak som zvedava kedy sa ta moja fešanda otoči 😵 Rodit pojdem do novej, boli sme sa tam pozriet na izby a je to fajn a "spoluobcanky" su samostatne 😀 Ty sa kde chystas?
@matulka616 tiez do novej nemocnice a tiez som si ju bola uz omrknut 🙂. Vyberas si aj porodnika?
@lenochka No mozno sa tam aj stretneme 😅 Porodnika nevyberam, pytala som sa na to mojej Dr. a povedala, ze je to zbytocne, ze su vsetci dobri, tak to necham na osud 😀
@nunusimi dakujem, snad som to nezakrikla teda 🙂))) u lekara som stale nebola, az tento tyzden robi, takzema caka prve vysetrenie, to by som mala byt v 6 tyzdni 🙂 uvidime, co mi povie lekar.
........my sme uz na svete.......sme štastní,ze sme traja...........3.11.2011, o 21,33h
2850g a 47 cm
a volá sa PETRA
oprava datumu.....3.1.2011
@cukor Gratulujeeem 😅 😅 😅 Davajte na seba pozor
Ahojte baby,ak mate zaujem mozete si kliknut na www.ctf-co.eu,tam kliknete na maloobchod a na aktualny katalog.Ak by ste mali o nieco zaujem,mozete mi dat vediet a ja vam to objednam.Pekny den prajem vsetkym.
dievcata vo stvrtok robim objednavku na hracky,tak ak by ste si este niektora chcela nieco objednat,dajte mi vediet.mozete si natukat www.ctf-co.eu. dakujem /natukajte si priamo stranku,inak vam to stranku neukaze,potom kliknite na maloobchod a aktualny katalog/
Košičanky nerodia? toto bola kedysi vyborna diskusia.... škoda ☹
@ivkafu Ivka podme rodid my, nech sa to tu zase rozbehne,co? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Až sa rozžiari stromček blikavým svetlom sviec, spomeňte si, že i ja vám prajem šťastie, zdravie a lásky ešte viac.
Krasne vianoce.