icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

ivkafu
23. dec 2010

Až sa rozžiari stromček blikavým svetlom sviec, spomeňte si, že i ja vám prajem šťastie, zdravie a lásky ešte viac.

Krasne vianoce.

lenochka
31. dec 2010

@kvojtanikova @cukor @matulka616 @cinamon7 @nunusimi Dievcata, veseleho bruskateho Silvestra a vela zdravia do Noveho roku 🙂

kvojtanikova
31. dec 2010

@lenochka no sak toto som uz myslela ze budem bez bruskaaaa.... jaj kedy to uz bude... ale stary povedal ze si dame "silvestrovske" aj "novorocne cislo" a ze hadam sa to rozbehne🙂
Aj ja vam vsetkym zelam v novom roku veela lasky, zdravia a Bozieho pozehnania a len tie najkrajsie zazitky v kruhu rodiny.

cinamon7
31. dec 2010

@lenochka dakujeme, aj ja vam vam vsetkym prajem, nech je dalsi rok lepsi ako ten stary 😉

cukor
1. jan 2011

.....všetko dobré v novom roku ,hlavne vela zdravíčka pre maminy aj babätká 😉
....mna čaká v pondelok sekcia ,tak mi drzte palce,lebo sa strasne bojím ale aj teším 🙂

cinamon7
1. jan 2011

@cukor tak to drzim palce, pfuj pfuj pfuj, nech vsetko dobre dopadne 😉 daj potom vediet ako to prebiehalo 🙂

cukor
1. jan 2011

@cinamon7 ....dakujem...... 😉

matulka616
2. jan 2011

Dakujeme 🙂 A prajem aj Vam vsetkym v Novo rocku len to NAJLEPSIE 😵

matulka616
2. jan 2011

Dakujeme 🙂 A prajem aj Vam vsetkym v Novom rocku len to NAJLEPSIE 😵

nosoroztek
3. jan 2011

ahojte Kosicanky, tak sa k Vam pridavam uz aj ja. Po tom, ako mi tyzden meskala ms som si vcera urobila tehotensky test a som v tom. Vyslo to tak zaujimavo, dnes mame s polovickou vyrocie, takze originalny darcek, navyse uz do noveho roka sme vstupovali traja 🙂 u lekarky som este nebola, aby mi to potvrdila resp. vyvratila, ale uz som objednana. ak spravne ratam, mala by som byt cca v 5t, priznaky ziadne, teda len pobolievanie v podbrusku a citlive bradavky, inak nic. ziadna nevolnost, unava ani chute ci caste mocenie.

nunusimi
3. jan 2011

@nosoroztek blahozelam!!! vazne vam to krasne vyslo 😎 to ze nemas ziadne priznaky este nezakrikni, mne zacalo byt zle cca od 7-8tt do 12tt ale len teraz, pri prvom som ani nevedela, ze som teho 😵
cukor by to uz mala mat za sebou, som zvedava co nam tu napise 🙂 trosku aj zavidim, ja sa tu lopotim s bruskom a to ma cakaju este 3mesiace kedy bude rast 😕

zenabla
4. jan 2011

ahojte, ja sice v ke len prechodne(alebo mozno nakoniec aj navzdy🙂, ale dufam, ze sa k Vam mozem pridat. A dufam, ze na maminku cukor sa uz babatko pozera zvonka🙂

matulka616
5. jan 2011

No my sme boli na prietkokoch a na poradni a mala je otocena riťkou dole, tak mam chodit po štyroch 😅 😕 Kocky kedy sa vam otocilo babo do tej spravnej polohy?

lenochka
5. jan 2011

@matulka616 ten nas prcek je otoceny dole hlavickou uz asi od 32. tyzdna, resp. vtedy to doky povedala ked som sa pytala co ma tak strasne tlaci do rebier. Kde sa chystas rodit?

matulka616
5. jan 2011

@lenochka Tak som zvedava kedy sa ta moja fešanda otoči 😵 Rodit pojdem do novej, boli sme sa tam pozriet na izby a je to fajn a "spoluobcanky" su samostatne 😀 Ty sa kde chystas?

lenochka
5. jan 2011

@matulka616 tiez do novej nemocnice a tiez som si ju bola uz omrknut 🙂. Vyberas si aj porodnika?

matulka616
6. jan 2011

@lenochka No mozno sa tam aj stretneme 😅 Porodnika nevyberam, pytala som sa na to mojej Dr. a povedala, ze je to zbytocne, ze su vsetci dobri, tak to necham na osud 😀

nosoroztek
7. jan 2011

@nunusimi dakujem, snad som to nezakrikla teda 🙂))) u lekara som stale nebola, az tento tyzden robi, takzema caka prve vysetrenie, to by som mala byt v 6 tyzdni 🙂 uvidime, co mi povie lekar.

cukor
9. jan 2011

........my sme uz na svete.......sme štastní,ze sme traja...........3.11.2011, o 21,33h
2850g a 47 cm
a volá sa PETRA

lenochka
9. jan 2011

@cukor gratulujeme k Petre, drzte sa obe 🙂

cukor
9. jan 2011

oprava datumu.....3.1.2011

matulka616
10. jan 2011

@cukor Gratulujeeem 😅 😅 😅 Davajte na seba pozor

dianocka
27. jan 2011

Ahojte baby,ak mate zaujem mozete si kliknut na www.ctf-co.eu,tam kliknete na maloobchod a na aktualny katalog.Ak by ste mali o nieco zaujem,mozete mi dat vediet a ja vam to objednam.Pekny den prajem vsetkym.

cinamon7
29. jan 2011

@dianocka nie su tam vsak ceny 😒

dianocka
29. jan 2011

@cinamon7 to ste viacere,ktore pisete,ze tam nie su ceny.Klikla si si na maloobchod a potom na aktualny katalog?Ak to ani tak nepojde,tak mi napis, kody tych veci,ktorych cenu chces vediet a ja ti cenu napisem.

cinamon7
30. jan 2011

@dianocka vdaka,vies blondina 😝

dianocka
30. jan 2011

@cinamon7 v pohode

dianocka
21. feb 2011

dievcata vo stvrtok robim objednavku na hracky,tak ak by ste si este niektora chcela nieco objednat,dajte mi vediet.mozete si natukat www.ctf-co.eu. dakujem /natukajte si priamo stranku,inak vam to stranku neukaze,potom kliknite na maloobchod a aktualny katalog/

ivkafu
30. mar 2011

Košičanky nerodia? toto bola kedysi vyborna diskusia.... škoda ☹

januliatko1985
30. mar 2011

@ivkafu Ivka podme rodid my, nech sa to tu zase rozbehne,co? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀