Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
aj ja som rodila v saci,tak posli aspon IP,nech som v obraze ...mna rodil toth,a mozem len doporucit.....pomahal kde sa dalo a to ani v praci nemal byt,ale dosiel ma pozriet a uz ma aj odrodil....a primar ju tam trpi,ved on je na nich ako pes...
@fecova to mi je strašne ľúto muselo to byť hrozné, @dianocka, ja sa nebojím sekcie, lebo za tie 3 týždne čo som si odležala v nemocnici som si pozisťovala priamo od personálu všetky výhody aj nevýhody obidvoch pôrodov, a hlavne som ležala na izbe s babami ktoré mali aj sekciu aj normálny pôrod takže som presne videla čo sa s nimi deje a hlavne čo mám čakať, takže asi ma už nič neprekvapí, lebo za môj pobyt tam odrodili všetko, cez dievča ktoré 5 dní rodilo, lebo sa nevedelo otvoriť, potom kliešťový pôrod, a pravdu povediac po všetkých tých odpočúvaných pôrodoch, kedže sme mali izbu rovno nad vzdychárňou, som asi za sekciu, a samozrejme aj kôli diagnózam, ale uvidíme ako to všetko dopadne...
@ladenka77 situaciu zachranoval dosedla, a dodnes mu dakujem, som si ho vypytala k porodu, toth mi operoval myomy, s nim som tiez bola spokojna, vies mne vsetko o porode povedala sestricka znama z novorodeneckeho, ze co sa stalo, lebo mne nikto nic nepovedal, az na druhy den, ked sme lezali po sekcii na jiske doniesli deti na kojenie a mne nikto nic, tak som sa zlakla, lebo muz bol predtym u mna a hovoril ze je vsetko ok, ale plakal, tak som si myslela, ze sa nieco stalo, a lekarka sa vola jana ...urcite vies, nenavidim ju, a to mozem povedat, kvoli nej sme chodili s malym cele dva roky na neurologii, triasol sa, musel brat lieky na nervy, lebo mu tam nieco poskodili, na gastro sme chodili, dakujem akurat dosedlovi, dodnes ho stretavam lebo byva oproti mojej mamy a pamata si ma, pyta sa na maleho super lekar
to určite závisý od veľa faktorov, aj od prahu bolesti aj od psychiky, ale pre mňa je asi dosť podstatné, že viem čo so mnou budú robiť, lebo keby som tam prišla a nevedela čo ma vlastne čaká, tak by som bola v strese 😅
a tak aspoň poznám tie priestory, aj personál, takže to bude trošku také osobnejšie, pozerať na známe tváre 😉
ahojte 🙂
ja som dnes do vecera v praci a poviem vam, ze sa mi fakt nechce...vcera som to trosku prehnala s upratovanim a dnes ma priserne bolia krize 😒 no, aspon viem ze sa musim setrit...uz nie som mladica 😀
@fecova ... citala som prave tvoj "zazitok" so sekciou a teda, nie je ti co zavidiet 😔 ja som tiez rodila sekciou, kvoli zdravotnym komplikaciam ale spominam len v dobrom...mala som sice celkovu narkozu ale az na prvych cca 8hod po prebudeni som sa zotavila velmi rychlo a ani tie bolesti neboli az take hrozne...dokonca som bola viac v pohode ako baby po klasickom porode 🙂 este neviem, ako to bude teraz ale v pohode som opat za sekciu...
@fecova no dufam, ze sekcia nebude, ja sa mam s dr dohodnut , ze kedy bude mat sluzbu a ze mi porod vyvola ked to bude tam dole celkom dobre vyzerat.
@januliatko1985 tak drzim palce,a prajem skory porod
@yesno22 no vidis aj take sa stava, ale nemalo by
No @januliatko1985 mohol by nás odrodiť rovnako, lebo mne vychádza ukončenie 38tt presne na tvoj termín pôrodu 😀 počkaj ešte budeme na jedne izbe 😉
fecova,som sokovana ,ze este v dnesnej dobe mozu lekari takto zanedbat porod.ja by som urcite podala staznost.aj ked na druhej strane verim tomu,ze to bolo to posledne na co si mala silu.ja som mala od zaciatku tehotenstvo rizikove a velmi som sa bala,aby som o malu neprisla,tak hned od zaciatku tehotenstva som mala svojho porodnika.bol fakt super a takisto mam na porodnickom tetu,robi sestricku,takze bola cely cas pri mne a teda aj starostlivost bola velmi dobra.mne pichli vyvolavacku presne v termine,ale nic, tak na druhy den som isla na sekciu.jednoducho ma vobec netrapili.darmo,ale u nas robi stale hrozne vela,ak za vami niekto stoji.
kishinka,ja som si tam tiez odlezala svoje,lenze cloveka to akurat vystresuje.ale v podstate mne nic nebolo,lebo tie osudy inych zien,tak to bolo strasne.aspon som si viac uvedomila,ake je to stastie ak sa narodi zdrave babatko.a vobec ak je vsetko ok.
dobre ranecko vsetkym. ja som po poradni, moj porodnik ale musel ist na operacklu a bude volny tak okolo obeda, tak ma vysetrila ina dr a povedala podla nalezu zeby kludne aj dnes by to mohlo ist, ze nalez je dobry, tak este idem poobede za tym mojim dr ze daco vymyslime, lebo sluzi az do rana, tak by to snad mohlo vyjst, no ved uvidime aky ma on na to nazor, lebo co doktor to iny nazor.
neviete co s kiwi, uz tu neni treti den, ona asi uz fakt porodila 😲
Janka, tak si uži posledné normálne jedlo 😝 tak ked zajtra ráno nebudeš na koníku to znamená že rodíte...
@kishinka kebyze nahodu dnes rodime tak ti dam vedeit ked sa narodi, lebo mam tvoje ciselko a mozes to sem na konika hodit.a ked ne tak cakame dalej 😀
Okej , tak sa sržte a ked náhodou tak ťa prídem pozrieť v piatok mám poradňu 🙂 možno ešte aj ty prídeš v piatok, šak uvidíme 😉
tak som spat, dr som nahodou zastihla na chodbe, tak taky frmol tam maju, ze plna vzdycharen, mam prist v piatok rano pre istotu aj s taskou uz. 🙂
No tak sa možno stretneme, v piatok 🙂
fecova,tak to musis mat dost tazke.urcite musis vela oddychovat a pri tvojom malom sa to urcite neda.ale je to zazrak,ze si oehotnela.teda z vlastnej skusenosti hovorim.presne toho by som sa asi najviac bala,ze keby som bola tehotna a na rizikovom tak neviem kto by mi pomahal s dcerkou,lebo manzel je stale v praci.
januliatko1985,kishinka, drzim silno palce.
dianocka tak ja mam tu blizko mamu, byva par blokov od nas, takze ked mi nie je dobre, alebo potrebujem pomoc, tak zavolam, maly teraz u nej akoze prazdninoval, dnes mi ho doniesla, aby sme si oddychli, takze o pomoc sa nebojim, aj ked treba ist niekam s malym alebo so mnou na vysetrenie, a manzel je v robote, tak ide so mnou, alebo otec ide, cize to je najmenej
fecova,tak to mas super.moja svokra do nas stale rype,ze kedy bude druhe babo,ale to,ze by obcas pomohla,tak o tom mozem len snivat.moja dcerka ma 3 a pol roka a este u ziadnej babky nespala a odkedy sa narodila,sme boli s manzelom niekde vonku presne 4krat.
Dobre ranko. tak my este kinderko sme, ale vera fajne bolesti ma chytili vecer, uz som myslela, ze pojdeme do nemocky,a le to nejak zazracne preslo. teraz idem daco navarit a poupratovat nech sa to trosicku aspon pohne.
neviete daco o terase a kiwi?
dianocka ja o mojej mame hovorim, nie o svokre
fecova,ano pochopila som.s mamkami je to uplne o inom ako so svokrami.
dianocka tak svokru som rada ze nevidim cely rok, nieto ze by este tu niekde byvala, staci mi ze byva 150km daleko a ze sa neozyva cely rok aspon mam pokoj
fecova,tak to ti v dobrom zavidim.ja moju svokru vidim tak 2 krat do mesiaca,ale mam roztraseny zaludok cely mesiac.

@ladenka77 neviem ci tu to meno dam, ale bolo to v saci a ta lekarka si ma pamata dodnes,keby nieco spravila mojmu drobcovi, tak po nemocnici ostane asi len jama, a ked to bude citat, tak sa urcite spozna