Kto bude rodiť v pôrodnica v Čadci vo februári?
sú tu nejaké tehuľky, s ktorými sa mám šancu stretnúť aj v pôrodnici v CA? 🙂
a tu si sa neskúsila mrknuť? https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-cadca/
@ka.jo. pozri... máš to za pár 😉 v porodke stretneš mamy a pošleš ich na MK, že kde sa flakaju, ked tu nie su.. a potom to tu riadne rozbehnete.. Ja som z KK, a aktívne tu funguje ešte 1 kežmarčanka.. takže kecám radšej s celým slovenskom 😀 😀 a rýchly príchod Brankovi na svet želám 😉
🙂 🙂 🙂
mňa to čaká až v júli,ale rodiť budem tiež v CA 🙂
mňa to teda čaká až v apríli 🙂
ja hadam uz coskoro🙂 TP 2.3. 🙂))
@zuzkatomas tak sa tam možno aj stretneme. ja mám termín 25. 2. ale dúfam to stihneme ešte tento týždeň
🙂 to je zbozne prianie kazdej mamicky asi, ale hadam nam bude dopriate🙂
ahojte.. my máme termín až v marci ale už sme pootvorený, takže doktor hovoril, že nech sme už v pohotovosti, že čoskoro to môže už prísť.. 😉 už by som to aj časom mala rada za sebou.. a malú pri sebe.. 😀 mala niektorá z vás bolesti v oblasti bruška, veľmi podobné ako počas menštruácie??? Mňa to chytilo v noci ale držalo to asi 3 hodky a potom to prešlo..
@mianc aj mna to vtedy chytalo v noci, nadranom bolesti ustavali...pomahala mi chodza,lezat som vobec nemohla...
ak ti odide zatka, a kontrakcie budu silnejsie a pravidelnejsie, moze stat, ze ide o zacinajuci porod, ze
sa to rozbieha...porodne bolesti som mala ja dost silne, s poslickami sa to neda porovnat, i ked su neprijemne...\urcite budes vediet, ze rodis a treba ist ..drzim palec 😉
@ka.jo. uf.. máme to ťažké.. 😔 aj ja keď to začínam chytať tak neviem či to už začína či nie.. dnes v noci to bolo mierne.. celkom v pohode, tak si to malá ešte asi rozmyslela..
uvidíš, či sa ti to z intenzívni, ak áno tak ja by som radšej potom už utekala do nemocnice... 😅 predsa nech ma radšej vrátia domov ako by som to mala premeškať...
@ka.jo. mne doktor hovoril, že môžem čakáť každú chvíľu, lebo krčok sa mi už otvára.. a že to môže prísť čo nevidieť.. tak neviem čím to je... ale mala som rovnaké bolesti v noci ako ty... 😒 ja som zvedavá kedy to príde.. chvíľami by som bola rada, keby sme to mali už za sebou 😅
ja som si kúpila aj pôrodnický gel, vraj pomáha na roztiahnutie a elasticitu pôrodných ciest a aj urýchluje pôrod.. tak som zvedavá či pomôže...

No tak nič - asi som tu vážne sama - alebo som priesvitná?????