Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@annie007 dakujem 🙂
@karinka2105 nie nebudem volat,po velkej noci zbehnem,alebo az o ten tyzden neskor,aby uz bolo vidiet na sone.A ty si preco volala?Ci objednat sa?
@janulap hej objednat sa..unas to inak nefunguje,alebo tam budem sedet a cakat pol dnaa a to s ami nechce
@karinka2105 aha...tu u nas normalne prides a podla poriadia vchadzaju dnu.V ten stvrtok ti uz bude robit aj sono?
@janulap hejjjj,sa tesim iked tam nebude urciteb nic videt
@karinka2105 ako tak čítam, tak máme skoré rovnaké termíny podľa kalkulačky 😉 mne vychádza 3.12. 🙂
@verka9 presne ako pises moja plet je po vysadeni non stop hrozna uz rok aj pol asi ....a presne tento cas nie som este stale tehotna....plodne dni som sledovala ale len posledne 3 cykly....no uvidime kedy sa nam podari.... zvastne je ze ja sa na to nesustredim lebo mame dost toho ...vybaovacky ohladne domu, koncim treti rocnik pisem bakalarku a predsa nic 🙂
@ajka81 veruu tak ja mam termin2.12
@verka9 gratulujem 😉 tak k dr.ides o dva tyzdne?Ja tiez tak rozmyslam..alebo o tri 😕
@karinka2105 dnes mi dosli tie dupky...panecku ake malilinke 😀
@janulap a nepovie dnesss?ked uz mas testik aj dupky?
@karinka2105 nieeee,piatok pred vikendom,nech sa spolu cez vikedn vytesime 😉 Dnes ani neviem kedy pride z roboty domov,isli do Karvinej.A vy to malej kedy poviete?Este si to asi az tak nebude uvedomovat,ze?
@janulap tak malej,no este je malaa.a vykecala by to 😀
@verka9 mame rovnake ciarky 😉
@karinka2105 no my asi tiez babam neskor,tiez koli tomu aby to nevykecali 🙂 Ale najskor to musim povedat mm 😉
@janulap urcite sa bude tesittt🙂)
@karinka2105 no to je jasné 😉
Babyy ma otazocku, neviete mi povedat aka ma byt bazalna teplota pred mrchou? Ja sa v tejto oblasti este moc nevyznam 😀

dievcata, tak ja idem do druheho kola, mrcha sice stale nikde ale akurat mi volali od doktorky, ze krv na hcg je negativna... 😠 ale vam vsetkyyym drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne, tesim sa, ze je mame taku uspesnu skupinku 🙂