icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
27. mar 2012

@verka9 juchuuuuuuuu:D

kapokapo
27. mar 2012

@janulap GRATULUJEM, baby toto je plodne forum:D

kapokapo
27. mar 2012

@annie07 ahoj, nevadi.... nabuduce to urcite vyjde, drz sa ...

lejduska
27. mar 2012

@annie07 nz, tak si asi optimista ked vravis ze vsetko je ako ma byt..aj ja sa to chcem naucit 🙂 ano toho roku by som chcela, a asi aj vsetky baby ktore su tu. som zvedava ako im to pojde dalej tym ktore makaju..lebo mna caka este doliecenie a vysledky u gyn a podobne aach

janulap
28. mar 2012

@ajka81
@verka9
mate uz aj nejake tehu nevolnosti?
@karinka2105 tusim ty si pisala,ze ti uz byva zle,ze?

ajka81
28. mar 2012

@janulap ahoj, ja trošku mám, niekedy cítim žalúdok, takú nevoľnosť od neho a hlavne prsia ma bolia 😉 ale ja som zatiaľ ani pri jednom tehotenstve nezvracala 😒 klop klop klop

janulap
28. mar 2012

@ajka81 ja praveze este nic...len tie prsia,ale tusim aj pri babach som asi tak po 2 tyzdnoch od meskania....este je len necely tyzden....

ajka81
28. mar 2012

@janulap mne je práve že teraz už trošku lepšie, ale pred týždňom mi bolo oveľa viac zle od žalúdka, tak preto som aj hneď tušila, že to vyšlo na prvýkrát 🙂 teraz viac pozorujem, že ma páli záha, pričom pri predošlých tehu som vôbec nevedela čo to je 😒

verka9
28. mar 2012

@janulap ahoj, no mne bolo dnes strašne zle, ale neviem či z toho že som tehotná alebo zo stresov v práci, fakt neviem, ale dúfam že to bude v poriadku lebo moja šéfka teraz porodila dievčatko a pol roka len zvracala a zvracala, ozaj som ju ľutovala 😒

janulap
29. mar 2012

@verka9 a mne este nic....rano ma natahovalo,ale teraz neviem,ci z tehu alebo z tej nadchy 🙄

irsina83
29. mar 2012

@janulap ahoj prosim ta a aj nieco uzivas na nadchu??? ja ju mam tiez 🙄

janulap
29. mar 2012

@irsina83 naparujem sa nad harmancekom a vcera som volala dr.tak mi kazala kupit v lekarni Quixx sprej do nosa.Ty si tiez tehu?A v ktorom tt?

irsina83
29. mar 2012

@janulap 6tt len ja ani neviem ci to mam nadchu lebo som alergicka alebo som prechladnuta lebo mi je vsetko naaz a este mam aj opar po nosom z toho neustaleho smrkania....

janulap
29. mar 2012

@irsina83 ja cca 5 tyzden....na porazenie.Tiez neviem,ci je to len nadcha,ci nejaka alergia...ale alegicka nie som.Nasla som tu diskusiu,kde vela kociek pisalo,ako otehotneli,ze dostali nadchu...no super....teraz myslim iba na nadchu,vobec na toho maleho vrabceka,nejako ma nic nebavi ☹

irsina83
29. mar 2012

@janulap ani mna, lezat nemozem lebo mam 2 rocnu dcerku a tej sa treba venovat, upratovat sa mi nechce, nic nic nic... ja si osvecujem oparu s bioptronom, mala by sa rychlejsie zahojit...tak uvidime..musim dnes zavolat k dr. dala som si celaskon a pijem odstavene citrony a pomarance s medom...len ja som aj alergicka tak preto to nejak neviem rozoznat lebo kychala som uz aj pred tym a potom v nedelu sme boli vonku a viem ze ma prefuklo, striasla ma zima.... 😖

janulap
29. mar 2012

@irsina83 ja mam baby aspon v skole,skolke,tak oddychujem.Dnes by som povedala,ze mi je uz trochu lepsie.Aspon ked sa vysmrkam,mozem dychat nosom...slava 😀 .Cez tyzden som aj kaslala,to som si davala kalciovy sirup.Daj ,mi prosim potom vediet,co ti doporuci dr.....bioptron mam aj ja,osvecujem si prinosove dutiny,lebo ma na jednej strane trochu bolia.

karinka2105
29. mar 2012

@janulap noo rano by uz byva tak divne od zaludkaaa,unavena som nejaka

tak s arychlo uzdravteee

janulap
29. mar 2012

@karinka2105 ano,unavena aj ja,uz asi 2 tyzdne.

irsina83
29. mar 2012

@janulap mne dr. povedala to co tebe, quixx alebo physiomer, bioptronom si mozem osvecovat tu oparu a mam byt do konca tyzdna doma....

janulap
29. mar 2012

@irsina,dakujem.A je ti lepsie?Mne sa zda ze hej,aj ked jednu nosnu dierku mam stale upchatu...no nie upchatu,ale opuchnutu tu sliznicu.Teplotu nemas?Ja som sa bala aj teploty,ale dr.ma hned ukludnila,ze do 37 teploty nevadia.Nastastie som nemala.

verka9
29. mar 2012

@janulap no ja tiež neviem že z čoho vlastne to bolo lebo dnes už v pohode, tak neviem

ajka81
30. mar 2012

halooooooo 😲 kde ste všetci???
žiadna nová tehuľka???

mirka32o
30. mar 2012

Nooo, útlm. Nič nové, najhoršie to čakanie. Ale dnes mi prišli testíky na ovu a tehotenstvo. A najlepšie na koniec ..... Zajtra príde domov náš ocinko.... tak mu to všetko spočítam 😀 😀

janulap
30. mar 2012

@ajka81 musime pockat,baby kazdym dnom zistia ze pocas ovulacie boli v spravnom case na spravnom mieste 😀

2berry
30. mar 2012

Ahojte, pridam sa, mozem? 🙂 Tento mesiac sme sa zacali snazilkovat a v stredu som nasla //. Ta druha bola trosku slabsia, ale bola 🙂 Zajtra vyskusam este raz testnut. Moc dufame, ze sa to podarilo.
Tehulkam gratulujem a ostatnym drzim palceky.

ajka81
30. mar 2012

@2berry ahoj a vitaj 🙂
tak predsa som tu dnes niehoko privolala - srdečne blahoželám k 2// a pevne verím, že zajtra tam bude už oveľa silnejšia druhá čiaročka 🙂 🙂

bambulka026
30. mar 2012

@2berry ...aj ja chceeeem... 😀

annie07
30. mar 2012

Ahojte 🙂 ako sa dari??? Baby, mrcha stale nic... chapete to? Ja vobec 😀

janulap
30. mar 2012

@annie07 a kolko ti meska?

annie07
30. mar 2012

@janulap od stredy ani ziadne priznaky necitim, skratka nic