Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ajka81
@verka9
mate uz aj nejake tehu nevolnosti?
@karinka2105 tusim ty si pisala,ze ti uz byva zle,ze?
@irsina83 ja cca 5 tyzden....na porazenie.Tiez neviem,ci je to len nadcha,ci nejaka alergia...ale alegicka nie som.Nasla som tu diskusiu,kde vela kociek pisalo,ako otehotneli,ze dostali nadchu...no super....teraz myslim iba na nadchu,vobec na toho maleho vrabceka,nejako ma nic nebavi ☹
@janulap ani mna, lezat nemozem lebo mam 2 rocnu dcerku a tej sa treba venovat, upratovat sa mi nechce, nic nic nic... ja si osvecujem oparu s bioptronom, mala by sa rychlejsie zahojit...tak uvidime..musim dnes zavolat k dr. dala som si celaskon a pijem odstavene citrony a pomarance s medom...len ja som aj alergicka tak preto to nejak neviem rozoznat lebo kychala som uz aj pred tym a potom v nedelu sme boli vonku a viem ze ma prefuklo, striasla ma zima.... 😖
@irsina83 ja mam baby aspon v skole,skolke,tak oddychujem.Dnes by som povedala,ze mi je uz trochu lepsie.Aspon ked sa vysmrkam,mozem dychat nosom...slava 😀 .Cez tyzden som aj kaslala,to som si davala kalciovy sirup.Daj ,mi prosim potom vediet,co ti doporuci dr.....bioptron mam aj ja,osvecujem si prinosove dutiny,lebo ma na jednej strane trochu bolia.
@janulap noo rano by uz byva tak divne od zaludkaaa,unavena som nejaka
tak s arychlo uzdravteee
@karinka2105 ano,unavena aj ja,uz asi 2 tyzdne.
halooooooo 😲 kde ste všetci???
žiadna nová tehuľka???
Nooo, útlm. Nič nové, najhoršie to čakanie. Ale dnes mi prišli testíky na ovu a tehotenstvo. A najlepšie na koniec ..... Zajtra príde domov náš ocinko.... tak mu to všetko spočítam 😀 😀
Ahojte, pridam sa, mozem? 🙂 Tento mesiac sme sa zacali snazilkovat a v stredu som nasla //. Ta druha bola trosku slabsia, ale bola 🙂 Zajtra vyskusam este raz testnut. Moc dufame, ze sa to podarilo.
Tehulkam gratulujem a ostatnym drzim palceky.
@2berry ...aj ja chceeeem... 😀
Ahojte 🙂 ako sa dari??? Baby, mrcha stale nic... chapete to? Ja vobec 😀

@verka9 juchuuuuuuuu:D