icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
2. apr 2012

@simonkato ahoooj, tak vitakj medzi nami a zelam vela zdaru 😉

kapokapo
2. apr 2012

@cerilla ahoj, vitaj v nasej skupinke.... ja som na tom podobne, ale musela som ist na kyret, v novembri, tak drzim palce, nech sa coskoro vytesujeme ....

red_kika
2. apr 2012

@cerilla viem lahko sa mi to hovori ked som to nezazila, ale radsej takto skoro ako ked sa uz tesis vidis male ako rastie a potom odide ☹
ale neboj, bude dalsie.. vsetky v to verime 😀

cerilla
3. apr 2012

@annie07
@kapokapo
@red_kika

Velmi pekne dakujem za privitanie a mile slovo🙂, tiez vam prajem nech sa co najskor vytesujete z pozit. testikov a hlavne potom z babatiek.

mirka32o
3. apr 2012

@simonkato Ja som druhý krát otehotnela 3 dni po mrche a moja krstná otehotnie len cez mrchu. Ale kým to vychytali, snažili sa vyše 4 rokov a teraz čakajú tretie. Potom sa aj doktorovi zle vyrátaval termín.

simonkato
3. apr 2012

@mirka32o dakujem ked do konca tyzdna ziadna mrcha nepride (nemusela by) tak urobim test alebo ked pojdem nahodou okolo lekarne tak kupim a potom testnem dam vam vediet 😉

annie07
3. apr 2012

babulky ja som dnes na ebayi takeeee kraaaaasne vecicky babatkovske pozerala, ze hned by som ich vsetky objednala 😠 😠 uz len to babatko mi chyyyyba 😅

mirka32o
3. apr 2012

@annie07 poverčívy ľudia hovoria, že by si ženy nemali kupovať výbavičku príliš skoro. A keďže ja nie som poverčivá, mám tiež svoje zásoby. To mi ale ostali odvtedy čo sme prišli o bambuľku. Myslím ale, že s nákupmi môžeš začať vždy, keď si budeš chcieť urobiť fajn náladu. Už keď budeš vedieť pohlavie, tak si to všetko krásne zladíš a budeš mať z toho obrovskú radosť.

annie07
3. apr 2012

@mirka32o ani ja nie som poverciva, zatial nemam nic, ani nic nebudem kupovat, ale keby som naaahodou nasla dve // tak vyrabujem obchody este v ten den 😀 😀 to sa poznam, nevydrzala by som 😅

simonkato
3. apr 2012

@annie07
@mirka32o babenky test bol negativny tak mi to asi len meska nebol tam ani len duch 😒 ale tak mozno test klame 😉 este pockam a ked nic nepride pojdem gyndosovi

pacica
Odpoveď bola odstránená
kapokapo
3. apr 2012

@simonkato drzim palce...

horseshoe
3. apr 2012

Babulky ahojte, so snazenim zacinam len druhy mesiac a mam v tom este "mierny" chaos 😅 Mam taku otazocku ohladom hlienu, ktory byva cez ovulku. Moze sa stat taka situacia, ze hlien pritomny je a ovulacia neprebehne? Ja viem, je tu o tom popisana halda, ale kym by som sa dostala k tomu co potrebujem vediet, tak ma porazi. a takto je to jednoduchsie 😀 Dakujem za vase odpovede 😉

ataner81
4. apr 2012

Ahojte dievčatá. Už dlho som tu nebola a vidím, že sa to tu pekne rozbehlo. Ja som dnes 20DC, takže do mrchy ešte týždeň(aj keď verím, že tá najbližšia príde až o 9mesiacov 😀 ). Pichá ma v podbrušku a dnes mám žalúdok ako na vode, tak snáď to budú tehotenské príznaky 🙂 a nie pokazený žalúdok ☹ . Inak blahoželám všetkým ženuškám, ktoré si našli krásne // a tým zvyšným (aj sebe)prajem v apríli viac šťastia ako v marci 😀

annie07
4. apr 2012

@ataner81 ahooj 😉 veru nech len nechodi mrchana jedna 😉 drziiim palceky

verka9
4. apr 2012

@annie07 ahoj čitala som ze si nasla na ebay pekne vecicky, vedela by si mi prosim hodit nejaky link ako inspiraciu? lebo ja som tento vikend tam zacala ňurať, ale nič take som nenašla, totiž neviem bohvieako po anglicky takže sa mi aj hľadá dosť ťažko 😀

magnolie123
4. apr 2012

@annie07 ja uz mam hore jednu skrinu plnu veciciek :D a to nie som tehotna este....sibe mi proste uz :D

magnolie123
4. apr 2012

@mirka32o ja mam tiez nakupene v skrini hore uz vecicky a to nie somn este tehotna.... :D

kapokapo
4. apr 2012

@horseshoe ahoj, stat sa moze vsetko.... takze ak chces mat uplnu istotu, tak jedine lekar a ultrazvuk....

horseshoe
4. apr 2012

@kapokapo no ved uvidime, ako sa nam bude darit, este sme len zacali...a kedze som od prirody nedockava tak sa zaoberam hned aj takymito otazockami 🙂 Ale ja si myslim, ze ani lekar nie je istota, lebo pri oplodneni tam zohrava najdolezitejsiu ulohu "vyssia moc"....

annie07
4. apr 2012

@verka9 zajtra Ti sem hodim zopar linkov, mozes si tam vybrat konkretne znacky, za super ceny sa daju vydrazit veci co su u nas nehorazne drahe, napr. burberry, dior, dkny atd. ja som pre kamaratkinho maleho vydrazila dior bundicku za 12 eur takze parada, aj next vecicky su ovela lacnejsie ako tu. Juuuuj ked budem ja tehu tak tam oplieskam cely majetok 😀😀😀😀

annie07
4. apr 2012

@magnolie123 veru mna v poslednej dobe straasne prepada tuzba po babatku, tak mozno aj ja si kupim aspon nejake ponozticky pre stastie 😉

annie07
4. apr 2012

Babulky ak sa mozem spytat, kolko mate rokov? 🙂

simonkato
4. apr 2012

Jaj babenky ja sa z toho asi zblaznim stale mi to meska skusala som vsetky mozne babske rady horuci kupel cervene vinko a mrcha stale nikde nie ze by som ju akoze chcela to eee ale test negativny tak ja potom neviem.Gyndosovi zase nechcem utekat pomysli si aka som hysterka.Mam taky divny pocit ako keby som kazdu chvilku tu mrchu mala dostat a nic...to iste som zazila pri malickej.Ale preco je ten test potom negativny?Robila som si ho vcera na vecer a to mi mrcha meskala4ty ci5ty den.Normalne zajtra rano urobim druhy lebo mi to neda pokoja.

horseshoe
4. apr 2012

@simonkato ahoj. no ak ti zvykne meskat, resp. ak sa ti zvykne o par dni posuvat cyklus, tak bud v klidku. Mne sa skoro kazdy cyklus posunie o 3dni. Tento cyklus mi dokonca meskal menzes 7dni a kedze sa snazime otehotniet, uz som si myslela, ze som vtom. Dokonca ma cely tyzden jemne pobolievalo brucho - co som pripisovala taktiez tehotenstvu. 😅 Ale tiez mi furt vychadzal negativny test. Manzel uz chodil cely vyteseny, ze bude tato. 😀 Som si teraz povedala, ze pojdem na gyndu az ked mi bude meskat minimalne 2tyzdne a vyjde mi aj pozitivny tehu test. Ale ak mas cyklus presny ako hodinky, tak by som zvazila tu navstevu gyndosa - ale predsa len tak po 7dnoch meskania. 😉

simonkato
4. apr 2012

@horseshoe no mam to take vselijake ale slo to uz do normalu.A mam fakt taky zvlastny pocit myslim ze zena to vyciti.Ale mame teraz doma aj dost stresu nedavno mi zomrel dedko teraz zase babicka.Mozno su to aj nervy.Skusim si urobit test rano a ked nic uz nebudem tolko stresovat a skusim sa ukludnit.

horseshoe
4. apr 2012

@simonkato no, to mas naozaj nelahke obdobie ☹ to meskanie moze byt urcite aj tym. samozrejme, stale to moze byt aj tehotenstvom. Clovek nikdy nevie. Mojej sestre vysli pri druhom tehotenstve 3 tehotenske testy roznych znaciek negativne a predsa bola vtom. Drzim ti moc palceky. 😉

simonkato
4. apr 2012

@horseshoe dakujem neskutocne po babtku tuzime a bola by som neskutocne stastna.Dam sem urcite vediet ako som dopadla 😉

horseshoe
4. apr 2012

@simonkato Joj, aj my velmi tuzime po babenku. Sice sme sa len nedavno zacali snazit, ale vies ako to je, ked zena pociti tuzbu po babenku, tak je to tak silne, ze o trpezlivosti nemoze byt reci 😀 Prajem vsetko dobre!!! Urcite nezabudni napisat....

magnolie123
4. apr 2012

@annie07 ja mám 32 čerstvo a prepadla ma veľmi veľká túžba po babatinku