Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe ja uz som babiku mohla mat len sme o nu prisli v polke tehu tak si asi ani nevies predstavit ako je t pre mna tazke.krami stale meskaju rano som ro robila test a zase nic ta druha ciarka ako by sa len zacala dolu robit taka bodka ja tomu nechapem.Ved mi to uz meska 6ty den to by ten hlupi test asi uz mal ukazat.Alebo mam daky nekvalitny ja neviem vola sa mamatest.Som z toho nervozna.Ale som momentalne nerovozna asi zo vsetkeho dneska mame pohreb.Asi su to stresy koli comu mi to meska 😒
@simonkato Och, to mi je moc luto. Zivot vie byt velmi kruty ☹ O to viac ti prajem, aby si sa mohla tesit z babenka. K tomu tehu testiku, no 6dni meskania je podla mna este relativne malo, mne hovorila sestra (ma 2deti), ze najlepsie je vyckat az do 10.dna meskania. Ja som samozrejme nevydrzala a robila som si na 7.den rano, vysiel total negativny a poobede dosla mrcha. Ale to je moj pripad. A ta slabunka ciarocka na tvojom testiku je urcite velka nadej!!! Ked ti nepride mrcha, urob test aj zajtra rano. Tie mamatesty su vraj spolahlive, ale mozes skusit aj ine znacky. Mne podla mna meskal menzes preto, lebo som bola predtym chora. Najlepsie je, ze aj tento cyklus som zase bola par dni chora, takze cakam, ze o kolko sa to zase posunie...Dufam, ze o 9mesiacov 😀 Drahemu som uz ozrejmila, ze to, ci sme tehotni budeme vediet najskor na konci maja 😀 To je teda vyhliadka 😵 Ale co narobim, ked sa mi to takto posuva.... 🙄
@horseshoe budem aj ja na vas mysliet a dufam ze mrska vam aj nam pride az o 9mesiacov 😵 .Ja som mala cyklus normalny pokazilo sa mi to az po malickej.Mala som cisarak a od vtedy mi to hapruje o tyzden skor o tyzden neskor.Ale toto je teraz take ine zena to vyciti alebo si to len namyslam ja neviem 😖 .Zda sa mi ze sa mi prsia zacinaju nalievat strasne ma pobolieva v podbrusku potom to zvracanie a mam taky pocit ako keby som tie krami mala kazdu chvilku dostat take ako keby vlhko neviem to lepsie opisat 😠 .Ale zase to moze by vsetko zposobene tym stresom 😒 .Pockam aspon do toho 10teho dna teda ak vydrzim a nepride medzi tym mrcha a urobim test az potom.Ta druha ciarka tam nebola len taka bodocka ako keby sa zacala tvorit nejde to ani odfotit lebo to na foto ani vidiet nieje. 😒
@simonkato ja veľmi nesúhlasím s tým že na robenie tehu testu treba čakať tak dlho ja som si jeden robila keď mi meškali dva dni a tam bola vidno iba taka veľmi slabulinka čiarka, samozrejme že som nevydržala a na druhy deň /čiže meškali 3 dni/ som si robila znovu ale test bol už inej značky a bolo ju tam jasne vidieť, takže si myslim že aj kvalita tych testov je rôzna 🙂 a to ten prvý stál asi 2,30 a ten druhý iba 1€ 🙂
@verka9 nieee vobecc aj kamosky zaskolujem, len potom mi nadavaju, ze nemozu prestat objednavat 😀 ked chces hned vidiet len veci, ktore sa daju poslat na slovensko, zadaj si do policka kde je napisane sort by best match, P&P lowest first a hned ti vyhodi veci aj s postovnym. Ked sa mi nejaka vecicka paci a nie je pri nej uvedene postovne, tak ja vzdy napisem predajcovi ci a za kolko by mi to bol ochotny poslat 😉
@verka9 ja neviem pri prvom tehu som si robila test az ked mi to meskalo neviem aso okolo 10dni a hned boli dve krasne ciarky .A teraz ja neviem je to take ako keby sa len zacala robit a je to vidno ked poriadne zaskulim test stal okolo 3,5€ aboli tam hned dva vola sa mamatest.Ale dnes som kupila dalsi dako cler neviem co tak skusim zajtra ci v sobotu nedelu popripade urobit ked nedojde samozrejme mrcha.
No babenky dosla mrcha fnuk ☹ a tak som si myslela ze som v tom.No nevadi zadari sa snad v aprily ci maji raz sa musi 😉 skor ci neskor nam Vaneska posle z nebicka surodenca 😉
ahojte snazilky..aj my od marca presne od 15teho, kedy nam vypocital vhodne terminy dr.Jonas, ale snazime sa aj nie cez jeho vypocty.. citam tu miliony prispevkov, ale aj tak neviem ci sme skusali spravne..MS som mala v marci presne 19.3. a tak som si vyratala ze asi na 14den by mala byt ovulacka, tj. 1 aprila, tak mala som aj hlien, skusili sme prveho a druheho aprila..Je to malo? je to spravne? nemeram si teplotu a nemam ani ovu testy...:( ak robim nespravne, tak mi prosim poradte.. Velmi sa snazime a aj to je asi zle ...Vdaka
ahoj,Reni...my sa snažíme podľa Jonáša už štvrtý mesiac a nič :( aj podľa jeho výpočtu červ.dní a aj podľa mojich plod.dní...asi naozaj to veľmi chceme tak sme si povedali že tento mesiac to necháme tak uvidíme....
aj som začala na radu kamošiek brať Baby plan CALIBRUM,tak ho beriem od 1/2012 ,obsahuje kyselinu listovú a iné potrebné vitamíny ,že vraj na rýchlejšie otehotnenie,no akosi stále nič a mám akurát pocit,že som pribrala asi tak 3kg,cítim to na sebe a veď sú to vitamíny skupiny B a tie majú veru za úlohu priberať....
No ja berem Calibrum Babyplan a tiez dufam ze pomaha... 😀
Okolo 16.4 by mala prist mrska, tak uvidime ci sa zadarilo 🙂
Ovu testíky mám náádhernéé, mm je na správnom mieste v správny čas, takže do toho obaja vkladáme nádeje. V sobotu sa nám vrátil z Belgicka a podaroval mi krásne papučky pre šťastie, že nemohol odolať. 🙂
@simonkato no a ja som sa zrovna vratila zo zubnej pohotovosti. Zakon schvalnosti, ze vzdy nieco zacne boliet cez sviatky funguje opat dokonale. 😠 Robia mi sarapatu 2 mrtve zuby, mam velmi zapalene a bolestive uzliny. Zubar mi nasadil antibiotika, takze u mna sa snazilkovanie odklada min. na mesiac, ak nie viac. ☹ ☹ ☹ lebo mi hrozi vytrhnutie 1 zuba, a vtedy sa tiez nasadzuju dalsie antibiotika, takze sa to zase predlzi...Velmi ma to hneva, ale co narobim... 😢 Dufam len, ze nie som uz tehotna, lebo to by bol teraz pruser 😕 Dost zapeklita situacia, ze? Rano si spravim test. Ak bude negativny, zacnem brat tie antibiotika. Ach, boli to jak cert, to bude zase noc 😖
@horseshoe chudatko chvala bohu ja mam so zubami svaty pokoj zatial jedine co boli su zuby mudrosti ked sa mi prerezavaju.Ja mam tak hrozne silnu mrchu ☹ a k tomu tie bolesti ach nech uz je po nej.Lebo si davam take oblbovaky na bolest.Priatelovi na bolest zubov pomohol taky prasok vola sa to flektor ale je to len na predpis ak by si mala daku znamu v lekarni alebo doktora co ti to predpise.Je to lepsie ako atibiotikum a tiez je to protizapalove.Je to na roznu bolest a nie len zubov.Teda ak nechces antibiotika.A neboj mesiac dva ubehnu raz dva a potom sa mozno mimco hned zadari 😝 teda ak uz nie si teraz tehu 😕
Ahojte, rada by som sa k vam pridala. Tiez snazime od marca. Zial, dnes na 12 DPO mi klesla teplota, takze z toho nic nebude a cakam MS. ☹ Uz nech pride a moze zacat novy cyklus a teda nova sanca.
AHOJTE babule, co novee??? Prajem Vam vsetkym kraaasne sviatky 🙂

@magnolie123 mna tiez 😅