icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

magnolie123
9. apr 2012

@ataner81 som ho objednala z www.otehotnenie.sk, gel na podporu pocatia, som ho vzala bez aplikatorov, striekackou si ho davam nemusi ho byt zas vela, lahko ho tam najdes v eshope, ak nie poslem ti priamo link , no objednala som ho pred ovulaciou, mi prisiel do 2 dni, zevraj je to jediny gel, kde prezivaju dlho spermie, uvidim, aspon do 3 mesiacov sa dufam, ze stane zazrak...no hlavne psychicky by som sa mala ukludnit a najst nejake ine zaluby alebo hobby, lebo takto stale myslim.......

magnolie123
9. apr 2012

@annie07 myslim, ze u nas je to hlavne psychika.........dufam, ze sa nam to coskoro podari vsetkym....

annie07
9. apr 2012

@magnolie123 veru veru, nesmies sa tomu tak poddavat 😒 ja viem, ze je to tazke a len velmi velmi tazko sa to da ovladat ale snaz sa zamerat na nieco ine, apson trosiiicku 😉

kapokapo
9. apr 2012

@annie07 ahoj, tak s tym pracovnym stresom, tak to mame spolocne.... stale sa snazim nebrat to vazne.... no nedari sa...

silvuska85
9. apr 2012

ahojte dievčatá môžem sa k vám pridať?snažíme sa už skoro dva roky a nič...vyskúšané vitamíny babské rady a stále nič ...dnes zaa prišla mrcha meškala dva dni a nič..no ideme dalej...držím všetkým palečky 🙂

magnolie123
9. apr 2012

@silvuska85 ahoj , ja sa snazim nejaky ten mesiacik.... uvidime, ci pride mrcha stvrtok....

bambulka026
9. apr 2012

@magnolie123 ja ju cakam v nedelu, dufajme ze nepride... 🙂

annie07
10. apr 2012

@kapokapo veru je to tazke, ale musime sa to snazit nejako odburat 😀 aj ked netusim ako 😠 ja som nakupila ovu testy, som 11 DC, tak zacnem tento mesiac zistovat kedy je ten spravny cas 😝 lebo ja v podstate neviem, pocas ovu nikdy nepocitujem ziadne priznaky, tak skusim testovat 😅 drziiiiiiim palcekyyyyy vsetkyyyym babulky

annie07
10. apr 2012

@silvuska85 ahoj 😉 a vitaj, tato skupinka je zatial na tehu celkom uspesna, tak hadam sa nam to casom vsetkyyym podariii 😉

magnolie123
10. apr 2012

ja som taka nedockava, ci pride mrcha ....prvy krat ma nebolia pred nou prsia, ale citim take zvlastne brucho, tak ani radsej nedufam, len prsia nebolia tak som zvedava......neviem si predstavit tu radost, keby vidim 2 ciarky

adriana_13
10. apr 2012

4 mesiace a stále nic,,,menzes som mala dostat vcera a nic ale viem ze je to len sprosta psychika,, ☹

mirka32o
10. apr 2012

@magnolie123 Ja som bola v eufórii už keď som videla 2 čiarky na ovu teste.Radovala som sa ako malé decko, až mm nechápal. Potom som sa spametala, že to je len ovu testí, ale tá energia, čo do mňa vošla, no nevieš si predstaviť. Už ťa vidím, ako sa budeš radovať aj ty 😀

mirka32o
10. apr 2012

@adriana_13 Možno psychika, ale toho chrobáčika z hlavy len tak nevyženieš a čím ďalej, tým viac ti to bude vŕtať hlavou. Ja by som takéto stavy nevydržala a z obrovskej zvedavosti by som si spravila testík.

anitka22
10. apr 2012

Ahojte baby, pridavam sa k vam 🙂 zacali sme sa snazit, zatial len tak cvicne kedze este som namala plodne dni, teraz mam mrchu a potom sa na to vrhneme... ja tiez necitim ziadne zmeny pri ovulacii, tak netusim ci ju vlasnte mam 😕 ... chcela by som si kupit testiky na ovu, ale ako? pridem do lekarne a vypytam si testy na ovulaciu? Kolko testikov je v baleni?? boze aka som neznala 😅

tatarida
10. apr 2012

no tak sa teda pridavam do tejto skupiny aj ked, ked citam vase prispevky tak asi nie vsetky sa snazite od marca 2012!!!!!! 😀
my teda poctivo od marca kedze svadbu sme mali 03.03. a ja som predtym nechcela 🙂

@anitka22 ja som na tom podobne! tiez netusim ci a kedy vlastne je ta ovulacia takze som objednala na nete ovu aj tehu testy a ideme na to 🙂 urcite maju testy aj v lekarni ale na nete asi budu lacnejsie....

koncom tyzdna by mala prist mrcha (bodaj by neprisla 🙂 ) a potom budem aktivne zistovat kedy vlastne je ta ovu!!!!

anitka22
10. apr 2012

@tatarida ja viem akurat podla kalendarika na nete, kde si zadam prvy den poslednej mrchy a to mi vypocita vsetko, ale neviem ci to tak v skutocnosti je, ci som ok 🙂 buduci tyzden som objednana na preventivku k zenskemu a hned ako dojdem domov tak sa na to vrhneme, lebo podla tabulky mi akurat vychadzaju plodne dni... no kuknem aj ja cez net aj v lekarni a kupim, od sameho nadsenia by som uz aj dnes cikala na neaky papierik, ale teda vyzanm by to asi ziadny nemalo 😀
Byby, iden na cytologiu, moze lekar zistit z vyteru, ze som sa vecer predtym snazila otehotniet? smie sa to vobec pred vyterom?? v tedy mi zacinaju plodne dni a ja by som nechcela zahalat

tatarida
10. apr 2012

@anitka22 tento mesiac som to aj ja skusala podla toho kalendarika co hovoris tak ak by koncom tyzdna ziadna mrcha nedosla......budem cikat na papier 😀
...ale tak tolko stastia som nemala dokopy za cely svoj zivot takze neverim.....
ja to chcem skusit mesiac-dva s tymi ovu testami a ked nic tak pojdem kuknut dokiho nech mi da nejake pilule na podporu 🙂
ja nezvyknem den pred ...prave preto ze tiez neviem ci sa to smie ale tak ked musis tak musis 😀

annie07
10. apr 2012

@anitka22 ahoj a vitaj 😉 ja som si dnes kupila ovu testy v DM drogerii, pepino v takom zltom baleni, je ich tam 5 😎 chichiii tak idem skusat, lebo ja fakt netusim kedy mam ovu a pozor si nedavame uz 3 mesiace a nic tak musim skusit tieto sofisttikovane metody 😀 😀 podla toho kalendarika sa plodne dni daju zistit len ked mas pravidelne kramy, co nie je moj pripad, takze ja voooobec neviem kedy by som ovu mohla mat 😠

annie07
10. apr 2012

@magnolie123 testniii, nech sa mozme s tebou tesit ak najdes kolajnicky 😵 juuj bodaj by

anitka22
10. apr 2012

@annie07 ahoj a dakujem 😀 ahaaa tak DM, no super, tam sa vyberiem aj aj po robote a doma budem odolavat cikaniu na testik... ja som zatial plna optimizmu, ze ked to skusime cez plodne dni tak sa to musi podarit na prvy sup, tak dufam ze mi to aj vyjde 🙂 ale k tomu este musi ubehnut cely dlhy tyzden a neviem ci to vydrzim 😅 ja v podstate previdelne aj mam, +- den... kym som brala antiku tak na hodinu presne som vedela kedy pridu, teraz je to take tipovanie ci v piatok alebo az v nedelu... nevadi testiky pomozu 🙂

anitka22
10. apr 2012

jaj a mam este jednu velmi sisi otazku.. co myslia tym ze 28 dnovy cyklus??? cyklus sa nepredlzuje tym ze ma niekto mrchu 4 dni a niekto 7 dni??? ako zistim kolko dnovy cyklus vlastne mam??

annie07
10. apr 2012

babule pocuvajte, dnes som sa uuuplne utvrdila v tom, ze mi zacina pekne sibat.... isla som zo sudu do kancelarie s klientkou a skoro som si krk vykrutila, ked som sa otacala za kazdym kocikom... 😀 ona mi vravi, ze: "jeeej a vy cakate babatko, ked sa tak pozerate po kociarikoch?..." hmmm bodaj by 😵

annie07
10. apr 2012

@anitka22 rata sa to od prveho dna ms do dna nasledujucej ms / 1.DC je prvy den kramov/

zelovocka
10. apr 2012

@anitka22 ahojky, cyklus sa počíta od prvého dňa krvácania, čiže dĺžka menštruácie neovplyvňuje dĺžku cyklu 😉 cyklus sa ti skončí prvým dňom ďalšieho krvácania. napríklad: máš mrchu 5 dní. potom skončí, pomaly nastanú plodné dni, poovulačné obdobie... a napr. na 32. deň začneš znovu krvácať, tak tvoj cyklus meria 31 dní 🙂

annie07
10. apr 2012

babulky moj posledny prispevok a idem pracovat 😀 😀 😀 kuknite co som vydrazila pre kamosku, kraaaasne ze : http://www.ebay.co.uk/itm/120891005530?ssPageNa...

anitka22
10. apr 2012

@zelovocka dakujem, ale toto je pre mna veeelmi pozitivna sprava,lebo tym padom by som mala mat plodne dni skor ako som si myslela... cize zienky cez wknd sa ide na to 🙂

zelovocka
10. apr 2012

@anitka22 no, každá máme plodné dni inokedy 😉 ideš robiť ovu testíky, či meriaš bazálku? 🙂

magnolie123
10. apr 2012

@mirka32o mne ked ovulacny tesik vysiel pozitivny vecer , tak som nespala od radosti do rana,ako mi prisli nejake bolesti ja ze asi ovulacne a takto je to kazdy mesiac, presne to vyjde na ovulacnom teste, uz to ani nerobim, lebo vtedy mam par hodin velke bolesti......no keby na teh.teste vyjdu 2 ciarky asi sa zblaznim

magnolie123
10. apr 2012

@annie07 chcela som aj dnes kupit test, ale pockam aspon do pozajtra este ......do dna prichodu , lebo takto som si aj skor robila a zbytocne som bola nestastna...urcite sa to hned dozviete.... 🙂

ellie222
10. apr 2012

Ahojte babeny, tak pred mesiacom sme sa s priateľom rozhodli, že by sme mohli začať pracovať na drobčekovi. Tak strašne som sa tou myšlienkou potešila. Naivne som si tiež myslela, že sa to hneď podarí. Dnes cítim, že čoskoro príde mrcha. O to väčšie bolo moje sklamanie. Z myšlienky na drobca mi začína úplne preskakovať, chodím po nete a zháňam oblečká, kukám kojenecké potreby. Cítim sa už zrelá na psychynu 🙂 Snáď sa to tento mesiac po mrche podarí. Držím nám palčeky 🙂) 😉