Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellie222 my sa snazime tak 4 mesiac cca tusim aj 5 ty bude, no mne preskakuje uz dost....:D, mam uz vecicky doma v skrini....atd kocik vybraty :D, takze nie si na tom zle myslim :D
@magnolie123 To ma tesi ze nie som sama, i ked sa bojim toho, ze dost skoro take veci kupujem, aby som naozaj nebola mooooc sklamana..
@ellie222 no ja mam plnú skrinu doma velkú už, začala som nakupovať od prvého mesiaca snaženia :D, robi mi to radost a viac sa tesim,myslim, ze skor ci neskor kazda tehotna budeme, ci tak ci onak :D.......a viem , ze psychika robi svoje, u mna myslim , po fyzickej stranke myslim, ze je u nas vsetko ok, len stresujem velmi, takze si nevychutnavame poriadne ani spolocne chvile, priatel si pripada ako stroj.... 😠 ....neverim na povery.. tak kludne nakupuj co chces , ja robim to iste :D :D drzim palceky
@magnolie123 U nas sme zatial v pohode, aj ked bolo prvotne sklamanie, ze urcite nic nebude tento mesiac, no zatial si ,,to,, uzivame naplno.. I ked podvedomie asi pracuje. Ja sa tiez tesim z kazdej vecicky, aj teraz brazdim po nete a pozeram co kde maju.. 🙂) Boze, len nech nam to cim skor vyjde. Dakujeme aj vam samozrejme drzim palceky 🙂 😉
@magnolie123 ďakujem ti veľmi pekne za tú stránku.....gélik je už objednaný
Inak babenky aj ja sa z tých // čiarok na ovulačných testoch tak vytešujem ako keby boli na tehotenskom teste. Neviem si predstaviť, čo urobím, keď tie "ozajstné"čiarky naozaj uvidím, asi sa od radosti zbláznim 😀
Dnes mám ale veľkú depku. Jednak, že mám bolesti v podbrušku, čo je znak príchodu menzesu (dnes, zajtra, najneskôr pozajtra) a jednak som sa dozvedela, že dievča, ktoré bolo umiestnené u nás v krízovom(má 16)je tehotné. Je to neplánované a samozrejme nechcené tehotenstvo. Svet je nespravodlivý. Čo ja by som za to dala byť na jej mieste 😢 ☹ 😢 ☹
Ja uz tiez tazko odolavam pokuseniu urobit si tehu testik.
Mrcha ma prist v nedelu ale uz zo 2 dni citim prsia a nejaka som nafuknuta.
Dufam len ze to nebude mrcha a nepride skor, aj ked cyklus pravidelny nemam.
Pri Matkovi som vsak citila krize, a teraz nic... ☹
@magnolie123 tak budem držať palečky nech už nepríde 🙂
@annie07 dakujem ...no hádam to tak bude 🙂
dnes som si kupila vceliu matersku kasicku. Zhltla som jednu tabletku poobede. teraz mam tolko energie, ze asi nezaspim 😀 a pobolieva ma lavy vajecnik, no aj mrcha trochu zosilnela. hm... zeby tym? beriete to niekto? malo by to vraj podporit plodnost 😉 uz nech pridu plodne dni lebo zacinam vymyslat a kadeco jest 😀
Tak aj ja sa snažim už dlho len zatial nemam s kým. 🙂
@ataner81 nemas zac.......ja mam pozajtra dostat mrchu a uz poslednu hodinu citim take pracovanie v bruchu, tak asi opat pride...... ☹
no tak teda vam poviem ako som ja zrela na psychiatriu: MAM DOMA KOCIK!!!!! ale pozitivne je, ze som ho nekupila, ale dostala 🙂 a pozitivne je aj to, ze som ho dovolila odlozot docasne do pivnice lebo inak by som s nim asi behala po ulici 😀 ale vy s tymi plnymi skrinami ste tiez riadne strelene 😀
@tatarida To už sme strelené dve. Ja mám doma kočík, vajíčko, kresielko na hojdanie a 2 plné postele vacičiek. Ale túto mániu sme si zosnovali s manželom spoločne. Vyčlenili sme si v spálni miesto pre postieľku. Tak mi povedz, kto je teraz strelený? No nie je to až také psycho, lebo som predtým bola tehu, no nevyšlo to. A známi si ešte možno doteraz myslia, že som. Preto mi núkajú veci, lebo si myslia, že už si chystám výbavičku.
Myslím, že je to v poriadku pokial si tehu bola a nevyšlo to, že uz mas aku takú vybavicku 🙂 Mne zas dnes začalo úplne prepínať, ráno som hned robila testik, pritom mi to mešká len dva dni. Samozrejme že sa na nom opat objavila len tá jedna hnusná hrubá ciarka 😠 Tak tu len cakam a cakam na tú mrchu a uz sa modlim nech príde, a možeme začat opat skúsať 🙂 Mimochodom vcera som cez net zas objednala vecicky, keby to priatel vedel, tak ma asi uskrti 😀 😀 😀
tak ked ste uz boli to je trochu ine, ty mas tak trochu pravo na to, a aj manzel! V dobrom samozrejme!!! snad sa teda cim skor nam vsetkym podari a bude moct tie vecicky pouzivat 🙂
mna sa svagrina vzdy ked vola pyta ci moze doniest vsetky veci po detoch....doteraz som mala vyhovorku ze mame maly byt, teraz sme kupili vacsi tak este sa vyhovaram, ze musime prorobit a prestahovat sa tam ale na co sa potom vyhovorim???? ved mi hned prepne ked budem kukat na vsetky tie drobunke vecicky!!!!!!
@tatarida ja som rozmyslala uz nad kocikom tiez :D,
@tatarida a aký máš kočíarik?ja ich už všetky mam opozerané a poznám naspamať takmer všetky... 😀
@magnolie123
@tatarida
@ellie222
@mirka32o
jeeeeeeeeeeeej baby, ste super strelené, aj keď ja mám doma len jedny ponožtičky-potratila som v 6tt-tak sa pripájam k vám. Máme povolenie od dr. a snažíme sa od marca 😀
chichiii babulky ale nam tu zacina pekne zasibkavat 😀 😀 no kebyze mam doma kocik, tak aj ja s nim asi beham po ulici 😀 😀 😀
@anitka22 aha, takže si 5DC, ale to je na ovu testíky v drvivej väčšine prípadov príliš skoro 😉 koľkodňový mávaš cyklus? resp. koľko si mala najkratší za posledné obdobie?
vieš, aby si zbytočne tie ovu testy nemíňala 😉 bežne býva ovulka od 12DC, ideálne 14DC, ale napr. ja mávam 18DC. takže to by si sa natestovalaaa a nič 🙂 akurát by ťa to vyplašilo 😝
@mikman no fakt že nie, ale aspoň si mi to objasnil, že to bol vtip 😀 😝
Ale keby som mal tu možnosť tak drobca aj porodim chichi ved je to jedine čo mam
no nic babulky, navnadili ste ma, idem si aj ja nieco kupit pre radost 😵 😵 potom sem hodim foto 🙂 ale drahemu to neukazem, myslel by si, ze mi preplo :D
Ahojte, baby pridám sa k Vám, tiež sme začali na tom pracovať prvý mesiac, teraz čakám na ms, mala prísť ešte cez víkend a nič, a strašne sa cítim zvláštne, asi tiež som domýšlavá, ale už asi aj 2 týždne, tie prsia mi motajú hlavu, bolia a bradavky tiez, v práci mi bolo zle, no neviem... tak tu stále kukám a čítam dokola príspevky, dnes som sa rozhodla že sa testnem, mala som jeden test clearblue digital.... kým som sa dočkala tak sa vybil :( už si ho viac nekúpim... hrozné, tak som sa ani nič nedozvedela. No asi mi ostáva len čakať, a kúpiť si nový test... 🙂

@anitka22 nie, tym sa nepredlzuje podla dlzky menzesu...mne menzes trva 3 dni a cyklus mam cely 28 dni....takze ci ti menzes trva 7 dni ci 3 dni ci 5 dni, cyklus sa rata od prveho dna menzesu po zaciatok menzesu