icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

anitka22
11. apr 2012

@zelovocka cyklus mam 25 dnovy, teda mala som naposledy... ajaj tak teraz neviem.. som sa uz tesila ze v sobotu na 8 DC to dame 😉 , to podla mudrej tabulky mi tak vyslo, ze zaciatok plodnych dni mam 14.4. na 8 DC a najsilnejsi plodny den 18.4. na 12 DC.

mirka32o
11. apr 2012

@ellie222 To vieš..., tie testy sa ani so mnou nechcú kamarátiť 😝 . Hypnotizujem ich očami, že nech sa mi v tom zjaví aspoň ten miniduch. Otáčam ich všeliako na svetlo, oproti,.... 😠 . Toto obdobie čakania mi spôsobí samé vrásky a šediny, ha ha 😀

mirka32o
11. apr 2012

@tatarida Treba ten bytík ,, zabehnúť ,, a prísť na iné myšlienky. To sa mi mudruje, čo?

tatarida
11. apr 2012

@mirka32o na to zabiehanie sa nesmierne tesim ale za tial ma v tom byte napadaju len myslienky typu: tuto vyburame, tu domurujeme a tu bude to a tam hento... ach este to take 2 mesiace potrva.......
dovtedy velku sancu na 2 ciarky asi nemame pri zivotnom tempe typu: 12 hodin denne mimo domu a vikendy nonstop na byte.....

tatarida
11. apr 2012

@magnolie123 skusila som dat foto ale vidim ze neuspesne.... ABC design 3-tec black-orange
uz aby bolo daco donho 🙂

mirka32o
11. apr 2012

@tatarida Vymenila by som si to s tebou. Ja som len doma a všetky moje myšlienky sa točia iba okolo detičiek. Čiže žiedne odpútaie sa. Možno preto sa mi aj nedarí. Neviem. Viem len to, že čím ďalej, tým viac mi to polezie na mozog.A čakajú ma ďalšie 4 týždne samoty bez manžela, takže aj možnosti otehotnenia sú obmedzené. Prežiť tak 1-2 týždne tvojho života by nemuselo byť až tak na zahodenie.

tatarida
11. apr 2012

@mirka32o vymenime sa???? 🙂
rano vstanes 4:40 utekas na stanicu, 100 km vlakom, 20 minut trolejbusom a o 7 si v praci
posedis do 15, daco porobis a dalsie 2 hodky cestujes domov, za smiesny plat podotykam.....
potom doma upraces (aspon akoze), navaris, nastavis pracku a padas na byt...tam si trochu fyzicky zamakas a okolo 20tej mozes ist domov vyvesat pradlo, do sprchy a spat lebo zachvilu zvoni budik!!!!!
cez vikend na byte od rana od pol 8 do.....

pri takomto sposobe zivota si najdeme cas na sex asi tak v nedelu rano ak sa nam podari vstat aspon o chvilku skor....aj to hned potom vyskocime z postele a do vecera sa nezastavime.....dost pochybujem ze ma sancu to nase semienko sa ujat......

ale neva mi to zvladneme este take 2 mesiace a potom sa to snad podari 🙂

este stale sa chces vymenit???
viem kazdy tuzi po tom co nema, aj ja by som sa s tebou vymenila ale len na par dni...... nepracujes?? manzel je asi casto mimo domu, ze?? :-/ samota je na prd a v takychto situaciach cloveka velmi ubija......

ellie222
11. apr 2012

@sanchez81 tak veeeeeeeeela stastiaaaa nech nam to vyjde 🙂

ellie222
11. apr 2012

@mirka32o Ja sa cítim podobne, aj ja ich hypnotizujem, zatváram oči, modlím sa a nech sa pozeram akokolvek vzdy len ta jedna hrubaa hnusná ciarka 🙂) a k tomu mi práve zacala slabulinka mrcha..tak nech sa aspon rýchlo rozbehne nech uz mám zatým.. Bože ten mesiac je zrazu tááák dlhy 🙂) 😀

zelovocka
11. apr 2012

@anitka22 aha, keď máš taký kratší cyklus, tak 8DC začni testovať, ty budeš mať aj ovulku skôr 😉 ale 5DC je fakt ešte skoro 🙂 kalkulačky sú len odhady.

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 avoj, no robila som si dnes test tehot.1 den pred mrchou a nic :////, som dufala, tak uz asi nic.....opat sklamanie :(

magnolie123
11. apr 2012

@ellie222 ja som si tiez robila test pred chvilouckou den pred mrchou :/ a nic zas ☹ ...tak mozno buduci mesiac.....

magnolie123
11. apr 2012

@mirka32o ja som sa tiez testla tiez :/ a opat nic......ako cakam co sa mi zjavi na teste, tak mi tak zacne bit srdce na infakrt a nic :/

annie07
11. apr 2012

@magnolie123 juuuj to je mi luuto, ale tak pocula som, ze // sa mozu objavit az 3dni po meskani, u kazdeho je to individualne, podla hladiny hcg, tak ak nepride mrcha este nestracaj nadej 😉

mirka32o
11. apr 2012

@tatarida Všetko má svoje + aj -. Už som si to rozmyslela. Nie na 2 týždne, ale len na 1. Tiež som si to na stavbe odkrútila, no dnes už bývame a dorábame. Z tohto už stresy a únavu nepociťujem. MM však robí v Belgicku. Je tam 4t a 1t doma.Tak mám sama na starosti 2 chlapčekov, dorábanie domu, 116m2 poľa, rodičov, ktorý využívajú, že nechodím do práce a kopu somarín. Sú to veci, ktoré sa mi za tie roky snažia prerásť cez hlavu. Taký je život. Nič nie je jednoduché. Preto pevne verím, že sa nám to podarí a o necelý rok sa na nás bude usmievať maý zázrak. Prajem vám to z celého srdca. Takto o rok si môžme potom napísať denný režim a ja dúfam, že slovo ,, budík ,, tam rozhodne nenájdem
PS: máš skvelú foto, u kaderníčky??

annie07
11. apr 2012

Moja prvaaa vecicka 😵 😵 pre stastie samozrejme 😉 😉

annie07
11. apr 2012

@kailinka2 ahoj 😉 podla toho ake priznaky uvadzas, tak to vyzera, ze by sa Vam mohlo podarit babatinko 😉

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 som si kupila obycajny lacny test v dmku pepino, tam je ze 2 dni po oplodneni co neviem.....hypnotizovala som test, bilo mi srdce strasne 🙂 a ako vzdy jedna ciarka......idealne by sa test mal robit tyzden po meskani....no uvidim pockam na mrchu a uvidime....., dnes som si opat objednala dalsich par veciciek 😀

annie07
11. apr 2012

@magnolie123 ale to je somarina co je na tych testoch, aj moja doktorka mi to povedala, ze je to hlupost a marketingovy tah. Juuuuj bodaj by Ti to vyslo, velmi by som sa tesila 😉 😉 Ved predsa dva dni po oplodneni este babko ani nie je uhniezdene, takze sa netvori hcg.. drzim palceky

annie07
11. apr 2012

@magnolie123 aj jaaa som si dnes kupila prve vecicky 😵 😵

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 vsak toto, aj kamoska mi hovorila, ze doktorka az od 13dna z krvi zisti......to je len marketingovy tah, asi veruze.....no jedine je to , ze ma nebolia prsia , vzdy hej a krize ma bolia, ale brusko mi pracuje ako pred mrchou uz....dam vediet...

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 ja mam 4 krabice veľké už :D....mne sa veľmi páčia disney veci, ty si z toho ebay objednávala?a kočík maš vytypovaný?

annie07
11. apr 2012

@magnolie123 ano ano ja som ebay maniak 😀 kociiiky mam vytipovane tieto:
pre dievcatko:
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
pre chlapceka:
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_FERRARI-...
alebo:
http://www.kocikovo.sk/product/easy-walker-qtro...

😵 tieto sa mi velmi pacia, ale paci sa mi aj casualplay antialergicka kolekcia - hnedy:
http://www.kocikovo.sk/product/casualplay-s4-an...

annie07
11. apr 2012

@magnolie123 a zabudla som este sa mi paci aj bugaboo kociarik ale to je v podstate to iste ako ten ferrari beebop. Keby sa nam postastilo babko, tak sa budem rozhodovat medzi tymito piatimi kociarikmi, a tebe sa ake pacia???

ellie222
11. apr 2012

@magnolie123 tak, snad to buduci mesiac vyjde.. musime verit.. 😉

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 no tie majú niečo do seba , vážne, poznám ten červený a kámoška ma casual play playmoon......no mne sa páči inglesina tá retro, alebo inglesina športový kočík, ale nie golfáč, alebo cam nová kolekcia, taký biely, len kolieska sú asi moc malé....páči sa mi aj stokke, len ten je strašne maličký mi príde a taký len na design :D, ale bábatko v tom si predstaviť naozaj neviem....

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 som ti napisala a ozaj tiez ten bugaboo tiez som ti chcela napisat, aj mammas and pappas :D

magnolie123
11. apr 2012

@tatarida ten je super, uz som ho pozerala tiez predtym na nete, ale nazivo som ho nevidela, nie je moc maly, ci nizsky?ale design je super

annie07
11. apr 2012

@magnolie123 kamoska ma stokke a mna teda moc neoslovil, podla mna je absolutne nepohodlny pre vacsie dieta, ani dizajnovo sa mi nepaci, je to skor imidzovka 🙂 ale inglesiny su supeeeeeer, tie retro kolekcie su perfektne 😵

magnolie123
11. apr 2012

@annie07 tieto inglesiny sa mi pacia napriklad, len sa bojim , ci tie kolieska na nasu dlazbu v meste nebudu na nic....http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9517806&tab=14
alebo tie retro inglesiny s velkymi kolesami, len som jednu pani stretla u nas v parku a dost to vrzgalo....