icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

annie07
17. apr 2012

ahojte babulky, kamoska mi poslala toto video, kuknite, je to pekne spracovane : http://www.libise.cz/2012/04/zazrak-lidskeho-zi...

sagitta8
17. apr 2012

@tatarida ahoj, no ved tomu nechapem.. ale teploty sa drzia hore, takze ovu asi vazne bola ten 26 DC. ja som brala dlho antikoncepciu a toto je treti cyklus bez tabletiek, prvy bol 35 dnovy a druhy 32 dnovy, ale na 26. den je to vazne neskoro.. ja nechapem. meriam prvy cyklus a takto mi to vyslo.. no povedz.. ale zas sa v tych grafoch este az tak nevyznam, tak neviem. a ty ako? tiez snazilka?

tatarida
17. apr 2012

@sagitta8 ja snazilka od marca 🙂 som brala 10 rokov HAk ale uz pomaly 2 roky neberiem....
ja som to len teraz zacala sledovat ze kolko dni a vychadza mi to tak na 35 :-/ co je katastrofalne dlho ☹ ovu netusim kedy bola takze teraz by bolo tehotenstvo velkou nahodou, teplotu zatial nemeriam, teda ani graf nerobim ale ovu testy su nakupene takze zajtra ocakavam mrchu a potom idem testovat 😀

26 sa mi zda fakt nejak neskoro, ale nic nieje nemozne .... tie nase tela su divne 🙂

mirka32o
17. apr 2012

@sagitta8 no ako? Ja stále nič. Tak ráno sa otestujem. Ty asi tiež. Teda tak ti to vychádza. Tak sa ráno hneď ozvi. Budem netrpezlivo čakať. Vďaka tebe som si dala iskričku nádeje, lebo bruško ma už odvtedy vôbec nebolelo.

sagitta8
17. apr 2012

@tatarida jej, no ja som tiez brala HAK 10 rokov a v januari som ju vysadila, som cakala, ze MS dojde tak za pol roka, takze aj za ten 32-36 dnovy cyklus som bola vdacna, tiez som si kupila ovu testy, ale minuli sa mi niekde pri 19 DC, tak som dalej netestovala a dovtedy som nemala pozitivny. tak teraz len cakat a cakat, ci mrcha dojde. a ty mas zajtra istu mrsku? nemohlo sa zadarit? 😉

sagitta8
17. apr 2012

@mirka32o mojaaaa, bars by to vyslo 🙂 ja asi tiez skusim zajtra, si ma inspirovala, este som to chcela odlozit, lebo teraz mi hodil ff ovu na 26 DC, tak neviem.. ale teplotovo som hore, neklesam zatial, tak nadej je. tak zajtra sa tu stretneme a verim, ze budu //. u mna, ak by bola ovu naozaj ten 26 DC, tak je zbytocne testovat, ale ked ja som tak zvedavy tvor 🙂

tatarida
17. apr 2012

@sagitta8 ja miniem asi tiez kopu testov kym najdem ten ovu den 🙂 teoreticky mohlo ale nedavam tomu velku nadej, takze ju radsej ocakavam, nemam rada sklamania ☹
ale vy dve s @mirka32o zajtra testujte lebo ja uz som moooc zvedava 🙂

sagitta8
17. apr 2012

@tatarida ja sa testnem, aj ked tiez som skepticka, ale zistila som, ze je to celkom zabava a keby tam na mna kukli 2 // , tak by som asi odpadla 😵

sagitta8
17. apr 2012

@tatarida a uz som sa aj nachystala na dalsi cyklus, takze tak nieco vo mne neveri, ze by to mohlo byt. kupila som si tu fytosoju, co baby spominali, femibion, ovu testy a mam alchemilku, tu som pila uz od januara. zatial to berem tak bez stresu, uvidime, co bude po case 😉

mirka32o
17. apr 2012

@sagitta8 Ja som zvedavejšia. Nevydržala som to. Proste by som nemohla zaspať a čakať do rána. Nemala som ranný moč a preto aj taký výsledok. Ale našla som si mini dušíka. Najprv to nasalo moč a všetko očervenelo, potom na mňa zasvietila tá hnusnečervená čiara. Začalo to schnúť a blednúť. Nakoniec mi tam zostal nevybielený pásiček. Tak som ten test hypnotizovala očami, až som od šťastia skoro zabudla dýchať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a už hádam aj stačí toľko smajlikov. Skúsim si za 2 dni urobiť ešte jeden a dúfam, že ma čakajú 2 silné čiarôčky šťastia.

sagitta8
17. apr 2012

@mirka32o GRATULUJEEEEEM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dusikovia na tehu testoch nie su len tak pre nic za nic, vzdy to nieco znamena. normalne som stastna za teba. uz nech to len silnie a budu dve ciary ako svet. super 🙂 🙂 🙂

sagitta8
17. apr 2012

@mirka32o 😀 a este takehoto velkeho smajla dam, proste uzasne

bambulka026
17. apr 2012

@magnolie123 skusila som dnes rano, ale nie som tehu...
Som z toho zmatena, idem ku doktorke v pondelok nech sa na mna radsej kukne... 😨

kapokapo
17. apr 2012

@annie07 Juuuuj, uz nech je to coskoro....

simonkato
17. apr 2012

Jaj babenky idem sa vam trosku postazovat ako to robite so svojimi chlapmi aby sa im chcelo moja polovcka dojde z prace k.o. mozem prosit robit co chcem ale s nim to nehne rano zase letim do prace ja a takto je to stale do kola.Sem tam sa nam podari snazit ale nieje to take ako by som chcela. 😒 Ja robievam aj vikendy cize je to take vseljake.Poradte ak s tym mate daka skusenost.

tatarida
18. apr 2012

@mirka32o vyborna sprava hned z rana!!! gratulujem!!!!!! 🙂 tesim sa za teba lebo moja mrcha citim ze dnes dorazi na 99%.... jajj tak dufam ze tvoj duch bude coskoro uplne realna silna ciarka!!!!! :-*

@simonkato nie si sama! u nas je to tak isto aj ked uznavam ze ani mne sa zvacsa cez tyzden nechce..... u nas sa vikendove rana stavaju takym malym pravidlom (teda ak sa zobudime skor lebo zvacsa uz o 8 makame na novom byte) ale moj muz tak velmi tuzi po babetku ze viem ze ak mu poviem ze teraz je ta chvila ked proste musime tak sa prekona aj on aj ja aj keby sme boli na smrt unaveny......

sanchez81
18. apr 2012

@mirka32o squelééééééééééééé 😀 😀 😀 dúfam že čiaročka bude už len silnieť, daj vedieť všetky sme tu zvedavé a držíme palce! 😀 😉

sagitta8
18. apr 2012

@tatarida
@mirka32o - skusala si aj dnes testik?
no baby, tak ja s grafom takto http://www.fertilityfriend.com/home/3bed0d Teplotka sa drzi hore, nevydrzala som, skusila som testnut a nic, mozno je este skoro, ak ovu bola 26 DC, a mozno naozaj dorazi mrcha kazdu chvilu

tatarida
18. apr 2012

@sagitta8 ja som jelen z tych grafov 😀 idem omrknut na wc situaciu :-/ ta svina klopka na dvere a neraci sa jej vstupit....co chce vytvorit novy rekord??? 35 dnovy cyklus by jej uz fakt mohol stacit.....

sagitta8
18. apr 2012

@tatarida hej, bud nech uz nedojde vobec, alebo nech milostivo dorazi cim skor, nech sa mozeme snazit.. lebo toto je take na prd to cakanie...

lubka013
18. apr 2012

Čawko =) ja som sa s priatelom nejak ani nesnažila, ale včera som sa dozvedela že som v piatom týždni...mala som zmiešané pocity, ale vyspali sme sa z toho, a dnes sa už veľmi tešíme =)))

mirka32o
18. apr 2012

@sagitta8 Skúšala som dnes a mala som silnejšiu ako včera, no nie moc výraznú. Ale už sa aspoň nemusím tak snažiť, keď ju hľadám. A ty ešte nestrácaj nádej ako ja. Kým mrcha nepríde, nie je nič isté. Aj keď máš testy negat.

sagitta8
18. apr 2012

@lubka013 ahoj, no to je najlepsie, ani nevies a sup je to tu 🙂 velka gratulacia

sagitta8
18. apr 2012

@mirka32o no je to u teba na dobre ceste, hlavne ze ciarka silnie, juj tesim sa 😀

tinushka13
18. apr 2012

@mirka32o Mirka to je super správička.. počkaj ete dva dni a potom budeš mať takú silnú kolajnicu, že sa môžeš na ten test aj z 3. poschodia pozerať.. supeeeeeer.... A ostatné babuľky čo?? no ale teda snažilkujeme šup šup.. :P

@simonkato Simi u nas to bolo a aj je take isté.. priateľ príde domov neskoro.. ešte pracuje na PC.. potom si na chvílu ku mne ľahne k TV a je hotový do 10 min... a ráno to samne nechce lebo on vstáva príliš skoro a ja som K.O. takže u nás je to len o veľkej náhode a inak mojej polovičke sa chce keď si vypije s kamošmi alebo keď si dáme vínko.. to môže byť unavený koľko chce.. ale na sex je chuť a maximálna.. takže vyskúšaj fľašu vínka prípadne aj niečo tvrdé.. 🙂

tinushka13
18. apr 2012

@lubka013 Lubka to Vám silno gratulujem!!! Parádnicka správa.. Nech sa vám darí a očakávame ďalšie správičky.. :D

tatarida
18. apr 2012

pocujte baby ja som sa vam nejak preratala.....ved ked bol 13.3. 1DC tak dnes je 37DC a ak sa nemylim tak posledne dva razy dosla ta svinucha na 35DC......no nic pockame si asik este.....

bambulka026
18. apr 2012

@mirka32o a kolko dni po meskajucej mrche si si robila test?
Mne ukazal zas 1 ciarocku a uz 3 den meska...

mirka32o
18. apr 2012

@bambulka026 ja mám mať mrchu až v piatok, ale som to dlhšie nevydržala. Bol to hotový lov na ducha. A v utor. idem k doktorovi, tak dám vedieť.

macka23
18. apr 2012

Ja vas tu baby sem tam sledujem, tiez sa snazime...jedneho certika uz mame 🙂
No toto cakanie je niekedy strasne ☹ cim viac sa blizi den...tym viac sa bojim ze nic ☹