Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte baby.. neuveríte, ale čítala som Vás od prvého rpíspevku až doteraz.. cca 2 hodky.. a chcem Vám povedať , že ste všetky úžasné.. a že Vám strašne držím palčeky nech si čoskoro nájde každá tú svoju vytúženú kolajničku na testíku. Baby a vy čo si nakupujete výbavičku.. tak som sa z chuti nahlas zasmiala a hlavne na tých kočíkoch že by ste behali po ulici.. úplne som si predstavila seba.. ste geniiálne!!!! 😉 M sme sa s priateľom snažili od 8/2011 a v 2/2012 sme si povedali dosť do oktobra bo potom sa majú moji rodičia odsťahovať do nového domčeka, že budeme mať väčší kľud.. v marci mi mrcha meškala jeden deň, ani ma nenapadlo robiť si test.. čakala som mrchu ako vyšitú. Kamoška mi potajomky strčila test do kabelky a ked som sa hrabala v kabelke našla som tak že uroboím keď sa mi tu vyskytol. deň mi mškala mrcha a na testíku krásna kolajnička.. neuveriteľný a hlavne neopísateľný pocit. dodnes sa mi tomu ťažko verí že ma postihlo také šťastie. Preto držím každej jednej z Vás palčeky, nech sa tešíte ajskúr z kolajničiek an teste.. potom z ultrazvuku..neskor z ozveny srdiecka a potom na ten krasny cieľ - vytúžený anjelik . Babuľky držte sa.. nezúfajte ani jedným dňom kedy to nevýjde. Vaše telo vie najlepšie kedy je pripravené a dožičí Vám tejto radosti. Ja Vás tu budem isto navštevovať. pretože nám sa podarilo otehotnieť presne v marci tak ako ste túto skupinku založili.. 🙂 fakt ste statočné... šialené ako ja... a túžiace.. 🙂 takže 100% pripravené na mimčo..
@bambulka026 ahoj , no mne zistili ureaplazmy, aj ich mám stále.....prvé antibiotika zlyhali, kedze priatelovi to vyslo negativne, mali mu dat aj tak, mohlo to byt u neho hlbsie v moc.trubici, takze zatial ho nechcem stresovat, ale mne vysiel pozitivne kontrolny ster, ale citala som , ze to ma 50 percent populácie ureaplazmy, v cechach to neliecia, gynekologicka, ze ak nemam potiaze ziadne , nemusime to liecit, no uvidim.....chlamydie a mykoplazmy negativne.....daj si to urobit.....
Ahojte, davnejsie som tu nebola🙂. Tak co, pribudli nejake tehulky? Vsetkym pekny dnik...
@tinushka13 jeeeej kraaasny prispevok, velmi pozitivny, dakujeme a velkeee gratulacie 😉
@magnolie123 ahoooooj ja som tu dlho nebola, juuuj to ma mrziii 😠 tak ideme do dalsieho kola 🙂
@tinushka13 🙂 drzim palce nech ti to rychlo ubehne a mozte objimat vasho anjelika 🙂
no ja cakam teda zajtratra, pozajtra alebo dakedy mrchu, netusim kedy sa jej uraci lebo chodi jak vietor fuka a vychadza mi to tak na 35dnovy cyklus.....
a asi sa rozhodla ze sposobi v mojom tele po 28 rokoch revoluciu lebo ma priserne bolela hlava cely vikend a najradsej by som lezala v posteli jak mrtvy chrobak 🙂
@tinushka13 Aj ty si úžasná žena. Ja by som sa neodhodlala odložiť snažilkovanie až na október. V tvojom prípade to však bolo zrejme najlepšie rozhodnutie. Úplne si sa odpútala od myšlienky plodenia a úspech na seba nenechal dlho čakať. Z celého srdca ti prajem, aby sa váš malý zázrak na vás čoskoro usmieval. 🙂
veru dievčatá, čaká nás ďalší mesiac snažilkovania 😉
@mirka32o ahoj, ako? nieco nove? http://www.fertilityfriend.com/home/3bed0d ja v grafiku zatial hore, aj ked myslim, ze ovu nebola vtedy ako mi to oznacil, ale mrcha zatial nic, tak nadej este stale je..
Baby prosím silno teraz na mňa .. tri dni ma pobolieva kostrč a dnes som bola u dok. Nuž a mám tam niečo zapálené a hnisavé.. tak že treba chirurgiu.. práve tam utekám.. držte mi palčeky .. a hlavne babtku aby to nemalo nijaký vplyv.. .. :(((( musím byť silná 😅
@magnolie123 dnes som volala, tak mi doktorka kazala prist buduci tyzden.
Uvidime co budu za vysledky.
Dievcata, ja mam nejaku divnu mrchu, mam nejaky slaby krvavy vytok, no trva to uz 3 den a nic sa
nemeni.
Stale ta ista intenzita krvacania.
Moze to byt tym ze som mala vo stvrtok teploty a este stale som trochu nachladnuta? 😖
@tinushka13 ahoj, tak dakujeme za krasne a najma pozitivne slova a drzime ti palce 🙂
@tinushka13 Drziime palce silno...
baby tak pred hodkou som sa vrátila z chirurgie a mala som taký menší zákrok kde mi vyberali bunkové zárodky mojho dvojčaťa.. a poviemvám.. tá bolesť niečo šialené.. takže ak by vás náhodou pottretlo niečo ako mňa že vás pobolieva kostrč a hnisa to čo i len máičko.. utekajte k lekárke zavčasu.. mna chirurg pochválil že som prišla skoro.. 🙂) v stredu kontrola tak dúfam žee bybral všetko.. pichá sa injekcia priamo do rany a potom sa to reže a vyškrabkáva.. no proste zážitok na pondelok ako vyšitý.. :/ len som Vás teba chcela varovať.. že ak predsa len náhodou. ale prajem Vám aby Vás to najďalej obchádzalo.. 🙂
@kapokapo ahooj ani ja nic nove, tiez v praci stresy takze vsetko po starom... robila som dnes prvy ovu test, chichiii objavila sa mi aj druha ciarka ale len taky duch, ale celkom som sa potesila, ze ho vidim 😀 😀 keby som takeho nasla na tehu teste tak asi odpadnem v tej kupelni 😀
@tinushka13 Som rada, že ti to dobre dopadlo. Hlavné je, že to už máš za sebou. Teraz sa sústreď na malinké a vychutnaj si každý moment tehu 🙂
@tinushka13 fuuuuha tak to je sila, no znie to ako z hororu 😒 dufam, ze budete v poriadku s babatkom, drzim palceky 😉
@tinushka13 fuuuu nezávidím, držím palce a dúfam, že nič podobné ťa už nečaká 🙂
@bambulka026 by som si skúsila urobiť test zo srandy...... 🙂 , no daj vedieť, aké si mala výsledky...
@tinushka13 nezavidim :-/ moj brat to mal nedavno, ale on isiel k dokimu neskoro takze bol potom PN 3 tyzdne ... mu to cistili x krat za tu dobu :-/ takze drzim palce!!!!
ahojte, ja s grafom dnes takto, prehodilo mi ovulku na 26 DC, tak ja teda neviem a just vtedy sme sa snazili iba 1x. ach jaj http://www.fertilityfriend.com/home/3bed0d
dakujem vam vsetkym.. konečne som sa poriadne vyhajala.. a čo vy snažilky? Kedy vám to vychádza? Už chcem opäť privítať nové kočky a ich brušká.. dúfam, že to budete všetky... také krásne vianočné darčeky.. 😉

Ahojte, citala som si vase prispevky a neda mi to aby som sa nezapojila. Mam totiz uzasnu skusenost s kombinaciou sirupu Goji, rastlinneho pripravku na imunitu a cvicenia Hormonalnej jogy. Tato trojkombinacia je skvela a ucinna. Goji a imunity precisti organizmus od nanosov a chronickych infekcii a hormonalna joga zasa nastartuje a upravi hormonalny profil tak ze uz po dvoch troch cykloch su vysledky 🙂 vacsinou take ake zena caka 🙂