Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte babulky. Už veľmi dlho som tu nebola. Nejako na mňa doľahla depresia z neúspešného cyklu. V piatok 13teho došla mrcha a navyše taká bolestivá a silná, že som 2 dni preležala v bolestiach . V pondelok mi prišiel gél na podporu oplodnenia a tak ho poctivo s miláčikom testujeme 😀 Dnes som síce len 7DC ale trochu nácviku nie je nikdy na škodu 😉 . Našťastie mám v práci a aj doma menší frmol , denno denne niečo riešim, niekam behám a niečo vybavujem,takže myšlienky na bábo nejako ustúpili (lebo nie je čas ani na tie). Navyše ďalší víkend idem na zumba wellness pobyt, na ktorý sa stráááááááášne teším. Krásne si zacvičím, nadýcham sa čerstvého tatranského vzduchu a konečne si oddýchnem.
Všetkým tehulkám zo srdiečka a úprimne blahoželám aj keď musím priznať, že vám závidím ale samozrejme, že len v dobrom.
Pre @simonkato-my máme doma to isté. Priateľ odchádza ráno o 6tej z domu a prichádza o 6tej večer. Navyše teraz prerába kúpeľňu mojej kamarátke, čo znamená, že z jednej práce ide do druhej a doma je až o 9tej večer polomŕtvy. Teraz maká aj cez víkendy a keď už konečne by sa aj nejaký ten čas našiel, tak som v práci zase ja a ja pracujem na smeny, takže žiadna výhra. Sexík nie je taký častý aký by sme obaja chceli(a možno to je aj dôvod prečo sa nám nedarí)ale čo už. Nezabijem ho no nie 🙂 . V lete cez dovolenku si to ale vynahradíme a budeme sa hrať na králiky(vždy, všade a v kuse) 😀
@mirka32o drzim palce aby to tam bolo :0))
Ja idem v pondelok, tak na mna myslite nech sa tam zahniezdilo 😀
@leonetka šup, šup to prelieč. Hovorí sa že potom je to akoby pohnojená zemina na semienko.Ja som na kvasinky príliš náchylná, kôli imunite. Už roky sa toho nemôžem nadobro zbaviť. To však neznamená, že neotehotnieš. Ja som hneď po doužívaní liekov otehotnela 3x. Poprípade počas liečby. Takže by som sa svojej možno životnej šance len tak nevzdávala.
@bambulka026 Ďakujem. Som zvedavá ako dopadneš. Budem čakať, kedy sa ozveš.
@mirka32o to znie povzbudivo. dnes sme nieco skusili, ale tak moc sance tomu nedavam, asi je uz trochu neskoro. 😉 do buduceho mesiaca sa budem snazit doliecit. ja ani moc nemam vytok alebo svrbenie. skor zapalenu sliznicu, co je total nevyhoda ked chce niekto s usmevom snazilkovat 🙂
Ahojte kočky... asi tak o hodinku mám prvú poradňu a ideme sa pozrieť ako bije srdiečko nášmu anjelikovi.. prosím pošlite nám kopec pozit. energie a nech je všetko ako má byť.. ďakujeme 😉
@tinushka13 posielam kopeeeeeeeeeec energie 😉 .. a ty mi drz palceky nech mi nedojde mrcha uz meskam druhy den 😉
Ahojte snažilky, ak môžem pridám sa k vám, tiež sa snažíme od marca, teda v marci sme začali, ale bolo to len 1x, bolo pred ovulkou, tak som mala tajné nádeje 😵 , ale mrcha došla, takže teraz keď už pomaly končí teším sa po tej depke 😝 na ďalšie kolo. Ja mám problém s tým, že neviem kedy presne snažiť a kedy je presne ovu, lebo mám ovu bolesti dllllho aj 5-6-7 dní a k tomu mám ovu hlien tiež kľudne aj 4-5 dní, takže som nevedela či sa snažiť keď je ten hlien alebo až keď zmizne 😕 . Snažili sme keď bol hlien, ale asi to bolo moc skoro a spermijky tam nevydržali tak dlho. Potom som si 4dni po snažení robila len tak ovulačný test a bol pozitívny, ale to sme nesnažili. Tento mesiac sa to chystám vychytať, budem piť alchemilku do ovu, kúpila som si aj nejaký himalájsky čaj v lekárni, užívam kyselinu listovú, mám ovu testy, takže keď začne hlien budem testovať a ide sa na to 😵 . hrozne sa tešíííííííím baby, neviem sa dočkať. Mám trochu rozhádzané cykly v poslednej dobe, lebo mám stresy z diz. práce, ktorú som odovzdávala a onedlho mám obhajoby, tak cyklus skáče hore dole, tak dúfam, že sa to dá nejak dopohody, a ak nie, zájdem k dokymu, lebo sú to dosť veľké rozdiely, aj ovu skáče a všetko sa predlžuje 🙄 😖 no, ale dúfam, že pôjdem k nemu z iného dôvodu 😵 . Užívam kyselinu listovú, neviem či sa dať na nejaký ten femibion alebo babyplan alebo tieto vitamínové prípravky, čo myslíte? Držím palce všetkým nám, bláznivý apríl a máj lásky čas je určite náš!!!!! 😵 😀
@veonka no ty si teda vychystana 🙂 drzim palce!
ja som dnes 39DC a mrcha nikde 🙂 tak ak sa jej dnes neuraci prist tak zajtra rano "ocikavam test" a mm moze sledovat vysledok 🙂 snadbudu // a nie nejaky problem :-/
@tinushka13 drzim!!!! a napis rychlo co bolo!!!!
@veonka vidim, ze sme sa tu stretli 🙂 Ja uzivam femibion 800. Mas stastie, ze mas hlienik, takze pokial je hlienik, treba snazilkovat a ked je ovu test pozitivny tak najviac vtedy a este nasledujuci den. Ideal je den pred ovulkou, v den ovulky a mozno este poistit den po ovulke. Merias si BT? Ja som minuly mesiac presne ako ty zacinala. Skusili sme len raz okolo ovulky, dva tyzdne v napati a samozrejme nic z toho. 🙂 Tento mesiac som uz pisala, ze asi tiez nevyjde 😒 No... nadej umiera posledna. Prajem nech je april u teba uspesny 🙂
ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂 vsetky sa snazite o babo len teraz od marca?
jeeeej dlhsie som tu nebola babulky moje, vidim, ze skupinka sa rozrasta, supeeer 😉 ja nic nove, tento mesiac mi to ale asi zase nevyjde, lebo na nic neni casu, dokonca ani na snazilkovanie 😀 😀 robila som si ovu testy ale ciarocka sa akosi nevyfarbuje, stale len duch, tak neviem a mame vela roboty okolo domu, sadime stromceky, do vecera byvamv robote, tak to nevidim ruzovo ☹ ☹
@dominika1516 ďakujeme a iste ti posielam späť našu energiu aby ti tá potvora neprišla nabližší rok 😀 určite daj vedieť!!! a testík si neskúšala? ja som skúšala už prvý deň meškania.. 😅
Baby ďakujeme vám za energiu.. to bol ale riadny príliv emócií sme v 8tt+1 takže a máme akciu.. srdiečko nám bije ako zvon.. v brušku sa pekne plavíme.. a máme 13mm zodpovedáme 8tt+3 .. jupíííííí.. baby mne až slzičky vyskočili 😅 .. hm až na tú citológiu.. tá bola veru naprd.. mám HPV vírus... 😠 😠 😠 ☹ ☹
@tinushka13 na ten sa kasli, ja ho mam uz 5 rokov .....nic s tym nespravis, bud sa s tym telo vysporiada alebo nie...... hlavne ze drobatko je v poriadku!!!! 🙂
@tatarida Ja som to nikdy pred tým nemala.. ani nevime čo to je a čo to môže spôsobiť..ale terz som si prečítala taký článok no a nič príjemné to nebolo.. predrakovinový stav????? nuž ja som sa zamerala na bejby.. toto neriešim minimálne 9 mesiacov.. HPV si musí počkať v rade.. 😝 😝
@tinushka13 no lepsie povedane moze to sposobit to....hpv prekona vacsina zien bez toho aby o tom vedela, pokial mas zhorsene vysledky zistia to zvacsa na preventivke...ak su vysledky stale zle, pripadne horsie a su zmene bunky na krcku maternice da sa to riesit konizaciou (odstrania napadnute bunky) a dalej ta sleduju kazde 3 mesiace alebo menej casto...... drobatko to nijak neohrozi 🙂
@tatarida bojím sa.. ☹ ☹ ale nebudem sa na to sústreďovať kvôli anjelikovi.. 😉 😉
a čo je to tu také mrtvé ticho?? žeby ste všetky snažilkovali???? 😀 😀 😀 😀 😀 baby očakávam super správičky v podobe kolajničiek.. strašne vám všetkým fandím.. keby som mohla tak by som vám tie babatka rovno do bruška natlačila.. 😀 😀
@tinushka13 uz som nestihla testik bo dosla ta svina mokra ☹ .. Dakujeem za energiu bude mi ju treba po vcerajsku .. Ale povedala som si ze skonci mrcha a zacnem brat femibion a pit alchemiku a budem verit ze maj lasky cas nam prinesie fazulku 🙂)) ... A ty ako??ako sa dari babatku ? 🙂
@mirka32o ahoj moja, ako? dlho som to tu necitala, nie som v obraze... ale verim ze ciarocky zosilneli
@tatarida ahoj, ani ty stale nic? ani ja, test som robila len minuly tyzden, a bol negativny, na dalsi zatial nemam odvahu
a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3bed0d trosku vystup, tak uvidiiiime.
@dominika1516 ahoj, takze novy cyklus, nova nadej. no nie?
@kapokapo ahoj, my tak podobne, chcem dnes nieco na zahradke porobit, len kukam, nejake skarede pocasie tu u nas..

ahojte, no mne akurat zacinaju plodne dni a zial vyzera to na kvasinky. zatial len trochu zapalene a trochu vytok. neviem co robit teraz. ci skusit nejako aj tak alebo nevyuzit tento mesiac a dat si tabletu? 😒 Mavate to aj vy a snazilkujete aj tak?