icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

annie07
23. apr 2012

no baby moje nevidim to ja ruzovo ani tento mesiac, saaakra vcera nic nebolo a dnes uz je asi neskoro, ak by sa vecer naahodou aj cosi udialo... ja to nechapem ako moze niekto nechcene otehotniet, ked my nemozeme ani chcene 😠 😠 😠

barbora21
23. apr 2012

@leonetka
@magnolie123
Ano, ten - je velmi dobry. Nam pomohol hned prvy mesiac len sa vajko neudrzalo tam kde malo a teraz nam pomohol znovu - tak dufam, ze teraz sa to uz udrzi 🙂

mirka32o
23. apr 2012

@tatarida no paráda. Sesternica mávala dlho negat. tehu testy a bola. Zistili, že sa jej pomaly dvíhalo HCG a preto mala také výsledky. Ale všetko dobehla. Potom daj vediet, ako si dopadla. Budem netrpezlivo čakať 😀

annie07
23. apr 2012

@tatarida ale tak to mozes byt tehu podla mna, niektorym zenam stupa hcg pomalicky 😉

tatarida
23. apr 2012

@mirka32o
@annie07 bodaj by ste mali pravdu.....ale na tom sobotnajsom teste nebolo okrem jednej ciarky absolutne nic...ani naznak ducha.....no uvidim...vecer budem mudrejsia.....

annie07
23. apr 2012

@tatarida drzim moooooc palceky, kolko sa snazite?

milacik3
23. apr 2012

ahojte mi sa snazime uz od januara 2012 a stale nic..ale nemala som ovulku tak mi nasadili clsotilbeyt a som prvy cyklus po nom tak uvidime ci to vyslo.. som dnes 6 DPO.

sagitta8
23. apr 2012

@tatarida
@annie07
@barbora21
@mirka32o

ahojte babulky, aha co sa mi stalo 🙂 skoro som odpadla

tatarida
23. apr 2012

@sagitta8 GRATULUJEM!!!! uplne super sa dari tejto skupine!!!!!

annie07
23. apr 2012

@sagitta8 wooooooow paraada, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 😉

sagitta8
23. apr 2012

@tatarida
@annie07

baby dakujem a drzim vam velmi palce... uplne z celeeeeeho srdeeeenka

tatarida
23. apr 2012

@annie07 no ja do tejto skupiny patrim uplne opravnene takze od marca 🙂 03.03. sme mali svadbu a pred tym sme riesili aj nove byvanie aj svadbu aj mm novu pracu tak toho bolo prilis vela aby sme este aj bejby riesili, ale po svadbe sme nejak automaticky prepli do nechraneneho rezimu 🙂 keby som na teste mala aspon mini ciarocku tak by som tomu mozno verila ale takto.... mam z toho blby pocit.....
a vy sa kolko snazite?

tatarida
23. apr 2012

@sagitta8 tak to len poriadne dotiahni do zdraveho konca!!!! tesim sa s tebou a daj o sebe priebezne vediet!!!

tatarida
23. apr 2012

@milacik3 no tak je to mozno uz tam!!! 🙂 otestuj 🙂

annie07
23. apr 2012

@tatarida juuuuj tak to by bolo super keby sa vam hned zadarilo 😉 no u nas tazko povedat kolko, od januara sme si sem-tam nedavali pozor, ale az marec-april som zacala alchemilkovat a femibion brat, ale nevedela som ani kedy mam ovu, takze tento mesiac som si robila ovu test v nadeji zistit ci a kedy vobec mam ovu... tak a v sobotu vecer bol pozitivny 🙂 tak sa tesim, lebo som naozaj nevedela kedy 😉 ale asi nic z toho ani tento mesiac nebude, snazilkovali sme sa v piatok rano a potom aj v noci ale vcera nebolo sil ani chuti tak som to nechcela silit 😒

tatarida
23. apr 2012

@annie07 ja tiez neviem kedy je ovu ale nakupila som testy a chystala som sa testovat ...no len tej mojej mrche sa nejak nechce dorazit a zacat teda novy cyklus..... neberiem este nic ale tak uz ked idem dnes k dokimu tak si s nim asi o tom pokecam a zacnem to riesit hned aj takto ....
s tym silenim to poznam dost doverne.... my sme obaja 12 hodin denne v praci a este popritom prerabame byt...vikendy sme nonstop na byte, takze.... som rada ked sa niekedy zobudime o pol hodku skor a mame cas sa v klude porozpravat alebo ju teda vyuzijeme nejak inak 🙂 tato doba je strasne uponahlana....

tinushka13
23. apr 2012

@sagitta8 juuuuuuuuuj tieto fotečky mám najradšej.. gratulujem stráááášne moc.. a držím palčeky nech vám to všetko ubieha v poriadku a užívaš si krásne obdobie, ktoré je pred tebou.. strašne sa teším 😉 😉 😉 😉 a inak to by mohol byť celkom krásny vianočný darček, no nie??? :D :D

sagitta8
23. apr 2012

@tinushka13 dakujem moja, vidim, ze aj ty uz cakas darcek 🙂 no podla tehotenskej kalkulacky, ked som hodila podla ms datum, tak mi to dalo 24.12. tak som zvedava..

tinushka13
23. apr 2012

@sagitta8 tak toto je už aj na mňa veľa... môže byť niečo krajšie?? 😉 Mne vychádza o mesiac skôr.. 🙂 v ktorom tt by si mala byť? a inak odkaiľ si?

leonetka
23. apr 2012

@barbora21 wau, tak to je super. my sme ho zacali pouzivat od minuleho mesiaca. tak uvidime. a objednavala si ho original z ebay alebo z tychto nasich slovenskych stranok? Lebo som si vsimla, ze su rozdielne balenia.

sagitta8
23. apr 2012

@tinushka13 z bratislavy, no netusim, ktory tt - lebo prvy mesiac som si teraz merala bt, v grafe mi to hodilo ovulku bud na 13DC alebo na 26DC - mala som aj dlhsie cykly, takze som nebola prekvapena a teoreticky som teraz bud 24 DPO, alebo 11 DPO. takze neviem.. kolko ste sa snazili?

leonetka
23. apr 2012

@sagitta8 gratulujem! 🙂

barbora21
23. apr 2012

@leonetka Ja som ho mala od ovulacne-testy.sk Odtial som brala aj ovu testiky, aj tehu testiky aj gelik 🙂

leonetka
23. apr 2012

@barbora21 ja som objednavala z otehotnenie.sk. testiky si zatial kupujem v lekarni, ale su dost drahe, 5 testov 7 Eur 😠

milacik3
23. apr 2012

@tatarida to asi nemala patrit mne odpoved vsak?

tatarida
23. apr 2012

@milacik3 sorry 🙂

milacik3
23. apr 2012

@tatarida no nevadi len som bola zaskonecna 🙂

simonkato
23. apr 2012

Babenky je jedno kedy si urobim ovu testik ?Myslim tak ze hoci kedy cez den ?

annie07
23. apr 2012

@simonkato neodporuca sa robir rano z prveho mocu, inak je to asi jedno, ale vraj sa nema 2 hodiny predtym pit 🙂

basikes
23. apr 2012

@alenitka my sme sa sa v podstate tak poriadne zacali snazit az teraz v aprili, este predtym asi pol roka, ale brala som potom lieky, cez ktore sa nemoze oteh. takze az teraz znova. momentalne tiez cakam ovulaciu, aj ked ff mi ju uz vyhodnotil ze vraj na 8 den, co sa mi zda riadna blbina, tak neviem...