Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mirka32o ako si Ty dopadla?
Dufam ze lepsie ako ja...
Ahojte, kto pouzivate Fertilityfriend na zapisovanie BT, prave prebieha akcia. Rocne VIP je len za 24,95 USD! Je to takmer 80% discount.
@basikes no a merala si aj pocas mrchy ? mne uz ff konecne oznacil ovulku, ked som bola dnes u gyndy pozrela mi na graf a ked som si odznacila jednu teplotu vyssiu v prvych dnoch tak mi ju oznacilo na 13 DC - co aj sedi s pocitmi a s tym ze mam cykly 27 dni - cize 13+ 14 dni lutealka = 27 🙂 tak uz len cakat .. ale buduci mesiac uz meriam v pipine je to spolahlivejsie.. som chcela aj tento ale som sa uvedomila neskoro 🙂
@bambulka026 Zajtra na 8,30 som objednaná, tak okolo obeda hlásim výsledky
@martaniana tak drzim palce, my sa snazime od decembra....minuly tyzden som bola u doktora, ze vsetko v poriadku a zeby sa mohlo podarit.....lebo bolo vsetko pripravene na ovulaciu...tak som zvedava o dva tyzdne...povedal, ze ked sa nepodari, ze skusime ju stimulovat....jooj..najradsej by som bola keby sa teraz podarilo... 🙂
@sagitta8 gratulujem, krasna fotecka! Ste tu taka vesela skupinka, tak sa k vam chcem pridat: ja sa sice snazim az od aprila, ale neva 😀
zaciatkom februara som si pretrpela kyret - zamlknuty potrat v 9tt a teraz sa zaciname znova snazit 🙂 ako sa hovori, je to teraz tam dolu tak spravne pohnojene 😀 😀 tak cakam a dufam.
@sabaka aj ja som zazila kyret...zamlcany potrat.....ale v roku 2010...od vtedy som bola este na operacii zlcnika...takze preto tak neskor sme zacali...od decembra sa snazime....ale vela robi psychika.....tak drzim palce....aj mne sa zda, ze su taka vesela partia, hned je veselsie na srdiecku, ked to citam.... 🙂
@tatiana77 hej psychika vela robi, plne s tebou suhlasim. ale my teraz mame velku vyhodu, lebo vonku uz bude len krasne a stale teplejsie a mame moznost vela casu travit na cerstvom vzduchu, prechadzky, sport a tak - to nastartuje cloveka pozitivne. plus cerstva zeleninka (hlavne ta listova s B vitaminmi) a ovocie, no co viac si clovek moze priat? uz hadam len tie vytuzene // 🙂
@alenitka ja meriam az po ms, lebo meriam dole 😕 ale teraz to mam nejake divne cele, asi 5 cyklov som mala take pekne pravidelne 26,27 dnove a teraz ten poslednz bol 42 dnovy, ovul mi oznacilo na 30 den az. A potom som dostala velmi slabu a kratku, ani nie 3dni ms a dnes vdaka nevysvetlitelnej rannej zvysenej teplote mi oznacilo na ten 8.den. ale myslim ze ak zajtra budem mat zase nizsiu teplotu tak mi to odznaci, obcas to tak poskakuje 🙂
aj ja sa chcem velmi rychlo nakazit 😀 a gratulujem vsetkym vam, co ste sa uz uspesne nakazili, aby ste to peekne zdravo do konca zvladli 😉
@annie07 to je vyborne ze ste sa uz snazili cez vikend, dnes este raz (pre istotu) poistit a uz potom len cakat do konca cyklu. po pozitivnom ovu teste dojde k ovulacii do 24 az 48 hod. ja mojmu mm pre istotu nehovorim, kedy mam plodne dni, nechcem mu zbytocne robit nervy, vobec to na neho nevplyvalo dobre. 🙂 ked to nevie, ide to jednoduchsie a sponntannejsie 😉
@basikes @tatiana77 @kapokapo dievcata, ak sa smiem spytat: v akej faze cyklu sa prave nachadzate? ja som 16 dc a hadam uz aj po ovu, tu je moj grafik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy... ovu testik som ale nevystihla pozitivny tak mam z toho dilemu.. 😝
@sabaka ja som 10 dc a moj grafik je tu http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_m... aale neverim tomu 8.dnu, takze asi este len cakam ovu
@kapokapo @sabaka babulky moje dakujem, no hehe vam sa to povie makaj makaj, ale ako na potvoru nie je ta spravna atmosfera u nas doma posledne dva dni 😠 😠 drahy prisiel az teraz domov z roboty uuuplne kaput, nic z toho nebude 🤐 chichiiiiiiii baby ja budem stalica tejto skupiny, z mesiaca na mesiac 😀 😀 😀
@sabaka http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_m... a teraz? neviem ako to mam inak vlozit 😒
@sabaka http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php posledny pokus 😠

Ja som sa vratila od doktorky, no na ultrazvuku nebolo nic vidiet, tak mi kazala prist o tyzden...
Normalne ma zmiatla, aj krv mi vraj zobere az nabuduce, ze teraz je to este zbytocne... ☹
A ja som tak dufala ze mi povie dobru spravu....no vraj ak som tehu tak len zaciatok 6tt, a to je skoro na vysetrenia. 😢