Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mirka32o jeeeej, super, tak blahozelam a drzim vam palceky...
To budu krasne Vianoce 😵
@tinushka13 no, ja som to uz raz zazila a veru rada si to zopakujem... 🙂
Kiez by bolo vsetko ok, pred synom som 3x potratila,a jeho som doslova vylezala, mala som rizikove tehu tak som zvedava ako to vsetko napokon dopadne...
@mirka32o ja som to vedela... nádhera... 24.12. ...odpadla som.. a gratulujemeeeee 😉 😉 😉 😉 😉
@tatarida
@mia117
babyyyy - ja som na tom presne tak ako vy ... tiež som momentálne 44tý deň - cyklus mávam tak do 34 dní a robila som si včera test a bol tiež negatívny .... pred dvomi týždňami ma začalo bolieť podbruško ako pred MS a teraz to akoby ustupovalo, bradavky mám stále citlivé a boľavé a pridružil sa mi k tomu aj taký biely hustý výtok .... bojím sa cysty :( Viem že mi pomôže len doktorka, ale kto to má dovtedy tú neistotuuuu vydržaaaaaaaaať :-/ Rozmýšľala som, či to nemôže mať súvis so zápalom močových ciest čo som mala pred dvama mesiacmi (vtedy som mala prezmenu na tehu teste "ducha" a o dva dni som dostala MS a ešte aj antibiotiká na zápal takže tehotná som nebola- tak teraz neviem či tým testom veriť :D)
babulkyyyyyy... 15.5. som sa objednala na krvné testy pohlavia.. neviem sa dočkať... 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@tramtara Tie príznaky ktoré opisuješ som mala presne aj ja.. a ten výtok patrí k tehu.. mám ho stále.. 🙂) tak ti budem držať palčeky aby si mala krásne kolajničky a rcha sa nedostavila najbližších zopár dlhých mesiacov.. 😉 😉 😉 😉
@tramtara
@mia117 mna stale pobolieva ale vraj tam nic nieje a ze moja sliznica sa netvari ze by mala prist mrcha....a cysta tiez nieje (toho som sa aj ja najviac bala) ukazoval mi folykuli v oboch vajecnikoch ze cca 6mm maju...cicky ma nebolia ale ten vytok mam aj ja!!!!! asi je nieco vo vzduchu 😀 padajte k dokimu nech vieme nove info 🙂 ja cakam ako ta vyvolavacka zaucinkuje.....
ahojte babuleee, @tatarida
@tinushka13
@tramtara
@mia117
@bambulka026
@mirka32o
ako sa mame? vcera som tu nebola...a dnes som robila testik digitalny...
Ahojte baby: my sme zacali tento mesiac! tak drzte palceky!!! 🙂
@tinushka13
@tatarida
joj dnes ráno som vstala s dosť veľkými mens kŕčami - tak možno ani vyvolávačku nebudem potrebovať - MS zatiaľ síce nikde zatiaľ, ale asi to tento mesiac nevyšlo :(
@tatarida aj ti gynekologička povedala že prečo ti vlastne tak dlho meškala ???
@sagitta8 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej - gratulujeeeeeeeeem !!!! 🙂
@tatarida nechcem aby dorazila...nech si ostane kľudne tam kde bola doteraz, aj s tou tvojou xiiii 🙂)) .... zas tie bolesti prešli 🙂 Fakt je niečo asi vo vzduchu... no ja ak náhodou nedostanem tak pôjdem dochtorku pozrieť v pondelok ...ale dúfam že to nebude potrebné, niekde som čítala že z tej vyvolávačky je potom MS silnejšia :-/
@tramtara mne prave doki vravel ze moze byt slabsia 🙂 kaslem na to len nech uz nejaka je ked ma byt a ked nie tak nech je to tak ako vravis: nech ostane tam kde je aj s tvojou 🙂 a budes este robit test? ak by nahodou nedorazila tak ja spravim az nejak v polke buduceho tyzdna....
@tatarida to faaakt ??? :-O ja som sa aj kvôli tomu bála ísť na tú vyvolávačku, ale ak nedostanem do zajtra tak teda budem utekať už v piatok 🙂)) Testovať už asi nebudem, však hádam by už za tak dlhý čas niečo ukázal :-O Budem držať palec ak nie teraz tak nabudúci mesiac nech to víde, my sa "snažíme" aj teraz, aj keď neviem či to vôbec má nejaký účinok 🙂))
@sagitta8 jeeeeeeeeeeeeej to je super správička.. ocikaj si ete jeden testík aby si si ho mohla odložiť.. bo tento sa ti po 24hodín vypne a je po srande.. jas om si tiež ocikala aj tie klasicke a pekne odložila.. Ale ďakšia úžasná správička.. GRATULUJEMEEEEEE 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@leonetka no to som az tak spatne si vsimla, ze chodim cikat asi kazdu hodinu a mam nafuknute brucho a citim sa uplne akoby sa mala kazdu chvilu spustit mrcha, len je to take intenzivnejsie.. inak nic..
@tinushka13 dakujeeeeeeeem, robim si zbierku testikov, tak urcite budem este veeela ocikavat 😀 volala som aj doktorovi, vychadza to, ze som 5tt, a buducu stredu mam ist na sono, ze mozno nieco bude vidiet, tak som zvedavaaaaa. ty si kedy bola na prvej kontrole?
@sagitta8 Ja som bola 4tt na potvrdení tehu a potom som mala také krče tak som išla 6tt na sono .. ale normálne vyšetenie som mala teraz v piatok a to bolo 8tt+1 a ďalšie mam o 3 týždne a to by som mala mať to väčšie... tak sa tešíme.. v 6tt nebolo nič vidieť.. sme mali len 2mm.. ale niektorým babulka už bolo pekne vidieť aj srdiečko.. nám až v 8tt... tak tibudem držať palčeky aby si už videla aj to krásne a silné srdiečko.. 😉
@tinushka13 ale hlavne ze srdiecko tam bolo a hotovo, aj mas nejake priznaky? tak dam urcite vediet, ako v stredu dopadneme, najprv som stale cakala ci pride mrcha, potom zase na tehu test, teraz na vysetrenie, furt sa caka na nieco a just sa ten cas tak vlecie teraz 😎 len ja som sa pytala, ci mi budu brat aj krv, ale sestricka, ze nie, ze staci sono a vysetrenie, ze ak chcem v tehotenstve pokracovat, tak krv mi brat nebudu.. som myslela, ze to bude ako prve, ze mi to z krvi potvrdia.. ale tak snad vedia co robia, no nie? 🙂
@sagitta8 tak mne brali krv na potvrdenie.. o hodku som mala výsledky.. ale ja som bola v 4tt tak asi preto, že ak by nebolo nič vedieť.. neviem.. Príznaky som mala ale nevšímala som si ich.. často som chodila na WC a veľa som pila.. prsia ma boleli ako zvyčajne pred mrchou..tak sto som mala aj bruško nafučane ako pred mrchou.. a dokonca okolo termínu prchy som nosila aj intimku bo som stále mala pociť že už ju dostanem a že to bude teda riadna mrcha a stále nič.. a hlavne som nečakala pozitívny test.. 🙂 bo práve mesiac predtým sme naše snažilkovanie presunuli na jeseň.. 😝 😝 teraz mám také príznaky že moja najlepšia kamosška je toaleta.. 😅 😅 beuško mi už vykúka.. prsia ťažké ako kamene o číslo a pol väčšie bolavé.. cikám stále vela.. chutí mi veľa sladkého čo jasom sladké nemusela.. a veľa vecí mi nechutí.. skoro všetko.. len také suché jedlá a najlepšie iba chlebík s Kiri... 😀 😀 😀

@tinushka13 Dakujem, no som trosku sklamana a este si pre istotu skusim urobit jeden test ci ciarocka vobec zosilnie.
A rozhodla som sa, ze na kontrolu pojdem az buduci tyzden v piatok, to by mal byt zaciatok 8tt...