Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Inak baby ja mám pocit , že som závislá na tejto web stránke.. prvé čo je keď vstanem že sa dám online.. a nesmie mi nič utiecť a čítam všetko spätne čo mi predsa len ušlo.. to už je asi aj diagnóza v mojom prípade.. ale keď mne tu je s vami tak super.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sagitta8 som sa pobavila na tvojom drahom. neboj u nás to bolo toisté.. ja som mala väčšie tak či tak.. ale si robili všetci srandu že sú zvedaví ako mi narastú.. a teraz keď narástli tak sa ich drahý ani nechytí bo ich mám také citlivé.. 🙂) sa mu za to smejem.. že to máš za to .. si sa tešil.. tak trp.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak ja som sa kamoške tiež chválila, že ja som v pohode... ja negrckám.. no a pred cca 10dňami sa mi to stalo prvý raz.. potom druhý.. potom pauza 3 dni.. a potom už som sa naštartovala a bežím asi prvú ligu.. tak možno budeš neskôr.. a možno budeš tá šťastná a nebudeš.. 😀 😀 😀 😀
@tatarida Ahojky, bola som u gynekol. pozerala ma a povedala ze este by som mala mat len v blizkych dnoch ovulku 🙂 a to som 43 Dc no co uz, asi aj to sa stava, takze sa ideme snazit, dala mi duphaston tak si ho potom dam po pripadnej ovulke na lepsie uhniezdenie alebo na menstru , dufam ze to prve je spravne 🙂 ako ty? dostala si?
Ahojte, teraz som si vsimla tutu temu - co sa tyka aj mna🙂) fakt som necakala, ze za dva mesiace sa nam zadari...vcera (5.den meškali kramose) som spravila testik a // Skoro som opdpadla, straasne sa tesim, tak som sa chcela pochvait🙂
Tak to netuším, zajtra sa chystam k dr. ale mohla som si to dat do dakej kalkulacky, to je fakt.....
Tak som si to dala vypocitat......a vysiel mi Novy rok - 1.1.2013 SRANDA
Ahojte kočky. Aj my sa snažime o mimčo pondelok sme skušali a od včera ma picha v podbrušku ako na mrchu mali ste to niekedy?
ale my to skušame cely mesiac tak ak kr. nepridu tak skusim test tak ma v podbrušku aj štekli raz picha a aj bubla tak neviem
včera som mala dostať ale mrchu mam nepravidelnu aj žilky na prsiach mam dosť vyrazne aj väčšie tak neviem
vieš nika2 mna nikdy neboli brucho pred mrchou

@tinushka13 tak to ja som este uplne v zaciatkoch, ale tie prve priznaky som mala presne take ako ty.. som zvedava, ako to bude s tymi nevolnostami, lebo kamoska pri prvom synovi ani nevedela, ze je tehotna a druhe mala babu a zvracala asi kazdy den pomaly cele tehotenstvo. no je to uplne nove pre nas, tak si to musime pekne uzivat, ja sa napriklad tesim, ako ma budu vsetci obchadzat, nebudem musiet vlacit nic tazke a v lete budem vystrkovat na vsetky strany brusko 😀 . a drahy je zvedavy, ze ako sa mi zvacsia prsia, no povedz 😀 😀 tak to ho najviac trapi?? 😀