icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sagitta8
25. apr 2012

@tinushka13 tak to ja som este uplne v zaciatkoch, ale tie prve priznaky som mala presne take ako ty.. som zvedava, ako to bude s tymi nevolnostami, lebo kamoska pri prvom synovi ani nevedela, ze je tehotna a druhe mala babu a zvracala asi kazdy den pomaly cele tehotenstvo. no je to uplne nove pre nas, tak si to musime pekne uzivat, ja sa napriklad tesim, ako ma budu vsetci obchadzat, nebudem musiet vlacit nic tazke a v lete budem vystrkovat na vsetky strany brusko 😀 . a drahy je zvedavy, ze ako sa mi zvacsia prsia, no povedz 😀 😀 tak to ho najviac trapi?? 😀

tinushka13
25. apr 2012

Inak baby ja mám pocit , že som závislá na tejto web stránke.. prvé čo je keď vstanem že sa dám online.. a nesmie mi nič utiecť a čítam všetko spätne čo mi predsa len ušlo.. to už je asi aj diagnóza v mojom prípade.. ale keď mne tu je s vami tak super.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinushka13
25. apr 2012

@sagitta8 som sa pobavila na tvojom drahom. neboj u nás to bolo toisté.. ja som mala väčšie tak či tak.. ale si robili všetci srandu že sú zvedaví ako mi narastú.. a teraz keď narástli tak sa ich drahý ani nechytí bo ich mám také citlivé.. 🙂) sa mu za to smejem.. že to máš za to .. si sa tešil.. tak trp.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak ja som sa kamoške tiež chválila, že ja som v pohode... ja negrckám.. no a pred cca 10dňami sa mi to stalo prvý raz.. potom druhý.. potom pauza 3 dni.. a potom už som sa naštartovala a bežím asi prvú ligu.. tak možno budeš neskôr.. a možno budeš tá šťastná a nebudeš.. 😀 😀 😀 😀

mia117
25. apr 2012

@tatarida Ahojky, bola som u gynekol. pozerala ma a povedala ze este by som mala mat len v blizkych dnoch ovulku 🙂 a to som 43 Dc no co uz, asi aj to sa stava, takze sa ideme snazit, dala mi duphaston tak si ho potom dam po pripadnej ovulke na lepsie uhniezdenie alebo na menstru , dufam ze to prve je spravne 🙂 ako ty? dostala si?

mia117
25. apr 2012

@tatarida ja mam tiez asi take male folikuly, aleto ti asinemala pichat vyvolavacku, pretoze je mozne ze si ovulku este nemala, takze by si ju mala este teraz mat.

tatarida
25. apr 2012

@mia117 no super, tak aspon vies ze sa mate snazit 🙂 inak si riadne dava na cas ta tvoja ovulka......ty brdo....
ja stale nic 😀 je to asi v prdaku cele 😀

tatarida
25. apr 2012

@tatarida sa vobec nevyznam v tom kedy maju ake byt ale tak snad by povedal keby este len mala byt ovu.... alebo mi chcel ukoncit ten nevydareny predlhy cyklus...netusim....

mia117
25. apr 2012

@tatarida no mozno si ju ani ty nemala ovulku a prave preto si este nedostala menstru

tatarida
25. apr 2012

@mia117 no je to mozne, neva, dam jej este tyzden, ak nic tak pojdem znova pozriet dokiho....

mia117
25. apr 2012

@tatarida jasne, ved mozne je vsetko, myslim z to dobre dopadne 😉

mirka32o
25. apr 2012

@tatiana77 Ani neviem. Mávam záhu od žalúdka a strašne zle spávam. Ale inak mi nič nie je. Mala som aj výtok žltkastý, ale to asi kôli tej baktérii, čo mi dr. našiel.

mirka32o
25. apr 2012

@tatarida To som prekvapená, že ešte nič. Baby, čo idú na vyvolávačku si berú vložky so sebou, lebo nestihnú ani dôjsť domov. Za tým niečo bude...... 😀 😀 😀

tatarida
25. apr 2012

@mirka32o a tak povedal ze do tyzdna max 10 dni by mala prist tak cakam.... a este ze ak nepride tak mi da konsku davku 😀

nika2_2
25. apr 2012

Ahojte, teraz som si vsimla tutu temu - co sa tyka aj mna🙂) fakt som necakala, ze za dva mesiace sa nam zadari...vcera (5.den meškali kramose) som spravila testik a // Skoro som opdpadla, straasne sa tesim, tak som sa chcela pochvait🙂

barbora21
25. apr 2012

@nika2_2 Gratulujem a na kedy ti vychadza termin? 🙂

nika2_2
25. apr 2012

Tak to netuším, zajtra sa chystam k dr. ale mohla som si to dat do dakej kalkulacky, to je fakt.....

nika2_2
25. apr 2012

Tak som si to dala vypocitat......a vysiel mi Novy rok - 1.1.2013 SRANDA

slinka3
25. apr 2012

Ahojte kočky. Aj my sa snažime o mimčo pondelok sme skušali a od včera ma picha v podbrušku ako na mrchu mali ste to niekedy?

nika2_2
25. apr 2012

@barbora21 Nechcem mysliet az tak daleko, lebo uz 2x to nedopadlo dobre, tak... sa straasne bojim

nika2_2
25. apr 2012

@slinka3 neviem, mna tiez trosku picha, ale zacalo to podstatne neskor, v podstate az ked mali prist kr. a neprisli a potom testik // a tak, ale mozno u teba to bude skor...

slinka3
25. apr 2012

ale my to skušame cely mesiac tak ak kr. nepridu tak skusim test tak ma v podbrušku aj štekli raz picha a aj bubla tak neviem

nika2_2
25. apr 2012

@slinka3 a kedy maju prist?

slinka3
25. apr 2012

včera som mala dostať ale mrchu mam nepravidelnu aj žilky na prsiach mam dosť vyrazne aj väčšie tak neviem

nika2_2
25. apr 2012

@slinka3 tak uz len cakaat a dufat a potom sa tesiiit...

slinka3
25. apr 2012

vieš nika2 mna nikdy neboli brucho pred mrchou

tatiana77
25. apr 2012

@mirka32o no vsak uvidis, co bude dalej.....ale radsej, nech su mierne...mne pri prvom strasne boleli prsia, nemohla som spat na bruchu...a rano som si v posteli musela nieco dat do pusy, lebo by som odpadla.....

sabaka
25. apr 2012

@nika2_2 tak tomu sa hovori super termin, 1.1.2013 🙂 pises, ze ides zajtra k doktorovi - nebude ale este na ultrazvuku nic vidiet, je to priskoro... az tak od 6. - 7.tt nepockas radcej?

tatiana77
25. apr 2012

@nika2_2 gratulujem....nech vseetko dobre dopadne... 🙂

tatiana77
25. apr 2012

@sabaka
@nika2_2 pri prvom som bola po 7 dnovom meskani a uz bolo vidno....je to asi indivindi....vsak uvidis.....

leonetka
25. apr 2012

@sagitta8 tak to su jasne priznaky. 🙂 ja sa furt sledujem 😀 , ale som len 5 DPO, podla FF 7 DPO tak to je este skoro (ak by sa podarilo). asi je fakt najlepsie to vypustit z hlavy, len sa mi to este nepodarilo. drzim palceky, nech sa tebe i malej fazulke dari 🙂