Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mia117 si zlata 🙂 myslim ze tento cyklus bol nejak posahany, takze tomu teraz neverim ale buduci (ak bude manzel doma) tak nepozname vetu typu: som unaveny/a 🙂 to by bol riadny pokrok v mojom zivote, za rok sa zasnubit, vydat, kupit byt, prerobit a este aj otehotniet??? tolko stastia pokope snad ani neexistuje 🙂 aspon jedno babenko by sa zislo aby bol zivot plnohodnotny 🙂 ty len poriadne skac po mm ked si este pred 🙂 aby sa druhe podarilo 🙂
@tatiana77 ano, bude to rozdielne od zeny k zene. si pamätam ako som nabehla k doktorovi a to mi asi 9 dni meskala ms a on ze nic nevidi, bola som mierne rozcarovana vtedy 🙂 ak by som bola v buducnosti tehu, pojdem k lekarovi az v 7 tt aj kvoli tomu, ze ultrazvuk moze posobit na plod na zaciatku tehu skodlivo. clovek sa tu na koniku vselico nauci 😉
Taaaaaak a máme po ďalšej návšteve u dr..... pekne rastieme a dnes sme dokonca videli srdiečko ako nám bije.. pekne farebne... juuu nádherne.. a v aute slzy krokodílie od dojatia.. 😅 takže sme presne 9tt+0 a aj nám to ževraj sedí.. 😉 😉 😉 žeby sme boli tabuľkoví??? 😀 😀 😀 je to možné? ja dnes len plačem... 😅 😅 😅
@tinushka13 krasne, drzim palceky, nech vsetko ide tak ako ma.......a uzivaj si tehotenstvo....ja cakam, mam dostat 7.5. MS...dufam, ze nepride....bolia ma dost prsia..ale zatial k tomu neprikladam nejaku pozornost.....mna bolievaju prsia pred menzesom...sice je to nejaky ten tyzden a par dni...uvidime...drzte sa 🙂
@tatiana77 ďakujeme krásne.. ak ťa bolia prsia.. tak si ich poobzeraj, či ich nemáš také že sú viditeľné žilky.. ja som mala a je to príznak, v tehu sa zviditeľnia žilky na prsiach.. 😉 držím palčeky a čakám skorú parádnicku infošku. 😝
Bré ránko snažilky.... snažíme sa poctivo? 😅 😕 😀 😀 😀
Ahojte, vcera som tu nebola, net stiham len v robote, doma vooobec a vcera som celucky den precakala u dr. Baby vraveli, ze po 6 dnoch meskania M este nic nebude vidiet, ale mne kazal prist hned ked bude pozit. test, aby sme to odzaciatku riadne odsledovali. Tak mi vcera zobral krv, dnes budu vysledky a na 100% sa potvrdi, ci je ta mala bodka co videl na ultrazvuku tehot, alebo nie. O tyzden kontrola a potm sa aj uvidi ci je vsetko ok. Takze ma caka tyzden co sa mi bude straasne vliect ale verim ze to bude OK
@tinushka13 vy ste daky sikovnici🙂))))))))) snazilkujete od marca uz si 9tt, blahozelaaam. To je krasny pocit vidiet buchat srdiecko, vsak? (krasne foto)
ahooooj baby, som tu vcera nebola, takze vidim, ze zas nova tehulka
@nika2_2 gratulujeeem 😀 , ako vychadza termin? drzim palceky u lekara, ja idem prvy krat 2.5., tak sa neviem dockat..
@tinushka13 krasne fotky, aj brusko mas zlate, to je fantasticke, ze vsetko ide ako ma, len tak dalej 😉
Ahojte baby....tak ja som dnes konečne dostala ....eh to bolo trápenia 🙂....môžeme začať odznova 🙂)) len taká otázka - nemáte niekto skúsenosť s Femigardom ???
@martaniana jeeeej ďalšia super správička v podobe kolajničiek.. gratulujeme a tešíme sa s vami. užívaj si tehulkovanie a nech sa vam obodarí najlepšie ako sa dariť dá.. 😉 😉
@tinushka13 Ďakujeme aj vám všetko dobré, aby sme boli už po rizikovom 1. trimestri 🙂
@martaniana Vôbec na to nemysli... aj keď viem že sa to ľahko hovorí.. ja som tiež ete v prvom .. ale pamätam môj 6tt.. tom som chytila amok a reavla celý deň ako som sa bála.. 😀 😀 😀 😀 a potom som sa vzoprela a odvtedy myslím len pozitívne a rozprávam sa s drobčekom a samozrejme mu dodávam energiu aby bojoval so mnou... 😉 Neboj čoskoro ti to ubehne tak, že o chvílu tu budeme stresovať za pôrody.. 😝 😝
@tinushka13 🙂 áno, správny prístup, ďakujem za povzbudenie 🙂 a prajem všetko dobré 🙂
@martaniana jeeej, krasny testik, veeeeeelka gratulacia 🙂
@tinushka13 mojaaa, nam sa uz podarilo, aj sme si pisali, aj je tu toho vela...
@sagitta8 ďakujem moc 🙂 a prajem aby si si aj ty skoro našla koľajničky 🙂
...ahojte baby, ja by som sa k vam tiez rada pridala...my sa sice snazime od februara, ale z toho marec sme cely prelezali chory, takze ten sme vynechali....no a tento mesiac som si kupila aj ovu testiky aj ked mi vzdy lekar tvrdil ze mam pravidelnu ovulku a aj ju citim, no bola som zvedava...tak sme sa snazili viac vtedy a teraz cakame ci sa zadarilo alebo nie...ja mam tiez ten problem, ze aj ked sa snazim na to nemyslet tak v podvedomi sa stale prichytim pri myslienke na to ake to bude a uz nech to je...tie co im to uz vyslo tak gratulujem a tym co este nyje tak drzim palceky...🙂
@martaniana moja, ja som si nasla pozitivny tehu test teraz v pondelok a odvtedy som ich minula asi 15 😀 2.5. som objednana k lekarovi, takze len verit, ze vsetko bude tam, kde ma byt..
@werusss tak drzim palce, nech sa cim skor zadari, a uz ti meska MS, ktory DC si?
@tinushka13 skusim pozriet...som zvedava...vsak ma laka aj urobit test, len si myslim, ze je skoro...aj ked pisu, ze uz ukaze po 6-8 dni oplodnenia...dam vediet 🙂
@sagitta8 jasne mne až potom došlo keď om napísala.. ale 😅 😅 😅 nevadí.. a inak mala by si to potom aj zmeniť v profile.. a už sa nesnažiť.. 😀 😀 😀 😀 som zvedava čo ti povie lekár.. ete sa 3x vyhajáš... a už uvidíš svoju machuľku... 😉
@martaniana gratulujem.....dufam, ze sa aj ja pridam... 🙂
@tinushka13 hned ako lekar povie, ze tam bodka je, tak si to zmenim v profile.. zatial tomu sama neverim 🙂
@werusss jaaaj, tak budem netrpezlivo ocakavat dobre spravy 😉

@nika2_2 gratulujem 🙂