icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
25. apr 2012

@nika2_2 gratulujem 🙂

mia117
26. apr 2012

@tatarida ahoj ako sa mas? je nieco nove?

tatarida
26. apr 2012

@mia117 caves! stale nic..... 29.5. ide mm na sluzobnu cestu tak dufam ze ta svina uz pride aby sme to dovtedy stihli!!!! ale s mojim stastim to vide urcite tak, ze mrcha bude otalat este riadne dlho a nakoniec budem mat ovu akurat vtedy ked bude mm odcestovany......

mia117
26. apr 2012

@tatarida 🙂 nemyslim, ja verim tomu ze uz mrchu nedostanes a budes v tom 🙂 velmi ti to prajem! 🙂

tatarida
26. apr 2012

@mia117 si zlata 🙂 myslim ze tento cyklus bol nejak posahany, takze tomu teraz neverim ale buduci (ak bude manzel doma) tak nepozname vetu typu: som unaveny/a 🙂 to by bol riadny pokrok v mojom zivote, za rok sa zasnubit, vydat, kupit byt, prerobit a este aj otehotniet??? tolko stastia pokope snad ani neexistuje 🙂 aspon jedno babenko by sa zislo aby bol zivot plnohodnotny 🙂 ty len poriadne skac po mm ked si este pred 🙂 aby sa druhe podarilo 🙂

sabaka
26. apr 2012

@tatiana77 ano, bude to rozdielne od zeny k zene. si pamätam ako som nabehla k doktorovi a to mi asi 9 dni meskala ms a on ze nic nevidi, bola som mierne rozcarovana vtedy 🙂 ak by som bola v buducnosti tehu, pojdem k lekarovi az v 7 tt aj kvoli tomu, ze ultrazvuk moze posobit na plod na zaciatku tehu skodlivo. clovek sa tu na koniku vselico nauci 😉

tinushka13
26. apr 2012

Taaaaaak a máme po ďalšej návšteve u dr..... pekne rastieme a dnes sme dokonca videli srdiečko ako nám bije.. pekne farebne... juuu nádherne.. a v aute slzy krokodílie od dojatia.. 😅 takže sme presne 9tt+0 a aj nám to ževraj sedí.. 😉 😉 😉 žeby sme boli tabuľkoví??? 😀 😀 😀 je to možné? ja dnes len plačem... 😅 😅 😅

tatiana77
26. apr 2012

@tinushka13 krasne, drzim palceky, nech vsetko ide tak ako ma.......a uzivaj si tehotenstvo....ja cakam, mam dostat 7.5. MS...dufam, ze nepride....bolia ma dost prsia..ale zatial k tomu neprikladam nejaku pozornost.....mna bolievaju prsia pred menzesom...sice je to nejaky ten tyzden a par dni...uvidime...drzte sa 🙂

tinushka13
26. apr 2012

@tatiana77 ďakujeme krásne.. ak ťa bolia prsia.. tak si ich poobzeraj, či ich nemáš také že sú viditeľné žilky.. ja som mala a je to príznak, v tehu sa zviditeľnia žilky na prsiach.. 😉 držím palčeky a čakám skorú parádnicku infošku. 😝

tinushka13
27. apr 2012

Bré ránko snažilky.... snažíme sa poctivo? 😅 😕 😀 😀 😀

nika2_2
27. apr 2012

Ahojte, vcera som tu nebola, net stiham len v robote, doma vooobec a vcera som celucky den precakala u dr. Baby vraveli, ze po 6 dnoch meskania M este nic nebude vidiet, ale mne kazal prist hned ked bude pozit. test, aby sme to odzaciatku riadne odsledovali. Tak mi vcera zobral krv, dnes budu vysledky a na 100% sa potvrdi, ci je ta mala bodka co videl na ultrazvuku tehot, alebo nie. O tyzden kontrola a potm sa aj uvidi ci je vsetko ok. Takze ma caka tyzden co sa mi bude straasne vliect ale verim ze to bude OK

nika2_2
27. apr 2012

@tinushka13 vy ste daky sikovnici🙂))))))))) snazilkujete od marca uz si 9tt, blahozelaaam. To je krasny pocit vidiet buchat srdiecko, vsak? (krasne foto)

sagitta8
27. apr 2012

ahooooj baby, som tu vcera nebola, takze vidim, ze zas nova tehulka

@nika2_2 gratulujeeem 😀 , ako vychadza termin? drzim palceky u lekara, ja idem prvy krat 2.5., tak sa neviem dockat..

@tinushka13 krasne fotky, aj brusko mas zlate, to je fantasticke, ze vsetko ide ako ma, len tak dalej 😉

martaniana
27. apr 2012

Ahojte, aj nám sa podarilo už bábätko , začali sme skúšať od marca a podarilo sa teraz v apríly 🙂 a všetkým snažilkám prajem , aby sa čo najskôr zadarilo 🙂

tramtara
27. apr 2012

Ahojte baby....tak ja som dnes konečne dostala ....eh to bolo trápenia 🙂....môžeme začať odznova 🙂)) len taká otázka - nemáte niekto skúsenosť s Femigardom ???

tinushka13
27. apr 2012

@martaniana jeeeej ďalšia super správička v podobe kolajničiek.. gratulujeme a tešíme sa s vami. užívaj si tehulkovanie a nech sa vam obodarí najlepšie ako sa dariť dá.. 😉 😉

martaniana
27. apr 2012

@tinushka13 Ďakujeme aj vám všetko dobré, aby sme boli už po rizikovom 1. trimestri 🙂

tinushka13
27. apr 2012

@nika2_2 Nikuš my sme snažilkovali od augusta.. ale potom sme vo februari prestali a v marci sme otehotneli 😀 😀 😀 a ďakujeme
@sagitta8 ďakujeme a tebe nech sa tiež darí.. teda podarí čím skôr.. 🙂)

tinushka13
27. apr 2012

@martaniana Vôbec na to nemysli... aj keď viem že sa to ľahko hovorí.. ja som tiež ete v prvom .. ale pamätam môj 6tt.. tom som chytila amok a reavla celý deň ako som sa bála.. 😀 😀 😀 😀 a potom som sa vzoprela a odvtedy myslím len pozitívne a rozprávam sa s drobčekom a samozrejme mu dodávam energiu aby bojoval so mnou... 😉 Neboj čoskoro ti to ubehne tak, že o chvílu tu budeme stresovať za pôrody.. 😝 😝

martaniana
27. apr 2012

@tinushka13 🙂 áno, správny prístup, ďakujem za povzbudenie 🙂 a prajem všetko dobré 🙂

sagitta8
27. apr 2012

@martaniana jeeej, krasny testik, veeeeeelka gratulacia 🙂
@tinushka13 mojaaa, nam sa uz podarilo, aj sme si pisali, aj je tu toho vela...

martaniana
27. apr 2012

@sagitta8 ďakujem moc 🙂 a prajem aby si si aj ty skoro našla koľajničky 🙂

werusss
27. apr 2012

...ahojte baby, ja by som sa k vam tiez rada pridala...my sa sice snazime od februara, ale z toho marec sme cely prelezali chory, takze ten sme vynechali....no a tento mesiac som si kupila aj ovu testiky aj ked mi vzdy lekar tvrdil ze mam pravidelnu ovulku a aj ju citim, no bola som zvedava...tak sme sa snazili viac vtedy a teraz cakame ci sa zadarilo alebo nie...ja mam tiez ten problem, ze aj ked sa snazim na to nemyslet tak v podvedomi sa stale prichytim pri myslienke na to ake to bude a uz nech to je...tie co im to uz vyslo tak gratulujem a tym co este nyje tak drzim palceky...🙂

sagitta8
27. apr 2012

@martaniana moja, ja som si nasla pozitivny tehu test teraz v pondelok a odvtedy som ich minula asi 15 😀 2.5. som objednana k lekarovi, takze len verit, ze vsetko bude tam, kde ma byt..
@werusss tak drzim palce, nech sa cim skor zadari, a uz ti meska MS, ktory DC si?

tatiana77
27. apr 2012

@tinushka13 skusim pozriet...som zvedava...vsak ma laka aj urobit test, len si myslim, ze je skoro...aj ked pisu, ze uz ukaze po 6-8 dni oplodnenia...dam vediet 🙂

tinushka13
27. apr 2012

@sagitta8 jasne mne až potom došlo keď om napísala.. ale 😅 😅 😅 nevadí.. a inak mala by si to potom aj zmeniť v profile.. a už sa nesnažiť.. 😀 😀 😀 😀 som zvedava čo ti povie lekár.. ete sa 3x vyhajáš... a už uvidíš svoju machuľku... 😉

werusss
27. apr 2012

@sagitta8 ..no este nemeska...ale dufam ze bude...😀....som 22 DC ....a 9 den po ovu....tak uvidime...

tatiana77
27. apr 2012

@nika2_2 neboj, vsetko bude dobre.....suks na to nemysliet...je krasne pocasie..tak chodte niekde na vylet.....a uvidis, ze bude lepsie

tatiana77
27. apr 2012

@martaniana gratulujem.....dufam, ze sa aj ja pridam... 🙂

sagitta8
27. apr 2012

@tinushka13 hned ako lekar povie, ze tam bodka je, tak si to zmenim v profile.. zatial tomu sama neverim 🙂
@werusss jaaaj, tak budem netrpezlivo ocakavat dobre spravy 😉