icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatarida
29. apr 2012

@mia117 caves, aaaa nic, pohoda, taka uplne normalna mrcha 🙂 ty ako??

tatiana77
29. apr 2012

@tinushka13 tak to je vesele.....inak som si v piatok poobede robila test a je negativny, sice nie rano, ale co uz.....ale prsia ma bolia a teplota mi neklesa....len neviem porovnat meranie i inym cyklom, lebo som si zacala merat prvy mesiac...uvidim, co bude dalsie dni, lebo za 7 dni mam dostat menzes a uz by mala pomaly klesat......uvidim...a test si urobim niekedy v stredu alebo vo stvrtok rano...dam vediet....a co ste inak robili cez vikend...my sme boli vcera vonku s dcerkou a dnes u mojej maminy na oslave....vonku ako v lete, este aj vo vzduchu bolo citit, ze sa mam ist kupat...... 🙂

tatiana77
29. apr 2012

@sabaka ako sa mas? ako sa dari? pisala si , ze si merias teplotu...kedy Ti zacala tak klesat teplota pred menzesom...lebo po ovulke mam stale medzi 37 a 37,2....za 7 dni mam dostat menzes...a mala by zacat klesat, nie? neviem si porovnat, lebo prvy mesiac si meriam....

sabaka
30. apr 2012

@tatiana77 dobre ranko. dakujem, u mna vsetko ok. teploty po ovulke mas vyborne a len nech pekne zostanu hore 🙂 ovulacia je zaciatkom lutealnej fazy, ktora pretrvava az do konca m.cyklu a obvykle teplota poklesne az 1 den pred alebo v den prichadzajucej menstruacie. ak vsak zostane hore a neklesne, je to dobre znamenie 😉
ja som prave teraz 23dc a cyklus mam normalne 28 dni. na porovnanie moj graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy.... mas aj ty nejaky graf? pekny den prajem!

tatiana77
30. apr 2012

@sabaka dakujem pekne, graf nemam, ale uz som sa zaregistrovala...tak si zoberiem papier dnes vecer a doplnim...aj ked nema od zaciatku cyklu....dufam, ze nebude klesat...zatial sa drzim na 37,0 🙂 aj ty to mas zaujimave...uz sisi robila tehotensky test, ci cakas co bude? ja mam dostat menzes 07.05.

mia117
30. apr 2012

@tatarida ja zatial vsetko ok. uvidime 🙂 tebe potom zelam prijemne snazenie, ked mrcha odide 🙂

sabaka
30. apr 2012

@tatiana77 ja mam (ne)dostat cervenu 5.5. tak az potom budem testovat, najskor vsak 4.5 ak dovtedy nedojde 😉

werusss
30. apr 2012

@tatiana77
@sabaka
ahojte baby...ja mam dostat mrchu 3.5. ale uz citim naznaky ze dojde....☹..no zas to budem muset predychat a pokracovat v snazeni....

mirellka
30. apr 2012

@any395 ahoj mozem ta poprosit ze by si sa mrkla na moj graf? Dokt.mi doporucil sa tento cyklus nesnazit , lavy vajecnik mi slabo funguje a posledny cyklus pred tymto bol tiez z laveho sa tehu podarilo no skoncilo skor ako zacalo preto trval 52 dni.Inak mavam cyklus z laveho cca 32 dni a z praveho presne 28 dni niekedy aj o 1 ci 2 dni skor. Toto je moj prvy poctivy graf,meriam kazdy den v rovnaku hodinu hned po prebudeni takze neviem si ho so ziadnym minulym grafom porovnat.Snazime sa 11 mesiacov.Neviem ci to bude teraz anovulacny cyklus alebo ovu este moze byt....Dakujem vopred za tvoj nazor 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...

tatiana77
30. apr 2012

@sabaka tak drzim palce, aby nedosla......daj vediet.....ja mam dostat za tyzden, rozmyslam, ze sa testnem v piatok rano....len neviem.....a ako sa citis?

tatiana77
30. apr 2012

@werusss netreba zufat, a ked pride, tak hore hlavu..a asi sa snazit na to nemysliet....inak ja uz citim 2 tyzdne, ze mam dostat...nejako to mam stale tak v poslednom case.....kym sa nedostavi mrcha, este je nadej....drzim palce

jarka62
30. apr 2012

Ak môžem tak sa k vám pridám, v marci som ešte nemerala BT, ale v apríli som nechcela opäť premrhať mesiac 🙂 http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx

werusss
30. apr 2012

@tatiana77 ..no hej...mala nadej je...len nechcem sa nejako navnadit na to ze by mohla NEdojst..lebo o to by som bola viac sklamana...tebe drzim palceky aby ti nedosla mrcha...a silno ta obdivujem jak to beres s nadhladom...ja sa snazim na to nemyslet no neda sa...cely mesiac som v pohode..nemyslim moc na to ale tyzden pred mrchou to na mna pride a tym je to potom horsie...

tatiana77
30. apr 2012

@werusss neboj nic....ani moc v pohode to neberiem, lebo uz som si robila test...samozrejme, ze mohlo byt aj skoro....takze som si povedala, nie neriesim.....nemozem, jednoducho skusim sa na to povzniest a nemysliet na to....pri nasom prvom dietati som nemyslela vobec, skor som si hovorila, ked sa nestane nic sanedeje a podarilo sa na prvy mesiac... a teraz myslim intenzivnejsie....a asi si ani nebudem merat, lebo vtedy myslim na to viac...tak si drme palce, ked nebude teraz bude potom....nie?? 🙂

sabaka
30. apr 2012

@tatiana77 citim sa dobre ale priznaky ziadne az na slabe pichanie na lavej strane inak vobec nic. ja velmi nepocitam s tym, ze by to teraz klaplo, je to prvy mesiac po kyrete, co sa znovu snazime tak nemozem ocakavat zazraky a pokusam sa brat to triezvo... ale aj tak kazdy den rozmyslam, ze "co ak" 🙂. na druhej strane, potesila by som sa 😀
aj ja ti drzim palce, velmi!!! netestuj prilis skoro aby si zbytocne nesmutila, ak je prislis skoro, este test nic neukaze 🙂
@werusss ktovie, mozno nedojde, mrcha jedna! 🙂 drzim palceeeee!

tatiana77
30. apr 2012

@sabaka dakujem Ti velmi pekne, vsak to som sa testovala v piatok poobede....stale si hovorim, ze az ked mi bude meskat...ale co uz.....vsak pri nasej prvej princeznicke som sa testovala az 5.den meskania......a prisli do sekundy 2 ciarky...vydrzim na buduci tyzden.... 🙂 dakujem pekne, aj tebe drzim palce...my sme tiez zazili kyret, nic prijemne...ale aj take sa stava... ☹

werusss
30. apr 2012

@tatiana77 ...no asi tak...ja sa tiez snazim si vyplnit volny cas niecim inym jak rozmyslanim...len vies ako to je lahko sa hovori a tazko uskutocnuje...😀...no budeme si drzat palce...a hadam nam to vyjde...ja sa snazim o svoje prve...tak este moc neviem ako to je...🙂

werusss
30. apr 2012

@sabaka ...bodaj by si pravdu mala...😀

tatiana77
1. máj 2012

@sabaka uz som si urobila graf....nesledovala som to od zaciatku a ani som si vsetko nezapisovala...v podstate iba teploty....tak snad bude vidno cez link http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx

tatiana77
1. máj 2012

@sabaka http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx
este raz....neslo mi to zobrazit....

sabaka
1. máj 2012

@tatiana77 dobre rano 🙂 neda sa to otvorit. Chod pod grafom na sdilet graf a potom skopiruj dany link

tatiana77
1. máj 2012
sussie1605
1. máj 2012

@karle17 Ahojte, pridám sa k vám, s MM sa snažíme síce len 2 mesiace,ale ked mi to včera prišlo, bola som veľmi smutná. Už som čakala,že som v tom,meškala mi 11 dní ☹(((((

sabaka
1. máj 2012

@tatiana77 pekny grafik, naozaj. a ozaj, prisla som na to, ze mame uplne rovnaky dc 🙂 aj ja mam cyklus od 8.4. ten cas sa tak vlecieeee. poslem ti link na moj graf trochu neskor.

sabaka
1. máj 2012

@tatiana77 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy... budem testovat az v sobotu, som sa rozhodla - to budem 28dc. vidim, ze ty uz jedno dietatko mas - dievcatko alebo chalana?

clauda2010
1. máj 2012

v

sabaka
1. máj 2012

@sussie1605 smutok z mrchy je tu vzdy a je uplne jedno, ci sa clovek snazi mesiac alebo rok... ale neboj, mozno uz ten buduci mesiac bude vitazny. nenadarmo sa hovori "maj, lasky cas" 🙂

annie07
1. máj 2012

babyyyy SOS: dlhsie som tu nebola, nech sa tolko nenamotavam na babatinka 😎 ale dnes som si len tak teraz vecer urobila tehu test a je tam duuuuch, ja asi odpadnem, kukam na to ako na zjavenie, ale neviem-neviem je uplne miniaturny, ale je tam fakt... nemoze to byt tym, ze beriem uz druhy den panadol stop grip, lebo som uuuplne chora, aj teplotu som mala... nechcela som si davat ziadne tabletky, ze keby naahodou, ale vcera som to nevydrzala, uz mi bolo priserne zle, bola som strasne slaba... teraz som 31DC, ovulka bola pravdepodobne minulu sobotu alebo nedelu a snazilkovanie v piatok... minuly cyklus som mala 35dni tak mrcha este moze prist, ale ten duch ma zmiatol....

tatiana77
1. máj 2012

@sabaka aj ty mas pekny graf......nejako sa Ti tam zvysuje teplota....ja mam stale rovnaku, len sa bojim, ze sa znizi.....ja som testovala dnes rano a negativny......len neviem, asi je to skoro...stale si hovorim, az ked mi bude meskat, ale ked bol doma, co narobim....uz si nekupim......hej mame tak na rovnako, mozno budeme aj tehotne naraz?? 🙂 🙂 ...ano mame 3 rocnu dcerku, keby sa nam nestal MA, tak mame 10 mesacne dieta, ale to bohuzial nic nenarobim....stalo sa to nastastie v 8tt...ale uz sme z toho vonku...teraz je dolezite dalsie tehotenstvo.....a hlavne brat vsetko sportovo a nestresovat sa......u Vas je to prve? odkial si?

kapokapo
1. máj 2012

@annie07 juchuuuuuu, tak ak je tam druha ciarka je to jasne ako facka.....tak vydrz este zo 3 dni a testuj a bez k lekarovi... strasne sa tesim a drzim palce..... 🙂 🙂 🙂