Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@kapokapo ahoooj moja, vies co ja tomu moc nadeji nedavam este, vela babeniek malo duchov a nic... podla mna to je nejako tou mojou chorobou sposobene... citim sa fakt zle ☹ juuuj no 3 dni ja nevydrzim ak nedojde mrcha v noci tak rano testnem zase, ci sa dusik znovu objavi 😉 este mam jeden test, takze nemam sancu vydrzat 😀 😀 a ty ako sa maaas???
@kapokapo vies v poslednej dobe som si tak povedala, ze to nejdem riesit, ze ked to ma prist, tak to skratka pride... prestala som sa kontrolovat a sledovat... no a vo stvrtok sme mali firemnu akciu s kolegynami sme "trosku"popili... fuuuuha tak by som sa aj bala, keby som nahodou tehu, ci to nemohlo ublizit babku a este aj vcera a dnes rano tie lieky proti chripke... no neviem nie je to moc vhodna doba 😖 saaakra
Baby, aj vam sa to tak strasne vlecie?? Ja sa citim polozrela na psychiatriu, stale na nieco cakam a stale je vsetko este taak daleko. Najprv cakam ovu, potom ci pride al.nepride ms aby som mohla testovat a vediet ci sa podarilo...
@tatiana77 ahoj no, bolo este priskoro na testovanie...uz si to nemohla vydrzat, vsak? som tak rozmyslala, ze keby som bola vyrobcom alebo predajcom tehu testov, tak by to v dnesnej dobe asi riadne vynasalo 😉 kedze vsetky sa nevieme dockat toho, kedy budeme testovat. ja zial nemam ziadne deti, o babätko sme sa snazili dlhe mesiace a nakoniec to v tretom mesiaci neslavne skoncilo. ale ako povedal moj muz - optimista, aspon vieme ze to funguje 🙂 som zo stredneho Slovenska ale nezijem tam. a ty?
@sabaka ano nevedela som sa dockat 🙂) preto si uz nekupujem, lebo ked je doma, tak ma to laka.....az ked bude meskat 3 dni , urobim...to je mi luto, ze ste prisli o babo, ale neboj pride......a presne, aspon viete, ze to funguje...ja som z Bratislavy. Manzela mam z Oravy, zijeme v BA.......ale nemyslim si, ze som tehu, lebo sa mi nezvysuje teplota.....no uvidime...a preesne si odkial? Inak na strednom Slovensku je krasne....velmi 🙂
ahojte 🙂 no baby ja mam taky pocit ze sa mi vcera uhnizdilo vajicko... vlastne nie pocit, lebo som nic necitila ani som extra nespinila, ale teplota na grate ma prekvapila... teda dufam ze pri uhniezdeni ide teplota hore, inak si to neviem vysvetlit... kuk https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anitka22/alb...
@tatiana77 ahoj, moja tak este chvilu pockaj a testuj az v den ms alebo po. ale poznam to, ja uz som mala cykly, ked som testovala hlava-nehlava a ked sa tam jedneho krasneho dna naozaj objavili dve palicky, tak som si mysela ze test je urcite vadny 😀. bol to pekny pocit a este aspon raz ho chcem zazit.
co sa teploty tyka, bt sa ti zvysi spravidla po ovulke (mala by!) a potom sa drzi hore, moze kludne aj trochu kolisat - u mna napr. tak medzi 36,9 a 37,1, to je individualne od zeny k zene. uz potom nemusi stupat. hlavne je, aby na konci cyklu rapidne neklesla - ak zostane hore a sice aj po termine ocakavanej ms, znamena to vo väcsine pripadov ze si tehu.
@basikes baby, nadabila som tu na temu "vitazne grafy" - je to zaujimave citanie 😅 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/podelte-sa-o-svoje-vitazne-tehotenske-grafy/
@kapokapo ahoooj no tak rano som testla a duch bol viditelny trosku lepsie, stale to je len duch ale o trosicku silnejsi ako vcera 😲 😲 hned som pre istotu bezala do lekarne a kupila som si kvapky do nosa vhodne aj v tehotenstve, no a tie lieky som si dala naposledy vcera rano, ked som este nevedela o dusikovi ☹
ahojte baby, dnes som bola na prvej navsteve lekara, podla ms je to 6+2tt, ale podla sona a ovulky je to 3-4t. videli sme gestacny vacok 6mm, ale ziatial v nom ziadnu bodku a zistil mi cystu na pravom vajecniku, 3,4cm. ale ze vraj to nie je nic strasne a stava sa to.. v piatok mam ist na krv a dalsi piatok na sono, ale mam taky zvlastny pocit. povedal, ze mi nemoze nic potvrdit, tak ja neviem
Ahojte dlho som tu nebola praca ma na plno zamestnavala.Mam taky problem od pondelku ma trapia horucky kasel soplim no strach a hruza a bojim sa si dat dake lieky sak predsa sa snazime o babo a co ked sa zadarilo.Mrcha by mala dorazit koncom tyzdna teoreticky ale prakticky si chodi kedy sa jej chce.Davala som si na vecer vzdy paralen snad by to babu neublizilo keby som nahodou tehu.Som z toho zmetena toto iste som mala pri prvom tehu tiez som na zaciatku bola chora 😖 ...neviete dake babske recepty aby mi bolo aspon o nieco lepsie cajiky pijem snazim sa lezat zababusena az po krk paplonom ale ani to mi moc nejde v takychto teplotach co su vonku
@simonkato ahoj no ja mam presne to iste.... tiez som si nejskor nechcela davat lieky ale potom som to v pondelok uz nemohla vydrzat lebo som mala teplotu vysoku a bolo mi strasne zle, ani postavit som sa nevladala, dala som si akysi panadol ci nurofen ci co to bolo stop grip- 4 tabletky a na druhy den mi uz nebolo az tak zle, citila som sa trochu lepsie, len potom ma vcera napadlo, ze skusim pre istotu urobit test /len tak pre istotu ked som si davala ie tabletky, ani som tomu uz moc neverila, ze by to tento mesiac vyslo, lebo sme sa moc nesnazili/ a nasla som tam duuusika... tak mam z toho viac stresu ako radosti lebo sa bojim ci to babku nemohlo ublizit ale hadam nie, ved som to nebrala tyzden 😖 hned som si dnes rano bezala kupit kvapky do nosa co mozu aj tehotne zeny /pre istotu/ ale vooobec sa mi neda dychat a som nervozna zo vsetkeho 😖 😖
Ahojte kočky, viete mi niekto poradiť? Prekonala som 2 mimomaternicové tehotenstvá a mám odstránený jeden vajíčkovod. Tento mesiac ideme absolvovať IUI. Dnes som mala kontrolu folikulometrie na 11 deň cyklu a zistili mi, že mám 2 dominantné folikuly /18 mm, 20 mm/, ale bohužiaľ na nepriechodnej strane (. Na ,,dobrej,, strane mám 2 folikuly, ale vo veľkosti 11 mm. Mám prísť na kontrolu za 7 dní, či tie mrchy dorástli, alebo nie a či vôbec absolvovať IUI. Moja otázka ale znie...Ak mám 2 vajíčka tesne pred prasknutím, logicky mi vychádza, že asi dojde k ovulácii za pár dní... No a potom za tých 6-7 dní dochádza k druhej ovulácii na druhom vaječníku??? Akosi mi tie dve ovulky nejdu dokopy... Prosím poraďte, ďakujem
@annie07 hej bola som pri prvom tehu na zaciatku chora vtedy je asi viac oslabena imunita alebo co...robila som si dneska aj test ale nebolo nic ale robila som si ho az na obed a este je prilis skoro mrcha by mala dorazit cez vikend teoreticky.Mi ani nehovor som na tom rovnako horucky soplim nos raz upchaty druhy krat nestacim smrkat hrdlo v jednom ohni.Aj by som bola rada keby som bola tehu ale aj sa bojim ak budem presne ako ty.Moja ja na tom testiku tu druhu ciarocku ani nevidim ale to bude asi tym ze je to dusik a este je slabucky rob postupne kazdy den rano a uvidis ci bude silniet a ked hej zbehni k lekarke.
@basikes ahoj, myslim ze sme na tom vsetky podobne, tak si skus kazdy mesiac nieco vymysliet, idealne po tom, ako "to" dostanes, ja sa snazim mat nahradny plan, aby bolo naco sa tesit.... co ja viem .... napr. nejaky den dovolenky, nejaky welness, kadernik... dovolenka ... co ta tesi....

@annie07 a inac prave som ti chcela pisat, lebo sa to tu tak rozbieha a ty nikde ... a ty takuuuuuuto spravu mas... jupiiii 🙂