Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@kapokapo ja som celkom vesely clovek a velky optimista, cize ja nemam problem sa na nieco tesit neustale 🙂 . skor je to o tom, ze som strasne zvedavaa a uz chcem vediet, ci sa podarilo, ci to bude chlapcek al. dievcatko, kedy sa narodi, ako bude vyzerat, ako to vsetko zvladneme, aki budeme rodicia a tak (to som uz zasla pekne daleko- vravim, ze som sisi 😀 )
@sanchez81 @kapokapo @simonkato babulkyyy tak asi je to tam, duch tmavne kazdym dnom, juuuuuuj som uuuplne hotova, horsie je, ze sa mi pohorsilo a ku vsetkemu som zacala strasne kaslat, vsetko ma boli, tak idem vyrabovat lekaren, uz som zistila od kamosky ake homeopatika mozem, aby neublizili babku 😉 a volala som doktorke, povedala, ze v prvych 6 tyzdnoch tie lieky co som brala nemozu babko ohrozit, vraj ani alkohol, rontgen a vseljake ine negat, vplyvy, vraj jej zeny casto volaju vystrasene, ze fajcili, atd. tak som kludnejsia, lebo som sa bala tych liekov.... ale aj tak som akosi v strese z toho celeho, necakala som to vooobec tento mesiac 😎
@basikes dakujem mooooc 😉 veru treba to vypustit z hlavy, ja to tento mesiac uplne prestala riesit, predtym som stale pozerala vecicky, kociky atd.... jedine co som spravila bol ovu test, aby som zistila ci vobec mam ovu ale "makali " sme iba predtym testom, potom uz nie,m nebolo sil a nalady 😀 😀 tak som si myslela, ze nic z toho... posledne tri mesiace som pila alchemilku, brala femibion, obcas som papala lanove semienka a goji , pila grepovy dzus.... to je asi vitazna kombinacia 😎
...mrcha dorazila...☹...no nevadi...pokracujeme po mrche...🙂
@annie07 juj tesim sa moc moc s tebou mne vysíel test negativny rano ale nevadi som asi aj rada lebo ozaj som neskutocne stale prechladnuta a horucky nie a nie klesnut.Vam nech sa s drobatkom dari a rastie v maminkinom brusku do krasy a robi vam len a len kopec radosti a trosku starosti 😉
@simonkato dakujem moc 😉 veru aj ja sa citim zle, ale vyrabovala som celu lekaren, platila som 54 eur... same homeopatika, pastilky proti skrabaniu v hrdle, testy na zajtra a femibion, lebo vcera mi dosiel. Juuuuj este si to moc neuvedomujem, uz som to povedala drahemu, tesi sa, hned zacal citat pribalove letaky, ci mi nemozu tie lieciky uskodit 😀
ahojte. Tak my sme sa tento mesiac prvy krat 'snazili'. 10.5. by mali prist kramy tak uvidime. Zajtra idem doktorovi na preventivku a pre rady a info.
@sabaka máš pravdu,stále myslím aj na to,že už mám aj svoj vek, o 2 týždne mám 29, dovtedy som mala nejaké zdravotné problémy, štúdium, proste až teraz je ten správny čas a človek si niekedy naivne myslí, že to výjde na prvýkrát. ☹(... máj to zase lepšie naladí, verím tomu aj ja 🙂)) Krásny večer
ahoj dievcata, no ja som sa uz aj dosnazila :/, som sa s priatelom rozisla , myslim, ze je to definitivne.....babatko velmi chce, no ked niekoho najdem vhodneho , nebudem cakat, vsetkym drzim palce!!!!
@magnolie123 to ma mrzí.....ak sa to neurovná, tak určite sa čoskoro nájde ešte lepší partner pre teba a otec pre vaše spoločné dieťatko 😉
Ahojte 🙂 Dievcata, ak by ste mali niektora zaujem, kupila som si viac ovulacnych testov "One step", tak za dobru cenu mozem poslat dalej 😉 Poprosim IP, ak by ste chceli. Drzim palce vsetkym snazilkam aj maminkam 🙂
uz som to tu pomaly prestavala sledovat kedze mam momentalne take hluche obdobie-cakanie na OVU, ale vidim ze tato skupina je coraz uspesnejsia tak sa musim znova zapojit medzi vas aby som sa nakazila 🙂
tak teda zajtra doberiem clostyl, v stredu zajdem k dokimu nech omrkne situaciu a ideme na to 🙂 snad uspesne 😀
Ahojte budúce a už tehulky. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi dlho som tu nebola a ako vidím, samý úspech-blahoželám @annie07, čiaročka je viditeľná a to nemám orlí zrak a aj nové babenky pribudli. Ja som mala kopec práce v robote, doma, navyše som bola na úžasnom wellnesse s kamoškami, kde som maximálne vypla a načerpala energiu. Minulý mesiac som si pri mrche povedala, že už na všetko kašlem a aj napriek ovu testom, ktoré si bude robiť pre moje a gyndoškine info, sa na "to"nesústreďujem. Viem, že mi "to"ani tento mesiac nevyšlo ale nevadí, čaká ma kopec úžasných vecí.Zakázala som si chodiť na modrý koník, vymenila som gyndošku(ešte sa musím objednať a nechať sa vyšetriť)z čoho sa veľmi teším, upravila som si stravu(tá moja nadváha je obrovitánska)a sústreďujem sa na chudnutie, prestala som fajčiť na čo som nesmierne hrdá, čaká ma manikúra a kaderník a ešte som sa rozhodla, že si tento mesiac s priateľom kúpime dovolenku. Končím s intenzívnym snažením a začnem až v septembri.
@ataner81 Ahoooj, dakujem mooooc, no vyzera to tak, ze to klaplo 😉 vobec som to necakala, tiez som tento mesiac vypla a nesustredila sa na to, mala som vela roboty v praci a tak celkovo aj v zahrade, no a zrazu som kukala na ten test a nemohla som uverit /stale mi to nedochadza/, ja neviem nechcem to zakriknut, tak asi tak naozaj tesit a skakat od radosti sa zacnem az ked uvidim babko na sone a doktorka povie, ze vsetko je ok... ale objednali ma az na koniec maja, tak casu dost 😠
drzim palceky, aby ti vsetko vyslo tak ako si prajes a uvidis ked sa naladis na nieco ine, tak sa ani nenazdas a budes mat kolajnicky na teste 😉
@annie07 myšlienky na bábo dávam bokom. Veď diéta, cvičenie a let(ak by som otehotnela)by bábu neprospelo, tak až v septembri a to mi aj doky povie, či je všetko v poriadku. A navyše slaná voda, slnko, piesok a kopec času s milovanou osobou robia zázraky a z dovolenky sa vrátime možno traja, či štyria 😀

@kapokapo dakujeeeem si zlata, ale neviem neviem, je to este len dusik, skusim zajtra znovu testnut 😀