Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte, dakujem velmi pekne,ze sa somnou tesite 🙂 dnes som si spravila pre istotu dalsi test a zase su tam krasne // ovela silnejsie 🙂
úúúú, ale vás tu je. Dlho som rozmýšľala, do ktorej škatuľky sa zaškatuľkujem. No a už som len vaša. Ja som bola tehotná a ochoreli sme, preto dieťatko zahynulo. Urobili mi kyret a dlhšie som sa liečila. mm si myslel, že by sme to mohli skúsiť znovu, preto sme sa min. mesiac začali snažiť, no momentálne mám mrchu, takže to nevyšlo. Nádej bola obrovská, pretože všetko bolo správne načasované a úsilie intenzívne vynakladané. No čo už. Pred nami je ďalší mesiac, takže v sobotu sa nám vracia ocinko domov a budeme mať ďalšiu možnosť. Snáď nám to vyjde.
Babyy tak ja som dnes testla a je tam mini duch... alebo skor mikroduch 😀
ahojte,tak mi sme sa zacali snazit a vystihli sme hned ovu,kedze mm chodi domov raz az mesiac a vcera som si nasla dve ciarocky na testikuu,tak sa tesim
tehulkam gratulujem a snazilky sup pod perinu 🙂
@karinka2105 jeeej gratulujem a pekne sa opatrujte 😉
@annie07 odfot testik,gratulujem potichucky,mam tiez taku este slabsiu ciarku tak dufam ze bude silniet
cize terminik vychadza na decemberr asi coo,🙂)
@karinka2105 no podla mna nie je moc k comu gratulovat, to je asi nejaky chybny test, na fotke to nevidno tak to sem ani nejdem davat ☹ ale tebe zo srdiecka gratulujem, budete mat krasny vianocny darcek 😉
gloria13 Ahojte dievčatá, prepáčte, že Vám tu takto vstupujem.🙂...potrebujem radu...22.3 som mala dostať mrchu....asi dva dni pred tým ma začalo nepravidelne bolieť brucho...21-22.3 slabé špinenie/svetlohnedé/..., ale iba jednorázové úplne málinko...bolesti brucha neskutočné v noci, ale kramy nie a nie sa spustiť..takto to trvalo až do 24.3....bolesti na kramy stále..včera poobede špinenie tmavšie, keď som išla cikať tak aj trochu krv..od vtedy absolútne nič....žiadne bolesti, žiadne krámy...nič....som už zúfalá...veľmi chcem malinké, myslite si že mám nejakú hormonálnu poruchu? Neviem či má zmysel testiť, keď tam bola aj krv...mám to považovať za krámy? Jednodňové? emoticon emoticon emoticon
@annie07 aky si malaa test?
@karinka2105 rapid clear
@gloria13 skusila si testnut?
@annie07 mozno je este skrooo,nevesaj hlavuu,skus o par dniii,kedy mas mat ms?
@karinka2105 som 29DC, ms by som mala dostat tak o 2-3 dni..
@annie07 tak je este skroo moznooo,ja som mala dostat vcera a mala som slabuuu ciarkuu takze vydrz,drzim palce,kolko sa snazite?
no netestla...☹ nemám ani test kúpený....počkám asi do večera, pôjdem kúpiť test...a ak sa mrcha nerozbehne do rána, tak idem asi na to...🙂 nemyslím si , že som tehu...nemám žiadne príznaky, ani len prsia nemám naliate ako inokedy pred mrchou...nič mi nie je...akurát to ma zaráža, že ma v noci z piatka na sobotu veľmi bolelo brucho a veľmi mi bolo teplo...celú noc som nezažmúrila oko...asi až nad ránom na hoďku....no desná noc.
@karinka2105 tazko povedat kolko, my to nechavame skor na nahodu od januara, ale tento mediac som zacala pit alchemilku a brat femibion tak v podstate sa snazime len chvilku. a vy??
@annie07 ja si myslim,ze ked je tam aj duch,tak budes tehu.Kedy si mala mat menzes?Skus sa testnut este za 2-3dni.Baby,mne to meska od piatku,nic...prsia ma bolia,ale inak ,ako ma bolievali pred menzesom.Rozmyslam,ze test si urobim,ak nic nepride o tyzden v piatok,to by bolo presne tyzden po meskani 😕

@annie07 to chce potom nejaky štopel 😵