icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ajka81
22. mar 2012

@ataner81
@zuska007 vitajte 🙂 a silno držim palčeky k vytúženým dvom // 🙂

@annie07 a ty si tento mesiac ešte nemala ovu? lebo ja som mala pozitivny ovu test na 15 DC a teraz su zase pozitivne, ale medzi tým boli negativne, iba fakt, že taky duch na nich bol a teraz su zase tmave obe čiaročky, tak neviem čo to je??? 😕

annie07
22. mar 2012

@ajka81 no ja praveze neviem, lebo zrovna okolo 15DC som bola na sluzobke v zahranici a nemala som moznost kupit si ovu testy a zabudla som si ich vziat... takze no comment 😀 skoro ma porazilo... teraz ked ma zacalo boliet v podbrusku, tak som si skusala robit test, ci nahodou nemam ovu neskor... ale zjavne nie, tak by som bola najradse keby to bolo tehuuu 😝

annie07
22. mar 2012

@ajka81 Ajka podla mna to mas druhu ovu, tak sa riadne snazlikujte 😝

ataner81
22. mar 2012

Ahojte budúce mamičky. Tak som konečne tu medzi vami. Inak @annie07 aj ja som mala posledné 2mesiace bolesti v podbrušku, pichanie vo vaječníkoch, naliate prsia a bolo mi zle. Samozrejme, že som si okamžite vygooglila daný problém a keď mi vyšlo, že jedna z možností je uhniezďovanie vajíčka, tak som sa strašne potešila. No bohužial to boli len skoré ohlášky tak nenávidenej mrchy. Ale tebe aj iným babulám prajem aby to to uhniezdenie bolo 🙂 🙂

ataner81
22. mar 2012

@ajka81 Je to 100%druhá ovu, tak šup šup sexíkovať

annie07
22. mar 2012

@ataner81 juuj bodaj by bolo, ale ja tomu neverim, uz mi tie bolesti trvaju par dni, tak to bude asi nejaky problem 😒

ataner81
22. mar 2012

@annie07 ak by si mala problém, mala by si aj výtok.......možno sú to ohlášky mrchy ako u mňa ale nádej umiera posledná, ver na to uhniezďovanie 😀

annie07
22. mar 2012

@ataner81 praveze ja nikdy nemavam taketo bolesti pred mrchou 😵

ataner81
22. mar 2012

@annie07 tak to máš skvelé, ja trpím asi aj za teba ☹

magnolie123
22. mar 2012

dievčatá, ktoré nemôžu otehotnieť dlhšie, skúste si urobiť testy na ureaplazmu,mykoplazmu či chlamýdie... ževraj je ťažšie otehotnieť, alebo ak sa otehotnie, tak sa môže potratiť, alebo nedonosiť bábatko........má to 50 percent ľudí a bežne sa tieto testy nerobia......

ajka81
22. mar 2012

@ataner81 a to sa da, že dvakrat za cyklus mať ovu??? to počujem prvykrat 😨

ataner81
22. mar 2012

@ajka81 áno dá sa, tak ako je anavulačný cyklus, tak može byť aj 2x ovulka počas cyklu....je to zriedkavé ale možné

ajka81
22. mar 2012

@ataner81 tak som zvedava, že čo z toho bude 😉 a to by som mala mať zasa hlien a krček hore? lebo ja ho mam teraz dole a biely hlien nie priesvitný 😀 ja som z toho pafff, uvidime v nedeľu 😉

annie07
22. mar 2012

@ajka81 Ajka pocuj, skus si urobit tehu test lebo som sa tu na konikovi prave kdesi docitala, ze v pripade tehotenstva moze aj ovu test ukazat //, videla som tu fotky niekolkych žien, čo mali zaroven ovu a tehu testy pozitivne 😉

ajka81
22. mar 2012

@annie07 už som nad tym aj ja začala uvažovať, že si spravim tehu test, ale asi až v nedeľu v deň mrchy 😉

ataner81
23. mar 2012

ahojte dievčatá. Som tu len na skok lebo letím cvičiť(keď nie bábo, aspoň kilá nech idú dole 😀 ).@ajka81 čo sa týka krčku, tak to nemám ani šajnu kde a aký by mal byť a plodný hlien je taký ako vaječný bielok-priesvitný a ťahavý

annie07
23. mar 2012

Ahojte 🙂 takze ja som to samozrejme nevydrzala a rano som testla 😎 lebo uz mi to bolo cele podozrive vzhladom na tie bolesti, ale vysledok je negativny 😠 idem si kupit nejake tujky a stromky do zahrady, nech sa rozveselim 😝 ale mozno som testla moc skorooo 😝

ajka81
23. mar 2012

😀 😀 😀 ahojte

@annie07 ja som tiež nevydržala do nedele a rano som testla aaa???? je tam krasna druha čiaročka 😵 baby ja tomu nemôžem uveriť 😕

ylanee
23. mar 2012

@ajka81 urobila si si test a este ti nemeskala? ja mam dostat v nedelu ale najradsej by som sa otestovala uz dnes 😠 ale vsade pise ze sa to da az po prvom dni od planovanej "mrchy"

ajka81
23. mar 2012

@ylanee ja tiež mam dostať až v nedeľu, dnes je 26 DC a ukazalo mi už celkom peknu čiaročku 🙂 ale v nedeľu skusim ďalši 😵 držim palce, aby aj tebe ukazalo krasne // 🙂 da sa spraviť aj skôr test 10 nie 20, ten vraj ukaže už par dni po oplodneni

ajka81
23. mar 2012

@annie07 pevne verim, že to u teba bolo ešte skoro a keď budeš znova testovať, tak ťa prekvapia krasne // 🙂 držim palce

annie07
23. mar 2012

@ajka81 ajkaaaaaa gratulujeeeem juuuuj paraaada, tesim sa s teboou 😵 vidiiis ja som to vravela, ze to mozes mat tehuuu a nie druhu ovuu, super, opatrujte sa a oddychuj 😉

ylanee
23. mar 2012

@ajka81 skusila som teraz a nic 😔

annie07
23. mar 2012

@ylanee budeme bojovat dalej 😉 a okrem toho u teba moze byt este skoro, niektorym zienkam ukaze test // az po tyzdni meskania ms... 😕

ajka81
23. mar 2012

@ylanee skus rano, pred mrchou je najlepšie testovať z raneho moču 🙂

ajka81
23. mar 2012

@annie07 ďakujem veľmi pekne, aj mne sa zdali tie ovu testy divne? a na nich ukazovalo tehu 🙂 opatrovať sa určiíte budem, veľmi sa tešim ale zaroveň aj veľmi bojim, aby sa nezopakovalo to čo v novembri 😔 ale myslim pozitivne a malej fazuľke verim, že ma už neopusti 🙂

ylanee
23. mar 2012

@annie07 no my sa snazime len prvy mesiac, ale aj tak, to je take sklamanie ked len jedna ciarka... uvidime co bude v nedelu teda... ako dlho drzis v sebe semienka lasky? citala som, ze niektore s tym vedia aj zaspat 😅

annie07
23. mar 2012

@ajka81 urcite neopusti, musis mysliet pozitivne a vytesovat sa taaakto 😀 😀 😀 😀 😀

janulap
23. mar 2012

@ajka81 gratulujem 😉

annie07
23. mar 2012

@ylanee aj my sa snazime len kratko ale predsa len som si to predstavovala, ze to bude na prvy sup 😎 no najlepsie by bolo keby si ich mala v sebe co najdlhsie 😅 aj v noci napr. 😉