Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ajka81 no ja praveze neviem, lebo zrovna okolo 15DC som bola na sluzobke v zahranici a nemala som moznost kupit si ovu testy a zabudla som si ich vziat... takze no comment 😀 skoro ma porazilo... teraz ked ma zacalo boliet v podbrusku, tak som si skusala robit test, ci nahodou nemam ovu neskor... ale zjavne nie, tak by som bola najradse keby to bolo tehuuu 😝
Ahojte budúce mamičky. Tak som konečne tu medzi vami. Inak @annie07 aj ja som mala posledné 2mesiace bolesti v podbrušku, pichanie vo vaječníkoch, naliate prsia a bolo mi zle. Samozrejme, že som si okamžite vygooglila daný problém a keď mi vyšlo, že jedna z možností je uhniezďovanie vajíčka, tak som sa strašne potešila. No bohužial to boli len skoré ohlášky tak nenávidenej mrchy. Ale tebe aj iným babulám prajem aby to to uhniezdenie bolo 🙂 🙂
dievčatá, ktoré nemôžu otehotnieť dlhšie, skúste si urobiť testy na ureaplazmu,mykoplazmu či chlamýdie... ževraj je ťažšie otehotnieť, alebo ak sa otehotnie, tak sa môže potratiť, alebo nedonosiť bábatko........má to 50 percent ľudí a bežne sa tieto testy nerobia......
Ahojte 🙂 takze ja som to samozrejme nevydrzala a rano som testla 😎 lebo uz mi to bolo cele podozrive vzhladom na tie bolesti, ale vysledok je negativny 😠 idem si kupit nejake tujky a stromky do zahrady, nech sa rozveselim 😝 ale mozno som testla moc skorooo 😝

@ataner81
@zuska007 vitajte 🙂 a silno držim palčeky k vytúženým dvom // 🙂
@annie07 a ty si tento mesiac ešte nemala ovu? lebo ja som mala pozitivny ovu test na 15 DC a teraz su zase pozitivne, ale medzi tým boli negativne, iba fakt, že taky duch na nich bol a teraz su zase tmave obe čiaročky, tak neviem čo to je??? 😕