Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@anuska3107 ahoj z nosifolu sa da pribrat??
@renitri Ahoj!
Mne došla ms dnes a dosť bolestivá a aj stredné krvácanie,ttakže záver je jednoduchý došlo k mini potratu ☹ ako aj vlani,čo už...snáď do tretice ostane fazuľka v brušku a ak nie tak končím a budeme mať jedináčika 🙄 .Ďalší potrat by som nezniesla.Vlani mi tehu zistil lekár u neho robeným testom bol tam duch a po týždni som krvácala a aj sa vyčistila podľa lekára,ale problém je,že muž nič robiť nechce aby mal kvalitné spermie,takže šanca je malá...a za 2,5 roka menšia než vtedy keď mu pred 3rokmi robili vyšetrenie na ktoré už viac ísť nechce le ani vitamíny nič nemieni brať...takže proste ak to nevyjde do 3tice tak končím so snažením.
@renitri Ahoj!
Zrejme nie sú zdravé embrijká ktoré sa uhniezdia a potom odídu :-/ Čo už komu čo je súdené,vtomto čase ma najviac bolí,že niektoré majú aj zo 6detí a sprepáčením se...ú na ne a my čo by sme ich ľúbili a postaralis a one z láskou,sa trápime,je to nesparvodlivé,ale zrejme si tým musíme prejsť,aby sme pochopili čo je naozaj najcennejšie v živote.
@tusinka vies co mne nepride, ze je neaktivna ako snazi sa pomoct len mne uz pride, ze ani uz sama nevie co s tym...robila nam aj vysetrenia aj lieky mi uz dala pred tym ale asi nie je az taka odbornicka aspon podla mna...akurat sme s mm rozmyslali, ze skusime ten Martin naco by som prechadzala k inemu dr. ked tu ani taky normalny nie je na kazdeho sa ktosi stazuje tak uz radsej pojdem k tym co sa vtom vyznaju a nieco nam poradia 🙂 aj ked pravdupovediac moc sa mi dotoho nechce zasa podstupovat vsetko odznova a uz vidim ako sa to zasa nejako skomplikuje 😒
@zora256 ahoj tak to ma mrzi, ze ti ta svinucha dosla..skoda, ze ti to nevyslo ☹ a preco je tvoj mm taky zataty ved brat vitaminy nie je ziadna veda a urcite by ho nezabilo kebyze si ich uziva...kvoli tebe by sa mohol premoct ked vie, ze tuzis po babatku 🙂 ja som prekvapena moj mm je v poriadku a aj tak som mu ich kupila a poctivo ich berie 😉 tak drzim palce nech to nabuduce dopadne dobre a malinke sa udrzi urcite to raz vyjde 😉
@fidka21 Moja,vieš teraz mám skôr bolesť na duši,než túžbu po dieťatku ☹ vie to bolieť jak frás kiežby som si nebola robila žiadne testy tak by som ani nevedela,že som bola tehotná ☹ .Už nikdy viac nebudem testovať skôr ako na 40dc nikdy...Môj muž je proste hrozný ako ho svokra vychovala,vraj príroda ak cche bude dieťa ak nie tak nebude... ale on nie je ochotný ani zeleninu či ovocie jesť nieto pilulky :-/ čo už chlapi vôbec nechápu,čo aký potrat prináša žene....je to moc nespravodlivé koľké zabíjajú emrijá a my čo by sme boli radi ich mali zdravé pod srdcom nemáme,alebo nás opúšťajú 😠 .
@zora256 ja ta chapem tu bolest poznam celkom dobre a neviem co by som dala zato keby ju uz nikdy v zivote nezazijem myslim, ze uz sme si toho dost prezili a uz by sme si zasluzili aj nejake to stasticko aby sa k nam priklonilo v podobe dietatka 😉 su dni ked uz fakt nevladzem ale aj tak sa nevzdam kym je nadej ... 🙂 neboj casom to vsetko preboli a pojdes do toho znova len sa nevzdavaj...a ja na tvojom mieste netestujem az kym ti nebude ms meskat zbytocne sa potom sklames ja kebyze mam testovat stale ked meska tak uz mozno 20 testov by som premarnila a aj tak by tam figa bola 😀 mne uz dr. ani vyvolavacku nechce dat nech idem radsej do MT tak som dopadla no co uz 😀 😀
@fidka21 Moja ja som si už povedala,že testy budem už len po 40dc robiť ak nepríde ms teraz prišla o 6dní skôr :-/len keby neboli pozitívne tie testy tak to bolí menej ☹.A nás do Brna posielal lekár na Umelé oplodnenie,lenže mi nemáme ani 50eu na mesačný Inofolic nie to 1000-3000eu na Um oplodnenie :-/.A nehovoriac o mužovi ktorý by sa nedal vyšetriť nieto spermiogram absolvovať :-/ lebo tam by vložili už zdravé hotové embrio...Mám proste dosť skúsim muža na Macu nahovoriť...len on mi je hrozný držgroš aj čos a týka liekov :-/ tak som hotováa,si je toto môj osud....trápiť sa pre bábo....Ešteže mám jedno,ináč by som už bola rozvedená.
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@ponozkazt 29.31.5
@slinka3 3.6.
@anuska3107 4.6.
@tusinka 4.6.
@jeackynka 5.6.
@luciana789 5.6.
@blcha76 8.6.
@radka1303 11.6.
@huncut ?
@fidka21 ?
@zora256 26.6.
Baby nejdem písať čas snaženia,lebo mňa to deprimuje najmä teraz že som prišla o bábo,prosím nepítajte sa
potrebujem kľud,ďakujem za pochopenie.Akj máte niečo nové napíšte radšej o sebe potešia ma od vás pozitívne správy 🙂 A chýbajúce dátumy ms poprosím napísať.ĎAKUJEM ! 😉
@zora256 ja viem, ze to boli ale prejde to uvidis cas to vylieci a zasa naberies silu a pojdes dalej 😉 vies co myslim, ze keby to uz doslo do fazy, ze umele oplodnenie tak do toho uz by som asi nesla uz by som sa zmierila s tym, ze dieta nebudeme mat....uz by to bolo proti prirode a takto silou mocou to nechcem...ja tam chcem vyskusat ist nech ma poriadne vysetria a dufam, ze najdu pricinu preco mi ms nechodi a pomozu mi to dat do poriadku 🙂 asi viac od toho neocakavam toto asi bude uz posledna vec, ktoru skusim a potom to uz necham tak hlavne ak sa ms upravi mozno sa nam to podari 😉 ja som mm kupila selezin stoji to 4 e a su tam vsetky potrebne vitaminy pre muza na plodnost a je tam 30 tabliet ...no uvidime chceli by sme tam ist musime sa este objednat a byvame asi tak hodinu a pol od MT tak nie je to take hrozne ale co nam budu robit netusim potom ked to bude aktualne tak vas poinformujem 🙂 neviem skus pozistovat ale myslim, ze aj v Piestanoch je nieco take..
@fidka21 Ahoj!
Ve´d to mi sme sa vtedy zmieril tiež ztým,že nebudeme mať vlastné a že si adoptujeme a vtedy sa nám podaril malý,preto to nechávam tak max.ak muža nahovorím na vitamíny a to je všetko... Už si nejdem merať Bt a robiť ovu testy zbytočne vyhodené peniaze....V pohodke nechám Ti tam ? a potom daj vedieť ke´dbudeš vedieť dátum ms 🙂
@zora256 no asi ono to vzdy pride ked to neocakavas ale ked je nejaky problem tak ho treba vyriesit a potom hadam skor bude nadej ako nic preto nerobit kebyze sme obidvaja v poriadku tak by som to nechala na prirodu ale takto v mojom pripade treba tomu pomoct 🙂 a ten inofolic nejdes skusit na nete je drahy ale da sa zohnat aj za 12 eur v lekarnach a kebyze uzivas jednu denne tak mas na 20 dni a neskor ked budes mat financie das si aj 2x za den mozno tti to pomoze...ok diky kludne ma davaj na koniec tabulky kedze nemam datum 😀
moja mala prísť 17. takže čakáme 🙂
ĎAKUJEM ZA SRDIEČKO 😀 😀 😀
@matulindaaa Ahoj! A test si robila?
@huncut Ďakujem presne ten dátum som chcela 🙂
@tusinka 🙂 Nie ja som brala Duphaston a pred 4rokmi Clostilbegyt.

@fidka21 uuuufffff, sa mi zdá, že tá tvoja dr. je dáka neaktívna ☹ a nemáš možnosť vyskúšať dákeho iného dr.?? nuž, veľa robí už samotný prístup- ani my sme sa zatiaľ veľmi nepohli, ale aspoň z môjho dr. cítim záujem a snahu pomôcť...ano, Inofolic je fajn, že sa dá v pohode vypiť, ja si ho teraz kupujem v lekárni Dr. Max- vždy mi ho objednajú 🙂 a čo plánujete- pôjdete do toho Martina??