icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

matulindaaa
21. máj 2013

ahojte kocky ja som to nevydrzala a rano o 2:30 som spravila test a vysledok posudte same...

mata67
21. máj 2013

@matulindaaa GRATUĽUJEM !

blcha76
21. máj 2013

@matulindaaa Neviem, neviem... Urob si radšej tehotenský test 🙂 ...

matulindaaa
21. máj 2013

nevydrzala som zdrhla z roboty a kupila tehu test...

blcha76
21. máj 2013

@matulindaaa Nóóó... Z toho niečo bude 😉 ... žeby mimi? 😀

tusinka
21. máj 2013

@fidka21 nie, mam jeden liek ten mám užívať prvé dni cyklu, potom ďalší liek ďalšie dni a pred ovulkou mi pichne tú injekciu- a uvidíme...len som už čítala, že to babám aj rozhádzalo cykus ☹ som si dala predsavzatie, že už na nete dovtedy nebudem nič študovať, lebo tam sa človek dočíta také veci... 😕 😕 😕 a čo ty, mrcha nikde???? ako som bola včera u dr. práve odtiaľ odchádzala jedna baba, ktorej potvrdili, že je tehu a vôbec, ale vôbec sa netvárila nadšene...čo by sme my tu všetky za to dali... 😉

fidka21
22. máj 2013

@tusinka jaj tak to mas toho viac ale zasa na druhej strane musis si zobrat, ze to moze dopadnut aj tak, ze ti to pomze a konecne sa ti podari otehotniet 😉 a je super, ze dr. s tebou nieco robi zasa si sa pohla dalej a ak to nevyjde teraz tak na buduce to uz moze vyjst 🙂 ja ked som povedala mm co vsetko som si precitala tak ten sa tak zhrozil, ze mi to len skodi a zbytocne sa potom trapim ale asi ma pravdu ani ja uz nejdem nic zistovat lebo lepsie ked nejake veci neviem...nie mrcha nikde stale ..no sak to toto vie tak nastvat ja nerozumiem preco niekto dostane to co nechce a my sa ideme roztrhnut aby sme to dostali a robime preto neviem co ach jaj to ta spravodlivost 😖

tusinka
23. máj 2013

@fidka21 stále nič??????? no ja som si včera vybrala v lekárni tie lieky a injekciu a uvidím čo bude....merám si tento cyklus aj teplotu, ale som si to predstavovala, že bude stúpať a potom sa bude držať a bude to..a mne to skáče kadejako 😕 dáko z tadeto zmizli baby, nikde nikto... ☹ ☹ ☹

fidka21
24. máj 2013

@tusinka stale nic ☹ bola som dnes na kultivaciu este u dr. a vyzera, ze asi aj na prefuky ma ide poslat dnes mi cosi spominala...hm ved to ja ju prave preto nemeriem...ved uvidis este merias len prvy cyklus tak vari sa to nejako spravi...a vraj aj hormony teda ak uzivas tak ju menia...no veru akosi tu nikto nepise neviem co to asi toho ma kazda dost ☹

anulik88
24. máj 2013

Ahojte baby... Dlhsie som tu nebola lebo som si chcela od snazilkovania oddychnut a prestat na to mysliet, aj ked mi to celkom nevyslo... 🙂 Ale od tohto mesiaca opat snazilkujeme ale mam dilemu cez prestavku som chodila cvicit do fitka a naozaj mi to robilo radost ale teraz ked zaciname snazilkovat a ja verim ze sa to podari neviem ci v tom cviceni pokracovat . Cvicim z trenetom ale aj sama dviham maximalne 2 kg cinky ale na posilovacie stroje nam trener nalozi aj 30 kg zavazia inak len beham na pase a krutim bycikel ked sa nam nahodou podari fazulka nemozem cvicenim o nu prist? Neviete mi niekto poradit ako sa rozhodnut?

radka1303
24. máj 2013

Babenky,krasny pozdrav zasielame z Relax hotel Avena 🙂 oddychujeme,papame,popijame skvele miesane drinky 🙂 a relaxujeme 😀

tusinka
25. máj 2013

@fidka21 no mňa na ten prefuk tiež chce poslať, dohodli sme sa že počkáme ešte jeden cyklus a pôjdem ☹ zatiaľ neberiem nič a začnem až po mrche, ktorá by ma najviac potešila, keby nedošla... 😀 😀 😀 tak pekný víkend a užívaj si polovičku (dúfam ju máš doma) 😉 😉 😉

ponozkazt
25. máj 2013

@anulik88 ahoj, ja sice cvicim len doma, ale kazdy den hodinku mierne alebo pol hodinku intenzivne .. nemyslim, ze by sme sa mali nejak extra obmedzovat .. a ked cvicis s trenerom, tak mu povedz, ze sa snazite a isto ti to prisposobi 🙂

anulik88
26. máj 2013

@ponozkazt No povedat to trenerovi je trosku problem lebo cvicime v skupine a som jedina co tuzi po dietati... Vsetky chcu prave po detoch schudnut... 🙂 ale som rada ze si myslis ze mozem lebo cvicenie mi pomaha citim sa po nom lepsie a prestanem s nim asi az ked budem isto vediet ze babo cakam. Dakujem.

zora256
26. máj 2013

@tusinka No presne čo by sme mi dali zato keby sme boli tehulkami,že?Každej snažilke prajem aby ste boli čo najskôr tehulky 😉
@matulindaaa Tíško gratulujem 🙂 A moc sa teším,že sa vám tak skoro podarilo,a že už aspoň ty sa pridáš medzi tehulky 🙂A kedy sa chystáš k ženskému? @ataner81 renka dúfam,že Ti čoskoro môžem odovzdať tu matulindaaa medzi tehulky.Už len dočkať správy od gynekológa 😉

zora256
26. máj 2013

@anulik88
@fidka21 Ahojte§veru mám aj ja pomenej času tu sedkať,keďže mi malý pri spaní sa veľa otáča,mrnčí,ke´dže mi má soplíky,ale hne´d ako sa uzdravý tak budem tu častejšie,len mi píšte akos a máte 🙂Aj vám moc rpajem nechs a vám zadarí čím skôr,a počas tehu sa smie cvičiť len skôr také menej zaťažujúce na brucho,ako je jóga pre tehulky alebo aj obyčajná jóga 🙂

zora256
26. máj 2013

@radka1303
@ponozkazt Som rada,že sa máte fajn žienky 🙂

anulik88
26. máj 2013

@zora256 Ahoj... Jogu nemusim a tehu este niesom len nechcem nic podcenit... 🙂 Dufam, ze to neprehanam..... A kedze som tu nebola tak neviem ako si natom ti? este stale medzi snazilkami alebo sa uz nieco podarilo? 🙂

matulindaaa
26. máj 2013

@zora256 velmi pekne Dakujem k doktorovi idem v utorok.Som moc zvedava.Testiky silneju a priznaky sa pomaly a isto dostavuju.Dufam ze bude vsetko ok. 😉

zora256
26. máj 2013

@anulik88 Ahoj!Mne sa podarilo,ale odišlo zavčasu ☹.Ale už sa mám fajn,ešteže odišlo pred ms,takže nič vážne,a muž začal brať selezin Ace tak sná´d bude mať spermie ok,a nabudúce aj ostane pekne do pôrodu v brušku babulko 😉 Ja to zvládam,zatiaľ vpohode mala som vtom čase plačlivé obdobie a potom mi malý ochorel,tak preto som tu pomenej,lebo máme ťažké spanie ☹ kvôli soplíkom...Moc držím každej snažilke palce aby sa zadarilo zdravé babulko 😉
@matulindaaa Moja to som moc rada,že si ok,a aj testíky silnejú držkám palčeky a čakám hlášku z utorka potom daj vedieť 🙂

zora256
26. máj 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@ponozkazt 29.5-31.5. snaž.1rok a 2mes- Blíženci
@slinka3 3.6. snaž. 6mes. Kozorožec
@anuska3107 4.6. snaž. 1rok a 10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž.1rok a 6mes. Baran
@jeackynka 5.6. snaž.1rok a 1mes. Baran
@luciana789 5.6. snaž. 4mes. Lev
@blcha76 8.6. snaž.2roky a 10mes. Vodnár
@radka1303 11.6. snaž.1rok a 1mes. Ryby
@huncut 24.6. snaž. 7mes. Ryby
@zora256 26.6. snaž.1rok a 4mes. Baran
@fidka21 ? snaž.1rok a 3mes. Váhy
@mata67 ? snaž. 2roky Rak

@matulindaaa Čakáme na radostnú správu od ženského lekára držíme palčeky 😉

huncut
27. máj 2013

@matulindaaa super, držím palce nech je všetko v poriadku 😵

anulik88
27. máj 2013

@zora256 Ahoj... Si naozaj silna zena.... MAlickemu zelam skore uzdravenie verim ze ked sa umudri pocasie bude mu lepsie... 🙂 Ja som svojho nahovorila na vytamin E ale uz ho to preslo a zas neberie nic tak sa nechcem prekvapit...

fidka21
27. máj 2013

@tusinka dakujem dufam, ze aj ty si mala pekny vikend 😉 no tak si predstav, ze sa stal zazrak a mrcha mi dneska dosla po 70 dnoch 😀 😀 v piatok ideme do toho Heliosu na konzultaciu tak som zvedava co to vlastne bude dufam, ze sa aspon pohneme niekde a budu s nami nieco robit.. 🙂 a neboj urcite tie prefuky zvladnes moznoze pojdem na ne aj ja takze si to obidve zazijeme a ktovie ci nam prave oni nepomozu to by bola aka prca 😀 no teraz mam polovicku kazdy den doma maju teraz pracu blizsie takze kebyze nam daju aj nejaku liecbu tak by to bolo jednoduchsie 🙂

fidka21
27. máj 2013

@zora256 jaj tak to ma mrzi, ze je chory chudatko ale teraz si to odbije a ked bude vacsi tak uz tak casto chory nebude 😉 inac uz mi mrcha prisla tak mi mozes dat do tabulky, ze dalsiu necakam 27.6 😀 no mne sa ako kedy podari prist vecer uz teraz ani tak nie lebo mm nema rad ked tu chodim a citam tak chodim len ked nie je doma a zasa ked mam povinnosti tak nestiham vzdy prist ale snazim sa ked sa da aj ked v lete to bude asi horsie stale sa nieco bude robit 🙂

tusinka
27. máj 2013

@fidka21 no tak aspon ze dosla a zbytocne ta uz nenatahuje...takze v piatok idete??Pevne verim ze to nebude zbytocne, tam su uz riadny odbornici a pomozu vam...a dufam ze budes priebezne podrobne infofmovat, lebo je dost mozne, ze tam budeme nuteni ist aj my...tak fajn ze mas mm teraz blizko, aspon ste ste viac spolu 🙂 moj je teraz prec a aj ja som na sluzobke takze nic moc ☹

zora256
27. máj 2013

@anulik88 Ahoj moja Ďakujem to sa občas zdá,že som silná ale občas ma pochytí bolesť na duši,ale musím ísť ďalej už aj len kvôli synovi 🙂A čo sa týka vit. E môj muž pred 2mesiacmi tak bral akot eraz tvoj občas a potom nič :-/. A teraz som mu kúpila Selezin ACE od Walmerku za 4,59eu 30tab. a už mám objednané v lekárni 2krabičky ešte takže 3mesiace bude brať ja mu dávam k raňajkám a zatiaľ klop-klop zje už 6deň 🙂Vieš chlapi potrebujú dozeranie ako veľké deti 🙂.Umúdri sa aj ten tvoj neboj .
@fidka21 Ahoj!Ako vidím tak máme zasebou dátum ms a aj čas snaženia rovnaký...Už by sa nám patrilo byť tehu 😉 čopovieš a nehovoriac o @blcha76 a naša @anuska3107 a @tusinka a @mata67 moc vám prajem čím skôr /ú na testíkoch baby.
@tusinka a @fidka21 baby dúfam,že vás riadne vyšetria a dajú to čo potrebujete na otehu a že sa vám čoskoro už zadarí 😉 Čakám hlášky potom od vás,že ako ste dopadli 🙂.

fidka21
28. máj 2013

@tusinka no ved uz bolo na case, ze prisla aj ma trosku tesi, ze bez hormonov aj ked si myslim, ze mi predsa len nieco nasadia...no ved uvidime 🙂 urcite Vas budem informovat musim sa niekomu vyrozpravat a hlavne takym, ktore ma chapu a prezivaju nieco podobne ako ja 😉 mam aj trosku strach tam ist lebo sa aj bojim co tam s nami budu robit a ci to vobec bude mat zmysel...nikdy som si nemyslela, ze toto niekedy budem riesit...aj ja som rada, ze je doma kazdy den to sa uz dlho nestalo, ze by takto chodil domov vlastne nikdy 😀 tak dufam, ze ti sluzobka rychlo prejde a budes uz so svojou polovickou 😉 a ty este uzivas tie femi kvapky?

fidka21
28. máj 2013

@zora256 ahoj no veru uz by bolo na case uz by to mohlo prist ja sa uz toho neviem dockat dufam, ze sa dockame 😉 aj moj mm berie selezin zatial poctivo tak som rada sice by ani nemusel ale tak uskodit mu to neuskodi 😀 urcite podam info ked budem mat nieco nove vzdy vsetko viete medzi prvymi 😉

zora256
28. máj 2013

@fidka21 Ahoj!Tak moc vám prajem každej snažilke aby sa vám zadarilo 😉 .veru aj ja sem dávam info vždy po mužovi 🙂My sme tu ako jedna veľká rodinka,až nato,že niektoré sa dlho nehlásia :-/.