Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 včerajšia návšteva u doktora nám potvrdila očakávanie 🙂 na vyšetrení sme však videli len vytvorený vačok takže musíme ešte počkať 🙂 štádium tehotenstva teda asi 4tt čo je ešte dosť skoro budúci utorok ideme na vyšetrenie opäť dúfam že uvidíme čosi viac 😀
@tusinka no vraj on ucinkuje tak za 3 az 6 mesiacov tak musime byt trpezlive 😉 no dufajme uz by sme sa mohli aj dalej pohnut aj ked asi nas caka este veela vysetreni uz to vidim... 😢 no ti poviem mna zasa tak hrdlo boli asi tiez nieco na mna lezie musim sa do piatka dat dokpy lebo asi by nebolo dobre tam ist chora...no ale ta zimnica moze hocico znamenat 😀 a ten inofolic beries 2x denne?
@huncut Moja kiežby to tak bolo bola by som rpešťastná kiežby bolo na jún polovica tehuliek zo snažiliek aspoň 😉
@matulindaaa Ahoj!Moja tak to je dobré znamenie,moc držím palčeky aby ste už videli aj bodočku budúci týždeň vo vačku 😉
@tusinka Zatiaľ hej klop-klop a dúfam,že i doberie všetky na 3mesiace som mu sľúbila že potom mu dám pokoj,len nak tieto 3mesiace pekne berie vitamíniky,že mu nezaškodia len dobre spravia 🙂Sú baby ktorým Inofolic zaberie behom 2mesiacov podľa toho aké majú závažné ťažkosti z folíkmi a cyklom. a mne lekár min. na pol roka odporučil ale neberiem vôbec...ja verím,že to príde ke´d bude správny čas aj bez neho.
@fidka21 Aj mňa bollelo hrdlo pred pár dňami a orofar mi vyčistil hrdlo a prieduškový čaj.A kedy sa chystáš k odborníkom?
@fidka21 tak sa len liec, aby si bola do piatku FIT...😉 no som zvedavá co vam povedia verim ze bude vsetko ok a zacnu vas hned riesit-nech sa pohnete vpred...inofolic beriem raz denne, ale dr.mi vravel ze ak mrcha dojde tak mam dalsi cyklus uz brat 2x denne. Ja sa dnes cely den nalievam teplym cajom, neviem sa vobec zohriat ☹ tak ak sa tu do piatku nestretneme tak sa DRZTE a mysli pozitivne 😉 a informuj !!!! 😉
@radka1303 ahoj ano da. Su tam aj becka a pribrala som 3,5 kg a to som jedla velmi zdravo a malo
@zora256 ahoj moja nakukla som sem po dlhsej dobe a same nagativne spravi. Nevadi nic sa nedeje mas doma urcite krasneho a sibalskeho chlapceka,muza a ja si uzivam moju slobodu a volnost. Zatial sa mi dari na dieta nemysliet co sa dost cudujem. Mozno ta pozitivna energia co je momentalne vo mne ze mi pomoze. Drzim ti palce
ahoj ahoj dievcence....ja to tu uz nestiham ani len sledovat tolko roboty z planovanim domu ze az no....na dovolenke bolo fajn (boli sme na 4 dni v tatrach) 🙂 tak sme oddychnuty a mozeme sa pustit zase do prace s nasim novym byvanim...ale len na mesiach potom hura dalsia dovca na 10 dnii 😀 a dieta??ja uz ani neviem dako to nestiham sledovat okolo toho...len sexujeme kedy sa nam chce 😀DD
@anuska3107 ahaa no ja uz som brala vsetko mozne aj nemozne na pribratie...ale teraz sa mi zacalo darit priberat aj ked pomalicky....tak to necham tak.. 🙂
@huncut Ahoj! 😀 bruško mi rastie aj teraz,ale kiežby tam bola už fazuľka a aj u teba 😉 A ďalších snažiliek 🙂Aby bola dobrá príčina na rast brušiek 😉
@anuska3107 Ahoj!Ja som momentálne taká šťastná a mám lásky na rozdávanie a neviem príčinu,ale je mi takto lepšie ako keby som bola smutná z toho že sa nedarí,proste beriem život tak ako ide vezmem si pozitívne a negatívne nechám tak 😉 Neboj príde to ke´d príde ten správny čas 🙂.
@radka1303 Moja neboj dieťatko príde zvášne anis a nenazdáš,len si užívaj všetko ako príde stavba domu a aj sexík,keď máte chuť to je najlepšie 😉
Dalsiu kolegynu mam tehotnuuu 😀 keby ste videli aka bola stastna 😀 ked mi ukazovala ake je to malinke 😀
@radka1303 No to Ti verím,že bola šťaastná tu by každá snažilka bola šťastná a iste aj ty 😉
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku
@ponozkazt tak ako prišla,či nie?Dúfam,že nie a máš len dobré správičky pre nás. 😉
@slinka3 3.6. snaž.6mes. Kozorožec
@anuska3107 4.6. snaž.1rok a 10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž.1rok a 6mes- Baran
@jeackynka 5.6. snaž. 1rok a 1mes. Baran
@luciana789 5.6. snaž. 4mes. Lev
@blcha76 8.6. snaž. 2roky a 10mes. Vodnár
@radka1303 11.6. snaž.1rok a 1mes. Ryby
@huncut 24.6. snaž. 7mes. Ryby
@fidka21 27.6. snaž. 1rok a 4mes. Váhy
@ataner81 už @matulindaaa patrí kvám 😉
@mata67 čo je sebou?Ohlás sa ináč ťa vyradím,ke´dže neviem o tebe vposlednom čase nič,dúfam,že sa vám zadarilo 😉

@zora256 no veru taka imaginarna rodina 😀 hm mas pravdu len par z nas sa tu snazi prispievat a ani nejako nove baby nepribudaju asi uz sme len my ostali co sa snazime od marca 2012 😀