icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
28. máj 2013

@zora256 no veru taka imaginarna rodina 😀 hm mas pravdu len par z nas sa tu snazi prispievat a ani nejako nove baby nepribudaju asi uz sme len my ostali co sa snazime od marca 2012 😀

zora256
28. máj 2013

@fidka21 No vtabuľke sme ešte 12žien a ináč píšešmš mi dve a @tusinka semtam sa ozve @huncut a ostatné neviem 😖 Mohli by sa ozvať aj mimo dátumu ms...

huncut
28. máj 2013

@zora256 ahojte, ja mám teraz také nijaké pobdobie, som sklamaná z toho že sa nezadarilo...kupila som vitamínky manželovi, sebe materskú kašičku a tak fungujeme a vy baby ako???

zora256
28. máj 2013

@huncut Aj môj muž berie teraz Selezin ACE som mu kúpila,vraj je dobrý na mužskú plodnosť som na nete čítala,a ja len kyselinu listovú beriem,a snažím sa nemyslieť ešte mám len 11dc.A ty?

huncut
28. máj 2013

@zora256 aj môj berie selezin... ja tú kašičku a pijem alchemilkový čaj 2x denne...ja som dnes 9DC, čakám kým prídu ovu tetsy a budem aj testovať, zatiaľ len merám teplotu

zora256
28. máj 2013

@huncut Ja už nemeriam a ovu testy mám už len 4na tento cyklus ale aj to až na 13dc si spravím jeden,lebo tak by mala byť ovu a test pozitívny ak dobre rátam podľa pred min. cyklu.Keďže mne sa striedajú 28dc s 39dc hoc teraz som mala len 33dc.

huncut
28. máj 2013

@zora256 no vidíš, tak sa ti menia cykly, to môže byť dobré znamenie, čo myslíš? ja meriam stále nech viem aké cykly mám, čo sa v nich mení

zora256
28. máj 2013

@huncut No,ja just preto nemeriam,lebo keď sa sledujem oto viac som smutná,ke´d sa nezadarí... a malý sa tiež vtedy podaril,keď som ani nedúfala,že vôbec budeme mať vlastné po tvrdení lekára,som bola odhodlaná si adpotovať dieťatko 🙂.

huncut
29. máj 2013

@zora256 tak teda držím palce nech nám to vyjde a nájdeme si koľajnice 😵

matulindaaa
29. máj 2013

@zora256 včerajšia návšteva u doktora nám potvrdila očakávanie 🙂 na vyšetrení sme však videli len vytvorený vačok takže musíme ešte počkať 🙂 štádium tehotenstva teda asi 4tt čo je ešte dosť skoro budúci utorok ideme na vyšetrenie opäť dúfam že uvidíme čosi viac 😀

tusinka
29. máj 2013

@zora256 takze sa ti predsa podarilo zlomit mm na vitaminy??? Super 🙂 aj ja mu ich asi naordinujem 🙂 🙂 🙂 a maly je uz ok???

tusinka
29. máj 2013

@fidka21 ja beriem len ten Inofolic..ale uz skoro 2 mesiace-uz by mohol zaucinkovat 😉 neboj vsetko dopadne dobre su tam uz len predsa odbornici...mna uz druhy den v kuse trasie zima, dufam na mna nic nelezie...horor toto pocasie...

fidka21
29. máj 2013

@tusinka no vraj on ucinkuje tak za 3 az 6 mesiacov tak musime byt trpezlive 😉 no dufajme uz by sme sa mohli aj dalej pohnut aj ked asi nas caka este veela vysetreni uz to vidim... 😢 no ti poviem mna zasa tak hrdlo boli asi tiez nieco na mna lezie musim sa do piatka dat dokpy lebo asi by nebolo dobre tam ist chora...no ale ta zimnica moze hocico znamenat 😀 a ten inofolic beries 2x denne?

fidka21
29. máj 2013

@zora256 no trosku sa to tu zaplnilo tak fajn aspon je co citat 😉

zora256
29. máj 2013

@huncut Moja kiežby to tak bolo bola by som rpešťastná kiežby bolo na jún polovica tehuliek zo snažiliek aspoň 😉
@matulindaaa Ahoj!Moja tak to je dobré znamenie,moc držím palčeky aby ste už videli aj bodočku budúci týždeň vo vačku 😉
@tusinka Zatiaľ hej klop-klop a dúfam,že i doberie všetky na 3mesiace som mu sľúbila že potom mu dám pokoj,len nak tieto 3mesiace pekne berie vitamíniky,že mu nezaškodia len dobre spravia 🙂Sú baby ktorým Inofolic zaberie behom 2mesiacov podľa toho aké majú závažné ťažkosti z folíkmi a cyklom. a mne lekár min. na pol roka odporučil ale neberiem vôbec...ja verím,že to príde ke´d bude správny čas aj bez neho.
@fidka21 Aj mňa bollelo hrdlo pred pár dňami a orofar mi vyčistil hrdlo a prieduškový čaj.A kedy sa chystáš k odborníkom?

fidka21
29. máj 2013

@zora256 no zatial len tantum verde mam ale necitim, zeby nejako pomohol...v piatok ideme najskor idem ku svojej dr. lebo mam mat vysledky kultivacie a poobede o 14 sme objednany v Heliose takze sa Vam ozvem asi az po vikende no uvidm ako sa mi podari... 😉

zora256
29. máj 2013

@fidka21 Tak moc držkám palčeky 🙂 Aby vám čo najmenej zlého povedali a dalo sa vám čo najjednoduchšie pomôcť 😉

huncut
29. máj 2013

@zora256 tak to by som si fakt želala aj každej jednej z nás, nech už nám rastú brušká 😵 😵 😵

tusinka
29. máj 2013

@fidka21 tak sa len liec, aby si bola do piatku FIT...😉 no som zvedavá co vam povedia verim ze bude vsetko ok a zacnu vas hned riesit-nech sa pohnete vpred...inofolic beriem raz denne, ale dr.mi vravel ze ak mrcha dojde tak mam dalsi cyklus uz brat 2x denne. Ja sa dnes cely den nalievam teplym cajom, neviem sa vobec zohriat ☹ tak ak sa tu do piatku nestretneme tak sa DRZTE a mysli pozitivne 😉 a informuj !!!! 😉

anuska3107
30. máj 2013

@radka1303 ahoj ano da. Su tam aj becka a pribrala som 3,5 kg a to som jedla velmi zdravo a malo

anuska3107
30. máj 2013

@zora256 ahoj moja nakukla som sem po dlhsej dobe a same nagativne spravi. Nevadi nic sa nedeje mas doma urcite krasneho a sibalskeho chlapceka,muza a ja si uzivam moju slobodu a volnost. Zatial sa mi dari na dieta nemysliet co sa dost cudujem. Mozno ta pozitivna energia co je momentalne vo mne ze mi pomoze. Drzim ti palce

radka1303
30. máj 2013

ahoj ahoj dievcence....ja to tu uz nestiham ani len sledovat tolko roboty z planovanim domu ze az no....na dovolenke bolo fajn (boli sme na 4 dni v tatrach) 🙂 tak sme oddychnuty a mozeme sa pustit zase do prace s nasim novym byvanim...ale len na mesiach potom hura dalsia dovca na 10 dnii 😀 a dieta??ja uz ani neviem dako to nestiham sledovat okolo toho...len sexujeme kedy sa nam chce 😀DD

radka1303
30. máj 2013

@anuska3107 ahaa no ja uz som brala vsetko mozne aj nemozne na pribratie...ale teraz sa mi zacalo darit priberat aj ked pomalicky....tak to necham tak.. 🙂

zora256
30. máj 2013

@huncut Ahoj! 😀 bruško mi rastie aj teraz,ale kiežby tam bola už fazuľka a aj u teba 😉 A ďalších snažiliek 🙂Aby bola dobrá príčina na rast brušiek 😉
@anuska3107 Ahoj!Ja som momentálne taká šťastná a mám lásky na rozdávanie a neviem príčinu,ale je mi takto lepšie ako keby som bola smutná z toho že sa nedarí,proste beriem život tak ako ide vezmem si pozitívne a negatívne nechám tak 😉 Neboj príde to ke´d príde ten správny čas 🙂.
@radka1303 Moja neboj dieťatko príde zvášne anis a nenazdáš,len si užívaj všetko ako príde stavba domu a aj sexík,keď máte chuť to je najlepšie 😉

huncut
30. máj 2013

@zora256 no ved to...kebyže už krásne rastie v nás malinký anjelik 😵 😵 😵 😵 juj tak to všetkým želám..akurtá som aj v téme o potratoch, kedže som potratila...tam teraz za posledné obdobie 3 baby , ktoré po potrate boli tehu zasa potratili 😢 juj je to také nespravodlivé

zora256
30. máj 2013

@huncut Ahoj!Veru je ja som vlani potratila v máji a teraz tiež:-/ ani nespomínaj,ja už len verím,že do tretice už bude zdravučké emrijko a ostane a narastie za 9mesiacov tak ako má a ajs a narodí zdravé bábo 🙂.treba veriť 🙂

huncut
30. máj 2013

@zora256 ved to ostáva nám už len veriť a nič iné 😒 aj ja sa snažím myslieť pozitívne, ale ked tu denne čítam o takýchto prípadoch je mi fakt do plaču

zora256
30. máj 2013

@huncut Prosím ťa nečítaj,na nete a nehľadaj smutné články,lebo ak psychicky nie si vyrovnaná,tak sa nebude dlho dariť,na otehotnenie,treba byť fyzicky a psychicky vpohode a pozitívne byť naladená a veriť len na dobré 😉

radka1303
31. máj 2013

Dalsiu kolegynu mam tehotnuuu 😀 keby ste videli aka bola stastna 😀 ked mi ukazovala ake je to malinke 😀

zora256
31. máj 2013

@radka1303 No to Ti verím,že bola šťaastná tu by každá snažilka bola šťastná a iste aj ty 😉
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku
@ponozkazt tak ako prišla,či nie?Dúfam,že nie a máš len dobré správičky pre nás. 😉
@slinka3 3.6. snaž.6mes. Kozorožec
@anuska3107 4.6. snaž.1rok a 10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž.1rok a 6mes- Baran
@jeackynka 5.6. snaž. 1rok a 1mes. Baran
@luciana789 5.6. snaž. 4mes. Lev
@blcha76 8.6. snaž. 2roky a 10mes. Vodnár
@radka1303 11.6. snaž.1rok a 1mes. Ryby
@huncut 24.6. snaž. 7mes. Ryby
@fidka21 27.6. snaž. 1rok a 4mes. Váhy

@ataner81@matulindaaa patrí kvám 😉

@mata67 čo je sebou?Ohlás sa ináč ťa vyradím,ke´dže neviem o tebe vposlednom čase nič,dúfam,že sa vám zadarilo 😉